Propaganda

50 wetenschappers en astronauten roepen NASA op te stoppen met global warming onzin

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vijftig voormalig astronauten, wetenschappers en ingenieurs van de NASA hebben een brief ondertekend waarin het ruimteagentschap wordt verzocht een einde te maken aan de global warming onzin.

De ondertekenaars van de brief hebben een gezamenlijke ervaring van meer dan 1000 jaar. Volgens Fox News is deze fraude snel voorbij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ongepast… Onbewezen… Niet onderbouwd… Honderden bekende klimaatwetenschappers… Tienduizenden andere wetenschappers vol ongeloof… De wetenschap is het niet eens… Dreigende reputatieschade…” luidt het in de brief.

En hoeveel tientallen miljarden belastinggeld heeft deze grap gekost?

Ongepast

De ondertekenaars roepen de NASA en het Goddard Institute for Space Studies (GISS) op zich te weerhouden van het doen van onbewezen uitspraken in officiële publicaties. “De beweringen door de NASA en GISS dat de uitstoot van koolstofdioxide een catastrofale invloed heeft op wereldwijde klimaatverandering kunnen niet worden onderbouwd,” gaat de brief verder. “De ongebreidelde steun voor CO2 als de motor voor klimaatverandering is ongepast.”

“Als oud-medewerkers van NASA zij wij van mening dat de extreme positie die het ruimteagentschap inneemt nog voor grootschalig onderzoek is gedaan naar de mogelijk overweldigende invloed van natuurlijke klimaatfactoren, ongepast is,” schrijven de ervaringsdeskundigen aan NASA-directeur Charles Bolden. “We verzoeken de NASA zich de weerhouden van het doen van onbewezen uitspraken in officiële publicaties over dit onderwerp. De voorbeeldige reputatie van de NASA staat op het spel, evenals de reputatie van huidige en voormalige wetenschappers en werknemers van NASA. Er dreigt zelfs reputatieschade voor de wetenschap zelf.”

Bekijk hier de lijst van 50 ondertekenaars van de brief.

Bronnen: Thetruthbehindthescenes.org, Foxnews.com en Notrickszone.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x