Mens en Dier

‘De agenda van het WEF wordt er met Pietertje Omtzigt gewoon doorheen gedrukt’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Een stem op NSC is een stem op communisme. Dat zegt voorman van Farmers Defence Force Mark van den Oever in een vlog over de nieuwe partij van Pieter Omtzigt.

Ze gaan jou met de groene agenda het eten uit de mond stoten. Net zolang tot je alleen goedkoop varkensvoer eet, of nog erger, krekels, aldus Van den Oever. “Dat wordt vanzelf het gevolg als er niks meer is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dan is er niks meer

Alles wordt het land uitgebonjourd, merkt hij op. “Vandaag is een megastal 10.000 varkens. Morgen is-ie 5000, dan 1000 en dan 100, totdat er niemand meer kan overleven.”

“We zitten in een globalistisch systeem met open grenzen en in het buitenland bouwen ze grote stallen. Daar kun je dan niet meer tegen concurreren. Dus wat doe je: je doet de deur dicht en dan is er niks meer. Er hoeft vervolgens maar iets te gebeuren en dan zit je zonder. En dan is het bloed- en bloedduur.”

Denk goed na

Als we een importmarkt worden, gaan we sowieso al 20 procent stijgen, waarschuwt Van den Oever. “En daar zijn ze mee bezig.”

De agenda van het WEF en de agenda van Fransje Timmermans wordt er met Pietertje Omtzigt gewoon doorheen gedrukt, benadrukt hij. “Denk goed na, stem op het tegengeluid.” In de peilingen staat Omtzigt op zo’n 30 zetels.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
7 maanden geleden

Nu moeten ze nog inzien dat BBB, dezelfde misleiding is.

markiez
markiez
7 maanden geleden

De schaapjes laten zich ringeloren, Timmermans, Omtzigt en van der Plas zijn nieuwe gezichten maar geen nieuwe partijen, het zijn aftreksels van.

Annette
Annette
7 maanden geleden

WAT EEN NACHTMERRIE!!!

Helaas ben ik het absoluut met Mark van den Oever eens. Hij verwoordt PRECIES, zoals het scenario eruit gaat zien. En dat is voor ONS zeker niet best.

OOIT was Nederland een fantastisch land met een geweldige landbouw, veeteelt en, niet te vergeten visserij. Wij produceerden zelfs zóveel, dat er ook heel wat producten de grens over gingen.

Wat is daarmee in Godsnaam gebeurd?

Ergens, op een X moment, heeft een klein groepje satanisten besloten, dat Nederland, met een stukje van Duitsland en België, moest transformeren tot een BIG CITY.

Met andere woorden: ONS geboorteland, waar wij zijn opgegroeid in vrijheid, met een prachtige natuur: bossen, duinen, heidevelden, strand, meren, MOET en ZAL veranderen in een betonnen wereld.

Vandaar ook mijn allereerste zin: WAT EEN NACHTMERRIE.

Is er IEMAND van jullie, die dit als een Walhalla ziet? Ik denk het van niet.

Maar het beroerde is, dat hier met babystapjes naartoe gewerkt is.

Gistermiddag liepen mijn man en ik in het park met onze twee buurhondjes. Er kwam een man ons tegemoet, OOK met twee honden, en mijn man zegt, zoals hij gewend is, vriendelijk gedag. Hij krijgt geen antwoord.

Totdat ik in de gaten had, dat hij een OORTJE in zijn oor had, waarschijnlijk met muziek o.i.d., waardoor hij niet eens had gehoord, dat mijn man hem gedag zei.

ZO ziet onze wereld er inmiddels al uit. Los nog van het feit, dat ik gisteren toevallig op Telegram heb gelezen, dat het helemaal niet ongevaarlijk is om een groot deel van de dag met één of twee oortjes in je oren te functioneren. Er stond dat letterlijk je hersenen gaan koken!

In ieder geval verklaart dit weer, WAAROM de beleidsmakers ogenschijnlijk zo weinig moeite hebben om hun malafide plannen gewoon door te blijven zetten.

H.R. van der Veen
H.R. van der Veen
7 maanden geleden

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Back to top button
154
0
We lezen graag je reactie!x