Gezondheid

Meisje (10) verlamd geraakt ‘door griepprik’

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit Florida zegt dat haar dochter verlamd is geraakt na het krijgen van een griepprik. Carla Grivna legt uit dat haar kind gelukkig en gezond was tot ze afgelopen jaar vlak voor Thanksgiving Day werd ingeënt tegen de griep.

Drie dagen erna kon haar dochter Marysue niet meer bewegen of praten, aldus Grivna. Het 10-jarige meisje ligt nu aan bed gekluisterd. Ze is gediagnosticeerd met acute gedissemineerde encefalomyelitis (ADEM), een zeldzame hersenziekte die vooral voorkomt na een virale infectie of vaccinatie. Carla meent dat de ziekte is veroorzaakt door de griepprik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“De artsen kunnen bevestigen noch ontkennen dat er een verband is,” aldus de moeder. “Haar vader Steven en ik zijn er na diepgaand onderzoek zeker van dat de aandoening van Marysue is veroorzaakt door de griepprik. Ze was een gelukkig en gezond 9-jarig meisje en toen gebeurde dit opeens.”

Grivna voegde toe: “Er was geen onderliggende oorzaak. In het ziekenhuis zijn veel onderzoeken gedaan, maar ze konden verder niets vinden.”

Dr. Juan Dumois van het All Children’s Hospital in Tampa Bay vertelde de lokale zender WTSP-TV dat griepprikken de ziekte kunnen veroorzaken, maar adviseert toch de griepprik te halen. “Als ik de griep krijg heb ik meer kans om ADEM te krijgen dan van de griepprik,” zei Dumois, toevoegende dat herstel mogelijk is.

Grivna zei dat ouders zelf onderzoek moeten doen naar het griepvaccin. “Informeer jezelf en neem samen met je dokter een weloverwogen besluit.”

[FoxNews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Alles leuk en aardig maar laten we niet geheel doorslaan in die gemanipuleerde media en geheel. Ik ben zelf erg met die griepprik bezig geweest omdat mijn moeder hem krijgt die alzheimer heeft maar dit geloof ik totaal niet.

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Triest is dat. Er zit veel rotzooi in de griepprik.

lalalalaria
lalalalaria
9 jaren geleden

Voortaan de bijsluiter lezen. In zeer uitzonderlijke situaties kan dit inderdaad optreden. Als ik mij laat opereren voor een “simpele” blindedarmontsteking dan moet ik ook maar realiseren dat er een kleine kans is dat ik zal sterven. sad reality.

Carmen
Carmen
9 jaren geleden

Mijn moeder werd altijd zieker van de griepprik dan van een griep zelf dus ze is jaren geleden al gestopt met het halen van de griepprik. Er zit hartstikke veel rotzooi in waar veel mensen geen flauw benul van hebben zoals een kwikverbinding, ( thiomersal ) formaldehyde, resten van menselijke foetussen. ethyleen glycol, aluminium etc. Dit is zeker geloofwaardig!

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x