Homepagina » Buitenaards » ‘Ik hoop dat de buitenaardsen opnieuw gaan ingrijpen’ (video)
Ik hoop dat de buitenaardsen opnieuw zullen ingrijpen

‘Ik hoop dat de buitenaardsen opnieuw gaan ingrijpen’ (video)

George Carlin wordt gezien als één van de grootste stand-upcomedians aller tijden. Hij was ook acteur en publicist.

In interviews en optredens nam hij vaak het katholicisme en het geloof in het algemeen op de korrel.

Hij wierp het idee op van het ‘Frisbeetarianisme’ als parodie op een echte religie, met als centraal geloofspunt dat in deze godsdienst de ziel na de dood op het dak terechtkomt, op een plaats waar niemand erbij kan komen.

De thema’s die Carlin behandelde hebben redelijk wat controverse veroorzaakt in de Amerikaanse media. Over het mensdom was hij duidelijk:

Ik bekijk het zo… eeuwen en eeuwen doet de mens alles wat hij kan om te vernietigen en tussenbeide te komen in de natuur: bossen en wouden kaalkappen, drastische mijnbouw, vergiftiging van de lucht, overbevissing, verontreiniging van de rivieren, moerassen en meren. Dus, als de natuur dan terugslaat, en de mens tegen het hoofd slaat en hem in de ballen schopt, kan ik alleen maar lachen. Ik heb dan ook geen greintje sympathie voor menselijke wezens. En voor welke problemen de mens ook staat, of ze nu natuurlijk of door menselijk toedoen zijn ontstaan, ik hoop altijd dat het nog erger wordt.

Carlin gaf ook aandacht aan prominente aspecten van de Amerikaanse en westerse cultuur in het algemeen, zoals obsessie voor beroemdheid, consumisme, conservatief christendom, politieke vervreemding, macht van de corporaties, obsessie voor kinderen, fastfood en de gecontroleerde media.

Buitenaardse interventie

Carlin was fel gekant tegen verkiezingen omdat keuzevrijheid volgens hem een illusie is. Hij stelde verder dat we hier op aarde zijn ‘voor de show’. “Als je geboren wordt krijg je een kaartje voor de freakshow. Als je in de Verenigde Staten wordt geboren, mag je op de voorste rij plaatsnemen,” zei hij.

In onderstaande video deelt Carlin tijdens een uitzending van de Amerikaanse televisieshow Inside the Actors Studio zijn visie op buitenaards leven en doelt hij op een buitenaardse interventie in een ver verleden:

Ik hoop dat de buitenaardsen opnieuw gaan ingrijpen en ons dit keer te hulp zullen schieten. Ik hoop dat ze zullen zeggen: we gaan weer een genetische aanpassing doen, net zoals we dat deden toen we jullie leerden over architectuur, toen jullie opeens stenen konden optillen en piramides konden bouwen, toen jullie plotseling wiskunde en vele andere dingen hadden, we gaan dat allemaal doen en dit keer gaan we jullie helpen. Ik hoop dat dat gaat gebeuren omdat alle dromen die ik niet echt heb voor de mensheid dan in vervulling zouden gaan, en dat zou de beste verrassing zijn die ik ooit zou kunnen krijgen.

Bron: YouTube/toolkills

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • multi schreef:

  En welke ‘interventie in het verleden’ in ons DNA nog wel , zou ons wiskunde hebben gegeven?

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Echt een wijs man!!!!

  0 likes
 • John schreef:

  [quote name=”multi”]En welke ‘interventie in het verleden’ in ons DNA nog wel , zou ons wiskunde hebben gegeven?[/quote]

  Het gaat in deze, niet zozeer over of het klopt wat hij zegt. Het gaat meer om het feit dat hij net als vele anderen wil dat we beter met de aarde en met elkaar omgaan, en dat we ons weer gaan realiseren dat we galactische wezens zijn. Alle informatie hebben we in ons, maar het is niet altijd verstandig om ons van dat alles bewust te zijn Dat kunnen we nog niet helemaal handelen met ons bewustzijn. We mogen daar nog in groeien.

  0 likes
 • 2Crazy2bTrue schreef:

  Hoeveel mensen hadden in 1940 wel niet uitgeroepen: “Ik hoop dat de aliens ingrijpen”. Maar de tweede wereldoorlog raasde door tot het einde.

  Waarom zou het nu anders lopen?

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Wat een druif eigenlijk. Hij kankert op de mensheid en is er zelf ook een. Het is wel waar dat de mens een plaag is maar mensen kunnen ook heel goed voor de natuur en dergelijke zorgen. Mensen kunnen bossen kappen maar ook bossen planten.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Leerde deze beste man kennen via Zeitgeist, daarna zijn shows gedownload.. Een hele goede, goede kerel. Kheb me kapotgelachen! dis nou een mooi artikel 🙂

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  Vind het wel raar is er dan al in gegrepen ? Zo ja wanneer moet dit zijn geweest ? Of het moet zijn dat zij de lucht en het water schoon houden voor ons maar egt in grijpen is toch nog niet gebeurd hoor .anders moet men maar met voorbeelden komen maar ik zie het niet .

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”2Crazy2bTrue”]Hoeveel mensen hadden in 1940 wel niet uitgeroepen: “Ik hoop dat de aliens ingrijpen”. Maar de tweede wereldoorlog raasde door tot het einde.

  Waarom zou het nu anders lopen?[/quote]
  Fantastisch, vooral als in 1947 de eerste ufocrash bekend werd.Bezint, eer gij met schrijven begint.

  0 likes
 • Sander schreef:

  Wat een cynische man. Lekker afgeven op alles en iedereen. Wat heeft deze man zelf gedaan voor de wereld dan? Behalve op een podium staan?

  0 likes
 • sancha schreef:

  Ik hoop dat de buitenaardsen opnieuw gaan ingrijpen en ons dit keer te hulp zullen schieten. Ik hoop dat ze zullen zeggen: we gaan weer een genetische aanpassing doen, net zoals we dat deden toen we jullie leerden over architectuur, toen jullie opeens stenen konden optillen en piramides konden bouwen, toen jullie plotseling wiskunde en vele andere dingen hadden, we gaan dat allemaal doen en dit keer gaan we jullie helpen. Ik hoop dat dat gaat gebeuren omdat alle dromen die ik niet echt heb voor de mensheid dan in vervulling zouden gaan, en dat zou de beste verrassing zijn die ik ooit zou kunnen krijgen.

  Dat hoop ik ook.

  Een bestaan zonder oorlogen, ruzie en geweld. Een bestaan waar geld geen rol speelt. Een bestaan zonder leugens.
  Een bestaan waar leeftijd, uiterlijk, ziekte, handicapt en beperking geen rol spelen.
  Een bestaan waar enkel nog liefde en respect voor elkaar heersen.

  0 likes
 • Rene.H schreef:

  Aardige vent, maar ook wel een beetje naïef misschien. Helaas zijn ( en blijven) wij mensen verantwoordelijk voor alles wat we zelf doen. We kunnen natuurlijk niet zelf rotzooi blijven maken en blijven hopen dat anderen het wel opruimen. Overigens blijf ik me verbazen over degenen die altijd eenzijdig blijven geloven in de goede bedoelingen van ‘buitenaardsen’. Ervaringsdeskundigen als Bill Cooper e.a. hebben ondubbelzinnig gewaarschuwd voor de demonische aliens.

  0 likes
 • metatron schreef:

  das gelijk die kristenen wachten op jezus, kerk loopt steeds voller met pedofielen, en de rest maar ogen dichtknijpen en wachten op jezus , en dan verwachten dat ze beloond worden voor het niets doen, al die beloftes zijn er juist zodat mensen niets doet, wij komen wel, en intussen lachen ze zichzelfs dood (was maar waar)

  0 likes
 • Dreamfall schreef:

  Wel een lefgozer deze Amerikaan.

  Er mogen van mij meer van dit soort mensen zijn!

  Vooral in de VS.

  0 likes
 • Red Skywalker schreef:

  [quote name=”2Crazy2bTrue”]Hoeveel mensen hadden in 1940 wel niet uitgeroepen: “Ik hoop dat de aliens ingrijpen”. Maar de tweede wereldoorlog raasde door tot het einde.

  Waarom zou het nu anders lopen?[/quote]

  Omdat we nu de hele Aarde wel in een dooie, glazen parkeerplaats kunnen veranderen.
  Zelfs meerdere keren. In 1940 was dat nog net niet het geval. Bovendien geven de buitenaardse wijzen om de gehele Aarde, niet alleen om de enkele soort die als een virus op het aardse oppervlak voortwoekert. Die soort heeft nog een lange evolutionaire lijdensweg te gaan en dat moeten ze toch echt zelf doen. Maar als de hele Aarde daardoor in gevaar komt / is gekomen, zal er opgetreden worden.
  Dat gebeurt dan NIET speciaal voor ons, maar juist voor al het overige leven op de planeet.

  0 likes
 • Lilian schreef:

  [quote name=”Sander”]Wat een cynische man. Lekker afgeven op alles en iedereen. Wat heeft deze man zelf gedaan voor de wereld dan? Behalve op een podium staan?[/quote]

  Check de geschiedenis. In vrijwel elke crisis staan er cabaretiers op, cynische mensen die ons op shockerende wijze uit de droomstaat rukken en de realiteit van een andere kant laten zien. Dat kan alleen door de huidige situatie te chargeren en volledig uit z’n verband te rukken. Als je het niet kan waarderen, kijk dan niet.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Lilian”][quote name=”Sander”]Wat een cynische man. Lekker afgeven op alles en iedereen. Wat heeft deze man zelf gedaan voor de wereld dan? Behalve op een podium staan?[/quote]

  Check de geschiedenis. In vrijwel elke crisis staan er cabaretiers op, cynische mensen die ons op shockerende wijze uit de droomstaat rukken en de realiteit van een andere kant laten zien. Dat kan alleen door de huidige situatie te chargeren en volledig uit z’n verband te rukken. Als je het niet kan waarderen, kijk dan niet.[/quote]

  u heeft groot geliek, bevalt het niet kijk dan ook niet

  0 likes
 • Dennis schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]Echt een wijs man!!!![/quote]

  Dit is het perfecte bewijs dat er een hoop mensen in de alternatieve media zijn, die precies doen wat de Illuminatie van hun wilt.

  ‘Zij’ hebben een hekel aan ons, ‘zij’zorgen ervoor dat wij benzine on onze auto moeten doen om te kunnen rijden, en dat terwijl we al decennia lang technieken hebben die fossiele brandstoffen overbodig maakt, om nog maar te zwijgen over alle andere middelen waar wij van afhankelijk zijn, het spijt me maar als je met dit soort opmerkingen komt en andere mensen aanmoedigt en prijst dan spoor je gewoon niet wolfie.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Echt een wijs man!!!![/quote]

  Dit is het perfecte bewijs dat er een hoop mensen in de alternatieve media zijn, die precies doen wat de Illuminatie van hun wilt.

  ‘Zij’ hebben een hekel aan ons, ‘zij’zorgen ervoor dat wij benzine on onze auto moeten doen om te kunnen rijden, en dat terwijl we al decennia lang technieken hebben die fossiele brandstoffen overbodig maakt, om nog maar te zwijgen over alle andere middelen waar wij van afhankelijk zijn, het spijt me maar als je met dit soort opmerkingen komt en andere mensen aanmoedigt en prijst dan spoor je gewoon niet wolfie.[/quote]

  Precies de illuminati wil dat er een veel lager aantal mensen hier op de aarde is. Deze man lijkt hier wel mee eens te zijn. wat dat betreft is hij een promotor van die illuminatie agenda (Agenda 21) en dat is een soort groene Nieuwe wereldordedictatuur met veel minder mensen dan die 7 miljard die er nu zijn. Die illuminati wil dat er 500 miljoen mensen zijn (zie de Georgia guide stones).

  0 likes
 • arnoud schreef:

  Zal ik jullie eens wat wijsheid vertellen… er word helemaal niet! ingegrepen, omdat ze dat een voudigweg niet mogen er mag in geen enkele beschaving ingegrepen worden, dat is gewoon een universele wet.
  en voor de gelovige opmerking hier.. lees maar eens de christus brieven(zijn ware biografie) http://www.christuswijs.nl

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Echt een wijs man!!!![/quote]

  Dit is het perfecte bewijs dat er een hoop mensen in de alternatieve media zijn, die precies doen wat de Illuminatie van hun wilt.

  ‘Zij’ hebben een hekel aan ons, ‘zij’zorgen ervoor dat wij benzine on onze auto moeten doen om te kunnen rijden, en dat terwijl we al decennia lang technieken hebben die fossiele brandstoffen overbodig maakt, om nog maar te zwijgen over alle andere middelen waar wij van afhankelijk zijn, het spijt me maar als je met dit soort opmerkingen komt en andere mensen aanmoedigt en prijst dan spoor je gewoon niet wolfie.[/quote]

  Precies de illuminati wil dat er een veel lager aantal mensen hier op de aarde is. Deze man lijkt hier wel mee eens te zijn. wat dat betreft is hij een promotor van die illuminatie agenda (Agenda 21) en dat is een soort groene Nieuwe wereldordedictatuur met veel minder mensen dan die 7 miljard die er nu zijn. Die illuminati wil dat er 500 miljoen mensen zijn (zie de Georgia guide stones).[/quote]

  U en uw collega moeten maar eens verdiepen in George Carlin. Zoals ik jullie tekst lees begrijpen jullie er niks van.. Deze man wou ons waarschuwen op zijn manier, via comedy en interviews.. Hunting Wolf het is idd een wijs man en meneer Arnoud, GOD BESTAAT NIET!! Religie betekend OORLOG, MACHT, GELD en ze willen altijd meer, meer en meer!!!

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”arnoud”]Zal ik jullie eens wat wijsheid vertellen… er word helemaal niet! ingegrepen, omdat ze dat een voudigweg niet mogen er mag in geen enkele beschaving ingegrepen worden, dat is gewoon een universele wet.
  en voor de gelovige opmerking hier.. lees maar eens de christus brieven(zijn ware biografie) http://www.christuswijs.nl[/quote%5D

  Dus jezus is nu een soort salusa geworden met z’n nieuwsbrieven.. haha got me laughing this morning 🙂

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”arnoud”]Zal ik jullie eens wat wijsheid vertellen… er word helemaal niet! ingegrepen, omdat ze dat een voudigweg niet mogen er mag in geen enkele beschaving ingegrepen worden, dat is gewoon een universele wet.[/quote]Ook Star Trek gezien? LOL
  [quote]en voor de gelovige opmerking hier.. lees maar eens de christus brieven(zijn ware biografie) http://www.christuswijs.nl[/quote%5D Hmmm, ‘rechtstreeks’ maar wel via brieven.
  In Anwerpen zeggen ze dan ‘Me alle Chineze mor …

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”sancha”]Ik hoop dat de buitenaardsen opnieuw gaan ingrijpen en ons dit keer te hulp zullen schieten. Ik hoop dat ze zullen zeggen: we gaan weer een genetische aanpassing doen, net zoals we dat deden toen we jullie leerden over architectuur, toen jullie opeens stenen konden optillen en piramides konden bouwen, toen jullie plotseling wiskunde en vele andere dingen hadden, we gaan dat allemaal doen en dit keer gaan we jullie helpen. Ik hoop dat dat gaat gebeuren omdat alle dromen die ik niet echt heb voor de mensheid dan in vervulling zouden gaan, en dat zou de beste verrassing zijn die ik ooit zou kunnen krijgen.

  Dat hoop ik ook.

  Een bestaan zonder oorlogen, ruzie en geweld. Een bestaan waar geld geen rol speelt. Een bestaan zonder leugens.
  Een bestaan waar leeftijd, uiterlijk, ziekte, handicapt en beperking geen rol spelen.
  Een bestaan waar enkel nog liefde en respect voor elkaar heersen.[/quote]
  Je gedachten zijn als een warme deken Sancha, dank je wel.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Voor mensen die nog steeds twijfelen en zelf willen onderzoeken naar de mensen die voor ons opstonden..

  hier de site: http://warningilluminati.wordpress.com/the-illuminati-assassination-list/

  Zolang we dit soort mensen maar niet vergeten!

  “We do not forgive, we do not forget!” -Anonymous

  0 likes
 • Biko Steve schreef:

  [quote name=”S0M30N3″]Voor mensen die nog steeds twijfelen en zelf willen onderzoeken naar de mensen die voor ons opstonden..

  hier de site: http://warningilluminati.wordpress.com/the-illuminati-assassination-list/

  Zolang we dit soort mensen maar niet vergeten!

  “We do not forgive, we do not forget!” -Anonymous[/quote]

  Ze weten niet eens hoe Otis Redding te spellen. Heel geloofwaardig is het niet allemaal.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”S0M30N3″][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Echt een wijs man!!!![/quote]

  Dit is het perfecte bewijs dat er een hoop mensen in de alternatieve media zijn, die precies doen wat de Illuminatie van hun wilt.

  ‘Zij’ hebben een hekel aan ons, ‘zij’zorgen ervoor dat wij benzine on onze auto moeten doen om te kunnen rijden, en dat terwijl we al decennia lang technieken hebben die fossiele brandstoffen overbodig maakt, om nog maar te zwijgen over alle andere middelen waar wij van afhankelijk zijn, het spijt me maar als je met dit soort opmerkingen komt en andere mensen aanmoedigt en prijst dan spoor je gewoon niet wolfie.[/quote]

  Precies de illuminati wil dat er een veel lager aantal mensen hier op de aarde is. Deze man lijkt hier wel mee eens te zijn. wat dat betreft is hij een promotor van die illuminatie agenda (Agenda 21) en dat is een soort groene Nieuwe wereldordedictatuur met veel minder mensen dan die 7 miljard die er nu zijn. Die illuminati wil dat er 500 miljoen mensen zijn (zie de Georgia guide stones).[/quote]

  U en uw collega moeten maar eens verdiepen in George Carlin. Zoals ik jullie tekst lees begrijpen jullie er niks van.. Deze man wou ons waarschuwen op zijn manier, via comedy en interviews.. Hunting Wolf het is idd een wijs man en meneer Arnoud, GOD BESTAAT NIET!! Religie betekend OORLOG, MACHT, GELD en ze willen altijd meer, meer en meer!!![/quote]

  God bestaat wel God is namelijk het heelal, een soort bewustzijn en de natuurwetten. Die god hoeft niet aanbeden te worden.

  0 likes
 • eensteen schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Echt een wijs man!!!![/quote]

  Dit is het perfecte bewijs dat er een hoop mensen in de alternatieve media zijn, die precies doen wat de Illuminatie van hun wilt.

  ‘Zij’ hebben een hekel aan ons, ‘zij’zorgen ervoor dat wij benzine on onze auto moeten doen om te kunnen rijden, en dat terwijl we al decennia lang technieken hebben die fossiele brandstoffen overbodig maakt, om nog maar te zwijgen over alle andere middelen waar wij van afhankelijk zijn, het spijt me maar als je met dit soort opmerkingen komt en andere mensen aanmoedigt en prijst dan spoor je gewoon niet wolfie.[/quote]

  Precies de illuminati wil dat er een veel lager aantal mensen hier op de aarde is. Deze man lijkt hier wel mee eens te zijn. wat dat betreft is hij een promotor van die illuminatie agenda (Agenda 21) en dat is een soort groene Nieuwe wereldordedictatuur met veel minder mensen dan die 7 miljard die er nu zijn. Die illuminati wil dat er 500 miljoen mensen zijn (zie de Georgia guide stones).[/quote]
  Een van de doelen die de illuminatie zich hebben gesteld is het terugbrengen van de Aziatische bevolking tot niet meer dan 500 miljoen. Vermoedt wordt al langer dat de Illuminatie de hand hebben in tal van afrekeningen in met name de Japanse politiek. Momenteel wordt er gewerkt aan biologische wapens die bijzonder ras-specifiek werken en aan de hand van bepaalde genetische markers de wereldbevolking kunnen decimeren. Illuminatie is nou eenmaal beweging van blanke mensen.let op;;Aziatische bevolking.

  0 likes
 • Octane schreef:

  [quote name=”2Crazy2bTrue”]Hoeveel mensen hadden in 1940 wel niet uitgeroepen: “Ik hoop dat de aliens ingrijpen”. Maar de tweede wereldoorlog raasde door tot het einde.
  Waarom zou het nu anders lopen?[/quote]
  Wat als de oorlog de ingreep was via Hitler ? Dat snijdt meer hout. WO1, de Spaanse griep, WO 2. Het gaat om ‘uitroeien’ weet je wel ? Elenin..

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”S0M30N3″][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Echt een wijs man!!!![/quote]

  Dit is het perfecte bewijs dat er een hoop mensen in de alternatieve media zijn, die precies doen wat de Illuminatie van hun wilt.

  ‘Zij’ hebben een hekel aan ons, ‘zij’zorgen ervoor dat wij benzine on onze auto moeten doen om te kunnen rijden, en dat terwijl we al decennia lang technieken hebben die fossiele brandstoffen overbodig maakt, om nog maar te zwijgen over alle andere middelen waar wij van afhankelijk zijn, het spijt me maar als je met dit soort opmerkingen komt en andere mensen aanmoedigt en prijst dan spoor je gewoon niet wolfie.[/quote]

  U en uw collega moeten maar eens verdiepen in George Carlin. Zoals ik jullie tekst lees begrijpen jullie er niks van.. Deze man wou ons waarschuwen op zijn manier, via comedy en interviews.. Hunting Wolf het is idd een wijs man en meneer Arnoud, GOD BESTAAT NIET!! Religie betekend OORLOG, MACHT, GELD en ze willen altijd meer, meer en meer!!![/quote]

  God bestaat wel God is namelijk het heelal, een soort bewustzijn en de natuurwetten. Die god hoeft niet aanbeden te worden.[/quote]als iedereen eens besefte dat wat george calin zegt ,heel snel mag gebeuren,want dat het anders giga te laat is ,zowel de aarde als al het leven er op staan op het randje,zowel van de hemel,dan wel de afgrond,de keus is aan de mensheid,de z,g niet bestaande planeet nibiru,links naast de zon wordt iedere dag groter zichtbaarder en de rode kleur komt steeds duidelijker op de foto,s.maar de keus is aan de massa en ligt niet bij een stelletje psychopaten,het nieuwe aardse paradijs moet er komen en zal er ook komen ,hoe snel is aan ons mensen.

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”eensteen”]
  Een van de doelen die de illuminatie zich hebben gesteld is het terugbrengen van de Aziatische bevolking tot niet meer dan 500 miljoen. Vermoedt wordt al langer dat de Illuminatie de hand hebben in tal van afrekeningen in met name de Japanse politiek. Momenteel wordt er gewerkt aan biologische wapens die bijzonder ras-specifiek werken en aan de hand van bepaalde genetische markers de wereldbevolking kunnen decimeren. Illuminatie is nou eenmaal beweging van blanke mensen.let op;;Aziatische bevolking.[/quote]
  Heb je ook maar één falsifieerbaar bewijs van de fantasierijke onzin die je neer pleurt?
  Er is maar één ras : het menselijke

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”Odette”]
  Dat hoop ik ook.

  Een bestaan zonder oorlogen, ruzie en geweld. Een bestaan waar geld geen rol speelt. Een bestaan zonder leugens.
  Een bestaan waar leeftijd, uiterlijk, ziekte, handicapt en beperking geen rol spelen.
  [quote]Een bestaan waar enkel nog liefde en respect voor elkaar heersen.[/quote]
  Je gedachten zijn als een warme deken Sancha, dank je wel.[/quote]
  En nu in de echte wereld :
  De mens had nooit de mens geweest als hij geen toppredator werd en ik garandeer je dat de gemiddelde leeftijd nog steeds 35 had geweest zonder oorlogen.
  Zowat ALLE medische doorbraken zijn gemaakt DANKZIJ de massale gewonden tijdens de 2 WW’s.
  Zonder die kreeg je waarschijnlijk nog een paar bloedzuigers voor je hoofdpijn.

  Techniek, luchtvaart,internet, … allemaal onder militaire druk ontwikkeld.

  0 likes
 • eensteen schreef:

  [quote name=”multi”][quote name=”eensteen”]
  Een van de doelen die de illuminatie zich hebben gesteld is het terugbrengen van de Aziatische bevolking tot niet meer dan 500 miljoen. Vermoedt wordt al langer dat de Illuminatie de hand hebben in tal van afrekeningen in met name de Japanse politiek. Momenteel wordt er gewerkt aan biologische wapens die bijzonder ras-specifiek werken en aan de hand van bepaalde genetische markers de wereldbevolking kunnen decimeren. Illuminatie is nou eenmaal beweging van blanke mensen.let op;;Aziatische bevolking.[/quote]
  Heb je ook maar één falsifieerbaar bewijs van de fantasierijke onzin die je neer pleurt?
  Er is maar één ras : het menselijke[/quote]
  wikipedia/Illuminatie.A,,H,,E

  0 likes
 • Morningstar schreef:

  Aliëns ingrijpen? PFAH! Dan hadden ze ook in moeten grijpen bij tal van volkerenmoorden, bijv. Stalins uitroeipolitiek t.o.v. zijn eigen bevolking.

  0 likes
 • lauke schreef:

  het universum wemelt van leven dat is een feit,kepler komt met de dag met alleen al aardachtige planeten ,, planeet x of niburu is een hoax ,, maar dat zien we dit jaar wel, veel onderzoek na gedaan ook met amateur en prof astronomen,, maar goed ,, het probleem is met natuurrampen ze zijn er altijd al geweest ,, maar omdat op die plekken nou eenmaal veel mensen wonen vallen er nou eenmaal veel doden, ons wereldje is te druk en de aarde veranderd zoals zij dat al miljoenen jaren doet, deal with it!! adept en over come!! en een tweede zon in ons stelsel en al zoooo dichtbij zou al zooo veel ellende hebben gebracht ,, de aarde zou al uit zijn baan gestoot zijn plus in de historie vind je niets maar dan ook niets van een bewijs op de aard opervlak van een dergelijke passage,, maar goed we shall see,, mischien ook deel van de inboeseming van deze angst cultuur

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”lauke”]het universum wemelt van leven dat is een feit,kepler komt met de dag met alleen al aardachtige planeten ,, planeet x of niburu is een hoax ,, maar dat zien we dit jaar wel, veel onderzoek na gedaan ook met amateur en prof astronomen,, maar goed ,, het probleem is met natuurrampen ze zijn er altijd al geweest ,, maar omdat op die plekken nou eenmaal veel mensen wonen vallen er nou eenmaal veel doden, ons wereldje is te druk en de aarde veranderd zoals zij dat al miljoenen jaren doet, deal with it!! adept en over come!! en een tweede zon in ons stelsel en al zoooo dichtbij zou al zooo veel ellende hebben gebracht ,, de aarde zou al uit zijn baan gestoot zijn plus in de historie vind je niets maar dan ook niets van een bewijs op de aard opervlak van een dergelijke passage,, maar goed we shall see,, mischien ook deel van de inboeseming van deze angst cultuur[/quote]
  de 2de zon ligt sinds october 2010 links naast de zon, of beter gezegd nibiru ,dezer schuift langzaam op en de rode gloed is perfekt te zien,deze ochtend lag er nog een bol (vermoedenlijk een moederschip rechts van de zon.die hoax van jou kan je dus wel vergeten.en wat heet angst cultuur die wordt gecreeerd door de macht op deze planeet niet door binnen of buiten aardse,

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”multi”][quote name=”Odette”]
  Dat hoop ik ook.

  Een bestaan zonder oorlogen, ruzie en geweld. Een bestaan waar geld geen rol speelt. Een bestaan zonder leugens.
  Een bestaan waar leeftijd, uiterlijk, ziekte, handicapt en beperking geen rol spelen.
  [quote]Een bestaan waar enkel nog liefde en respect voor elkaar heersen.[/quote]
  Je gedachten zijn als een warme deken Sancha, dank je wel.[/quote]
  En nu in de echte wereld :
  De mens had nooit de mens geweest als hij geen toppredator werd en ik garandeer je dat de gemiddelde leeftijd nog steeds 35 had geweest zonder oorlogen.
  Zowat ALLE medische doorbraken zijn gemaakt DANKZIJ de massale gewonden tijdens de 2 WW’s.
  Zonder die kreeg je waarschijnlijk nog een paar bloedzuigers voor je hoofdpijn.

  Techniek, luchtvaart,internet, … allemaal onder militaire druk ontwikkeld.[/quote]
  Zelfs een compliment over een mooie gedachte wordt hier met de grond gelijk gemaakt, geen wonder dat we naar huis willen…

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”eensteen”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Echt een wijs man!!!![/quote]

  Dit is het perfecte bewijs dat er een hoop mensen in de alternatieve media zijn, die precies doen wat de Illuminatie van hun wilt.

  ‘Zij’ hebben een hekel aan ons, ‘zij’zorgen ervoor dat wij benzine on onze auto moeten doen om te kunnen rijden, en dat terwijl we al decennia lang technieken hebben die fossiele brandstoffen overbodig maakt, om nog maar te zwijgen over alle andere middelen waar wij van afhankelijk zijn, het spijt me maar als je met dit soort opmerkingen komt en andere mensen aanmoedigt en prijst dan spoor je gewoon niet wolfie.[/quote]

  Precies de illuminati wil dat er een veel lager aantal mensen hier op de aarde is. Deze man lijkt hier wel mee eens te zijn. wat dat betreft is hij een promotor van die illuminatie agenda (Agenda 21) en dat is een soort groene Nieuwe wereldordedictatuur met veel minder mensen dan die 7 miljard die er nu zijn. Die illuminati wil dat er 500 miljoen mensen zijn (zie de Georgia guide stones).[/quote]
  Een van de doelen die de illuminatie zich hebben gesteld is het terugbrengen van de Aziatische bevolking tot niet meer dan 500 miljoen. Vermoedt wordt al langer dat de Illuminatie de hand hebben in tal van afrekeningen in met name de Japanse politiek. Momenteel wordt er gewerkt aan biologische wapens die bijzonder ras-specifiek werken en aan de hand van bepaalde genetische markers de wereldbevolking kunnen decimeren. Illuminatie is nou eenmaal beweging van blanke mensen.let op;;Aziatische bevolking.[/quote]

  Dat wordt dan de zoveelste klapperende mislukking van de illuminati. We zullen zien hoe het met de Chinese restauaranthouders en zo gaat.

  0 likes
 • jeroen schreef:

  [quote name=”2Crazy2bTrue”]Hoeveel mensen hadden in 1940 wel niet uitgeroepen: “Ik hoop dat de aliens ingrijpen”. Maar de tweede wereldoorlog raasde door tot het einde.

  Waarom zou het nu anders lopen?[/quote]

  Omdat deze oorlog een nucleaire oorlog zal gaan worden en dat zullen ze niet toelaten. De 2de wereldoorlog zullen ze (de buitenaardse) vast wel erg/sneu hebben gevonden. Maar ik denk dat de meer om de aarde geven dan om de mensheid.

  Tekst in artikel zegt het eigenlijk al:

  “Ik bekijk het zo… eeuwen en eeuwen doet de mens alles wat hij kan om te vernietigen en tussenbeide te komen in de natuur: bossen en wouden kaalkappen, drastische mijnbouw, vergiftiging van de lucht, overbevissing, verontreiniging van de rivieren, moerassen en meren.

  Ik denk er PRECIES hetzelfde over. Wij mensen zijn helemaal ontspoort. Terwijl ze vroeger (oude culturen) nog 1 waren met de aarde, zijn wij alleen maar bezig met materealisme. Hebben, hebben en nog eens hebben. Ook al verzieken we de aarde en uiteindelijk ook onszelf.

  Als er iets GROOTS moet gebeuren om de mensheid eens wakker te schudden, so be it!

  0 likes
 • lauke schreef:

  [/quote]
  de 2de zon ligt sinds october 2010 links naast de zon, of beter gezegd nibiru ,dezer schuift langzaam op en de rode gloed is perfekt te zien,deze ochtend lag er nog een bol (vermoedenlijk een moederschip rechts van de zon.die hoax van jou kan je dus wel vergeten.en wat heet angst cultuur die wordt gecreeerd door de macht op deze planeet niet door binnen of buiten aardse,[/quote]
  niet mee eens,, maar we zullen zien!! heb zelf met astronomen gepraat en meegekeken naar dit onderwerp en heb zelf een astronomische opleiding gehad en het is een leuk onderwerp om te onderzoeken,, er is gewoon niets te zien,, behalve lichtspeling en spiegeling tussen warme en koude luchtlaag is er gewoon geen bewijs,, maar zoals ik zei we zullen zien,, plus dat het onbetrouwbare skyvieuw team die alles tegenspreekt ,, juni pas zichtbaar in het noordelijk halfrond, maar jij ziet mm al,, als ie al uit het zuiden moet komen dan staat ie dus zeker niet al 3 jaar links onder de zon ,, onmogelijk omdat de aarde ook draait,, dan vraag ik me af of ie al door de kuiperbelt is geweest want dan zouden we nu al bekogeld worden door asteroiden nee heb genoeg gezien,, maar wacht rustig,, af ,, bekijk alleen de kansen,, aangezien de banen van alle planeten nog niet verstoort zijn kan ik zeggen er is geen 2e zon in ons stelsel ,, of kan jij me laten zien dat ik ongelijk heb sta ik open,, kan jij niet eens wat foto s opsturen van jou 2e zon ? gr lau

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”jeroen”]
  Ik denk er PRECIES hetzelfde over. Wij mensen zijn helemaal ontspoort. Terwijl ze vroeger (oude culturen) nog 1 waren met de aarde, zijn wij alleen maar bezig met materealisme. Hebben, hebben en nog eens hebben. Ook al verzieken we de aarde en uiteindelijk ook onszelf.

  Als er iets GROOTS moet gebeuren om de mensheid eens wakker te schudden, so be it![/quote]

  1 met de aarde? Mwah, gewoon niet talrijk genoeg om het te beschadigen.

  Er zijn overigens steeds sterker wordende aanwijzingen dat nu ingrijpen al te laat is. En de aarde, die blijft bestaan, ten minste iig. nog vijf miljard jaar. De mensheid, dat is een ander verhaal, we worden niet wakker geschud, we gaan het ons moeilijk maken en wellicht zelfs er gewoon aan.

  0 likes
 • Dennis schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”eensteen”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Dennis”][quote name=”Hunting Wolf”]Echt een wijs man!!!![/quote]

  Dit is het perfecte bewijs dat er een hoop mensen in de alternatieve media zijn, die precies doen wat de Illuminatie van hun wilt.

  ‘Zij’ hebben een hekel aan ons, ‘zij’zorgen ervoor dat wij benzine on onze auto moeten doen om te kunnen rijden, en dat terwijl we al decennia lang technieken hebben die fossiele brandstoffen overbodig maakt, om nog maar te zwijgen over alle andere middelen waar wij van afhankelijk zijn, het spijt me maar als je met dit soort opmerkingen komt en andere mensen aanmoedigt en prijst dan spoor je gewoon niet wolfie.[/quote]

  Precies de illuminati wil dat er een veel lager aantal mensen hier op de aarde is. Deze man lijkt hier wel mee eens te zijn. wat dat betreft is hij een promotor van die illuminatie agenda (Agenda 21) en dat is een soort groene Nieuwe wereldordedictatuur met veel minder mensen dan die 7 miljard die er nu zijn. Die illuminati wil dat er 500 miljoen mensen zijn (zie de Georgia guide stones).[/quote]
  Een van de doelen die de illuminatie zich hebben gesteld is het terugbrengen van de Aziatische bevolking tot niet meer dan 500 miljoen. Vermoedt wordt al langer dat de Illuminatie de hand hebben in tal van afrekeningen in met name de Japanse politiek. Momenteel wordt er gewerkt aan biologische wapens die bijzonder ras-specifiek werken en aan de hand van bepaalde genetische markers de wereldbevolking kunnen decimeren. Illuminatie is nou eenmaal beweging van blanke mensen.let op;;Aziatische bevolking.[/quote]

  Dat wordt dan de zoveelste klapperende mislukking van de illuminati. We zullen zien hoe het met de Chinese restauaranthouders en zo gaat.[/quote]

  Joden zijn niet blank, sterker nog zij hebben een hekel aan blanke mensen, kijk maar eens goed om je heen 😉

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”pietje bell”]
  de 2de zon ligt sinds october 2010 links naast de zon, of beter gezegd nibiru ,dezer schuift langzaam op en de rode gloed is perfekt te zien,deze ochtend lag er nog een bol (vermoedenlijk een moederschip rechts van de zon.die hoax van jou kan je dus wel vergeten.en wat heet angst cultuur die wordt gecreeerd door de macht op deze planeet niet door binnen of buiten aardse,[/quote]
  Knap dat jij op de hoogte bent van de infrastructuur en indeling van een buitenaardse beschaving zonder enig onderzoek.
  Over een ‘onopgemerkte 2de zon’ laat ik me niet eens uit. Dat is het niet waard.

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”lauke”]het universum wemelt van leven dat is een feit,kepler komt met de dag met alleen al aardachtige planeten [/quote]Een feit is het als je het kan vaststellen “aardachtige planeten” alleen is niet voldoende.
  Nog even wachten tot deze er hangt
  http://en.wikipedia.org/wiki/James_Webb_Space_Telescope

  en in 2018 deze
  http://www.pbs.org/wgbh/nova/education/activities/3113_origins_06.html

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”multi”][quote name=”lauke”]het universum wemelt van leven dat is een feit,kepler komt met de dag met alleen al aardachtige planeten [/quote]Een feit is het als je het kan vaststellen “aardachtige planeten” alleen is niet voldoende.
  Nog even wachten tot deze er hangt
  http://en.wikipedia.org/wiki/James_Webb_Space_Telescope klopt ook er zijn meer factoren voor nodig ,maar het begin is er,, het is zeer interesant om voor ons gezien nieuwe wereld te ontdekken, ben benieuwd wat de toekomst brengt

  en in 2018 deze
  http://www.pbs.org/wgbh/nova/education/activities/3113_origins_06.html%5B/quote%5D

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Kan wel begrijpen dat ze eerder hebben ingegrepen..

  Al je de bijbel verhaal kent over mozes en hoe hij de zee splitte… Hmm helemaal in z’n eentje haha, ff logisch nadenken!!

  Ik heb geen bewijs, maar als je gewoon logisch nadenkt heeft Carlin geliek. Er was vast iets anders aanwezig waardoor hij de zee splitte en mensen maar denken dat het een soort harry potter is met z’n toverstaf HA

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”eensteen”]
  wikipedia/Illuminatie.A,,H,,E[/quote]
  Ah ja, een WIKI pagina.
  Nu ben ik overtuigd. (rolleyes)

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”S0M30N3″]Kan wel begrijpen dat ze eerder hebben ingegrepen..

  Al je de bijbel verhaal kent over mozes en hoe hij de zee splitte… Hmm helemaal in z’n eentje haha, ff logisch nadenken!!

  Ik heb geen bewijs, maar als je gewoon logisch nadenkt heeft Carlin geliek. Er was vast iets anders aanwezig waardoor hij de zee splitte en mensen maar denken dat het een soort harry potter is met z’n toverstaf HA[/quote]
  1/ Je hebt geen bewijs (zeg je zelf)
  2/ Gebruikt de drogreden ‘als je logisch nadenkt’.
  3/ gaat er vanuit dat de bijbel een correcte weergave geeft van gebeurtenissen.
  4/Maakt dan de sprong naar buitenaardsen.
  Moet ik nog doorgaan?
  Uw logica , niet de mijne

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”multi”][quote name=”pietje bell”]
  de 2de zon ligt sinds october 2010 links naast de zon, of beter gezegd nibiru ,dezer schuift langzaam op en de rode gloed is perfekt te zien,deze ochtend lag er nog een bol (vermoedenlijk een moederschip rechts van de zon.die hoax van jou kan je dus wel vergeten.en wat heet angst cultuur die wordt gecreeerd door de macht op deze planeet niet door binnen of buiten aardse,[/quote]
  Knap dat jij op de hoogte bent van de infrastructuur en indeling van een buitenaardse beschaving zonder enig onderzoek.
  Over een ‘onopgemerkte 2de zon’ laat ik me niet eens uit. Dat is het niet waard.[/quote]
  en zo wordt de wereld nu naar de kloten geholpen,alles is een maar ieder op zijn tijd,en onderzoek hoef ik niet te doen,het is of je ziet het of krijg het te zien, lees de celestijnse belofte eens goed door als jij de energieen ziet waar in dat boek over wordt gesproken en de echte kleuren in de natuur ,mag je je mond open doen ,en of anders gewoon wachten met commentaar tot je zover ben.

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”pietje bell”] lees de celestijnse belofte eens goed door als jij de energieen ziet waar in dat boek over wordt gesproken en de echte kleuren in de natuur ,mag je je mond open doen ,en of anders gewoon wachten met commentaar tot je zover ben.[/quote]Zie jij de ‘echte kleuren’?
  Ik weet dat bloemen er anders uitzien in het ultraviolet en dat sommige ook warmte vasthouden in het infraroodspectrum maar mijn ogen, net als die van de meeste mensen, zijn enkel gevoelig voor het zichtbare spectrum.

  Welke kleuren bedoel jij?

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”pietje bell”]lees de celestijnse belofte eens goed door als jij de energieen ziet waar in dat boek over wordt gesproken en de echte kleuren in de natuur ,mag je je mond open doen ,en of anders gewoon wachten met commentaar tot je zover ben.[/quote]
  Ik ken dat boek. Het is een roman, ook wel FICTIE geheten.
  Dus pas als ik geloof in jouw boek, mag ik praten?
  Deal, als jij stopt met de moderne wetenschap te gebruiken ==> internet.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”multi”][quote name=”S0M30N3″]Kan wel begrijpen dat ze eerder hebben ingegrepen..

  Al je de bijbel verhaal kent over mozes en hoe hij de zee splitte… Hmm helemaal in z’n eentje haha, ff logisch nadenken!!

  Ik heb geen bewijs, maar als je gewoon logisch nadenkt heeft Carlin geliek. Er was vast iets anders aanwezig waardoor hij de zee splitte en mensen maar denken dat het een soort harry potter is met z’n toverstaf HA[/quote]
  1/ Je hebt geen bewijs (zeg je zelf)
  2/ Gebruikt de drogreden ‘als je logisch nadenkt’.
  3/ gaat er vanuit dat de bijbel een correcte weergave geeft van gebeurtenissen.
  4/Maakt dan de sprong naar buitenaardsen.
  Moet ik nog doorgaan?
  Uw logica , niet de mijne[/quote]

  Ok, maar kan je mij vertellen hoe de zee is gesplitst dan.. (geloof de bijbel zowieso niet, omdat het zolang al bestaat en vertaald is)

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”S0M30N3″]
  Ok, maar kan je mij vertellen hoe de zee is gesplitst dan.. (geloof de bijbel zowieso niet, omdat het zolang al bestaat en vertaald is)[/quote]
  Interessante vraag maar eerst zou ik de vraag stellen : IS die zee wel gesplitst?
  Welke concrete bewijzen hebben we daar voor.
  Niet vergeten, de bijbel is honder(den) jaren na de veronderstelde feiten geschreven.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”multi”][quote name=”pietje bell”]lees de celestijnse belofte eens goed door als jij de energieen ziet waar in dat boek over wordt gesproken en de echte kleuren in de natuur ,mag je je mond open doen ,en of anders gewoon wachten met commentaar tot je zover ben.[/quote]
  Ik ken dat boek. Het is een roman, ook wel FICTIE geheten.
  Dus pas als ik geloof in jouw boek, mag ik praten?
  Deal, als jij stopt met de moderne wetenschap te gebruiken ==> internet.[/quote]
  slaap maar heerlijk verder.want wat jij denkt dat fictie is in wezen werkelijkheid.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”multi”][quote name=”S0M30N3″]
  Ok, maar kan je mij vertellen hoe de zee is gesplitst dan.. (geloof de bijbel zowieso niet, omdat het zolang al bestaat en vertaald is)[/quote]
  Interessante vraag maar eerst zou ik de vraag stellen : IS die zee wel gesplitst?
  Welke concrete bewijzen hebben we daar voor.
  Niet vergeten, de bijbel is honder(den) jaren na de veronderstelde feiten geschreven.[/quote]

  Ja daarom heb ik het nog tussen haakjes staan, maarja tis goed dat we dingen kunnen vragen toch en ja sta der met een open-mind voor.

  Echte bewijzen hebben we idd niet

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”S0M30N3″]
  Ja daarom heb ik het nog tussen haakjes staan, maarja tis goed dat we dingen kunnen vragen toch en ja sta der met een open-mind voor.
  Echte bewijzen hebben we idd niet[/quote]
  Allereerst bedankt voor je intellectuele eerlijkheid.

  Ik sta ook, in principe, voor alles open maar om vooruit te gaan , zowel in het leven als in de wetenschap MOET je selecteren en dan komen verhalen in oude sprookjesboeken ver , vér achteraan.
  Bij mij althans.

  Nu zijn er al mensen geweest die op zoek gegaan zijn naar de oorsprong van zulke, voor die tijd spannende, verhalen en een er van is :
  http://www.smh.com.au/world/science/wind-could-have-split-red-sea-scientist-says-20100922-15llg.html

  Net zoals voor de brandende struik geldt ook hier Occam’s razor.

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”pietje bell”]
  slaap maar heerlijk verder.want wat jij denkt dat fictie is in wezen werkelijkheid.[/quote]
  Wat moet ik begrijpen onder ‘in wezen’ ?
  Alleen werkelijkheid voor jou of, in dat geval makkelijk aan te tonen, voor iedereen?

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”S0M30N3″]staan, maarja tis goed dat we dingen kunnen vragen toch en ja sta der met een open-mind voor.

  Echte bewijzen hebben we idd niet[/quote]
  Je kan jezelf ook afvragen : wat maakt het antwoord eigenlijk nog uit dat er ooit een oude man zou de zee hebben gespleten.
  1/ Het valt nooit te bewijzen
  2/ Wat ‘win’ ik met die kennis?
  3/ Er worden zoveel nieuwe dingen ontdekt 3D printing, motion controle, planeten gezien, …

  Dat is eigenlijk mijn punt. Filosofisch kan je eens over bomen maar verder …

  0 likes
 • Robrand schreef:

  Jammer dat deze meneer alleen maar het scheppingsverhaal van Rome kent. Want anders had hij geweten dat in diverse culturen scheppingsverhalen voorkomen waarin de allereerste mens al gelijk net zo intelligent was als God zelf. Afname van intelligentie gedurende eeuwen is een normaal verschijnsel van slijtage van cultuur, opvoeding, onderwijs e.d. En na bereiken van het dieptepunt wordt het weer verfrist en begint alles opnieuw en dit674 herhaalt zich en herhaalt zich en blijft zich maar herhalen tot in het eeuwige.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”multi”][quote name=”S0M30N3″]staan, maarja tis goed dat we dingen kunnen vragen toch en ja sta der met een open-mind voor.

  Echte bewijzen hebben we idd niet[/quote]
  Je kan jezelf ook afvragen : wat maakt het antwoord eigenlijk nog uit dat er ooit een oude man zou de zee hebben gespleten.
  1/ Het valt nooit te bewijzen
  2/ Wat ‘win’ ik met die kennis?
  3/ Er worden zoveel nieuwe dingen ontdekt 3D printing, motion controle, planeten gezien, …

  Dat is eigenlijk mijn punt. Filosofisch kan je eens over bomen maar verder …[/quote]

  Khad eerder FB, nu allang nie meer.. Maar kheb familie die echt gelovig is en niet verder kijken.. Dus vandaar dat het nog zo in m’n kop zat haha dat waren zinloze discussies met mensen die alleen maar hun gelijk willen hebben.. maja tis beter richting de toekomst te werken..!

  0 likes
 • multi schreef:

  [quote name=”Robrand”]Jammer dat deze meneer alleen maar het scheppingsverhaal van Rome kent. Want anders had hij geweten dat in diverse culturen scheppingsverhalen voorkomen waarin de allereerste mens al gelijk net zo intelligent was als God zelf. Afname van intelligentie gedurende eeuwen is een normaal verschijnsel van slijtage van cultuur, opvoeding, onderwijs e.d. En na bereiken van het dieptepunt wordt het weer verfrist en begint alles opnieuw en dit674 herhaalt zich en herhaalt zich en blijft zich maar herhalen tot in het eeuwige.[/quote]Interessant doch onbekend verhaal. Welke culturen?
  Wat moet ik me voorstellen bij “net zo intelligent was als God”.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  chinese

  Chinese viroloog en klokkenluider: ‘Coronavirus komt uit militair lab’

  Een Chinese viroloog die naar de Verenigde ...

  >