CoronaBuitenland

Ziekenhuisopnames onder geprikten schieten als raket omhoog: dit zijn de cijfers

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

In Groot-Brittannië schiet het aantal ziekenhuisopnames door corona als een raket omhoog. Dat terwijl het grootste deel van de bevolking volledig gevaccineerd en geboosterd is. Ook in andere delen van de wereld is deze trend gaande.

Twee jaar lang gingen mensen gebukt onder lockdowns en andere coronamaatregelen, en werden hun vrijheden drastisch ingeperkt door middel van vaccinatieplichten en -paspoorten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Aantal ziekenhuisopnames explodeert

Opmerkelijk genoeg is de Britse gezondheidsdienst UKHSA gestopt met het delen van informatie over doorbraakinfecties, besmettingen die zich voordoen bij mensen die gevaccineerd zijn tegen corona. Diverse websites hebben erop gewezen dat gevaccineerden vaker besmet raken en in het ziekenhuis terechtkomen dan ongevaccineerden.

Bijna 60 procent van de Britten is inmiddels geboosterd, terwijl 75 procent van de bevolking en het overgrote deel van de volwassenen volledig gevaccineerd is. Toch explodeert het aantal ziekenhuisopnames door corona. Momenteel staat de teller op ongeveer 20.000. Halverwege vorig jaar waren het er nog minder dan 1000.

ziekenhuis
Foto: Ziekenhuisopnames in het Verenigd Koninkrijk (Videostill YouTube/TrialSite News)
Stijgende lijn

Het aantal ziekenhuisopnames baart grote zorgen, aangezien er sinds juni vorig jaar al sprake is van een stijgende lijn. Ook het aantal coronadoden stijgt in Groot-Brittannië.

De nationale gezondheidsorganisatie NHS heeft premier Boris Johnson ervan beschuldigd ‘alle interesse in de pandemie te hebben laten varen’. “De keiharde waarheid voor het personeel en de patiënten is dat […] de zorg er net zo beroerd voor staat als elke winter,” zei NHS-directeur Matthew Taylor.

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jopie
jopie
2 jaren geleden

LOGICH TOCH, DIT WIL SCHWABBER TOCH EN ONZE KL.TE REGERING.
VACCINATIE OPNAMES.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Als de artsen in ziekenhuizen en 1ste lijn zorg nu pas hun mond open doen zijn ze best laat hiermee. Feit is dat de overheden vele duizenden mededaders heeft gemaakt bij hun uitrol van de misdadige “vaccins”. Dat mede daderschap zal velen doen besluiten de mond te houden.

Mars
Mars
2 jaren geleden

Misschien als hersendoden toch eens naar wappies gaan luisteren?

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Het wordt straks stil op straat en in de winkels en dat vind ik niet erg. Dan kan ik als HSP-er weer eens genieten ! Sorry en zonde voor de schapen die niet wilden luisteren.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x