Homepagina » Mens en Dier » Echte feiten en cijfers over corona: Maurice de Hond ‘laat RIVM alle hoeken van de kamer zien’
maurice de hond
Foto: DWDD CC BY 3.0

Echte feiten en cijfers over corona: Maurice de Hond ‘laat RIVM alle hoeken van de kamer zien’

Maurice de Hond zegt zich druk te maken om het feit dat de werkelijkheid rond het coronavirus niet naar buiten komt en dat alle media achter het RIVM, OMT en de virologen aan lopen. “Als je naar de cijfers kijkt dan is het virus eigenlijk gewoon weg,” zei hij bij Radio Veronica. “De komende 2 tot 3 maanden zouden we alles moeten kunnen doen wat nodig is.”

“Er zijn 1 à 2 ziekenhuisopnames per dag, maar we moeten buiten nog wel de 1,5 meter aanhouden. Ik vergelijk dat met een vrouw van 80 die nog voorbehoedsmiddelen gebruikt omdat ze bang is dat ze zwanger wordt.”

De Hond maakte in de uitzending van Wilfred Genee gehakt van het Nederlandse coronabeleid. Hij zegt geregeld e-mails te krijgen van professoren en doktoren die hem gelijk geven, maar zich niet openlijk durven uit te spreken. Hij kreeg zelfs een mail van een burgemeester die tegen hem zei: ‘Ga door, ga door, want achter de schermen kan ik niks veranderen’.

Coronaproof

De sociaal geograaf zei verder dat er te weinig wordt geïnvesteerd in goede ventilatie. Hij waarschuwt dat de ventilatiesystemen in Nederlandse gebouwen niet goed zijn. Die moeten eerst coronaproof worden gemaakt.

In onderstaande video spreekt Maurice de Hond met Laurien Verstraten. Zij vinden net als een aantal invloedrijke mensen uit de entertainmentbranche dat de 1,5-metersamenleving per direct moet stoppen. Ze kijken daarbij naar de échte feiten en cijfers.

“Ik laat het RIVM en OMT alle hoeken van de kamer zien.”

Bekijk de video hieronder:

[Terug naar Normaal]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | youtube @stay positive schreef:

  Ik ben wel content met het ontwaken van ‘t Nederlandse volk. Als het moet dan kunnen we op elkaar bouwen. Samen naar vrijheid mensen 🇳🇱✌️

  45 likes
 • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk schreef:

  Ze kunnen er niet meer omheen, bijna iedereen zal wakker worden. Klasse Maurice!

  Over zondag en het afblazen van Remkes: https://youtu.be/HpngAYbyYTw

  26 likes
  • Rob schreef:

   Ik heb een beetje twijfelgevoel over de Hond. In het verleden stond hij al bekend als opinie beïnvloeder als het om de politieke partijen ging. Daar was hij toen al mee aan het rommelen en dat was bij veel mensen bekend. Wie zegt dat hij nu niet deel uitmaakt van gecontroleerde oppositie? Hij spreekt de maatregelen tegen maar noemt nog wel even de gebouwen die coronaproof moeten worden gemaakt. Voorheen zei toch ook niemand iets over de ventilatie van gebouwen? Waarom dan nu wel? Zeker als al duidelijk is dat corona helemaal geen gevaar is. Als je ziek bent blijf je thuis om je lichaam het virus te laten bestrijden. Wie zegt dat ze niet gaan rommelen met die aan te passen ventilatie? Je leest tegenwoordig bijna niets anders dan systemen waar mee gerommeld is of nog wordt. Dat de lucht in gebouwen verbeterd kan worden is een ander verhaal. Ionisatie van de lucht schijnt een verbetering van de lucht te kunnen realiseren. Dat blijkt nota bene een onderzoek van het RIVM zelf te zijn geweest maar dat is door hen ook weer weggemoffeld.
   https://gezondontwaken.blogspot.com/2020/06/de-weggemoffelde-viruskiller-van-het.html

   11 likes
  • Willem schreef:

   Jan van Zanen is nu burgemeester maar ook Vvd’er dus had weinig uitgemaakt verder voor die demonstratie. Organisatie was een beetje dom om dj’s in te huren ze wisten dat er gezocht werd naar redenen om het te verbieden of zou er opzet achter zitten? Want er gaat ook veel geld in om.

   2 likes
   • Elise schreef:

    Willem, jij woont toch op de Canarische eilanden? Hoe is het daar? Of was het iemand anders van hier? Ben erg benieuwd, omdat ik iemand ken die daar op vakantie naar toe wil.

    1 likes
 • Rafael schreef:

  Laten we allemaal proberen zoveel mogelijk “schapen” over de dam te trekken en lof voor o.m. Maurice.

  15 likes
 • vladi schreef:

  Maurice de Hond #did’t kill himself.

  fff

  10 likes
 • Rayoflight schreef:

  Hoewel ik volledig achter hetgene sta wat deze man zegt.Ruikt deze meneer de Hond volgens mij na ‘geheimedienst’: Salon socialist rooie haan, joodse afkomst, MSM , data analyse , statistiek.
  Volgens mij heeft hij tot taak om corona verzetsnetwerken in kaart te brengen.

  9 likes
 • Harry schreef:

  De WHO, RIVM’s in de wereld baseren hun 1.5 meter maatschappij op onderzoek van Wells, die dat 25 jaar deed. Maurice heeft dat boek uit de archieven gehaald en afgestoft. Wat blijkt! Welsh kwam er op een gegeven moment achter dat aerosolen 16 keer besmettelijker zijn, bovendien word je er veel zieker van.
  Niemand nam de moeite de bron te controleren

  https://www.maurice.nl/2020/06/18/game-set-het-zijn-de-aerosols/

  7 likes
 • jtprf schreef:

  Tja dat zo’n Maurice de Hond onze kant lijkt te verkiezen is wel positief te noemen.
  Met zijn peilingen was ik altijd sceptisch. Maar ok, ben blij dat er wat realiteits zin
  erbij zit.

  4 likes
 • Jacobus schreef:

  het verhaal betreffende ventilatie in de gebouwen is al bekend vanaf de vorige sars uitbraak, maar daar maak je mensen niet bang mee..

  0 likes
 • Borgers schreef:

  Bedankt, ik heb met heel veel aandacht naar dit interview geluisterd, echter ik miste een deel van: waarom al die heisa over iets dat heel de wereld in zijn greep houd. wat ik gelezen heb is, dat ze de mensen zo bang willen maken, dat ze gaan vragen, om die verrekte spuit te krijgen, waarbij ook een spuit is waarin een nanno chip in je bloedbaan wordt ingespoten, waardoor je eigenlijk niets meer zelf kunt beslissen, zonder zou je niet meer kunnen reizen, openbaar vervoer, winkelen,enz. Graag hier uw woorden wat u hiervan denkt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  spaanse

  Ook Spaanse artsen laten van zich horen: ‘Overheid verzwijgt de waarheid’

  Zo’n 150 Spaanse artsen kunnen niet langer ...

  >