Homepagina » Gezondheid » VIDEO: De explosieve docu over kanker die de media weigerden uit te zenden
VIDEO: De explosieve docu over kanker die de media weigerden uit te zenden

VIDEO: De explosieve docu over kanker die de media weigerden uit te zenden

Dit jaar zullen bijna acht miljoen mensen sterven aan de gevolgen van kanker. In de documentairereeks ‘The Truth About Cancer’ wordt geclaimd dat de waarheid over kanker verborgen wordt gehouden.

De mainstream media weigerden de documentaire uit te zenden en dus hebben de makers besloten de reeks vanaf 12 april gratis online te zetten. In de documentaire worden volgens de makers effectieve manieren besproken om kanker te verslaan.

Levens gered

De documentaire was in 2015 korte tijd op internet te zien. Binnen enkele dagen werd de reeks honderdduizenden keren bekeken en gedeeld. De documentaire heeft al vele levens gered, aldus de makers.

In elke aflevering komen overlevers aan het woord en wordt nieuwe informatie gegeven. Hoewel interviews zijn afgenomen met vele vooraanstaande kankerexperts – waaronder artsen en wetenschappers – weigerden de mainstream media de documentaire uit te zenden.

Grootste inkomstenbron

Volgens de makers omdat de farmaceutische bedrijven voor de mainstream media de grootste inkomstenbron zijn. ‘The Truth About Cancer’ gaat de gehele serie opnieuw online zetten.

Als je je hier registreert kun je de negendelige documentairereeks vanaf 12 april als eerste helemaal gratis bekijken. Of bekijk hier een trailer.

Hieronder alvast de eerste aflevering: de ware geschiedenis van chemo en het farmaceutische monopolie.

In deze aflevering zie je onder meer:

 • Hoe de oorspronkelijke chemo gebaseerd was op mosterdgas dat in de wereldoorlogen werd gebruikt
 • De schokkende waarheid over de betrokkenheid van farmaceutische bedrijven bij de bouw van concentratiekampen Auschwitz, Dachau en Birkenau
 • Hartverscheurende verhalen over artsen die vernederd en kapotgemaakt zijn omdat ze ontdekten hoe ze kanker konden genezen
 • Kinderen die tegen hun wil chemotherapie moesten ondergaan
 • Bewijs dat corruptie en angst worden gebruikt om kankerpatiënten tot slaaf te maken

[The Truth About Cancer]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  It’s greed that’s in the heart of this industrie, nothing more nothing less.

  20 likes
  • Gudrun schreef:

   En waar komt gierigheid vandaan? Angst!
   Angst om je reputatie te verliezen, je geld, status, aanzien, huis, bedrijfsauto en al je bezittingen.

   Deze angst komt voort uit een ernstige gebrek aan eigenwaarde en dit moet vervolgens gecompenseerd worden door externe factoren zoals bovengenoemd.

   Als iemand prima in zijn/haar vel zit, dan is al deze manupulatie en leugenachtigheid niet nodig, dan sta je simpelweg helder en eerlijk tegenover jezelf ‘s avonds als je in de badkamer spiegel kijkt.

   Conclusie: deze stakkers hebben intense therapie nodig om hun persoonlijkheidsprobleem op te lossen, ten bate van de volksgezondheid.

   Een industrie of organisatie bestaat bij de gratie van individuen en daardoor bij de verantwoordelijkheid die ieder voor zich neemt.

   16 likes
  • vladi schreef:

   maar ook een stukje psychopatie.

   fff

   6 likes
 • peter schreef:

  Ik zeg het alweer een hele tijd en als ik zeg lijkt het of diegenen tegen wie ik het zeg water zien branden: hou je vooral aan de veiligheidscriteria die de overheid/industrie opstelt en weet zeker dat je je daarmee een verhoogde kans op kanker kado doet.

  De criteria lijken weliswaar steeds scherper te worden, desondanks blijft het aantal zieken exponentieel groeien. Rara hoe kan dat?

  13 likes
 • Kalki schreef:

  Middels hun censuur plegen ze moorden en genocide.

  15 likes
 • robfer schreef:

  Ik heb deze documentaire in zijn geheel al gezien. Het is zeker de moeite waard om te kijken.
  Hopelijk kunnen we hem nu bekijken met Nederlandse ondertiteling.

  14 likes
 • Richard schreef:

  Tja, Mijn vader had kanker. Blaaskanker, op zijn 46ste. Zo groot als een grapefruit.
  Zes maanden na de ontdekking ging die lieve man dood.
  Chemo en daarna bestraling.
  De behandelingen hebben hem meer kwaad gedaan dan de ziekte.

  13 likes
 • Daan schreef:

  Als kankerpatiënt heb ik vandaag deel 1 gezien van deze docu. Na een foute amputatie en foute nazorg had ik al besloten geen chemo of bestraling te laten doen. Ook de mammografie voor de andere borst heb ik inmiddels geweigerd nadat mislukte puncties en het rondpoeren in wat bleek een ( onschuldige ) verdikking te zijn. Ik voelde allang dat de traditionele weg niet de mijne was en dat de natuurlijke weg hoofdzaak nummer 1 is en beter aansluit bij hoe ik het voel. In je hart weet je dingen maar tijdens het zien van deze docu was ik toch verbijsterd. Ik kan nauwelijks de woorden vinden, misschien moet ik het omschrijven als een totale oorlog, zoveel slechtheid, tegen de mensheid die gestopt moet worden. Ik hoop dan ook van harte dat heel veel mensen deze docu gaan delen om zoveel mogelijk levens te redden en de macht van deze duivels te breken. Te vechten voor het recht op onze eigen manier van genezen.

  9 likes
 • legalize schreef:

  Nou ik ben benieuwd, ga de docu zeker kijken.

  8 likes
 • Loki schreef:

  Na cannabis nu weer een andere plant Artemisia Annua beter bekend als Zomeralsem of zoete alsem.

  http://beforeitsnews.com/alternative/2016/04/the-plant-that-destroys-98-0f-the-cancer-cell-in-16-hours-3331247.html

  8 likes
 • Rene DH schreef:

  Uit het artikel: “Volgens de makers omdat de farmaceutische bedrijven voor de mainstream media de grootste inkomstenbron zijn.”

  Dat geldt in ieder geval niet voor Nederland. “Voor receptgeneesmiddelen mag u geen reclame maken voor publiek. Voor beroepsbeoefenaren, zoals artsen en tandartsen, mag u onder voorwaarden wel reclame maken. De regels hiervoor staan in de Gedragscode Geneesmiddelenreclame van de Stichting Code Geneesmiddelenreclame (CGR).” Bron: Rijksoverheid, Antwoord voor bedrijven.
  De top 10 adverteerders van Nederland in 2012 waren: KPN, Kruidvat, Albert Heijn, Lidl, C1000, Kras Reizen, McDonalds, Vodafone, Mediamarkt, Telfort. Bron: http://www.dutchcowboys.nl/marketing/27668

  5 likes
 • Nena schreef:

  Weet er iemand of er ergens nederlandse ondertiteling te vinden is voor deze reeks, aub?

  0 likes
 • x

  Check Also

  biochemicus

  Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

  In de periode van 22 juni tot ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >