Bewustzijn

Vrouw geneest van kanker na spirituele bijna-doodervaring

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 2 februari 2006 lag Anita Moorjani op de intensive care in een ziekenhuis in Hong Kong. Ze lag in coma. Haar lichaam was letterlijk gesloopt door de ziekte van Hodgkin. Dat schrijft de Epoch Times.

Op 26 maart 2006 danste Moorjani en dronk ze champagne op een bruiloft. In juli 2006 was ze weer kerngezond. Het voelde voor haar alsof ze tijdens de coma haar lichaam had verlaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In haar boek Ik moest doodgaan om mezelf te genezen schrijft ze dat ze een gesprek tussen haar man en een arts duidelijk kon volgen terwijl haar lichaam ruim 10 meter verderop lag. Ze voelde zich verlost van het lijden en was aanbeland ‘in een andere dimensie waar ze werd overspoeld door liefde’.

Ze stond voor de keuze: terugkeren of doodgaan. “Ik wist dat mijn lichaam zeer snel zou genezen als ik zou kiezen voor leven. Ik wist dat ik al na een paar dagen verandering zou zien,” schreef ze. En dat is precies wat er gebeurde toen ze ontwaakte uit de coma.

Energie
Vrouw geneest van kanker na spirituele bijna-doodervaring
Anita Moorjani

Ze wist ook dat ze door haar angst kanker had gekregen en dat liefde het zou genezen. “Als mensen worden behandeld voor ziektes, wordt de ziekte alleen uit het lichaam verwijderd, niet uit hun energie, en dus keert de ziekte vaak terug,” zei ze. “Ik besefte dat ik een hele gezonde energie zou hebben als ik terug zou gaan.”

Professor Peter Ko van de Universiteit van Californië wilde het snelle herstel van Moorjani nader onderzoeken. Hij kreeg toegang tot haar medische gegevens en concludeerde: “Haar herstel was zeker opzienbarend. Ik kan haar herstel niet toeschrijven aan de chemotherapie.”

Nog nooit gezien

Ook oncoloog Jeffrey Long uit Louisiana reageerde op het verhaal van Moorjani: “Als een arts die kanker behandelt ben ik erg gefascineerd door het indrukwekkende herstel van Anita. In de literatuur over bijna-doodervaringen zijn meer van dit soort gevallen te vinden, van onverklaarbare genezingen na een bijna-doodervaring. Ik hoop dat er meer onderzoek wordt gedaan naar dit fascinerende aspect van bijna-doodervaringen.”

Ko vertelde aan de South China Morning Post: “Ik heb moeite met termen als ‘wonderlijke genezing’ en ‘spontane remissie’, maar haar herstel was zonder meer opvallend. Haar lichaam of geest is kennelijk in staat geweest om een boodschap naar de kankercellen te sturen en de gemuteerde cellen uit te schakelen. Chemotherapie werkt goed tegen Hodgkin, maar zoiets heb ik nog nooit gezien.”

Boekentip: Ik moest doodgaan om mezelf te genezen

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jjan
Jjan
8 jaren geleden

Als je begrijpt dat dit een wereld van energie en bewustzijn is dan is deze genezing niet zo onbegrijpelijk. Heel veel gebeurt in ons onderbewustzijn en weten we dus niet. Als daar angsten of andere emotionele blokkades zich bevinden dan kan dit een enrgieeverstoring geven die tot ziekte leidt. Wordt dit in een bijna dood ervaring opgelos of op een andere manier dan kan het zelfhelend vermogen van je lichaam je weer hersteĺlen. Hier zijn veel meer verhalen over bekend, maar het is makkelijker om te zeggen een wonderbaarlijke genezing dan het te gaan onderzoeken.

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

komen er ook niet-sprirituele bijna-doodervaringen voor dan?

Berenbotje
Berenbotje
8 jaren geleden

Het interessante is wat datgene is dat die uittreding in het lichaam triggert. Waaron gebeurt dit meestal tijdens een coma of een operatie? Welke organen/lichaamsdelen worden hier aangeraakt/bewerkt die de uittreding veroorzaken? Of is het zo dat wanneer iemand een coma kan simuleren (urenlang bewegingloos stilliggen) hij ook een uittreding krijgt?
Zou een onderzoek naar moeten komen. Want op deze manier zouden veel mensen zichzelf kunnen genezen van vooroordelen, haat, ziektes, jaloezie, geweldsdrang enz.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Na BDE (bijna-doodervaring) gebeurt er meestal een wonder.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x