Homepagina » Mens en Dier » Uitvaartverzorgster over sterfgevallen na vaccinatie: ‘Het zijn er te veel om hier geen vraagtekens bij te zetten’
uitvaartverzorgster
Foto: Unsplash

Uitvaartverzorgster over sterfgevallen na vaccinatie: ‘Het zijn er te veel om hier geen vraagtekens bij te zetten’

Op de website van Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden, is een ervaringsverhaal verschenen van een uitvaartverzorgster die met vragen zit over sterfgevallen na vaccinatie.

“Ik ben ruim 18 jaar werkzaam in de uitvaartbranche en wij krijgen te maken met nabestaanden die oprecht vraagtekens zetten bij de doodsoorzaak van hun dierbaren. Wij als medewerkers in deze branche hebben een zwijgplicht en geheimhouding. Toch zet een gedeelte van ons ook oprechte vraagtekens bij de doodsoorzaak en willen we ergens ons verhaal kwijt,” zegt de uitvaartverzorgster.

Meer collega’s twijfelen aan doodsoorzaak

“Na rondvraag te hebben gedaan in ons bedrijf hoor ik steeds vaker dat meer collega’s twijfelen aan de doodsoorzaak. Nabestaanden vertellen ons dat er niets aan de hand was met hun geliefde en dat zij plots twee, drie of vier dagen na hun eerste of tweede vaccinatie zijn overleden,” vervolgt ze.

“De overledenen zijn vaak ouderen – vrouwen – vanaf plusminus 65 jaar die makkelijk nog een jaar of 20 meekonden. Dit alles kan natuurlijk op toeval berusten, maar het zijn er te veel om hier geen vraagtekens bij te zetten,” aldus de uitvaartverzorgster.

Zorgelijk verhaal

Ze vraagt zich af waarom sterfgevallen niet beter worden onderzocht en vooral waarom dit niet wordt gemeld in de media. “Het is een zorgelijk verhaal waar tot op heden niets mee wordt gedaan.”

Zorgmedewerkers Verenigd maakt zich zorgen over de gevolgen van de coronamaatregelen op het algeheel welbevinden en de fysieke gezondheid van de samenleving. “We zijn nu een jaar verder en helaas wordt ook steeds meer duidelijk wat de nevenschade is van de maatregelen. Er komen steeds meer vragen of dit de manier is om met dit virus om te gaan.”

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
2 maanden geleden

We krijgen een horror winter die zijn gelijke niet kent.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Dit strookt met wat ik om mij heen hoor

Annemiek B.
Annemiek B.
2 maanden geleden

Deze mevrouw moet nog iets verder gaan nadenken, en dan komt ze er, hopelijk, wel.

Geen schaap
Geen schaap
2 maanden geleden

Het prikkie is dodelijker dan het flutvirus. Reductie van de populatie, daar gaat het om. Degenen zonder prik hebben een sterker immuunsysteem en gaan niet dood van een virusje. Er is hier al genoeg geschreven en gezegd. De MSM speelt het spelletje mee. Wie niet horen wilt, of zelf enig onderzoek doen, ik heb er geen medelijden meer mee. De wereld zal straks een stuk rustiger zijn met meer plaats voor mij en mijn dierbaren.

x

Check Also

protest

Kijk: Groot protest tegen coronapas in Bern, Zwitserland – ‘Vrijheid!’

Ook in Zwitserland, waar het World Economic ...

pathologen

Duitse pathologen onderzoeken sterfgevallen na covidprik en zijn verbaasd over de resultaten

Deze week presenteerden twee ervaren Duitse pathologen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

74
0
We lezen graag je reactie!x