Het Complot

“Crisis in Griekenland veroorzaakt door de Rothschilds”

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist Mike Bird van de zakennieuwssite Business Insider landde gisteravond in Griekenland. Hij ging gelijk op zoek naar mensen die in de rij stonden om geld op te nemen. Enkele jonge Grieken leidden hem naar de dichtstbijzijnde geldautomaat.

Hij vroeg hen of ze uit de buurt kwamen. “Ja, en we zijn er trots op!” zeiden ze. Er stonden ongeveer 30 mensen in de rij. Bij andere pinautomaten in Athene waar Bird langs was gereden stonden langere rijen. Het was na 11 uur ’s avonds, maar er waren nog veel mensen op de been.

“Wij zijn het volk van licht”

Er liep een man op hem af die zei dat de situatie het resultaat was van de zionisten. Toen Bird bij de pinautomaat kwam was de batterij van zijn telefoon leeg, waardoor hij het gesprek met de man niet kon opnemen.

Hij gaf de Rothschilds de schuld van de crisis en voegde toe: “Wij Grieken zijn het volk van licht. We hebben nu een beetje licht, maar dat was in de oudheid wel anders. Ze proberen ons te doven.”

Federal Reserve

“Het is niet de schuld van het Duitse volk, het is niet de schuld van het Europese volk,” zei de man. “Je moet naar de bron gaan. Ze willen Griekenland vermorzelen.” Hij zei dat de City of London het hoofdkwartier is van de Rothschilds en zionisten en dat ze ook de Federal Reserve aansturen.

Mensen zagen er gespannen uit, zelfs een beetje bang. Een Nederlands meisje dat op haar vrienden stond te wachten zei dat niemand wist wanneer de banken weer open zouden gaan.

Twintig meter verderop was een tuinfeest aan de gang. Er leek geen vuiltje aan de lucht. In de rest van de straat rinkelden de kassa’s en zaten de restaurants tot diep in de nacht tjokvol. Athene ziet er in ieder geval niet uit als een plek die aan de rand van de financiële afgrond staat.

[Business Insider]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x