Gezondheid

De 3-jarige magische genezer uit Cambodja (video)

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het district Peam Chor in het zuidwestelijke deel van de Cambodjaanse provincie Prey Veng woont een ‘genezer’ die inmiddels vele honderden dorpelingen met ziekteverschijnselen op bezoek heeft gehad.

De 3-jarige Ray Rong staat bekend als een magische jongen sinds hij zijn zieke tante beter heeft gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De grootvader van het jongetje zei dat gewone artsen niets meer voor haar konden doen. Ray Rong plukte een geneeskrachtige plant en gaf zijn familie opdracht het natuurproduct te koken. Zijn tante dronk het brouwsel op en zou volledig zijn hersteld.

Balsem

Sindsdien wenden dorpelingen zich tot de jongen voor hulp. Hij wordt geholpen door zijn vader. Het tweetal maakt ook traditionele medicijnen voor bepaalde patiënten. Ze vragen er niet veel voor, al kost het 2000 riel (38 eurocent) om door het jongetje te worden aangeraakt.

Een 66-jarige patiënte afkomstig uit het district Preah Sdach zei dat ze zich beter voelde nadat ze wonderwater van Ray had gedronken.

“Ik kan meer eten, goed slapen en voel me weer sterk nu ik het water en de balsem van het jongetje heb gedronken,” zei Chhuon Yen. “Gisteren kon ik bijna niet meer lopen toen ik met de boot aankwam.”

Stoppen

Zo’n 3000 patiënten zijn inmiddels behandeld door de magische jongen. Sommigen zijn naar verluidt hersteld, maar daar is alleen anekdotisch bewijs voor.

De familie van Ray Rong wil dat hij gaat stoppen met het geven van behandelingen. De genezer zou weinig slaap krijgen en de familieleden zijn bang dat hij ziek wordt.

Bron: NTDTV

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Het zelfde doet de arts met het “Placebo” medicijn.Als iemand hoofdpijn heeft, en ik leg mijn hand in de persoon zijn nek, en voel dan mijn handen zwaar worden,weet ik dat ik de hoofdpijn weg heb gehaald.Daarna sla ik mijn handen uit, en spoel ze onder de waterkraan.Toen ik een cursus sportmasseur deed, trof ik iemand die zich met magnetiseren bezig hield, en mij gelijk zei: JIJ KAN HET OOK.Door veel te oefenen haalde ik mijn diplomasportmasseur, en heb geëxperimenteerd met magnetiseren.Zo hield ik mijn handen boven het hoofd, van een persoon en boven de buik,en maakte een wiegbeweging,van 1 minuut. De persoon lag al gauw heerlijk te snurken op de massagetafel.Bij het wekken was mijn vraag wat voelde je??Antwoord:Alsof ik heen en weer werd gewiegt.En dat zonder de persoon aan te raken!!Het grappige was dat het voelde of de persoon een open boek voor mij was geworden,moest ik mezelf even aarden.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Dus nu is het bijgeloof van analfabete dorpsbewoners ook al nieuws?

Is er een echte dokter die een diagnose heeft gesteld en die geconcludeerd heeft dat de personen zijn genezen?

cc
cc
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]….etc…Zo hield ik mijn handen boven het hoofd, van een persoon en boven de buik,en maakte een wiegbeweging,van 1 minuut. De persoon lag al gauw heerlijk te snurken op de massagetafel.Bij het wekken was mijn vraag wat voelde je??Antwoord:Alsof ik heen en weer werd gewiegt.En dat zonder de persoon aan te raken!!Het grappige was dat het voelde of de persoon een open boek voor mij was geworden,moest ik mezelf even aarden.[/quote]
Mooi voorbeeld van energie overdracht, De ” wetenschap” weet er geen raad mee…..

Go With The Flow
Go With The Flow
11 jaren geleden

Ja, dit is allemaal mogelijk, het is inderdaad mogelijk dat symptomen weggehaald kunnen worden, hopenlijk houden ze er rekening mee dat het voor de behandelaar erg zwaar kan zijn wanneer er niet verstandig mee omgegaan word, aarden/inzicht in het probleem is heel belangrijk hierin,het draait letterlijk allemaal om energie, als dit kleine ventje de zieke energie weghaald, kan het zijn eigen energie opvreten/meenemen. Daarbij komt vaak voor dat behandelaar de patiënt leest, maar hem/zij niet kan helpen in het begeleiden van de werkelijke problemen waaruit het ziekte symptoom is ontstaan, ze halen het symptoom weg,patiënt gaat in het zelfde leefpatroon verder zonder er iets uit te leren. Met alle respect!we willen elkaar graag helpen, ondersteuning en sturing kan daarbij ook helpen.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x