Buitenaards

Defensieminister: “Geen buitenaardse ruimteschepen in luchtruim Japan”

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de Defensiechef van Japan zijn er nog nooit buitenaardse ruimteschepen het Japanse luchtruim binnengedrongen. Defensieminister Gen Nakatani zei dat er gevechtstoestellen klaarstaan voor het geval er meldingen zijn van een ongeïdentificeerd vliegend object. Hij voegde toe dat er tot dusver geen UFO’s uit de ruimte zijn gesignaleerd.

Wanneer er onbekende vliegende objecten worden gedetecteerd, gaan straaljagers op onderzoek uit, aldus Nakatani. “Soms gaat het om vogels of andere vliegende objecten, maar voor zover ik weet zijn er geen ongeïdentificeerde vliegende objecten gespot die van een andere planeet komen,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nakatani gaf daarmee antwoord op een vraag van oud-worstelaar en politicus Antonio Inoki. Tijdens een bijeenkomst van de budgetcommissie van het Japanse Hogerhuis afgelopen woensdag vroeg Inoki of er vliegtuigen worden ingezet om buitenaardse bezoekers te begroeten en ‘of er onderzoek naar wordt gedaan’.

“Persoonlijk geloof ik absoluut dat ze bestaan”

Inoki zei zelf niet te weten of aliens bestaan, maar heeft wel een keer een mysterieus vliegend object gezien dat richting de horizon vloog en uiteindelijk verdween.

Het is niet de eerste keer dat de Japanse overheid zich formeel uitspreekt over ruimtewezens en hun vaartuigen. In 2007 verklaarde het kabinet dat het de bezoeken van buitenaardse wezens niet kan bevestigen.

De toenmalige Japanse kabinetssecretaris reageerde opvallend genoeg: “Persoonlijk geloof ik absoluut dat ze bestaan.” Zijn collega Shigeru Ishiba, indertijd minister van Defensie, voegde toe dat er volgens hem ‘geen reden’ is om het bestaan van UFO’s die worden bestuurd door buitenaardse levensvormen, te ontkennen.

[The Japan Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob de Jong
Bob de Jong
9 jaren geleden

Wat mij opvalt is dat ik vaak geen 19,5 astra op de schotel meer ontvang en dat op alle zenders van die satelliet. Zou het kunnen dat ze daar iets voor geparkeerd hebben??

J@n
J@n
9 jaren geleden
Westbound
Westbound
9 jaren geleden

Aliëns bestáán wel, maar zij hebben niets met buitenaardse levensvormen te maken. Het zijn duivels, die tijdelijk een zekere lichaamsvorm hebben aangenomen, om de mensheid te misleiden en van God af te brengen. God heeft de MENS geschapen en geen andere equivalenten.

MoNgOoL
MoNgOoL
9 jaren geleden

Ze zijn dan wel niet in Japan maar wel miljoenen schepen rond de Aarde zelf, klaar om in te grijpen…

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x