BinnenlandCorona

‘De coronacrisis is een circus, er is geen ene reet aan de hand’

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet noemde de coronacrisis woensdag in het coronadebat een ‘circus’. “Er wordt veel meer getest en er zijn veel meer besmettingen, hoe zou dat kunnen?” vroeg hij. “PCR-tests zijn ongeschikt om de aanwezigheid van een besmettelijk virus bij een getest persoon vast te stellen.”

Baudet voegde toe dat er bij positieve coronatests sprake is van foutmarges van in de 80 tot 90 procent. “En dat betekent dat al die cijfers over ‘besmettingen’ ons helemaal niets zeggen over besmettingen. En al helemaal niet over besmettelijkheid. Een PCR-test is ongeschikt om besmettelijkheid vast te stellen, is ongeschikt om besmetting vast te stellen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Jullie zijn allemaal totaal gek geworden

We zitten al anderhalf jaar in een kramp vanwege het coronavirus, wat totaal irrationeel is en wat nergens op slaat. De sterfteratio is 0,15 procent, dus hetzelfde als die van de seizoensgriep. “Er is helemaal geen ene reet aan de hand.”

“Dit alles, dit hele circus dat al anderhalf jaar onze hele samenleving kapotmaakt, is gebaseerd op helemaal niets. Helemaal niets. Jullie zijn allemaal totaal gek geworden. Het slaat helemaal nergens op en het enige waar ze mee bezig zijn, het enige wat gaande is, is dat er een mass surveillance-programma wordt opgetuigd,” zei Baudet.

Er is een machtsgreep gaande

“Er is een coup gaande, er is een machtsgreep gaande, waarbij de totale staat, de totale macht zich over ons uitrolt als een paraplu,” benadrukte de FVD-leider. Hij haalde uit naar zijn collega’s: “Het is onvergeeflijk dat jullie dit allemaal ziende blind en horende doof laten gebeuren en er zelfs aan meewerken.” Hij noemde zijn ambtsgenoten ‘nuttige idioten’.

4.7 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

Eindelijk, het kwartje valt.

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Top Baudet. Zo is het en niet anders. Laat die rukkers maar lachen, komen vanzelf aan de beurt.

Fryske Frou
Fryske Frou
2 jaren geleden

Na zo lang weinig contact te hebben gehad met andere mensen, zijn we kwetsbaarder geworden voor andere stammen van hetzelfde virus. We hebben gewoon verminderde weerstand. Punt.
Doe daar wat aan..!!

Gaatweerlekker
Gaatweerlekker
2 jaren geleden

Op een dag zal hij worden uitgeroepen tot volksheld en een stikker krijgen van de koning. Wir habe es gewust!!!

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x