BuitenlandCorona

Deze school vraagt leraren om zich NIET te laten vaccineren tegen corona

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Centner Academy, een privéschool in Miami, heeft medewerkers gevraagd het experimentele coronavaccin níet te nemen om de gezondheid van leerlingen en het schoolteam te beschermen.

De school adviseert leraren en medewerkers te wachten met de prik tot bekend is of dit experimentele middel invloed heeft op de gezondheid van ongevaccineerde mensen. De school zegt bovendien geen leraren aan te nemen die het experimentele coronavaccin hebben genomen tot er meer bekend is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Duizenden leraren ontslagen

Directrice Leila Centner doet op Instagram haar beklag over de media, die de aanval op haar hebben geopend omdat ze tegen de stroom ingaat en iets heeft gedaan ‘wat haaks staat op de propaganda’ die ze dag in dag uit voorschotelen aan het volk.

Centner wijst erop dat veel scholen de coronaprik verplicht stellen en dat vele duizenden leraren worden ontslagen omdat ze het vaccin weigeren. Leerlingen die worden gedwongen zich te laten inenten, stoppen met school.

Tienduizenden vrouwen met voortplantingsproblemen

In een interne e-mail, die gelekt is naar de pers, schrijft Centner dat tienduizenden vrouwen van over de hele wereld kampen met voortplantingsproblemen sinds ze in contact zijn geweest met gevaccineerden. Ze worden niet meer ongesteld of juist heel hevig en ze krijgen bloedingen of miskramen.

Ze zegt drie vrouwen te kennen die last kregen van menstruatieproblemen nadat ze in contact waren geweest met iemand die gevaccineerd is. Niemand weet precies wat deze problemen veroorzaakt, maar het lijkt erop dat gevaccineerden iets overdragen op mensen waar ze mee in contact komen, aldus Centner.

[Epoch Times]

4.5 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niemand.
Niemand.
3 jaren geleden

Moedig van deze vrouw en school om tegen de stroom in te gaan en hun beleid te baseren op voorzichtigheid en lange termijn visie.

Ik heb wat info gezocht over deze school, ik kan mij er wel in vinden waar ze voor staan.

Johnny
Johnny
3 jaren geleden

Leila Centner doet dit prima! Een directrice moet opkomen voor de leerlingen, leraren en het gevaar van de corona gifspuit is vele malen groter dan de zogenaamde kwaal.

RJS
RJS
3 jaren geleden

Zo goed en dapper van haar, top, zolang de vaccins zo onmiskenbaar niets bijdragen aan je weerstand, erger, waarschijnlijk het zwaar ondermijnt.

Dat als je niet gevaccineerd bent, maar in aanraking komt met gevaccineerde je toch geraakt wordt door dat gif.

Ach het is als een frikadel eten toch………
duuuuuh, onder welke steen kom je vandaan om met opgestroopte mouwen snel zo’n ding te halen, want dan mag je alles weer….not.

Heel snel al die achterlijke virologen met belangen in de financiën achter de makers van vaccins……nou we weten hoe je moet omgaan met dokters die experimenteren op gevangenen.

Een kort benauwd moment met een korte knak en klaar, laten hangen als waarschuwing voor de rest van die eigenlijk moordenaars.

levitas
levitas
3 jaren geleden

het is allemaal heel erg.dit is geen anti conceptie maar de bron des levens bewust vernietigen.wat een beesten.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x