Buitenland

De 16-jarige zoon van Ernest stierf na het Pfizer-vaccin: ‘De overheid heeft tegen me gelogen’

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vader uit de Amerikaanse staat Texas vertelde onlangs voor een senaatspanel over de dood van zijn 16-jarige zoon Ernesto, die hartproblemen kreeg na zijn eerste Pfizer-prik.

Een geëmotioneerde Ernest Ramirez zei dat hij de overheid geloofde toen zij beweerde dat de coronavaccins veilig en effectief zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Hij was alles voor me. We waren altijd samen. Hij was mijn beste vriend,” zei hij. “We hebben het Pfizer-vaccin gehaald omdat ik dacht dat het hem zou beschermen. Ik dacht dat ik er verstandig aan deed.”


Ik vertrouw mijn overheid niet meer

“Mijn overheid heeft tegen me gelogen,” benadrukte Ernest. “Ze zeiden dat het veilig was en nu kom ik thuis in een leeg huis.”

Ze moeten dit niet langer opdringen aan onze kinderen. Ik ben mijn kind kwijtgeraakt. Bescherm je kinderen. Ik hou zielsveel van mijn land, maar ik vertrouw mijn overheid niet meer, aldus Ramirez.


[Infowars]

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Geweldig om precies NU dit schrijnende verhaal van Ernest Ramirez naar buiten te brengen.

En waarom zeg ik dat? Omdat er al duivelse plannen op tafel liggen om nu ook nog jongere kinderen dan 12 jaar in te gaan spuiten. Met God weet wat voor negatieve resultaten.

Gisteren werd er al heel slinks in de MSM bericht dat kinderen virusfabrieken waren.
Wat een walgelijke manier weer om juist kinderen, die zich niet kunnen verweren, te demoniseren.

Het verhaal van Ernest Ramirez is er maar één uit de (waarschijnlijk) tienduizenden!!!

En dan komen de reacties vast weer van “had hij de overheid maar NIET moeten vertrouwen”.

Ik zelf heb, zeker toen ik jonger was, onze overheid best wel vertrouwd. Ik had ook eigenlijk geen reden om dat niet te doen.
Net zoals ik vertrouwen had in wetenschappers, huisartsen en de artsen, werkzaam in ziekenhuizen.

Uiteraard is dat vertrouwen nu compleet verdwenen.
Het verhaal van Diederik Gommers is natuurlijk een prachtig voorbeeld van iemand, die eerst flink zijn zakken heeft gevuld en niet van de televisie was weg te slaan en nu als een rat in het nauw het zinkende schip verlaat.

Ik had het verhaal van deze wanhopige en verdrietige vader al eerder gelezen. Hij was ook een crowd funding gestart om andere ouders te waarschuwen, maar op een x moment werd hij van dat platform afgegooid.

Zoals wij al langere tijd mogen meemaken, mag de waarheid onder geen beding boven tafel komen.

Toch blijft het zéér belangrijk om dit soort verhalen te blijven publiceren.

De reden is, dat in plaats van “koude” statistische cijfers, er een “gezicht” wordt gegeven aan de slachtoffers.

Cijfers vertellen geen verhalen. Gezichten met wat achtergrondinformatie WEL.

Patrick
Patrick
2 jaren geleden

Diep triest om zo wakker te worden.

sterk
sterk
2 jaren geleden

Denk toch na voor je dit in je kind laat spuiten. Ook onder druk van anderen gewoon niet doen. Hoe groot de druk is bij jouw of je kind weiger het. Laat anders je kind dit zien. Ik woon in Frankrijk en onze dochter heeft gisteren van haar rijleraar te horen gekregen hoe bang hij is zijnn baan ten duur kwijt te raken door als de verplichte spuit erkomt en radeloos is omdat hij vijf kinderen te voeden heeft dat hem nu goed afgaat. Hij heeft aan drie mensen gevragen die een spuit al hebben gehad. Of ze bij werkingen hebben of iemand kenden die bijwerkingen heeft. Twee van hen kenden iemand die het had. 1 daar van was haar man die heeft problemen aan zijn zenuwen. De andere kenden ook iemand met ongeveer de zelfde probleem. De andere was een kind van 17 die had zindsdien problemen aan der hart en heeft gene energie meer en viel zelfs met het beddekken neer. Ja een kind van 17 die haast niks meer kan. Je snapt wel dat deze man amper nog een spuitje durft te halen als het verplicht word en nu helemaal radeloos is. Hij heeft een half uur liggen te tieren in de auto omdat hij wist dat onze dochter ook gene prik wil en weet hoe wij als gezin er tegen over staan hij had echt eventjes steun nodig had van haar. Zo triest.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 jaren geleden

Een overheid is per definitie al niet te vertrouwen. Zonde dat dit kind is overleden door deze misdadige praktijken. En nog steeds hebben velen het niet door. Heb er dagelijks ruzie over.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x