Homepagina » Binnenland » David Icke komt naar Nederland om de mensen wakker te schudden
David Icke komt naar Nederland om de mensen wakker te schudden

David Icke komt naar Nederland om de mensen wakker te schudden

De wereldberoemde Britse complottheoreticus David Icke brengt zaterdag 19 november een bezoek aan Amsterdam.

Icke reist al maandenlang van het ene naar het andere land, waar hij lezingen houdt voor uitverkochte zalen. Met zijn zogeheten World Wide Wake Up Tour wil hij het volk wakker schudden.

Hij is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen van wie er de macht over de samenleving heeft.

Icke’s speerpunten zijn de Orwelliaanse agenda voor de mensheid, wie er werkelijk achter het terrorisme zitten, de media en desinformatie, de Nieuwe Wereldorde, Saturnus en de maan, transhumanisme, de Derde Wereldoorlog en Reptilians.

Illuminati

Op zijn eigen gedreven manier neemt Icke het publiek mee door de wereld achter alles.

De 64-jarige Icke is voormalig proefvoetballer, sportverslaggever bij de BBC en nationaal woordvoerder van de British Green Party.

Sinds 1990 doet hij ‘fulltime onderzoek naar wat en wie de wereld werkelijk beheersen’.

De Green Party nam in 1991 afstand van hem in de politiek, toen hij zichzelf de zoon van God noemde. Icke zei zelf dat hij ieder mens als een ‘kind van God’ beschouwt.

Later beweerde hij dat de wereld in werkelijkheid geregeerd wordt door de Illuminati, een soort elite aan de macht. Hij bracht hen in verband met bijna iedere tot dan toe bekende complottheorie.

Reptilians

Hij publiceerde het boek ‘The Biggest Secret’ waarin hij beweerde dat een aantal machtige leiders in de wereld zouden afstammen van de zogenaamde Reptilians, een bepaald ras van buitenaardse wezens.

Als voorbeelden van afstammelingen van deze aliens werden onder andere door hem genoemd: George W. Bush en zijn vader George H.W. Bush, Elizabeth II, Beatrix, Bill en Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Winston Churchill, Al Gore en Tony Blair.

9/11

In zijn boek ‘Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster’ tracht hij aan te tonen dat de 9/11-aanslag het werk is van binnenuit de Amerikaanse regering en overheidsinstanties, een zogeheten ‘inside job’.

Deze theorieën zijn ook onderzocht door onder andere de Amerikaanse professoren Griffin en Jones.

Jones draagt argumenten aan die aan zouden tonen dat de Twin Towers en WTC7 door explosieven (thermiet) tot instorting zijn gebracht.

Boek

Icke wordt door critici beschuldigd van antisemitisme omdat hij de antisemitische Protocollen van de Wijzen van Zion in verbrand bracht met zijn complottheorieën.

Zelf dicht hij de Joden geen bijzondere plaats toe in zijn wereldcomplot.

Zaterdag komt in Nederland ook zijn nieuwe boek Het fantoomzelf uit, over de schaduwwereld om ons heen, die gedomineerd wordt door toezicht, controle en onderdrukking.

Reserveer hier alvast een exemplaar.

Tickets voor de lezing zijn hier verkrijgbaar.

[World Wide Wake Up Tour]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Robin schreef:

  Deze man legt de vinger op de zere plek. Ik heb Perception Deception gelezen en het is verbijsterend wat voor gedomesticeerd zooitje we intussen zijn geworden.
  David Icke verdiend in mijn ogen een standbeeld, al is het alleen al voor het volhouden.

  34 likes
  • Aimed schreef:

   Hij verdiend inderdaad een standbeeld wel bij elkaar met zijn shows a 70 euro per ticket, x 1750 in het geval van de RAI. Goed idee, een standbeeld. Maar zullen we het hem zelf laten betalen?

   9 likes
   • Robert schreef:

    Tja, centen en de centenkwestie. Heel ‘Hollandsch’ overig … En komt ‘helaas’ mee met het beklimmen van steeds grotere podia.

    Maar waarom is het toch bij Icke zo’n probleem en mogen Sting, Justin Bieber, De Dijk en alle anderen dat zonder geklaag wel? Wel eens een loterijtje meegespeeld? Eurootje in de snackbarfruitautomaat?

    Succes loont nu eenmaal, mondiaal succes beloont nog meer maar ook: no work no pay. En geen succesgarantie ook nog.

    Maar die rekensom is wel heel makkelijk … De kosten voor de rest van het jaar moet ook betaalt worden; de vele niet-betaalde uurtjes.

    Maar ook de grote zalen met personeel, de public relations, de techniek, de hotels, het eten, de reis, de verzekeringen – voor zichzelf en de rest van de crew. Dan nog de adminstratie er omheen, ennnnnnnnnnn … de fiscus.

    Vraagjes voor de ‘like-rs’:

    – Wel eens een loterijtje meegespeeld?
    – Eurootje in de snackbarfruitautomaat laten glijden?
    – Bingo gegild?
    – Wat minder belasting opgegeven?
    – Verkeerd wisselgeld gehouden?
    – Goede kortingsactie benut?
    – Afgedingt bij een straatverkoper?

    En geld is dan ‘erg’ of op zijn minst een punt?

    4 likes
 • Aimed schreef:

  Als je naar een popconcert of grote theatervoorstelling gaat waar een grote show bij zit (trucks vol met spullen, hele productieteams, acteurs, dansers, licht, geluid etc. etc.) dan betaal je ook 70 of 80 euro.
  Dhr. Icke gaat in zijn eentje op een podium staan te vertellen. Heeft wat beelden, geluiden, foto’s. Maar, dat is het eigenlijk wel.
  RAI heeft ook nog eens meer zitplaatsen dan een gemiddeld theater, namelijk 1750.

  Als dhr. Icke een integer persoon is, en iets heeft te vertellen wat heel de wereld moet weten (en niet slechts de elite die 69,50 kan neertellen voor een kaartje), dan mag het wat mij betreft iets bescheidener.

  Inhoudelijk heeft hij veel te vertellen, maar ik weiger hier zeventig euro voor te betalen. Belachelijk.

  17 likes
 • Jaya schreef:

  Icke is niet zo groot als Osho.

  3 likes
 • jeanette schreef:

  zou er graag heen gaan maar het is erg duur en daardoor niet voor iedereen toegankelijk,dat zou toch anders moeten als je de mensen wakker wilt maken.

  12 likes
 • Michel schreef:

  Is dat een grapje?! 69 euro voor een kaart!?

  8 likes
  • Elise49 schreef:

   Het zijn ook nog een occult getallen. 69/ 70 Ook nog zijn laatste optreden voor dit jaar. Misschien hoort ie zelf wel bij de club. Ik sta nergens meer van te kijken.

   3 likes
 • Logiter schreef:

  David icke is een topper.
  Hij vliegt van land naar land,huur zalen,heeft geen sponsoren en waarschijnlijk geen pensioen.
  Ik snap die 69euro p.p wel,als je dat te duur vindt,koop je gewoon een van zijn zeer uitgebreide boeken voor een paar tientjes.
  Deze man heeft wel degelijk een punt,en het verbaast me enorm dat hij ondanks de beerput die hij blootlegt,nog steeds leeft.
  Wellicht omdat Icke als idioot wordt afgeschilderd door de msm,is dat zijn bescherming,maar hij loopt op het randje.
  Het ergste is nog,dat niemand zijn theorieeën kan weerleggen.
  Zg maar eens dat het niet zo is,wanneer je Orwell,Icke,Gurdijeff,en vele andere auteurs leest,die elkaar op vele vlakken de hand schudden.
  Zelfs wetenschappelijke onderzoeken geven je een hint dat het lang niet verzonnen is,wanneer je de resultaten vergelijkt met dat waar je over gelezen hebt.
  It’s a mad world.

  7 likes
 • Aimed schreef:

  Ik zie inderdaad dat het een dag van 12 uur lang is en wil mijn woorden daarom grotendeels terugnemen van hierboven.

  6 likes
 • Roy schreef:

  Hij komt naar nederland om wat portemonnees leeg te schudden denk ik :).
  Je kan zeggen wat je wilt van deze man, hij vertelt een hoop onzin maar is een briljant zakenman.. De hele tour zoals deze nu op zijn site staat levert hem +- 1.000.000 euro op. Ik snap wel waarom hij zo lacht op de pagina van zijn ticket verkoop 🙂

  4 likes
  • Robert schreef:

   Nope, nope, nope… geen 1 miljoen … In al die landen laat hij 45-60% belasting achter met daarnaast de kosten voor huur, personeel, hotel, voeding en reis voor zichzelf en crew.

   Misschien gemiddelde omzet na tax: 500.000 euro maar dan gaan ALLE kosten + reserveringen voor werkuren off-stage er nog af.

   Prima centje, onweerlegbaar, maar de jaren tellen. Daarnaast wordt zo vaak gedacht dat het geld de drijfveer is maar wie zijn geschiedenis kent, weet al snel beter. Hooguit kersje op de 26 jarige taart.

   1 likes
 • Alain schreef:

  Die man is totaal paranoia. En er zijn nog mensen die hem geloven ook. Onvoorstelbaar!

  5 likes
  • PeterdJ schreef:

   Ben jij zo bekwaamd om hier over te oordelen, hebben we weer iemand die er totaal niks van begrijpt nog weet en heeft zijn oordeel al klaar staan. Get your head out of your arse en doe zelf onderzoek. Die Roy heeft ook jaren onderzoek verricht om hier over te oordelen, poor sucker. Ook weet hij wat er aan verdiend wordt ben je zijn accountant geweest. What a dimwit.

   0 likes
 • Bram schreef:

  Ik ga nu kijken wie osho is. Maar icke is een man naar mijn hart. Hij onderbouwd zijn argumenten sterk. Zijn theorie is meer aanneembaar dan welk geloof dan ook.

  4 likes
 • Ikke schreef:

  Belachelijk veel geld.
  Wel makkelijk verdienen zo.

  4 likes
 • PeterdJ schreef:

  De wijzen spreken weer. The height of ignorance is criticising something you know nothing about. De meesten schijnen maar niet te begrijpen dat deze persoon tenminste de moeite doet om mensen uit hun passieve slaap toestand te halen. Als het je niet interesseert ga dan niet klagen over de prijs. Ga eens naar een concert van een of ander light gewicht, zonder inhoud. Hij is 26 jaar bezig met onderzoek een van jullie ook? Blijf maar de mainstream media lezen daar wordt pas wijs van en bedonderd.

  4 likes
 • exegese schreef:

  Ik vind, ondanks dat ik David Icke zeer hoog in het vaandel voer, €70, – ook best veel geld (ook al duurt het 12 uur). Bovendien kan ik 95% van zijn bevindingen gratis terugvinden op het internet, waar ik ook gretig gebruik van maak.

  Zo ook zijn interessant en aannemelijke betoog van een uur ten aanzien van Donald Trump en het bedrog wat daar ook weer ongetwijfeld achter schuil gaat. De man ziet het haarscherp en weet precies wat er schuil gaat achter de puppets waar wij op mogen stemmen.

  https://www.youtube.com/watch?v=PR2yXfLVZoo

  1 likes
  • Rose schreef:

   Ik ben het volkomen met je eens. Maar ik zou het ook geen 12 uur vol kunnen houden.
   Naar mijn idee zou hij beter een theater Tour kunnen doen die 1,5 tot 2 uur duurt en dat een kaartje van bijv. 15 tot 20 euro .

   1 likes
  • Hado schreef:

   Dan had je vroeger ook niet naar school gehoeven als je zo’n alles weter bent. Ik ga regelmatig naar grote Seminars die makkelijk 2000 $ kosten en vaak ook nog een vliegreis en hotel boeking. Als je je wilt verrijken ben je er het best zelf bij.

   0 likes
  • Rose schreef:

   Ik heb voor de verkiezingen al gewaarschuwd dat er met Trump niets zal veranderen. Kijk naar zijn nieuwe cabinet en je weet voldoende….. alles was zo gepland bij de cabal.

   1 likes
 • rvsracer schreef:

  Ik vind het nog wel mee vallen die prijs.
  Het is wel een dag die 12 uren duurt.
  Ik vraag me alleen af wat de overige kosten zullen zijn, auto parkeren, eten ed.

  3 likes
 • Eva schreef:

  Als je met 2 pers uit eten gaat ben je het ook kwijt en sta je na 2uur weer buiten.
  Een avondje naar een musical in Care evenzo.
  Wat denk je wat een dag RAI huren kost???
  Er komt zoveel bij kijken qua organisatie, daar staan wij echt niet bij stil.
  Als je dan ook nog per uur rekent…nou, vul maar in!!

  3 likes
 • Michel schreef:

  Hallo Mensen,

  Ik heb ook iets belangerijks te vertellen.
  Kost je 25euro.
  Klaar!?….okay…daarkomt ie….:”betalen”

  3 likes
 • Michaël schreef:

  Boek Het fantoomzelf , verschijnt 19 11

  https://www.bol.com/nl/p/het-fantoomzelf/9200000061263447/?country=BE&suggestionType=browse

  Samenvatting

  De wereld die wij als ons dagelijks leven ervaren is in feite een schaduwwereld, die gedomineerd wordt door toezicht, controle en onderdrukking. De sleutel in dit verhaal is het fantoomzelf: het ‘jou’ waarvan je denkt dat jij het bent, maar dat je in wezen níet bent. Dit schijnzelf houdt je realiteitsgevoel gevangen in begrenzingen, in het onmachtige ik dat ‘zijn plek kent’. Wie zorgen ervoor dat we in ons fantoomzelf blijven leven, waardoor de maatschappij zo onmenselijk, dom en geestesziek kan zijn, en hoe wordt deze macht over ons uitgeoefend? Als we de poort naar het Oneindig Zelf openen, kan het niet anders dan dat de waanzin ten einde komt.

  David Icke is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen van wie er de macht over de samenleving heeft. Op zijn eigen unieke wijze is hij onophoudelijk aan het front bezig om de kennis omtrent onze realiteit en gebeurtenissen in de wereld te verdiepen

  3 likes
 • exegese schreef:

  @Michel, laat me raden. Je bent eigenlijk werkzaam bij de belastingdienst, anders verzin je zoiets nooit en te nimmer.

  1 likes
 • rob schreef:

  Wakker Worden , met al die informatie word men weer Slaperig ..Eigenlijk dood vermoeiend..en ook dood vervelend ..stelt helemaal niets voor… informatie daar bestaat alles uit …informatie, waar of niet waar…in ieder geval blijft men informatief bezig ….tussen waar en niet waar…Is dat het de Waarheid is.. dat informatie met waar en niet waar. De Echte Waarheid is… en het vervelende ervan is dat tussen Waar en niet Waar.. de vermoeiende informatie soms helemaal niets voorstelt..om de dood eenvoudige reden.dat het de waarheid is ….van waar en niet waar… snapt je …of is het te vermoeiend om het te snappen …

  1 likes
 • Derek schreef:

  Jammer maar uiteindelijk zitten er mensen in de zaal die al wakker zijn. Ik denk dat men meer moeite moet doen of de slapende wakker te krijgen!

  0 likes
 • x

  Check Also

  kissinger

  Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

  Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...

  Goldman Sachs ziet de Europese Unie als voorloper van dictatoriale wereldregering. Farage trekt van leer

  Banken en multinationals proberen een dictatoriale wereldregering ...

  >