Mens en Dier

Uitvaartverzorgster over sterfgevallen na vaccinatie: ‘Het zijn er te veel om hier geen vraagtekens bij te zetten’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de website van Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden, is een ervaringsverhaal verschenen van een uitvaartverzorgster die met vragen zit over sterfgevallen na vaccinatie.

“Ik ben ruim 18 jaar werkzaam in de uitvaartbranche en wij krijgen te maken met nabestaanden die oprecht vraagtekens zetten bij de doodsoorzaak van hun dierbaren. Wij als medewerkers in deze branche hebben een zwijgplicht en geheimhouding. Toch zet een gedeelte van ons ook oprechte vraagtekens bij de doodsoorzaak en willen we ergens ons verhaal kwijt,” zegt de uitvaartverzorgster.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Meer collega’s twijfelen aan doodsoorzaak

“Na rondvraag te hebben gedaan in ons bedrijf hoor ik steeds vaker dat meer collega’s twijfelen aan de doodsoorzaak. Nabestaanden vertellen ons dat er niets aan de hand was met hun geliefde en dat zij plots twee, drie of vier dagen na hun eerste of tweede vaccinatie zijn overleden,” vervolgt ze.

“De overledenen zijn vaak ouderen – vrouwen – vanaf plusminus 65 jaar die makkelijk nog een jaar of 20 meekonden. Dit alles kan natuurlijk op toeval berusten, maar het zijn er te veel om hier geen vraagtekens bij te zetten,” aldus de uitvaartverzorgster.

Zorgelijk verhaal

Ze vraagt zich af waarom sterfgevallen niet beter worden onderzocht en vooral waarom dit niet wordt gemeld in de media. “Het is een zorgelijk verhaal waar tot op heden niets mee wordt gedaan.”

Zorgmedewerkers Verenigd maakt zich zorgen over de gevolgen van de coronamaatregelen op het algeheel welbevinden en de fysieke gezondheid van de samenleving. “We zijn nu een jaar verder en helaas wordt ook steeds meer duidelijk wat de nevenschade is van de maatregelen. Er komen steeds meer vragen of dit de manier is om met dit virus om te gaan.”

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
3 jaren geleden

We krijgen een horror winter die zijn gelijke niet kent.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Dit strookt met wat ik om mij heen hoor

Annemiek B.
Annemiek B.
3 jaren geleden

Deze mevrouw moet nog iets verder gaan nadenken, en dan komt ze er, hopelijk, wel.

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

Het prikkie is dodelijker dan het flutvirus. Reductie van de populatie, daar gaat het om. Degenen zonder prik hebben een sterker immuunsysteem en gaan niet dood van een virusje. Er is hier al genoeg geschreven en gezegd. De MSM speelt het spelletje mee. Wie niet horen wilt, of zelf enig onderzoek doen, ik heb er geen medelijden meer mee. De wereld zal straks een stuk rustiger zijn met meer plaats voor mij en mijn dierbaren.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x