Homepagina » Buitenland » Deze school vraagt leraren om zich NIET te laten vaccineren tegen corona
school
Foto: Pixabay

Deze school vraagt leraren om zich NIET te laten vaccineren tegen corona

Centner Academy, een privéschool in Miami, heeft medewerkers gevraagd het experimentele coronavaccin níet te nemen om de gezondheid van leerlingen en het schoolteam te beschermen.

De school adviseert leraren en medewerkers te wachten met de prik tot bekend is of dit experimentele middel invloed heeft op de gezondheid van ongevaccineerde mensen. De school zegt bovendien geen leraren aan te nemen die het experimentele coronavaccin hebben genomen tot er meer bekend is.

Duizenden leraren ontslagen

Directrice Leila Centner doet op Instagram haar beklag over de media, die de aanval op haar hebben geopend omdat ze tegen de stroom ingaat en iets heeft gedaan ‘wat haaks staat op de propaganda’ die ze dag in dag uit voorschotelen aan het volk.

Centner wijst erop dat veel scholen de coronaprik verplicht stellen en dat vele duizenden leraren worden ontslagen omdat ze het vaccin weigeren. Leerlingen die worden gedwongen zich te laten inenten, stoppen met school.

Tienduizenden vrouwen met voortplantingsproblemen

In een interne e-mail, die gelekt is naar de pers, schrijft Centner dat tienduizenden vrouwen van over de hele wereld kampen met voortplantingsproblemen sinds ze in contact zijn geweest met gevaccineerden. Ze worden niet meer ongesteld of juist heel hevig en ze krijgen bloedingen of miskramen.

Ze zegt drie vrouwen te kennen die last kregen van menstruatieproblemen nadat ze in contact waren geweest met iemand die gevaccineerd is. Niemand weet precies wat deze problemen veroorzaakt, maar het lijkt erop dat gevaccineerden iets overdragen op mensen waar ze mee in contact komen, aldus Centner.

[Epoch Times]
4.5 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niemand.
Niemand.
9 dagen geleden

Moedig van deze vrouw en school om tegen de stroom in te gaan en hun beleid te baseren op voorzichtigheid en lange termijn visie.

Ik heb wat info gezocht over deze school, ik kan mij er wel in vinden waar ze voor staan.

Johnny
Johnny
9 dagen geleden

Leila Centner doet dit prima! Een directrice moet opkomen voor de leerlingen, leraren en het gevaar van de corona gifspuit is vele malen groter dan de zogenaamde kwaal.

Oever
Oever
Reactie op  Johnny
9 dagen geleden

Grote kolder dit. Het is wel goed dat iemand het vaccin weigert natuurlijk, maar het argument waarom, is helemaal verkeerd. Het besmet worden van iemand die bij een gevaccineerde in de buurt komt is natuurlijk complete onzin. Niemand kan een ander überhaupt besmetten met iets, is nog nooit gebeurt en gaat ook nooit gebeuren. Dat heet de kiem theorie, hier al vaker beschreven. Dat is een bedenksel op de terrein theorie Deze terrein theorie van Bechamp leverde destijds geen geld op, waarna dit brouwsel uit de hoge hoed kwam. Tot op de dag van vandaag is dit de helige graal op medisch gebied en alle medische handelingen zijn in deze theorie/medisch geloof, jaar na jaar hier in gepast/verwerkt.

Dus dit verhaal is primair bedoelt om u op een dwaalspoor te zetten.

pien
pien
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Klopt echt niet wat jij zegt, ik ken een familie die doordat hij zich in heeft laten enten zijn hele familie besmet heeft en zelfs een persoon is in coma geraakt.
Gooi niet alles eruit voordat je jezelf geïnformeerd hebt hoe en wat als een kop zonder kip

pien
pien
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

En nog wat, als je niet zeker weet kan je beter niks zeggen

Tom
Tom
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Die theorie gaat wel erg ver. Iedereen kan geinfecteerd worden door schimmels, bacterieën en andere stoffen die ziekten veroorzaken. Als je door een malariamug of teek wordt gebeten kun heus wel ziek worden. Een mens is ook niet zo schoon dat die geen ziektemakers kan verspreiden. V.w.b. virussen is het minder duidelijk vanwege de grote gelijkenis met exsosomen. Als de ene mens een ander ”succesvol” infecteerd komt dat omdat het immuunsysteem van de ontvanger op dat moment niet sterk genoeg was of niet snel genoeg reageerde. Je moet op dat moment ook ”vatbaar” zijn om ziek te worden, is niet altijd. Ik denk dat beide theorieën een beetje gelden (germ en terrain).

Suurt Ir
Suurt Ir
Reactie op  Tom
9 dagen geleden

Door schimmels, bacteriën en andere stoffen kun je idd ziek worden, niet besmet. Exosomen zijn virussen, dat is nou precies hét verschil tussen de germtheory en terraintheory.

Theo D.
Theo D.
Reactie op  Tom
9 dagen geleden

Tom, alleen al door het feit dat je hier zo veel van weet, weet je zrlf ook wel dat wat je zegt, niet waar is. De germ en terrain theorie kúnnen niet naast elkaar bestaan. Het is de een of de ander. Wel of niet besmettelijk en niet een beetje dus. Een immuunsysteem bestaat niet, ziek worden is niets anders dan het afscheiden van gifstoffen door het lichaam. 

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Tom
9 dagen geleden

Blijkbaar is er behoorlijk wat rumoer ontstaan over mogelijke ‘shedding’ bij gevaccineerden.

Ook Pfizer heeft hier een protocol voor opgesteld, zie mijn andere reactie in dit draadje. Staat er toch echt.

RJS
RJS
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Lees je niets???
Niets dwaalspoor, licht jezelf voor, scheidt het kaf van het koren, denk en onderzoek zelf, ben je overtuigd van een overheid die het beste met je voor hebt en laat je dan wel of niet vaccineren

Maar doe het niet met de gedachten van dan zijn we weer vrij, we mogen weer alles, want dat is dus niet zo, zo goed is dat vaccin dus.

Vraag jezelf af waarom gebeurt dit, wat is de achtergrond van dit, nou dan ben je we even bezig.

En nog mooiere ze maken er geen geheim van, je kan gewoon in officiële stukken lezen wat ze van plan zijn.

Vaccinatie paspoort, één van de laatste complottheorieën wat gewoon gebeuren gaat, niks complottheorie.

Linda
Linda
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Pro vaccin reacties zien we genoeg opnde staatsmedia e.d. De tijd zal het leren, ik denk dat The Handsmaid Tale dichter bij de waarheid dan wij kunnen bedenken😕

Tears in Heaven
Tears in Heaven
Reactie op  Linda
9 dagen geleden

Dat roep ik al tijden. Ik kan er ook niet meer naar kijken. Te realistisch. Tears

Jacky
Jacky
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Google dan maar eens op Dr. Northrup, Dr. Tenpenney enz.

Frits
Frits
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Spaanse griep vergeten en de doden die daar vielen? Dit monster werd 100 jaar geleden ook geschapen door de vele vaccinaties.
Trouwens de prikken die nu gegeven worden zijn geen vaccin maak gentherapie, niemand weet wat de gevolgen zijn. Of juist wel vandaar dat iedereen geprikt moet worden.

mikkie
mikkie
Reactie op  Frits
8 dagen geleden

..toen waren er nog geen vaccinaties. Maar ik ben er wel van overtuigd dat dit een kunstmatige griep was. Want waarom is die in 100 jaar niet weer gekomen? Ik denk dat elke oorlog en elk zogenaamd virus gemaakt is om de bevolking op peil te houden.

Frits
Frits
Reactie op  mikkie
8 dagen geleden

Toch maar eens een geschiedenislesje gaan volgen? Eerste vaccin stamt al uit 1796. Je kunt niet alles weten, maar deze info is ook gewoon op te zoeken. Dus voordat je hier iets neerzet…..

salvar
salvar
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

wil je hebben dat we reageren?

remi
remi
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

helemaal met je eens hoor, het is de terrein theorie, en niet de al 230 jaar niet bewezen virus theorie.
maar mensen zullen zich afvragen hoe het dan toch kwam dat ze ook ziek werden in de buurt van een ziek persoon, soms is het verband wat moeilijker, bv een niet goed gepasteuriseerde 😉 pak melk, waar een aantal mensen in het huishouden van dronken.
maar ook als ik ziek ben, dus aan het ontgiften, adem ik micotoxinen (afval of gif stoffen) uit deze prikkelen uw neusslijmvlies, als mijn somatiden meewerken en bv groen slijm maken in mijn longen, dan zijn dat steptocokken bacteriën, die weer ingeademt een hoestprikkel kunnen geven.
daarom geloven mensen nog in het virus verhaal.
ook energetisch kan men ziek worden, ik ben wel eens ziek geworden door met een ziek persoon over de telefoon te spreken, vloog er toen ook iets door de lucht?
maar met die vaccinaties, is interessant shedding noemen ze het, waarschijnlijk een verhaal van een verstoorde hormoonhuishouding uitstoot, waar we ook mee communiceren, rare nieuwe micotoxinen, en microbiologie, en wie weet, energetisch gebeurt er ook wat.
we gaan het zien, en vind het dus wel verstandig dat deze dame het zekere voor het onzekere verkiest.

Bosboom
Bosboom
Reactie op  remi
9 dagen geleden

Jaaa, dit dus. Beste Remi, blijf dit zo veel mogelijk ook op deze site verkondigen. De meeste ‘wakkere’ mensen hebben deze laatste allesbeslissende zet nog nodig om helemaal te ontwaken

merlin5
merlin5
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Uw verwijzing naar de terrain theory van Bechamp vs Pasteur is prima en kan mij er helemaal in vinden, echter de technieken gebruikt in deze vaccins zijn nog niet eerder gedaan en toegepast op de mens, dus wie weet wat het allemaal doet in het lichaam en de omgeving. De zogeheten spike-eiwitten die het lichaam aanmaakt coderend met het sars-cov-2 label is op RNA en DNA niveau en dit kan zich uiten in nog niet eerder vertoonde gedragingen van biochemische reacties in het gehele lichaam die door ademhaling, uitstoot van cellen, feromonen of zweet kan overslaan naar anderen, waarbij deze vervormde genetische code van deeltjes die een ander persoon binnenkomen als ongewenste chemische substantie het lichaam/immuunsysteem ertoe aanzet om dingen te doen die het onder normale gezonde condities of interacties nooit doet. Alsof je een verkeerde drug inhaleert.

Niemand.
Niemand.
Reactie op  merlin5
9 dagen geleden

Pfizer noemt dit zelf ‘shedding’ in hun klinische protocol van november 2020.

Dat ze dat monitoren in de testfase zegt al genoeg. Gain of function is mijn eerste gedachte. Zo pak je schapen en wappies tegelijk, het zou briljant zijn als het niet zo ernstig was.

Zie PDF in eerdere reactie.

Nina-
Nina-
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

En al die mensen in de verpleegtehuizen dan, pas na vaccinatie wordt men ziek, ook bekend bij BMR en kinkhoestvaccinaties!!!

Lotte
Lotte
Reactie op  Nina-
8 dagen geleden

Ja, door de vaccinatie worden ze ziek, maar ze kunnen vervolgens niet een ander besmetten. Oever omschrijft het heel goed als je goed leest. Besmettingen bestaan niet, alleen vergiftigingen. Dat is precies het verschil tussen de germ en terrein theorie

Rob
Rob
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Blijkbaar wordt er wel degelijk iets overgedragen door gevaccineerden en heeft dat een vernietigend effect. Het dna van gevaccineerden maakt het spike eiwit aan. Er wordt al gezegd dat dit spike eiwit hetgeen is dat gevaccineerden verspreiden. Dat eiwit schijnt te lijken op andere eiwitten qua code. Het immuun systeem valt volgens sommigen dan het spike eiwit aan omdat het als indringer gezien wordt. Met als gevolg dat ook andere eiwitten, die er op lijken ook aangevallen worden door eigen immuun systeem. Als de placenta van een zwangere vrouw dan een eiwit bevat wat op het spike eiwit lijkt dan valt het immuun systeem dus het eiwit in de placenta aan en krijg je zwangerschapsproblemen. Het is dan niet voor niets dat er al vrouwen zijn die hun ongeboren kind kwijt raken. Er wordt domweg op deze manier een abortus op gang gebracht. En zo kan er meer in het lichaam gebeuren waar je eigen immuun systeem een aanval op doet.

VGH
VGH
Reactie op  Rob
9 dagen geleden

Een immuunsysteem bestaat niet, ziek worden is niets anders dan het afscheiden van gifstoffen door het lichaam. Zie Remi hierboven, hij legt het haarfijn uit.

Johnny
Johnny
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

Met grote kolder bedoel je hetgene wat ik nu juist expres heb vermeden in mijn reactie op dit artikel en dat vermijden van het onderwerp ‘besmetten door gevacineerden’ doe ik expres omdat ik het met je eens bent.
Ik ben goed op de hoogte van de theorieën en je beschrijft het uitstekend maar het is erg jammer dat ook wappies vaak meer achter ongefundeerde complottheorieën aanwandelen dan dat ze daadwerkelijk zelf onderzoeken. En dat geld voor het merendeel v/d bezoekers op deze site dus i.p.v. de moedige weg te bewandelen die jij kiest, koos ik er voor om dat stukje info weg te laten. Het lijkt mij duidelijk waarom. Het word niet gewaardeerd en er zullen bitter weinig mensen zijn die je een duimpje omlaag hebben gegeven die daarna alsnog zelf op onderzoek uit zullen gaan om deze theorieën tot zich te nemen en er serieus over na kunnen of durven denken. Lafjes van mij hè.😄

Charles
Charles
Reactie op  Oever
9 dagen geleden

U wordt gesponsord door de vaccinindustrie, dat is duidelijk!

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Oever
9 dagen geleden
Marc
Marc
Reactie op  Oever
8 dagen geleden

Beter je huiswerk doen meneer Oever. Je bent slecht geïnformeerd.

De gele hesjes
De gele hesjes
Reactie op  Oever
8 dagen geleden

Beste Oever, een daad is pas bewezen als het zichtbaar wordt.
Echter hebben wij alle een slot op onze voordeur, ter voorkoming dat er wordt ingebroken.
Mogelijk vindt jij deze redenering suf, maar het gaat over de gedachten gang, en niet over de uitvoering.
Hiervoor onderzoeken wij alle, ter voorkoming.
Dus zeg niet dit is onzin.

Peppermint
Peppermint
Reactie op  Oever
7 dagen geleden

What utter nonsense you write. It’s astonishing. This current phenomena has nothing to do with germs. Clearly you’ve never heard of exosomal transfection of spike proteins from vaccinated persons to unvaccinated persons. Please do your research before you react.

mikkie
mikkie
Reactie op  Johnny
8 dagen geleden

Zelfs van uit de overheid kan men geen zekerheden geven. Nérgens over!!! Dan ben je toch knétter als je zo´n spuit in je kind laat zetten!!!!

RJS
RJS
9 dagen geleden

Zo goed en dapper van haar, top, zolang de vaccins zo onmiskenbaar niets bijdragen aan je weerstand, erger, waarschijnlijk het zwaar ondermijnt.

Dat als je niet gevaccineerd bent, maar in aanraking komt met gevaccineerde je toch geraakt wordt door dat gif.

Ach het is als een frikadel eten toch………
duuuuuh, onder welke steen kom je vandaan om met opgestroopte mouwen snel zo’n ding te halen, want dan mag je alles weer….not.

Heel snel al die achterlijke virologen met belangen in de financiën achter de makers van vaccins……nou we weten hoe je moet omgaan met dokters die experimenteren op gevangenen.

Een kort benauwd moment met een korte knak en klaar, laten hangen als waarschuwing voor de rest van die eigenlijk moordenaars.

levitas
levitas
9 dagen geleden

het is allemaal heel erg.dit is geen anti conceptie maar de bron des levens bewust vernietigen.wat een beesten.

Arie N
Arie N
9 dagen geleden

Laat iedereen gewoon ongevaccineerd en dan maar het risico lopen corona te krijgen. Op die manier bouw je een natuurlijke immuniteit op tegen dat virus zonder alle nadelen die gevaccineerde straks wel oplopen. Die mensen die gevaccineerd zijn worden juist de bron van besmetting voor de gezonde mensen. Laat die leraren het dan maar oplopen daar de meeste er met een paar weken overheen zijn. En zij het niet meer kunnen verspreiden omdat wat ze dan bij zich zouden dragen dood is. Voorheen trof je ook weleens dat de leraar ziek was en deze werd geen maanden thuis gehouden maar deze was meestal maar een week afwezig. De kans dat als je de leraren wel gaat vaccineren ze ziek blijven en het risico dat ze het actieve virus en de ellende van dat vaccin bij zich dragen groot aanwezig is. Met alle gevolgen dat ze het dan blijven overdragen op elkaar en de leerlingen er dan juist mee besmetten + wat het nog meer op ze zal aanrichten.

Cas
Cas
Reactie op  Arie N
9 dagen geleden

zoals al eerder op deze site gezegd is, staat er in duitsland een beloning klaar van € 1 miljoen voor degene die bewijst dat het virus bestaat, en nog niemand heeft die beloning opgeeist…
weet iemand waar ik daar bewijs van kan vinden? dan hoeven we het nooit meer te hebben over dat denkbeeldige virus.

Arie N
Arie N
Reactie op  Cas
9 dagen geleden

Ze hebben in laboratoria 1500 van die teststaafjes onderzocht en kwamen allen tot de conclusie dat het gewoon sporen van een influenza A of B virus bevatte. En verder niets anders dan dat.

Cas
Cas
Reactie op  Arie N
9 dagen geleden

dan zou ik hier maar eens naar kijken als ik jou was…
ze bevatten darpa- hydrogel.
hhtps://eindtijdnieuws.com/breaking-news-na-medische-analyse-pcr-tests-blijken-hulpmiddel-te-zijn-voor-genocide/
https://www.golokaproject.org/documentfiles/Analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-Slovak-Republic.pdf

Vlinder
Vlinder
9 dagen geleden

Het kan toch nog gekker! Bizarre fantasie die werkelijkheid aan het worden is!

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Vlinder
9 dagen geleden

Ligt wellicht aan mij maar wat bedoel je precies met bizarre fantasie?

Debbie
Debbie
Reactie op  Vlinder
9 dagen geleden

De uitrol van dit vaccinazi-uitrol agenda is van een dermate schaal dat je dit soort tegenacties een keer mag verwachten, en gelukkig maar. Dat er meer mogen volgen die zelf nadenken en ernaar handelen. Er is nu ook een Amerikaans bedrijf die de toegang tot ‘gevaccineerden’ ontzegt.

R W
R W
9 dagen geleden

Top! Hier moeten we naartoe, een gezonde samenleving zónder gifspuiten! Leef gezond, beweeg een beetje, doe normaal en ontmoet elkaar! De tweedeling die de “elite” wil gaat er komen, maar in plaats van dat gevaccineerden meer vrijheden krijgen, zullen het de ongevaccineerde mensen zijn die hun gewone leven weer terugpakken en de gavaccineerden zullen de paria’s worden. Jammer voor hen, maar dan hadden ze maar moeten luisteren en zich een beetje verdiepen in de gifspuit van Hugo Mengele. (ik weet het, er zijn oa dementerende ouderen gedwongen die er dus niks aan kunnen doen, deze mensen zijn verkracht, want dat is het en de toedieners van dit gif moeten aangeklaagd worden voor verkrachting, poging tot doodslag en moord)

salvar
salvar
9 dagen geleden

de meeste kans om te overleven is niet vaccineren en waarom omdat er niets is buiten een griep.

wij de ongevaccineerden zouden een gevaar zijn voor de burger?
nee de gevaccineerden zijn een gevaar voor de mensheid.
wie weet hoe de gevaccineerden er over een jaar of wat uitzien?

plotseling kreeg ik het gevoel/beeld van zoiets als the walking……….

wel vreemd dat dat ineens op je afkomt?

Annette
Annette
9 dagen geleden

Geweldig! Dit is het begin van een parallelle samenleving. Ik had ook al gelezen dat er sportscholen zijn, waar ALLEEN ongevaccineerden mogen komen. Dit heeft te maken met een verzekeringskwestie. Als de gevaccineerde wat overkomt in de sportschool, kan de eigenaar dokken. Dit, omdat dat hele prikgebeuren nog in een experimenteel stadium zit en dat duurt nog tot, ik dacht, eind 2023. Heel verstandig dus om daar op in te spelen. Daarnaast geeft het natuurlijk een duidelijk signaal af. Nu dus deze school. Hopelijk geldt hiervoor: als er één schaap over de dam loopt, volgen er meer. Dat zou pas mooi zijn.
Op naar een gezonde parallelle samenleving! Ik kan niet wachten om mij daarbij aan te sluiten.

salvar
salvar
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

precies annette aansluiten is het toverwoord voor ons.

Jani
Jani
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

Ik ken een paarden hotel waarvan de eigenaar een groot bord heeft opgehangen met de tekst: “hier geen mondkapjesplicht!!!”
Er ging spontaan een hoeraatje op van de aanwezigen op dat moment…

Nico
Nico
9 dagen geleden

Reproductive healthcare heeft B Gates gezegd. Samen met new vaccines kunnen ze de wereldbevolking met 10 tot 20 procent terugdringen. Volgens de WHO
Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie(1) omvat de term “reproductieve gezondheidszorg” de term “vruchtbaarheidsregulering” waarvan “onderbreking van ongewenste zwangerschappen” deel uitmaakt.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

62
0
We lezen graag je reactie!x