Het Complot

David Icke zet tv-zender op om mensen te verenigen

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse oud-sportverslaggever David Icke is bezig een televisiezender op te zetten over complottheorieën.

Icke, die zegt dat Groot-Brittannië wordt bestuurd door hagedissen, wil een internet-, televisie- en radiostation lanceren waar meningen worden geventileerd ‘die je in de reguliere media niet zult horen’.

Het programma moet gevuld worden met shows van over de hele wereld. Er worden ook ‘massale wereldwijde meditaties’ gehouden om mensen te verenigen.

Icke heeft een website, The People’s Voice, opgezet om geld in te zamelen voor het project. Hij verwacht dat de zender binnen nu en enkele maanden operationeel is.

“We hebben 100.000 pond (117.000 euro) nodig om uit te kunnen zenden,” zei hij. “We moeten samenkomen om een wereldwijde ontwaking te kunnen realiseren.” Tot nu toe is al meer dan 63.000 pond (73.700 euro) binnengekomen.

Icke werd vooral bekend vanwege zijn uitspraak dat wereldleiders zoals Queen Elizabeth en de Britse oud-premier Tony Blair een kruising zijn tussen een mens en een reptiel.

Bron: Thesun.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ad
Ad
9 jaren geleden

Van mij mag het door gaan !!!!!

Pieter
Pieter
9 jaren geleden

Het artikel in The Sun doet er natuurlijk weer van alles aan om David Icke belachelijk te maken. Het gaat niet om Icke TV, maar om een onafhankelijke wereldwijd te ontvangen Internet zender, waar de mensen hun stem kunnen laten horen. De tijd van de MSM is voorbij en ik vind het een initiatief wat breed gesteund moet worden, ondanks dat Icke af en toe wat extreme theorien lanceert (waarvan er al vele waar bleken te zijn).

R3P4
R3P4
9 jaren geleden

(quote)Icke werd vooral bekend vanwege zijn uitspraak dat wereldleiders zoals Queen Elizabeth en de Britse oud-premier Tony Blair een kruising zijn tussen een mens en een reptiel.(/quote)Wat slecht uitgelegd zeg Niburu Het gaat hier dus om interdimentionale entiteiten die een reptiel form hebben en de gedachten manipuleren om zo negatieve energie te oogsten.Dus voor ons niet waarneembaar met blote oog. Jammer dat er totaal géén onderzoek wordt verricht maar gewoon iets uit de pen wordt geklad, of was dat juist de bedoeling?

van Eijk
van Eijk
9 jaren geleden

Als de mensen maar leren te twijfelen…

Ook aan David Icke.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x