Buitenland

“Slachtoffers crash Boeing 777 waren al dagen dood”

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een belangrijke pro-Russische rebellenleider in het oosten van Oekraïne heeft bizarre uitspraken gedaan over de crash van vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Hij stelt dat veel van de slachtoffers al dood waren voordat het vliegtuig überhaupt was opgestegen. Dat meldt persbureau AP.

Igor Girkin kreeg van een aantal mensen op de rampplek te horen dat ‘veel van de lijken niet vers waren’, weet de website Russkaya Vesna. Ze vertelden Girkin ook dat het bloed uit de lichamen was onttrokken en dat er een geur van ontbinding hing.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De Boeing 777 van Malaysia Airlines werd afgelopen donderdag neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven. Het toestel vloog op 10.000 meter boven een gebied waar Oekraïense troepen een offensief voeren tegen pro-Russische rebellen. Beide partijen beschuldigen elkaar van de crash.

Amerikaanse inlichtingendiensten hebben gezegd dat de Boeing is geraakt door een luchtdoelraket. De Amerikaanse ambassadeur Samantha Power vertelde de VN-Veiligheidsraad in New York dat de raket waarschijnlijk is afgevuurd vanuit een gebied bij de grens met Rusland.

Girkin, ook bekend als Strelkov, zou voor de Russische militaire inlichtingendienst hebben gewerkt. Hij zei dat de ‘Oekraïense autoriteiten in staat zijn tot alle vormen van walgelijkheid’. Volgens Girkin zijn in het wrak grote hoeveelheden bloedserum en medicijnen gevonden.

[AP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
henkie koek
henkie koek
9 jaren geleden

Dat is heel makkelijk als we allemaal op Facebook kijken wie er zijn overleden/verdwenen weten we precies of het klopt, normaal is dit in het buitenland, dus voor ons moeilijk te checken maar er woont volgens mij wel iemand in elke provincie die hier komt op deze site, dus kunnen we het eens echt checken of dit allemaal wel of niet klopt! En wat ik al zei op Facebook zal ook wel iemand iemand kennen die in dat vliegtuig zat dus kunnen we dit is even tot de bodem uitzoeken ipv allemaal een kant uit te roepen.

T.R.Hunter
T.R.Hunter
9 jaren geleden

Oh ja natuurlijk op Schiphol stijgt een vliegtuig op met lijken ! yea right !

Anonymous
Anonymous
9 jaren geleden

Wat een onzin heel dumpert staat vol met beelden van voor ze opstegen. Er zijn foto’s gemaakt van het vliegtuig op schiphol. Zijn zelfs beelden te vinden van in het vliegtuig.

R jansen
R jansen
9 jaren geleden

Als het waar is, dat de lichamen al dood waren, kan het dan zijn dat het 4 maanden geleden vermiste vliegtuig van malaysia gebruikt is om onrust te zaaien ???

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x