Graancirkels

Op zoek naar aliens buiten Berlijn: “We moeten het weten”

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommigen geloven dat aliens de aarde al hebben bezocht en tekens achterlaten in de vorm van graancirkels in weilanden. Net buiten Berlijn zijn twee graancirkels verschenen die in de afgelopen dagen veel bekijks hebben getrokken. Dat meldt de omroep Deutsche Welle.

In de graanvelden bij de buitenwijk Schönefeld zijn geometrische patronen ontstaan, die volgens sommigen het gevolg zijn van buitenaards bezoek. Een groep van 15 enthousiastelingen en sceptici wil weten of de patronen echt kunnen zijn gevormd door een landende UFO.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eén van hen is Sarika Sinha. Ze woont in Berlijn en bezoekt de plek voor de tweede keer. “Vier weken nadat ik aankwam in Berlijn begon ik te zoeken naar groepen mensen die informatie hebben over aliens en UFO’s. Een week later werd ik lid van een groep en verscheen deze cirkel. Ik dacht: laat ik eens een kijkje nemen,” zei ze.

Uitgevallen mobieltjes

Sarika en haar groep analyseren de graancirkels. Het patroon bestaat uit een aantal cirkels die zijn verbonden door middel van lijnen. Vanuit de lucht lijkt het op een grote bloem. De patronen kunnen gemakkelijk worden gespot vanuit vliegtuigen die opstijgen vanaf een nabijgelegen vliegveld.

Leo Ferronato besloot een bezoek te brengen aan de graancirkels bij Berlijn nadat hij ze zelf had ervaren in zijn woonplaats in Brazilië. “Ik kom uit een klein plaatsje in Brazilië. De eerste geregistreerde graancirkel in Brazilië verscheen in een nabijgelegen stadje. Een groot deel van de bevolking was erg onder de indruk omdat het nog nooit eerder was gebeurd,” zei hij.

Ferronato is niet erg onder de indruk van de cirkels buiten Berlijn. Hij had meer gebogen stengels verwacht. Hij had ook gehoord dat mobieltjes waren uitgevallen in andere graancirkels, maar dat is niet gebeurd in Schönefeld.

Afgezet door de politie

Sinha weet niet zeker of graancirkels door mensen of door buitenaardsen worden gemaakt. Tijdens haar vorige bezoek wilde ze van haar gids bewijs hebben dat ze niet worden gemaakt door grappenmakers. Volgens de gids had de politie het gebied afgezet nadat de graancirkels waren ontstaan en vlogen er helikopters rond. Dat lijkt me niet de normale gang van zaken, aldus Sinha.

Graancirkels werden in de jaren zeventig al gedocumenteerd en verschijnen vooral bij snelwegen of vliegvelden. De zoektocht naar buitenaards leven kreeg onlangs een flinke boost toen de Russische miljardair Joeri Milner 100 miljoen dollar doneerde voor de zoektocht naar aliens. Met het geld kunnen wetenschappers grote telescopen afhuren.

Natuurkundige Stephen Hawking zal optreden als adviseur voor het programma. Hij zei dat in een oneindig universum wel andere voorbeelden van leven te vinden moeten zijn. “We leven, we zijn intelligent, we moeten het weten,” zei hij. Het programma moet voor een doorbraak zorgen, vandaar de naam ‘Breakthrough Listen’. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[DW]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stefan
Stefan
8 jaren geleden

Het lijkt mij buitengewoon interresant om te weten welke frequentie deze symbolen representateren. Dat bracht me op een idee.

De meeste hier kennen de onderzoeken van Dr Emoto met water. Woorden werden op flessen geplakt en water gaf een antwoord.

Voor de mensen die hier nog niet bekend mee zijn:

https://youtu.be/TWAuc9GIvFo

Wat nou als we aan water gaan vragen wat deze symbolen werkelijk representateren? Ik ben heel benieuwd welke kristallen zich dan zullen vormgeven.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

LS…

Ik wil best geloven dat er zo iets bestaat maar weet bijna zeker dat de mens dit ook kan middels star-war technieken. Den aan de perfect ronde sink holes en de ramp in China etc.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

LS…

Ik wil best geloven dat er zo iets bestaat maar weet bijna zeker dat de mens dit ook kan middels star-war technieken. Denk aan de perfect ronde sink holes en de ramp in China etc.

Robert
Robert
8 jaren geleden

Tja als platgetrapt gras HET bewijs is voor aliens, denk ik dat ze beter ff verder kunnen gaan zoeken..;)

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x