Buitenland

De Grote Reset: een zet van de financiële elite

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De lockdowns die tijdens de coronapandemie zijn ingesteld, hebben miljoenen mensen hun baan gekost. De wereldwijde schuld is opgelopen tot 11,7 biljoen dollar. We zitten nog minstens 100 jaar opgescheept met deze schuldenberg. Volgens econoom Eberhard Hamer wordt al dit geld niet in de economie gepompt, maar gebruikt om grote corporaties te spekken. Het resultaat is een ongekende concentratie van rijkdom en macht.

Tussen augustus en november 2020 groeide het fortuin van de 12 rijkste Amerikaanse miljardairs met een biljoen, terwijl in de geïndustrialiseerde landen tegelijkertijd miljoenen mensen in financiële moeilijkheden verkeerden. We worden geconfronteerd met een humanitaire en financiële ramp van ongekende omvang.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Daar verschijnt opeens Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, ten tonele. Hij kondigde onlangs een Grote Reset aan. De elites willen de coronapandemie aangrijpen om de wereld fundamenteel te verbeteren. Achter dit plan gaat een complete transformatie van onze samenleving schuil.

Twee machtige denktanks

Digitalisering in combinatie met kunstmatige intelligentie zou miljoenen banen overbodig maken. De bevolking zou een universeel basisinkomen ontvangen en hun schulden zouden kwijtgescholden worden. Alles wat ze nog hebben, kan gehuurd worden.

De leden van het World Economic Forum zijn de 1000 grootste bedrijven ter wereld. Daarnaast is het WEF nauw verbonden met denktanks, internationale organisaties zoals het IMF en de Wereldbank, politieke leiders en ook prins Charles. Emmanuel Macron, de Belgische premier Alexander De Croo, de Amerikaanse president Joe Biden, de Canadese premier Justin Trudeau en de Britse premier Boris Johnson staan zeer dicht bij het WEF.

Schwab behoort interessant genoeg ook tot de Bilderberggroep en in zijn raad van bestuur vinden we onder meer Larry Fink en David Rubenstein, twee leden van de Trilaterale Commissie. Dit betekent dat het WEF wordt geleid door twee machtige denktanks die zijn opgericht door de financiële elite waar ook Rothschild en Rockefeller toe behoren.

Digitale dictatuur

Deze verbanden suggereren dat de strenge coronamaatregelen niet zozeer gericht zijn op de volksgezondheid, maar een heel ander doel dienen, schrijft Kla.TV. Ze versterken het vermoeden dat de Grote Reset niets meer is dan een zet van de financiële elite om de wereld helemaal opnieuw op te bouwen uit de chaos van de coronapandemie en de weg vrij te maken voor een digitale dictatuur.

De Grote Reset resulteert in een wereld waarin niemand iets bezit, waarin iedereen volledig wordt gecontroleerd en ook volledig afhankelijk is. Als we genoeg mensen informeren over de ware redenen achter de Grote Reset zouden de plannen van de financiële elite nog tegengehouden kunnen worden.

[Kla.TV]

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Het klootjesvolk vindt het allemaal wel best zo.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Dit gaan we niet tegen houden. Daar ben ik zeker van. Hopelijk komt er op ten duur een zeer grote groep die een tegenmacht vormen door massaal de waarheid aan het licht te brengen.

Pas als vrijheid verloren is wordt het gemist.

Gybels Stefan
Gybels Stefan
3 jaren geleden

Dictatoriale kapitalisme, en dan heb je Trump, een machtige persoon die er tegen inging, natuurlijk hebben ze er alles aangedaan om hem tegen te houden en zijn ze nog steeds bezig om hem het volledige zwijgen op te leggen. Toch zijn er zoveel mensen die dit niet inzien, en denken dat puppy Biden, die dankzij deze elite aan de macht is gekomen, door censuur van media en bigtech, verkiezingsfraude en ook corrupte rechters, de beste keuze is voor de wereld, économie en rechten vd men’s, dit alles bijeen geeft mij SOMS een hopeloze gevoel. Ze doen gewoon hun ding, zonder gene, schuldgevoel en schaamte, ik geloof niet In God van de Bijbel, maar begin wel te geloven in het bestaan van Satan, omdat je deze kan zien en voelen

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 jaren geleden

Het gaat allemaal volgens plan.
De enige manier om dit te stoppen ligt aan ons.Blijf dus mensen wakker schudden.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x