Buitenland

IC-verpleegkundigen trekken aan de bel over ‘overweldigend’ aantal hartaanvallen, bloedproppen en beroertes

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgmedewerkers uit Ventura County in de Amerikaanse staat Californië trekken aan de bel over een enorme stijging van het aantal hartproblemen, beroertes en bloedproppen bij gevaccineerden.

IC-verpleegkundige Sam spreekt zich uit omdat hij ‘klaar is met de onzin’. Hij ziet dat steeds meer jonge mensen last krijgen van ernstige gezondheidsproblemen nadat ze een coronaprik hebben genomen.

Sam zegt dat er veel jonge mensen worden binnengebracht die een beroerte of hartaanval hebben gehad. Hij voegt toe dat artsen maar niet onder ogen willen zien dat de problemen met het vaccin te maken hebben.

Nog nooit zo druk geweest

Er kwam een vrouw binnen die de dag ervoor de Moderna-prik had gehaald. Ze had een hartaanval gekregen. Er werd met geen woord gerept over het vaccin ‘omdat je het niet kunt bewijzen’.

Hoewel er ook steeds meer mensen met myocarditis worden binnengebracht, een bijwerking van het coronavaccin, ‘probeert iedereen het te bagatelliseren’, zegt Sam.

IC-verpleegkundige Dana zegt dat het aantal ernstig zieke mensen in haar ziekenhuis in Ventura County ‘overweldigend’ is. “Het is nog nooit zo druk geweest en dit heeft niets te maken met corona,” zegt Dana. Ze vertelt dat er vooral mensen worden binnengebracht die een beroerte, hersenbloeding of hartaanval hebben gehad.

Het is krankzinnig

“Normaal gesproken hebben we zes tot 10 aortadissecties per jaar. In de afgelopen maand hebben we er al zes gehad. Het is krankzinnig,” aldus Dana. Artsen denken dat het te maken heeft met de feestdagen. De IC-verpleegkundige denkt daar anders over: “Het vaccin is de boosdoener.”

Ze zegt ook dat de meeste patiënten die met corona worden binnengebracht al gevaccineerd zijn. Ondertussen kampen ziekenhuizen in Californië met grote personeelstekorten. Er worden nieuwe verpleegkundigen aangenomen, maar die maken veel fouten. Medische fouten. Bovendien is er onvoldoende plek voor alle patiënten.

Sam zegt dat de coronaprik ‘niet echt een vaccin is’. “Het is experimenteel.” En bijwerkingen? Die worden niet gemeld. “Niemand praat erover,” onthult de IC-verpleegkundige.

[Conejo Guardian]

4.6 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kaar
Kaar
1 jaar geleden

Geloof het ook!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Hoeveel duidelijker moet het nu nog worden?

Alwéér het zoveelste bewijs, dat artsen in de ziekenhuizen totaal corrupt zijn en de naam ARTS niet (meer) waardig zijn.

Hier gaat het over gegevens van een ziekenhuis in de staat Californië, maar dit geldt natuurlijk voor heel veel ziekenhuizen all over the world.

Wat “bezielt” artsen om wat er allemaal aan verschrikkelijke dingen gebeurt, zó te ontkennen?

Zou het alleen maar over geld gaan, of spelen er andere dingen een rol?

Dit verhaal wordt verteld door TWEE verpleegkundigen. Dat is natuurlijk maar een fractie van het totaal aantal verpleegkundigen.

Hebben die allemaal een bord voor hun kop?

Vragen. Vragen. Vragen.

En dan het feit, dat er nieuwe verpleegkundigen worden opgeleid, die in principe voor de leeuwen worden geworpen om zo snel mogelijk aan het werk te gaan.

Ik heb één ding in mijn leven geleerd: alles valt en staat met een goede inwerkperiode, of het nu gaat om werk in een autogarage, administratief werk of, zoals in dit geval, een ziekenhuis.

Maar…. als het om het werken in een ziekenhuis gaat, dan is het helemaal cruciaal dat je goed opgeleid wordt. Fouten maken in een ziekenhuis kosten mensenlevens.

En DAT is wat er nu gebeurt!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Het gaat de satannisten niet snel genoeg, daarom krijgt iedereen een booster en de ziekenhuizen zwijgen, want er wordt flink geld gevangen.
Waar blijft Reiner Fulmich met het tribunaal?

Kees raaphorst
Kees raaphorst
1 jaar geleden

Er werd met geen woord gerept over het vaccin.. omdat je het niet kunt bewijzen!

Dit is waar het gezonde verstand in zou moeten kicken.. maar geloof me dat hebben veel van die doorgestudeerde medici niet, maar onderschat de killers met GOD status ook niet in die ziekenhuizen, want die zijn er gewoon ook, en laten de lager geschoolde de moorden plegen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x