Homepagina » Het Complot » “Crisis in Griekenland veroorzaakt door de Rothschilds”
"Crisis in Griekenland is veroorzaakt door de Rothschilds"

“Crisis in Griekenland veroorzaakt door de Rothschilds”

Journalist Mike Bird van de zakennieuwssite Business Insider landde gisteravond in Griekenland. Hij ging gelijk op zoek naar mensen die in de rij stonden om geld op te nemen. Enkele jonge Grieken leidden hem naar de dichtstbijzijnde geldautomaat.

Hij vroeg hen of ze uit de buurt kwamen. “Ja, en we zijn er trots op!” zeiden ze. Er stonden ongeveer 30 mensen in de rij. Bij andere pinautomaten in Athene waar Bird langs was gereden stonden langere rijen. Het was na 11 uur ’s avonds, maar er waren nog veel mensen op de been.

“Wij zijn het volk van licht”

Er liep een man op hem af die zei dat de situatie het resultaat was van de zionisten. Toen Bird bij de pinautomaat kwam was de batterij van zijn telefoon leeg, waardoor hij het gesprek met de man niet kon opnemen.

Hij gaf de Rothschilds de schuld van de crisis en voegde toe: “Wij Grieken zijn het volk van licht. We hebben nu een beetje licht, maar dat was in de oudheid wel anders. Ze proberen ons te doven.”

Federal Reserve

“Het is niet de schuld van het Duitse volk, het is niet de schuld van het Europese volk,” zei de man. “Je moet naar de bron gaan. Ze willen Griekenland vermorzelen.” Hij zei dat de City of London het hoofdkwartier is van de Rothschilds en zionisten en dat ze ook de Federal Reserve aansturen.

Mensen zagen er gespannen uit, zelfs een beetje bang. Een Nederlands meisje dat op haar vrienden stond te wachten zei dat niemand wist wanneer de banken weer open zouden gaan.

Twintig meter verderop was een tuinfeest aan de gang. Er leek geen vuiltje aan de lucht. In de rest van de straat rinkelden de kassa’s en zaten de restaurants tot diep in de nacht tjokvol. Athene ziet er in ieder geval niet uit als een plek die aan de rand van de financiële afgrond staat.

[Business Insider]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

rutte

‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’

Geert Wilders confronteert premier Mark Rutte op ...

rutte

Rutte 10 jaar de ‘baas’: dit zijn 9 glasharde leugens waar hij mee wegkwam

Het is 10 jaar geleden dat de ...

>