Buitenaards

UFO-experts: “NASA verdoezelt buitenaardse bouwwerken op Mars”

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens een aantal zelfverklaarde UFO-experts zijn op foto’s die de NASA van Mars heeft gemaakt complexe bouwwerken te zien. De experts claimen dat de bouwwerken zijn gemaakt door aliens, meldt de Britse Daily Mirror.

Eén van hen, Sandra Elena Andrade, plaatst filmpjes op YouTube waarin ze onder meer beweert bewijs voor leven op Mars te hebben gevonden. Volgens haar zijn op Google Earth een aantal gebieden te vinden op de rode planeet waarin zich structuren bevinden die gebouwd zouden zijn om aliens in onder te brengen.

Volgens sommigen hebben wetenschappers van de NASA met Photoshop geprobeerd de bouwwerken te verdoezelen. YouTube-gebruiker Dahboo77 meent dat de beelden het beste bewijs tot nu toe zijn van gebouwen op Mars.

“Elke keer dat er een bijzondere ontdekking wordt gedaan op Mars zeggen ze snel dat het gaat om een rots of een schaduw,” zei hij. “Keer op keer bedenken ze smoesjes voor de objecten die op Mars worden ontdekt. Dit keer kunnen ze ons niet wijsmaken dat het slechts rotsformaties zijn.”

“Voor mensen met een open geest en die weten dat we worden voorgelogen, spreekt deze vondst boekdelen,” ging hij verder. Zijn uitspraken hebben betrekking op de beweringen van een gepensioneerde marinesoldaat, bijgenaamd Captain Kaye, die naar eigen zeggen 17 jaar op Mars is geweest om menselijke kolonies te beschermen tegen Marsbewoners.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
6 jaren geleden

Ik begrijp enigszins de vrees van bvb de NASA om toe te geven dat er bouwwerken op de maan en mars te vinden zijn. Het mens-DOM is gewoon niet klaar voor deze grote stap omdat religieuze achterlijkheid regeert in vele delen van de wereld. We zijn niet eens in staat om met aardlingen in vrede samen te leven, laat staan met volkeren vanuit de ruimte. Maar de disclosure is niet meer tegen te houden. 17:17 The truth is out there.

JB62
JB62
6 jaren geleden

De NASA vertelt ook niets van talrijke bouwwerken en zelfs ruimteschepen op de maan.
Via Google earth kan je die (na even zoeken) allemaal vinden.
Plak 19.9877805556, 21.1976583333 in het zoekvenster bij Google earth (maan) en je vind een ruimteschip met een duidelijk zichtbare cijfer 5 op de rug van het ruimteschip.
En zo zijn er nog veel meer bouwwerken te vinden op diezelfde Google earth (maan)
Je moet uiteraard wel eerst even Google earth dowloaden. Google earth is niet hetzelfde als google maps.

Ronald
Ronald
6 jaren geleden

Nasa houd ons bezig en alles wat ze ons geven zijn computer images en andere zelf gecrieerde plaatjes.
Heb je je wel eens afgevraagd hoe ze foto,s versturen over deze afstand ?
Met WIFI natuurlijk, LOL.
Pluto lies 4.67 billion miles (7.5 billion kilometers) from Earth.
Het grappige is dat ze toegeven dat het geen foto,s zijn maar computer images.

https://www.youtube.com/watch?v=b6dL3avRUhU

Wim Stouwdam
Wim Stouwdam
6 jaren geleden

Ze verdoezelen ook de aardse bolwerken op Mars. Haha.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x