CoronaBuitenland

Data-analist Wouter Aukema heeft een ‘heel verontrustend signaal’ ontwaard en vertelt er alles over bij Jim Ferguson

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Jim Ferguson sprak onlangs met data-analist Wouter Aukema, oud-Kamerlid Wybren van Haga en Anne Merel Kloosterman, vertegenwoordiger van vaccinatieslachtoffers. Ferguson heeft het interview dinsdag op X geplaatst.

Aukema deelde tijdens het interview een opmerkelijke ontdekking die hij heeft gedaan. Hij besloot van de website van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) alle gemelde gevallen van bijwerkingen te downloaden. Dus niet alleen van de coronavaccins, maar ook van andere medicijnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Om die data handmatig te downloaden zou je met 100 mensen 100 jaar bezig zijn en dus schreef hij een script dat het proces automatiseerde. Hij wist op deze manier alle EMA-data binnen twee uur te downloaden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Explosie

Na de uitrol van de coronaprikken explodeerde het aantal gemelde bijwerkingen. Een jaar later gebeurde er iets opvallends. Het aantal bijwerkingen van bepaalde medicijnen explodeerde eind 2022, begin 2023 ook. Denk aan middelen zoals Inflectra (infliximab) tegen ontstekingen en Keytruda (pembrolizumab) tegen kanker.

Dat betekent dat een jaar na de uitrol van de coronavaccins opeens veel meer mensen dan normaal medicijnen kregen voorgeschreven tegen ontstekingen en kanker.

“Een heel verontrustend signaal,” zei Aukema. Dit is best schokkend, reageerde Ferguson.

Sinistere agenda

Hij vroeg zijn drie gasten of er volgens hen sprake is van een agenda om de bevolking te reduceren. “Op basis van het onderzoek dat ik heb gedaan: jazeker,” antwoordde Kloosterman.

Aukema zei niet te weten of hier een sinistere agenda achter zit. “Ik hou me vooral bezig met de data.”

Van Haga vond dit een interessante vraag. Volgens hem worden we gegijzeld door een communistisch monster. Hij trok een parallel met Pol Pot en Stalin: die zetten ook de aanval in op de boeren, de huiseigenaren, de essentie van privébezit.

Ze zeggen dat de mensheid slecht is voor de planeet, ze willen van ons af, zei Van Haga over de boven ons gestelden. “Het is een vreemde ideologie. Ze willen dat we sterven, geen kinderen krijgen, worden vermoord.”

“Dit is zeer alarmerend,” zei Ferguson nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jackie
jackie
1 maand geleden

Die ‘ze’, zijn zo duivels dom dat ze niet beseffen dat voor hun het leven hier ook een keer ophoudt en dat die ‘ze’ niks kunnen meenemen, alleen een duistere ziel…..

Ron
Ron
1 maand geleden

Nou als de mensheid is uitgemoord dat gaan de dieren gewoon verder hoor. Zonder dat ze lastig gevallen worden door heel veel monsterlijke mensen.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 maand geleden

Het is jammer dat deze mensen eerst nu tot deze ontdekking en conclusie komen.

Voor wie twijfels had aan het hele covid-gebeuren en zelfstandig onderzoek heeft gedaan, kwam al snel bij Stefan Lanka, Dacvid Icke, Phil Schneider, Bill Gates en alle bedrijven en instanties die van hem en Melinda geld hadden ontvangen en de verboden opnames van het WHO in New York in oktober 2019 terecht.

Dat waren mijn bevindingen en ik ben slechts een leek.

2020 Was het jaar van het wakker worden voor mij.

Hetgeen betekent dat veel mensen al die jaren hebben zitten slapen en daar ik de mensen die bij dit artikel betrokken zijn, ook toe.

History repeats, alleen hebben veel mensen dit nog steeds niet door.

De oorlog vindt nu in het menselijk lichaam plaats en dat is het verschil met de vorige wereldoorlogen.

Ernst
Ernst
1 maand geleden

We weten wie het zijn, waarom verklaren wij de WEF de oorlog niet? Ieder politici of ambtenaar gelinkt met de WEF als staatsvijanden bestempelen!

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x