Homepagina » Het Complot » David Icke zet tv-zender op om mensen te verenigen
David Icke zet tv-zender op om mensen te verenigen

David Icke zet tv-zender op om mensen te verenigen

De Britse oud-sportverslaggever David Icke is bezig een televisiezender op te zetten over complottheorieën.

Icke, die zegt dat Groot-Brittannië wordt bestuurd door hagedissen, wil een internet-, televisie- en radiostation lanceren waar meningen worden geventileerd ‘die je in de reguliere media niet zult horen’.

Het programma moet gevuld worden met shows van over de hele wereld. Er worden ook ‘massale wereldwijde meditaties’ gehouden om mensen te verenigen.

Icke heeft een website, The People’s Voice, opgezet om geld in te zamelen voor het project. Hij verwacht dat de zender binnen nu en enkele maanden operationeel is.

“We hebben 100.000 pond (117.000 euro) nodig om uit te kunnen zenden,” zei hij. “We moeten samenkomen om een wereldwijde ontwaking te kunnen realiseren.” Tot nu toe is al meer dan 63.000 pond (73.700 euro) binnengekomen.

Icke werd vooral bekend vanwege zijn uitspraak dat wereldleiders zoals Queen Elizabeth en de Britse oud-premier Tony Blair een kruising zijn tussen een mens en een reptiel.

Bron: Thesun.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. Ik heb David Icke nu een tijdje gevolgd en hij knoopt gegevens aan elkaar om dingen zichtbaar te maken , in zijn Wimbledon show van afgelopen oktober 2012 heeft hij 20 + jaren van info weergegeven en ik moet zeggen dat hij in mijn ogen gelijk heeft gekregen over wat hij zegt,Alles wat hij aan info verzameld heeft is uitgekomen, het systeemmatige weg nemen van onze rechten als mens door de entiteiten die meer en meer macht willen ,op zo’n manier dat het voor de meesten van ons niet eens opviel dat dat gaande was.
  Hij heeft heen geworsteld door alle belachelijk makerij en toch dat wat hij heeft geleerd aan ons proberen over te brengen dat hij nu dit initiatief neemt om ons nog meer wakker te maken vind ik persoonlijk een applaus waard. het kan niet makkelijk zijn steeds maar weer met Lizards in verband te worden gebracht als enigste punt wat hem typeren moet.
  We weten toch nu wel dat de mainstream media niet voor ons werkt maar voor de (the powers that where )want dat zijn ze in mijn ogen,Deze zender heeft het doel om mensen wakker te maken en mensen die al wakker zijn te bevestigen in wat ze denken over het huidige systeem waar in we nog leven,

  2 likes
 2. Reptielen zijn egt helaas..
  Er is genoeg bewijs daarvoor, Bijv de bijbel, de slang bij Adam en Eva, ten eerste een slang praat niet, maar daar wel. Ik las eens een verhaal van een Afrikaanse medicijnman, vroeger spraken mensen niet maar communiceerde via telepathie dat is honderdduizenden jaren gelden. In ieder geval om een gegeven moment spraken de mensen, later waar we dus 1 taal spraken werd de mensheid verdeelt om nog meer talen te spreken. Kijk in Babylon werden 90 talen gesproken.
  Het volgende in de bijbel, Satan: wordt beschreven als de oude draak…=reptilian
  In sanskrit texten worden naga’s genoemd dat zijn reptielachtige mensen, die kunnen shapesfiten en zijn slecht. In Latijns-Amerika hebben we bijvoorbeeld de god Quatzcoatl wordt uitgebeeld als een reptilian. In Afrikaanse verhalen worden ze genoemd. Ik had ook iets gelezen over dimensies en wat stukken van zacharia sitchin. Wij leven in de 3e dimensie, deze reptiel achtigen in de 4e, ik denk ook dat elven/feeen/dwergen etc ook dus uit die dimensie komen. En wij onze planeet gaan neer de 5e dimensie en skippen dus de 4e.

  Ik weet ook in het Servisch, werd ook in oude verhalen dit soort reptilians genoemd hoe ze het bed delen met een prinsen (kind shapshifter) daarom verbaast het me niets dat de koningin een reptilain is. In dat soort verhalen wordt een azdaja/lamia/zmaj de eerste 2 zijn zeg maar de monsters draken, en de zmaj kan dus refereren naar reptilians.

  TE slechte elite, zijn satan worshippers.
  5000 jaar gelden hebben deze mensen de Vedic Empire (keizerrijk dat de hele wereld omvatten) vernietigd. De jezuïeten en de mannen boven hun, zelfs julius cesar werd door hun vermoordt zo diep terug gaat onze geschiedenis en deze rotzakken zitten erachter, en volgens mij vanaf de tijd na de val van de Vedic empire..

  1 likes
 3. Van mij mag het door gaan !!!!!

  0 likes
 4. Het artikel in The Sun doet er natuurlijk weer van alles aan om David Icke belachelijk te maken. Het gaat niet om Icke TV, maar om een onafhankelijke wereldwijd te ontvangen Internet zender, waar de mensen hun stem kunnen laten horen. De tijd van de MSM is voorbij en ik vind het een initiatief wat breed gesteund moet worden, ondanks dat Icke af en toe wat extreme theorien lanceert (waarvan er al vele waar bleken te zijn).

  0 likes
 5. (quote)Icke werd vooral bekend vanwege zijn uitspraak dat wereldleiders zoals Queen Elizabeth en de Britse oud-premier Tony Blair een kruising zijn tussen een mens en een reptiel.(/quote)Wat slecht uitgelegd zeg Niburu Het gaat hier dus om interdimentionale entiteiten die een reptiel form hebben en de gedachten manipuleren om zo negatieve energie te oogsten.Dus voor ons niet waarneembaar met blote oog. Jammer dat er totaal géén onderzoek wordt verricht maar gewoon iets uit de pen wordt geklad, of was dat juist de bedoeling?

  0 likes
 6. Als de mensen maar leren te twijfelen…

  Ook aan David Icke.

  0 likes
 7. Aha. Nog zo’n man die ons is gegeven van gene zijde. (Ja roep maar hoor. Ik ben het gewend.)
  Hij weet zijn weg tot zaken die wij echt niet hebben of kunnen weten.
  Wat is toch dat 24-7? In een channeling een tijdje geleden was er: we hebben een 24-7 optie.
  Hij geeft mij hoop, hoop en moed.

  0 likes
 8. Ook dingen gelezen over dat deze persoon een rol is. En hij heeft weer geld nodig (vaak met dit soort grappen) …

  Zou zeggen bezint eer gij begint. Maar ieder zijn ding.

  0 likes
 9. Laat David Icke maar schuiven. We hebben mensen als hem nodig. Ja, roept u maar.

  0 likes
 10. Hij heeft vele goede dingen gezegd, maar natuurlijk niet 100% accuraat daarom vindt ik dit ook maar vaag.. Geld vragen om iets op te zetten, ben alleen wel nieuwsgierig wat het gaat worden 😛

  Wordt idd verward uitgelegd waardoor hij bekend is geworden en waarom pakken ze dan van het vele goede wat hij zegt het “hagedis” verhaal aan.. Dan zal de “leek” die het leest of ziet gelijk wegzappen..

  0 likes
 11. Voor veel mensen zal het reptielen verhaal nogal ongeloofwaardig klinken, maar wie zijn 5 uur durende show heeft gezien moet ook kunnen beamen dat hij wel degelijk zéér veel ijzersterke punten heeft.

  Alleen maar de aandacht vestigen op dat reptielen verhaal is natuurlijk een soort poging om hem ongeloofwaardig te doen laten lijken. Wanneer men geen show van hem heeft gezien kan men ook geen duidelijke mening vormen over de rest wat David Icke te melden heeft en dat is behoorlijk veel en zeker wel geloofwaardig…een kritieke en zelfonderzoekende geest is daarbij natuurlijk wel on-ontbeerlijk daar je niet alles voor zoete koek hoeft te slikken…maar interessant is het zeker wel.

  0 likes
 12. Lieve kijkbuiskindertjes.

  0 likes
 13. Persoonlijk heb ik niets tegen het doneren van geld. Zelf houd ik de volgende maatstaaf aan. Wat zijn de vruchten van iemands werk.

  Bij David Icke hoort men telkens de discussie of hij een psy-op zou zijn. Daarom hanteer ik de volgende logica kan ik mij vinden in de vruchten van zijn werk. Voor mij is het antwoordt ja aangezien hij duidelijk vrijheid verkondigd en niet een connectie aan het een of andere systeem. Verder zelfs al zou hij een psy-op zijn dan nog zie ik dat wat hij doet zeer veel mensen bij de beweging van vrijheid betrekt (wat ik als zeer positief beschouw). Dus als hij een psy-op zou zijn dan is hij niet zo’n goede ;). In contrast kan je bijvoorbeeld bij zeitgheist zien dat er een technocratie wordt gepropegandeerd.

  Gebaseerd hierop heb ik een donatie van 25 pond gegeven omdat ik graag de daad bij het woord voeg.

  groetjes Timothy

  0 likes
 14. 100.000 is niet erg veel, dus dat is iets wat je makkelijk aftroggelt. Echter met zo’n klein team wilt hij een internetzender 24/7 laten draaien…
  De servercapaciteit die daarvoor nodig is zal al meer dan een ton kosten…

  De eerste punten die bij me opkomen bij deze oproep!

  0 likes
 15. Tsja…. een site over complottheorieen om mensen te verenigen?
  Een schoolvoorbeeld van een contradictio in terminis 😛

  0 likes
 16. als het hem gelukt om mensen te verenigen tegen die complotheorieen,toch vergeefs zou kunnen,want die gewoon gaan door en niemand kan tegenhouden,helaas dit is de waarheid.
  en ik sluit niet uit dat Icke hoort bij hen

  0 likes
 17. Als hij nou bitcoins accepteerde had ik graag gedoneerd..

  0 likes
 18. [quote name=”Aurelia”]Tsja…. een site over complottheorieen om mensen te verenigen?
  Een schoolvoorbeeld van een contradictio in terminis :P[/quote]
  De complotten, voor zover bekend, bestaan en handelen vanuit de ‘verdeel, heers en zaai tweedracht’gedachte. Dan wordt zo’n site ineens logisch, toch?

  0 likes
 19. [quote name=”Linda”][quote name=”Aurelia”]Tsja…. een site over complottheorieen om mensen te verenigen?
  Een schoolvoorbeeld van een contradictio in terminis :P[/quote]
  De complotten, voor zover bekend, bestaan en handelen vanuit de ‘verdeel, heers en zaai tweedracht’gedachte. Dan wordt zo’n site ineens logisch, toch?[/quote]

  Vind je dat werkelijk? Je bezighouden met wel of niet bestaande complotten is een bezigheid die de wereld verdeelt in “zij” en “wij”. Waarbij zij de slechteriken zijn en wij de goeien natuurlijk.
  En vanuit die moreel verrukkelijke positie van “goeie” kunnen we dan de anderen veroordelen, want dat voelt zo lekker. Verontwaardiging is verslavend. En dus verketteren we iedereen met geld, met macht of met een oude bloedlijn, en als we toch bezig zijn pakken we meteen de Joden ff mee, die zijn al millennia de klos, dus dat voelt wel vertrouwd..
  Want iedereen die meer heeft dan jij, op welk gebied dan ook is natuurlijk verdacht. Daar kan-ie nooit eerlijk aan gekomen zijn tenslotte, anders had jij het ook wel gehad.

  Herkenbaar? Zo niet, lees dan de artikelen hier en de reacties erop, dan zie je het patroon al heel snel verschijnen..

  Je bezighouden met complotten verdeelt de wereld, die verenigt ze niet.

  0 likes
 20. [quote name=”stefko”]Reptielen zijn egt helaas..
  Er is genoeg bewijs daarvoor, Bijv de bijbel, de slang bij Adam en Eva, ten eerste een slang praat niet, maar daar wel. [/quote]Zucht.

  Zijn er dan ook uilen die zich transformeren in mensen?

  In de fabeltjeskrant is namelijk ook een pratende uil, nog een die kan lezen ook.

  En wat te denken van alle pratende disney dieren?

  Of weleens gehoord van Van den Vosch Reynaerde?

  Of wat recenter, Animal Farm, van George Orwell. Ook allemaal pratende dieren?

  Laatst zat ik Ice Age te kijken en Madagascar. OOk pratende dieren.

  Denk nou toch eens na. Omdat er in een oud boek een pratende slang voorkomt zouden er in hagedissen veranderende mensen bestaan. Denk toch eens na man.

  0 likes
 21. [quote name=”Pieter”]Het artikel in The Sun doet er natuurlijk weer van alles aan om David Icke belachelijk te maken. Het gaat niet om Icke TV, maar om een onafhankelijke wereldwijd te ontvangen Internet zender, waar de mensen hun stem kunnen laten horen. De tijd van de MSM is voorbij en ik vind het een initiatief wat breed gesteund moet worden, ondanks dat Icke af en toe wat extreme theorien lanceert (waarvan er al vele waar bleken te zijn).[/quote]Die hebben we al, dat heet Youtube. Staat vol met dergelijke onzin filmpjes van Icke.

  0 likes
 22. IK denk niet dat de elite daar op zitten te wachten en voor zulke “problemen” hben ze vaak walgelijke oplossingen. Het verbaast me niet dat ie ene ongelukje gaat krijgen of dat ze zijn familie wat aan gaan doen.

  0 likes
 23. [quote name=”stefko”]

  Reptielen zijn egt helaas..
  Er is genoeg bewijs daarvoor,
  [/quote]

  Inderdaad zo heb je o.a. krokodillen slangen, hagedissen en schildpadden, gekko´s kameleon´s en ga zo maar door.
  Daar is inderdaad genoeg bewijs voor.

  Hier een lijst met een berg reptielen.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_reptielen

  0 likes
 24. Angst heeft een enorme kracht om een mens daar te houden waar hij/zij is en dat gebruiken de zogenaamde machthebbers , angst en propaganda ,hoort hij bij de verkeerde kant ? Nee denk dat David Icke bij zijn eigen waarheid hoort ,
  Ik kan mij voorstellen dat het Lizard verhaal moeilijk te slikken is dat komt vooral denk ik door het niet verder onderzoeken van wat er aan info bekent is en al zou dat niet waar zijn dan nog heeft hij gelijk met wat hij zegt en waar ze ons uiteindelijk naar toe willen hebben en dat is , geen enkele vorm van zeggenschap meer en als een zombie rondlopen doen wat hun ons opdragen.
  Ik weet niet hoe jullie daar over denken maar daar pas ik voor , ik ben meer dan een menselijk melkkoe .

  ik ben dus blij met mensen zoals David Icke en met wat hij probeert te bereiken , geld is er nodig lijkt me logisch , als dat station eenmaal loopt dat krijgt hij vast de juiste sponsors om het door te zetten.

  Veeg informatie niet weg als je van de helft niet op de hoogte bent.

  Niburu je kan beter dan dit artikel .

  0 likes
 25. @Aurelia
  ‘Je bezighouden met wel of niet bestaande complotten is een bezigheid die de wereld verdeelt in “zij” en “wij” ‘

  Dat doen zij inderdaad, en dan is het fijn te weten waar je aan toe bent.

  ‘Waarbij zij de slechteriken zijn en wij de goeien natuurlijk.’

  Het is zeker niet mijn opvatting van hoe je met mensen omgaat. Dus vanuit mijn optiek zijn zij de slechten, alhoewel ik het liever anders zou benoemen. Het ongewenste om bepaalde doelen te realiseren bijvoorbeeld, zoals vrede en geluk voor iedereen. Mezelf beoordeel ik niet.

  ‘En vanuit die moreel verrukkelijke positie van “goeie” kunnen we dan de anderen veroordelen, want dat voelt zo lekker.’

  O ja? Vind jij dat? Ik had liever dat het niet bestond. Wat doe jij als je vlooien in je bed vindt?

  ‘En dus verketteren we iedereen met geld, met macht of met een oude bloedlijn, en als we toch bezig zijn pakken we meteen de Joden ff mee, die zijn al millennia de klos, dus dat voelt wel vertrouwd..’

  O ja? Denk jij zo?

  ‘Want iedereen die meer heeft dan jij, op welk gebied dan ook is natuurlijk verdacht. Daar kan-ie nooit eerlijk aan gekomen zijn tenslotte, anders had jij het ook wel gehad.’

  Wonderlijk wat jij namens anderen durft beweren. Jij weet níets van mij. Dus herkenbaar? Neuh.

  Het is maar net met wat voor ogen en inlevingsvermogen je andermans reacties wilt lezen Aurelia. Met wat jij in je hoofd heb zal dat inderdaad al snel de kant opgaan die je zelf beschrijft. Heb vertrouwen in je medemens en wees onderscheidend. Wij hebben dat meegekregen om te gebruiken. Niet om elkaar neer te sabelen. Wel om de juiste keuzes te kunnen maken. En daarvoor heb je dan weer informatie nodig.

  0 likes
 26. Of reptillians staat voor koud bloed (blauw bloed) oftewel het ontbreken van empathie/emoties/geweten.
  Het shapeshiften staat voor het acteren van bepaalde emoties, het doen alsof. Ze doen net of ze betrokken zijn bij “het volk” en passen op openbare gelegenheden hun “mimiek” aan, om te doen alsof het hen iets interesseerd wat er met het “gewone” volk gebeurd. Ze zien zichzelf als goddelijk, vandaar de kleur blauw. Wat betreft het “shapeshiften”, mensen doen het zelf ook. Thuis zijn ze zichzelf, op het werk passen ze zichzelf aan om te voldoen aan de verwachtingen van de “baas”.Omdat het “zelf” dan “onwenselijk” is, vormen mensen een ego, dat maskers draagt om het “zelf” te beschermen en te voldoen aan wat van hen verwacht wordt. Zo kunnen we zien, we doen het allemaal, zij zijn er simpelweg bedrevener in, ze doen het al eeuwen. De verandering zal daarom uit het zelf moeten komen, door geen maskers meer te dragen. Dan pas gaan mensen beseffen hoever we als mens(heid) al van onszelf verwijderd zijn, hoeveel maskers we dragen. Daar zijn we geen t.v of welke zender dan ook voor nodig, een spiegel voldoet. Aanschouw uzelf en wie u bent, voordat u naar “anderen” gaat wijzen.

  0 likes
 27. [quote name=”Wesley”][quote name=”Pieter”]Het artikel in The Sun doet er natuurlijk weer van alles aan om David Icke belachelijk te maken. Het gaat niet om Icke TV, maar om een onafhankelijke wereldwijd te ontvangen Internet zender, waar de mensen hun stem kunnen laten horen. De tijd van de MSM is voorbij en ik vind het een initiatief wat breed gesteund moet worden, ondanks dat Icke af en toe wat extreme theorien lanceert (waarvan er al vele waar bleken te zijn).[/quote]Die hebben we al, dat heet Youtube. Staat vol met dergelijke onzin filmpjes van Icke.[/quote]
  Hoi Wesley,heb jij zelf onderzoek gedaan,wat David icke verteld?ik raad jou een intervieuw aan,gewoon bij youtube intypen (intervieuw met David Icke en Arizona Wilder)deze Arizona is er bij geweest dat de Queen mom en Kissinger een Rotchild en nog meer aan het chape chiften waren.Ze droegen een rode rope en eronder waren ze naakt,wand als ze schape schiften dan zouden de gewone kleren niet passen.ze beschreef dit in details.OOk waar deze rituelen gehouden werden.Kom als je deze intervieuw hebt gezien,met jou commentaar.
  Groetjes.

  0 likes
 28. @ Linda:

  Bijzonder dat je overal op gereageerd hebt, behalve op m’n laatste zin, dat is nl waar het betoog dat ervoor staat naartoe gaat, de moraal van het verhaal zogezegd.

  Je bezighouden met complotten verdeelt de wereld, die verenigt ze niet.

  En hierna reageer ik niet meer, ik wilde alleen mijn opmerking toelichten, omdat die niet door iedereen begrepen werd blijkbaar, niet zelf een strijd beginnen 🙂

  0 likes
 29. [quote name=”Aurelia”]@ Linda:

  Bijzonder dat je overal op gereageerd hebt, behalve op m’n laatste zin, dat is nl waar het betoog dat ervoor staat naartoe gaat, de moraal van het verhaal zogezegd.

  Je bezighouden met complotten verdeelt de wereld, die verenigt ze niet.

  En hierna reageer ik niet meer, ik wilde alleen mijn opmerking toelichten, omdat die niet door iedereen begrepen werd blijkbaar, niet zelf een strijd beginnen :-)[/quote]
  Tja, je kan alles negeren natuurlijk.
  Maar goed hoor: ‘Je bezighouden met complotten verdeelt de wereld, die verenigt ze niet.’ Jouw laatste opmerking.
  ‘De complotten, voor zover bekend, bestaan en handelen vanuit de ‘verdeel, heers en zaai tweedracht’gedachte.’ Mijn eerdere opmerking. Ben je nu tevreden?

  0 likes
 30. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”Pieter”]Het artikel in The Sun doet er natuurlijk weer van alles aan om David Icke belachelijk te maken. Het gaat niet om Icke TV, maar om een onafhankelijke wereldwijd te ontvangen Internet zender, waar de mensen hun stem kunnen laten horen. De tijd van de MSM is voorbij en ik vind het een initiatief wat breed gesteund moet worden, ondanks dat Icke af en toe wat extreme theorien lanceert (waarvan er al vele waar bleken te zijn).[/quote]Die hebben we al, dat heet Youtube. Staat vol met dergelijke onzin filmpjes van Icke.[/quote]
  Hoi Wesley,heb jij zelf onderzoek gedaan,wat David icke verteld?ik raad jou een intervieuw aan,gewoon bij youtube intypen (intervieuw met David Icke en Arizona Wilder)deze Arizona is er bij geweest dat de Queen mom en Kissinger een Rotchild en nog meer aan het chape chiften waren.Ze droegen een rode rope en eronder waren ze naakt,wand als ze schape schiften dan zouden de gewone kleren niet passen.ze beschreef dit in details.OOk waar deze rituelen gehouden werden.Kom als je deze intervieuw hebt gezien,met jou commentaar.
  Groetjes.[/quote]Ik heb vele artikelen en filmpjes gekeken van David Icke en de man is niet meer dan een zwetser.

  Hij vertelt de prachtigste verhalen maar uiteindelijk levert hij nog geen splinter bewijs. Uiteindelijk is het, net zoals in jouw voorbeeld, allemaal gebaseerd op: “die en die zegt dat…”

  Arizona Wilde kan van alles beweren. Ook dat ze kan vliegen, onzichtbaar kan worden, met stenen kan praten of kan toveren. Zonder ondersteunend bewijs kan ik niks met zulke beweringen.

  Ik ben niet zoals jij die kritiekloos alles voor waar aanneemt wat de eerste de beste roeptoeter allemaal beweert.

  0 likes
 31. [quote name=”Aurelia”][quote name=”Linda”][quote name=”Aurelia”]Tsja…. een site over complottheorieen om mensen te verenigen?
  Een schoolvoorbeeld van een contradictio in terminis :P[/quote]
  De complotten, voor zover bekend, bestaan en handelen vanuit de ‘verdeel, heers en zaai tweedracht’gedachte. Dan wordt zo’n site ineens logisch, toch?[/quote]

  Vind je dat werkelijk? 1 Je bezighouden met wel of niet bestaande complotten is een bezigheid die de wereld verdeelt in “zij” en “wij”.
  2En vanuit die moreel verrukkelijke positie van “goeie” kunnen we dan de anderen veroordelen, want dat voelt zo lekker.

  3 En dus verketteren we iedereen met geld, met macht of met een oude bloedlijn, en als we toch bezig zijn pakken we meteen de Joden ff mee, die zijn al millennia de klos, dus dat voelt wel vertrouwd..
  [/quote]

  1 Met een dergelijke stelling kan ik alleen concluderen dat jij het prettig vindt om een blok voor je hoofd te hebben. Prima als dit voor jou werkt en “ignorance is bliss” helemaal jouw ding is.
  Steeds meer mensen willen echter wel de waarheid kennen.

  2Moreel verrukkelijke positie? Volgens mij is waarheidsvinding iets dat je niet moet ridiculiseren, evenals het FEIT dat er soms ook echt sprake is van complotten. Ik weet niet of jij namelijk al weet wanneer de “weapons of mass destruction” zijn gevonden in Irak, maar met die aanleiding zijn vele mensen onnodig gestorven!!!

  3Met een dergelijke argumentatie maak je hooguit jezelf belachelijk en suggereer je notabene bijna een complot tegen ‘de joden’

  In het algemeen valt het mij op de je het bericht van Linda wat belachelijk maakt, maar heb je niet door hoe je de plan ontzettend mis slaat.

  Bezig houden met complotten zou niet nodig moeten zijn, helaas is dit nu nog wel noodzakelijk. Blindelings vertrouwen in machthebbers is uitermate naief en zal ook niet motiveren om juist te handelen.

  0 likes
 32. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”Pieter”]Het artikel in The Sun doet er natuurlijk weer van alles aan om David Icke belachelijk te maken. Het gaat niet om Icke TV, maar om een onafhankelijke wereldwijd te ontvangen Internet zender, waar de mensen hun stem kunnen laten horen. De tijd van de MSM is voorbij en ik vind het een initiatief wat breed gesteund moet worden, ondanks dat Icke af en toe wat extreme theorien lanceert (waarvan er al vele waar bleken te zijn).[/quote]Die hebben we al, dat heet Youtube. Staat vol met dergelijke onzin filmpjes van Icke.[/quote]
  Hoi Wesley,heb jij zelf onderzoek gedaan,wat David icke verteld?ik raad jou een intervieuw aan,gewoon bij youtube intypen (intervieuw met David Icke en Arizona Wilder)deze Arizona is er bij geweest dat de Queen mom en Kissinger een Rotchild en nog meer aan het chape chiften waren.Ze droegen een rode rope en eronder waren ze naakt,wand als ze schape schiften dan zouden de gewone kleren niet passen.ze beschreef dit in details.OOk waar deze rituelen gehouden werden.Kom als je deze intervieuw hebt gezien,met jou commentaar.
  Groetjes.[/quote]Ik heb vele artikelen en filmpjes gekeken van David Icke en de man is niet meer dan een zwetser.

  Hij vertelt de prachtigste verhalen maar uiteindelijk levert hij nog geen splinter bewijs. Uiteindelijk is het, net zoals in jouw voorbeeld, allemaal gebaseerd op: “die en die zegt dat…”

  Arizona Wilde kan van alles beweren. Ook dat ze kan vliegen, onzichtbaar kan worden, met stenen kan praten of kan toveren. Zonder ondersteunend bewijs kan ik niks met zulke beweringen.

  Ik ben niet zoals jij die kritiekloos alles voor waar aanneemt wat de eerste de beste roeptoeter allemaal beweert.[/quote]
  Ho ho Wesley,ik neem niet zomaar alles aan.Denk jij dat Arizona Widers foto,s heeft kunnen nemen,was dat maar waar,de queen mother scape schifting.
  Groetjes.

  0 likes
 33. [quote name=”Aurelia”][quote name=”Linda”][quote name=”Aurelia”]Tsja…. een site over complottheorieen om mensen te verenigen?
  Een schoolvoorbeeld van een contradictio in terminis :P[/quote]
  De complotten, voor zover bekend, bestaan en handelen vanuit de ‘verdeel, heers en zaai tweedracht’gedachte. Dan wordt zo’n site ineens logisch, toch?[/quote]

  Vind je dat werkelijk? Je bezighouden met wel of niet bestaande complotten is een bezigheid die de wereld verdeelt in “zij” en “wij”. Waarbij zij de slechteriken zijn en wij de goeien natuurlijk.
  En vanuit die moreel verrukkelijke positie van “goeie” kunnen we dan de anderen veroordelen, want dat voelt zo lekker. Verontwaardiging is verslavend. En dus verketteren we iedereen met geld, met macht of met een oude bloedlijn, en als we toch bezig zijn pakken we meteen de Joden ff mee, die zijn al millennia de klos, dus dat voelt wel vertrouwd..
  Want iedereen die meer heeft dan jij, op welk gebied dan ook is natuurlijk verdacht. Daar kan-ie nooit eerlijk aan gekomen zijn tenslotte, anders had jij het ook wel gehad.

  Herkenbaar? Zo niet, lees dan de artikelen hier en de reacties erop, dan zie je het patroon al heel snel verschijnen..

  Je bezighouden met complotten verdeelt de wereld, die verenigt ze niet.[/quote]
  Inderdaad Aurelia, je hebt het goed gezien.
  In hun demoniseringsdrift hebben ze niet eens meer door dat ze zelf o.a. antisemitische uitspraken aan het doen zijn. En als er een ras was ,buiten de blanken, die veel geld zouden hebben, dan waren ze ook zonder meer racist geworden. En omdat ze het zelf financieel niet kunnen winnen van hun ‘vijanden’ zetten ze zichzelf moreel maar op een hogere positie. Ze winnen er helaas geen prijzen mee, omdat deze morele competitie zich helaas voor hen alleen in hun eigen hoofd afspeelt.
  Goede analyse van Aurelia :o)

  0 likes
 34. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”Pieter”]Het artieken te zijn).[/quote]Die hebben we al, dat heet Youtube. Staat vol met dergelijke onzin filmpjes van Icke.[/quote]
  Hoi Wesley,heb jij zelf onderzoek gedaan,wat David icke verteld?ik raad jou een intervieuw aan,gewoon bij youtube intypen (intervieuw met David Icke en Arizona Wilder)deze Arizona is er bij geweest dat de Queen mom en Kissinger een Rotchild en nog meer aan het chape chiften waren.Ze droegen een rode rope en eronder waren ze naakt,wand als ze schape schiften dan zouden de gewone kleren niet passen.ze beschreef dit in details.OOk waar deze rituelen gehouden werden.Kom als je deze intervieuw hebt gezien,met jou commentaar.
  Groetjes.[/quote]Ik heb vele artikelen en filmpjes gekeken van David Icke en de man is niet meer dan een zwetser.

  Hij vertelt de prachtigste verhalen maar uiteindelijk levert hij nog geen splinter bewijs. Uiteindelijk is het, net zoals in jouw voorbeeld, allemaal gebaseerd op: “die en die zegt dat…”

  Arizona Wilde kan van alles beweren. Ook dat ze kan vliegen, onzichtbaar kan worden, met stenen kan praten of kan toveren. Zonder ondersteunend bewijs kan ik niks met zulke beweringen.

  Ik ben niet zoals jij die kritiekloos alles voor waar aanneemt wat de eerste de beste roeptoeter allemaal beweert.[/quote]
  Ho ho Wesley,ik neem niet zomaar alles aan.Denk jij dat Arizona Widers foto,s heeft kunnen nemen,was dat maar waar,de queen mother scape schifting.
  Groetjes.[/quote]
  Nee, die heeft ze niet kunnen nemen. Dat kan niemand die zulke bizarre verhalen ophangt, dat is nu juist het probleem.

  0 likes
 35. Zoek even de definitie van complot op. Want dit woord wordt continue verkeerd gebruikt.

  0 likes
 36. Sorry mensen het was Webley arena niet wimbledon.

  http://www.youtube.com/watch?v=khmoOuO7uOQ

  Voor de mensen die dit willen zien

  0 likes
 37. [quote name=”Linda”]
  (…) ‘Je bezighouden met complotten verdeelt de wereld, die verenigt ze niet.’ Jouw laatste opmerking.
  ‘De complotten, voor zover bekend, bestaan en handelen vanuit de ‘verdeel, heers en zaai tweedracht’gedachte.’ Mijn eerdere opmerking. Ben je nu tevreden?[/quote]

  Nog één keertje dan: Jij hebt het over de mensen die in jouw ogen complotten beramen en uitvoeren, ik heb het over degenen die denken dat er mensen zijn die complotten beramen.

  Alle aandacht die besteed wordt aan complottheorieën (wat Icke wil doen met zijn tvzender)zorgt voor verdeeldheid, niet voor eenheid.

  Een wezenlijk verschil in focus dus.

  0 likes
 38. [quote name=”Aurelia”][quote name=”Linda”]
  (…) ‘Je bezighouden met complotten verdeelt de wereld, die verenigt ze niet.’ Jouw laatste opmerking.
  ‘De complotten, voor zover bekend, bestaan en handelen vanuit de ‘verdeel, heers en zaai tweedracht’gedachte.’ Mijn eerdere opmerking. Ben je nu tevreden?[/quote]

  Nog één keertje dan: Jij hebt het over de mensen die in jouw ogen complotten beramen en uitvoeren, ik heb het over degenen die denken dat er mensen zijn die complotten beramen.

  Alle aandacht die besteed wordt aan complottheorieën (wat Icke wil doen met zijn tvzender)zorgt voor verdeeldheid, niet voor eenheid.

  Een wezenlijk verschil in focus dus.[/quote]
  ‘ Er worden ook ‘massale wereldwijde meditaties’ gehouden om mensen te verenigen.’

  0 likes
 39. Wat een geweldige stunt van David Icke dit zal de bazen van de MSM behoorlijk tegenvallen, dat hun beveiliging maar optimaal zal zijn in het nieuwe pand.. er is zoveel mis in deze verraderlijke wereld 🙁 en we hebben niet voor niets een indoctrinerend journaal op de nederlandse tv (^^^) mensen kijken ernaar en denken dat het waarheid is en dat wordt herhaald en herhaald en herhaald = mind-control!
  En het is voor Nederland ook geen slecht idee, een zender van het volk door het volk.. met echte nieuwsfeiten en met veel tips voor de burger in financiële problemen, gezondheid bespreken zonder de invloed van de pharmaceut , enz.

  0 likes
 40. In normaal gesproken ELK menselijk lichaam zijn de belangrijkste stadia van de evolutie aanwezig: we hebben een vegetatief zenuwstelsel, tijdens de ontwikkeling in de Baarmoederwereld is het embryo als een Vis, vervolgens wordt het in de BuitenWereld geboren en heeft het nivo van een reptiel dat verband houdt met de spijsvertering, vervolgens worden we als een stelletje Apen, en een tijdje later bereiken we het werkelijk Menselijke stadium… als alles in de ontwikkeling goed gaat.

  Maar er zijn mensen die blijven steken in de reptielen-fase, of degenereren (door bijv. suiker, alcohol en (zoogdieren)_vlees-consumptie) vanaf een hoger ontwikkelingsnivo weer terug naar de reptielenfase, terwijl ze wél een fysiek volwassen menselijk lichaam houden.

  Zie bijv. mijn hoofdstuk over psychopatie op http://www.avoratio.nl/Research/Ziekte/Psychopatie/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...

vaccinatiepaspoort

Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort: ‘Enge dingen’

Recentelijk zei miljardair Bill Gates op microblogsite ...