Great ResetBuitenland

‘Schandalige onthulling’: belastingbetaler financiert projecten van Gates rond Agenda 2030

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft een slordige 3,8 miljard euro gekregen van de Duitse overheid, blijkt uit antwoorden op vragen die zijn gesteld door parlementsleden van de partij Die Linke.

Het geld van de Duitse belastingbetaler blijkt te worden gebruikt voor de financiering van projecten van onder meer de Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De media gaven er nagenoeg geen ruchtbaarheid aan. De website Transparenztest besteedde wel aandacht aan de schandalige onthulling.

Great Reset-doelen

Uit de analyse van Transparenztest blijkt dat de Duitse overheid maar liefst 31 projecten en programma’s van de Gates Foundation heeft gefinancierd.

De Duitse overheid schreef in een reactie dat zij de Gates Foundation ondersteunt om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, ook wel de Great Reset-doelen genoemd, te behalen. Die zijn onderdeel van Agenda 2030. De overheid spreekt vol lof over de Gates Foundation.

De projecten die de Duitse overheid financiert, hebben onder meer betrekking op het stimuleren van abortus, ‘net zero’ en klimaatverandering, en bevolkingsbeheersing in Afrika.

Digitaal geld

De Duitse overheid gaf de Gates Foundation bijvoorbeeld 20,6 miljoen euro voor een project in Malawi en Oeganda over ‘reproductieve gezondheid’, oftewel abortus en voorbehoedsmiddelen, waarschijnlijk om te voorkomen dat vrouwen in Afrika ‘te veel’ kinderen krijgen, schrijft LifeSiteNews.

Daarnaast gaf de Duitse overheid Gavi, the Vaccine Alliance, die is opgericht door de Gates Foundation en de WHO, 600 miljoen euro.

De Duitse overheid blijkt ook een groot voorstander van CBDC’s. Zo ondersteunt Duitsland de door Gates gefinancierde Better Than Cash Alliance, die de transitie van cash naar digitaal geld moet versnellen.

Geregeld ontmoetingen

Verder blijkt dat vertegenwoordigers van de Duitse overheid geregeld ontmoetingen hadden met de Gates Foundation en de Open Society Foundations van George Soros.

Het is aannemelijk dat de stichting van Gates ook miljarden euro’s krijgt van andere landen.

Weinig veranderen

De Gates Foundation financiert op haar beurt Duitse instituten en media. Zo heeft Gates bijvoorbeeld miljoenen geïnvesteerd in Der Spiegel, wat ongetwijfeld invloed heeft op de manier waarop het weekblad bepaalde zaken belicht.

Duitse burgers kunnen dan misschien een radicaal-linkse regering wegstemmen, maar zolang de Deep State via de Gates Foundation en andere organisaties toegang hebben tot de overheid, zal er waarschijnlijk weinig veranderen, aldus LifeSiteNews.

4.8 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hoogtijd
hoogtijd
9 maanden geleden

En hoeveel gaat van de belasting van de Nederlandse burger naar die killer gates.
rutte strooit ook met geld voor van alles en voor iedereen,, behalve voor de burgers van Nederland.Die kunnen in het slijk verzuipen.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
9 maanden geleden

Ik kan mij een tijd herinneren dat wij hier moesten lachen vanwege de corrupyie in de ‘zogenaamde’ bananen republieken maar moet nu ruim 30 jaar later constateren dat het nu in de westerse wereld,hetzelfde laken en pak is geworden. Het wil ook wel wat zeggen dat voormalige bewoners van de Sovjet Unie nu zeggen dat er daar meer vrijheid was dan wat wij nu hier (2023!) hebben.

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Duitsland sleept ,en terecht de horror van 40-45 met zich mee,dat ze maar flink betalen,zit genoeg,maar volgen de “Rut” zijn wij het rijkste land ter wereld,zal me n worst wezen,zou ook wel eens gewoon een maand zonder zorgen over geld willen hebben,al was het maar accijns en btw vrij!!!

Vlinder
Vlinder
9 maanden geleden

Ik dacht dat de Duitsers wat slimmer waren. Maar helaas,ze verkwanselen hun land.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x