Bewustzijn

“We zijn compleet vergeten wie we werkelijk zijn”

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Frits Evelein nam in 2011 ontslag als docent aan universiteit en conservatorium, kocht een grote computer en vertrok naar de Pyreneeën om een muziekvorm te gaan maken. Music from Source noemt hij het. “Ik ging van dag tot dag leven als vrije kunstenaar.”

Toen hij 15 jaar oud was had hij naar eigen zeggen al een ‘bijzonder mystieke ervaring’. In een visioen zag hij ontelbare universa als één levend geheel. “Ik was het scheppende bewustzijn ervan én kon het bekijken.”

"We zijn compleet vergeten wie we werkelijk zijn"
Frits Evelein

“In essentie is alles energie en bewustzijn,” legt de 57-jarige Evelein uit. “Wij mensen zijn een expressie van het universele bewustzijn dat ik de Bron noem. Afhankelijk van je ontwaken en gevoeligheid brengt mijn muziek je in contact met je universele frequenties. Dit varieert van een diep gevoel van ontspanning tot een gevoel van loslaten van diepe vermoeidheid en opgeslotenheid, stress, verwarring, pijn en onrust.”

“Elke gedachte en elk gevoel is een energie,” gaat hij verder “Lage energie (zoals angst, verdriet, eenzaamheid, verwarring) blokkeert de verbinding met de Bron en creëert dus meer isolement. Deze deken van angst en isolatie maakt dat we compleet vergeten zijn wie we werkelijk zijn. Maar mensen hebben altijd de kans zich te richten op hun werkelijke essentie.”

Evelein zegt zich vrij, gezond en bewust te voelen. “Ik word niet langer geleefd door hypotheek, payroll en 9 tot 5,” zegt hij. Het kwartje viel bij hem naar eigen zeggen op 28 september 2010. Hij voelde dat hij, om op een compleet nieuwe wijze te kunnen creëren, zelf nieuw moest worden. Hij wilde nieuwe dingen maken zonder beperkt te worden door tradities en opvattingen van anderen.

[De Betuwe/De Nieuwe Krant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
8 jaren geleden

Inderdaad ,we zijn vergeten wie we zijn , en wat zijn we, we zijn een leven in vorm ,[lichaam]met een bewustzijn, die zo ruim en groot kan zijn als het gehele universum, de beperkingen van een lichaam met een IK gerichte Ego, houd het lichaam en denken op aards niveau gevangen, het is een beperkte gedachte/denken als het IK-gerichte ego op aards niveau alleen maar in aardse vormen denkt ,zo beperkt het bewustzijn zich zelf tot de IK en de Ego zich zelf tot gevangenschap op het aardse denken , de gevangenschap is de dualiteit van de gedachte in denken van goed en dat is slecht , dat geeft een beperkte inzicht op aards niveau, en creëert dualistische vormen waarin slecht tegenover goed word geplaats, en andersom, het is de gevangenschap op aards niveau, zij komt alleen maar voor hier op aarde. Zo blijft bewustzijn aards gericht, beïnvloed en beperkt tot gedachte/denken op aards niveau van het IK gerichte ego, de niet anders kan dat dualiteit creëren ,als je deze dualiteit laat oplossen door deze beperkingen te doorzien dan verruimt het bewustzijn en word het universeel een zonder de beperkingen van goed en dat is slecht, en ontstijgt zij de op aards niveau de IK Gerichte Ego, deze bestaat dan gewoonweg niet meer,, dan word het lichaam en het leven in vorm een stuk gemakkelijker met een universele vrijheid zonder de beperkte gedachte van de op aard gerichte IK en de Ego.. het aardse beperkte niveau word dan een universele kracht in denken en doen met een bewustzijn van het universele ruimte ..

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Lage energie veroorzaakt angst enz. Al onze communicatiemiddelen gaan over lage frequentie/energiegolven. Je lichaam blijft dus in de lage hangen. Veel mensen horen het niet en is dus een dodelijk onzichtbaar wapen. Sommige mensen dus wel: zie de brom. Ook ik heb een periode meegemaakt dat ik niet kon slapen van een bromtoon. Het is een nachtmerrie. Gelukkig hoor ik die niet meer. En ik denk dat het met satellietverbindingen te maken heeft. google-earth bv.
Je lichaam bestaat uit water/zuurstof enz. Als er dus een druk op komt, hoe klein die ook is, dan verandert die samenstelling als het lang duurt. Er ontstaat dus een soort van flux. Dit verklaart de vele hersenbloedingen en andere ziektes. En onverklaarbare explosies in de lucht enz.
Wat is flux? Normaal houden 2 elementen elkaar in evenwicht. Komt daar een element bij, bv, druk dan verandert die samenstelling en kan tot een climax(ontploffing) komen. Lees basistheorie over atomen. of bekijk filmpje over de brom wat golven doen.
Je kunt dus wel je geest uploaden, maar je lichaam doet niet mee. In feite houd je je dus voor de gek. Geest en lichaam moeten blijven samenwerken om gezond te blijven.
Al die berichten over hoger bewustzijn lijdt af van het eigenlijk probleem! Agenda 21/globalisering/mondialisering. Mensen gelijk maken/ziek maken via communicatiemiddelen.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Lijdt moet leidt zijn, maar de gevolgen zijn: lijden.

Drac
Drac
8 jaren geleden

Leuk een aardig zo praten maar het is totaal niet te doen om zo te leven in deze wereld. Zonder geld geen dak boven je hoofd en geen voedsel en geen schoon drinkwater. Dan heb je nog mensen die al doen wat ze willen zoals het verkrachten van kinderen of het beroven van hun medemens. Dit soort praktijken zullen altijd bestaan en hebben we dus mensen nodig zoals de politie om ons te beschermen tegen dit soort lui. We kunnen wel nu zo sprookjesachtig gaan filosoferen maar de werkelijkheid is anders. We leven in het nu en niet in een fantasiewereld. Natuurlijk zijn er mensen met een geweten en respect voor hun medemens. Deze mensen zijn in mijn ogen de echte mens zoals ze bedoeld zijn met een ziel. Maar helaas zijn er ook mensen zonder ziel en geweten en die in staat zijn om de andere bewust te doden. Dus hebben we een type mens nodig om ons weer te beschermen.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x