Binnenland

David Icke komt naar Nederland om de mensen wakker te schudden

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereldberoemde Britse complottheoreticus David Icke brengt zaterdag 19 november een bezoek aan Amsterdam.

Icke reist al maandenlang van het ene naar het andere land, waar hij lezingen houdt voor uitverkochte zalen. Met zijn zogeheten World Wide Wake Up Tour wil hij het volk wakker schudden.

Hij is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen van wie er de macht over de samenleving heeft.

Icke’s speerpunten zijn de Orwelliaanse agenda voor de mensheid, wie er werkelijk achter het terrorisme zitten, de media en desinformatie, de Nieuwe Wereldorde, Saturnus en de maan, transhumanisme, de Derde Wereldoorlog en Reptilians.

Illuminati

Op zijn eigen gedreven manier neemt Icke het publiek mee door de wereld achter alles.

De 64-jarige Icke is voormalig proefvoetballer, sportverslaggever bij de BBC en nationaal woordvoerder van de British Green Party.

Sinds 1990 doet hij ‘fulltime onderzoek naar wat en wie de wereld werkelijk beheersen’.

De Green Party nam in 1991 afstand van hem in de politiek, toen hij zichzelf de zoon van God noemde. Icke zei zelf dat hij ieder mens als een ‘kind van God’ beschouwt.

Later beweerde hij dat de wereld in werkelijkheid geregeerd wordt door de Illuminati, een soort elite aan de macht. Hij bracht hen in verband met bijna iedere tot dan toe bekende complottheorie.

Reptilians

Hij publiceerde het boek ‘The Biggest Secret’ waarin hij beweerde dat een aantal machtige leiders in de wereld zouden afstammen van de zogenaamde Reptilians, een bepaald ras van buitenaardse wezens.

Als voorbeelden van afstammelingen van deze aliens werden onder andere door hem genoemd: George W. Bush en zijn vader George H.W. Bush, Elizabeth II, Beatrix, Bill en Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Winston Churchill, Al Gore en Tony Blair.

9/11

In zijn boek ‘Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster’ tracht hij aan te tonen dat de 9/11-aanslag het werk is van binnenuit de Amerikaanse regering en overheidsinstanties, een zogeheten ‘inside job’.

Deze theorieën zijn ook onderzocht door onder andere de Amerikaanse professoren Griffin en Jones.

Jones draagt argumenten aan die aan zouden tonen dat de Twin Towers en WTC7 door explosieven (thermiet) tot instorting zijn gebracht.

Boek

Icke wordt door critici beschuldigd van antisemitisme omdat hij de antisemitische Protocollen van de Wijzen van Zion in verbrand bracht met zijn complottheorieën.

Zelf dicht hij de Joden geen bijzondere plaats toe in zijn wereldcomplot.

Zaterdag komt in Nederland ook zijn nieuwe boek Het fantoomzelf uit, over de schaduwwereld om ons heen, die gedomineerd wordt door toezicht, controle en onderdrukking.

Reserveer hier alvast een exemplaar.

Tickets voor de lezing zijn hier verkrijgbaar.

[World Wide Wake Up Tour]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robin
Robin
6 jaren geleden

Deze man legt de vinger op de zere plek. Ik heb Perception Deception gelezen en het is verbijsterend wat voor gedomesticeerd zooitje we intussen zijn geworden.
David Icke verdiend in mijn ogen een standbeeld, al is het alleen al voor het volhouden.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Icke is niet zo groot als Osho.

jeanette
jeanette
6 jaren geleden

zou er graag heen gaan maar het is erg duur en daardoor niet voor iedereen toegankelijk,dat zou toch anders moeten als je de mensen wakker wilt maken.

Aimed
Aimed
6 jaren geleden

Als je naar een popconcert of grote theatervoorstelling gaat waar een grote show bij zit (trucks vol met spullen, hele productieteams, acteurs, dansers, licht, geluid etc. etc.) dan betaal je ook 70 of 80 euro.
Dhr. Icke gaat in zijn eentje op een podium staan te vertellen. Heeft wat beelden, geluiden, foto’s. Maar, dat is het eigenlijk wel.
RAI heeft ook nog eens meer zitplaatsen dan een gemiddeld theater, namelijk 1750.

Als dhr. Icke een integer persoon is, en iets heeft te vertellen wat heel de wereld moet weten (en niet slechts de elite die 69,50 kan neertellen voor een kaartje), dan mag het wat mij betreft iets bescheidener.

Inhoudelijk heeft hij veel te vertellen, maar ik weiger hier zeventig euro voor te betalen. Belachelijk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x