Homepagina » Buitenland » De Grote Reset: een zet van de financiële elite
grote reset
Foto: CC BY 2.0 © Karel Chladek - C2-MTL

De Grote Reset: een zet van de financiële elite

De lockdowns die tijdens de coronapandemie zijn ingesteld, hebben miljoenen mensen hun baan gekost. De wereldwijde schuld is opgelopen tot 11,7 biljoen dollar. We zitten nog minstens 100 jaar opgescheept met deze schuldenberg. Volgens econoom Eberhard Hamer wordt al dit geld niet in de economie gepompt, maar gebruikt om grote corporaties te spekken. Het resultaat is een ongekende concentratie van rijkdom en macht.

Tussen augustus en november 2020 groeide het fortuin van de 12 rijkste Amerikaanse miljardairs met een biljoen, terwijl in de geïndustrialiseerde landen tegelijkertijd miljoenen mensen in financiële moeilijkheden verkeerden. We worden geconfronteerd met een humanitaire en financiële ramp van ongekende omvang.

Daar verschijnt opeens Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, ten tonele. Hij kondigde onlangs een Grote Reset aan. De elites willen de coronapandemie aangrijpen om de wereld fundamenteel te verbeteren. Achter dit plan gaat een complete transformatie van onze samenleving schuil.

Twee machtige denktanks

Digitalisering in combinatie met kunstmatige intelligentie zou miljoenen banen overbodig maken. De bevolking zou een universeel basisinkomen ontvangen en hun schulden zouden kwijtgescholden worden. Alles wat ze nog hebben, kan gehuurd worden.

De leden van het World Economic Forum zijn de 1000 grootste bedrijven ter wereld. Daarnaast is het WEF nauw verbonden met denktanks, internationale organisaties zoals het IMF en de Wereldbank, politieke leiders en ook prins Charles. Emmanuel Macron, de Belgische premier Alexander De Croo, de Amerikaanse president Joe Biden, de Canadese premier Justin Trudeau en de Britse premier Boris Johnson staan zeer dicht bij het WEF.

Schwab behoort interessant genoeg ook tot de Bilderberggroep en in zijn raad van bestuur vinden we onder meer Larry Fink en David Rubenstein, twee leden van de Trilaterale Commissie. Dit betekent dat het WEF wordt geleid door twee machtige denktanks die zijn opgericht door de financiële elite waar ook Rothschild en Rockefeller toe behoren.

Digitale dictatuur

Deze verbanden suggereren dat de strenge coronamaatregelen niet zozeer gericht zijn op de volksgezondheid, maar een heel ander doel dienen, schrijft Kla.TV. Ze versterken het vermoeden dat de Grote Reset niets meer is dan een zet van de financiële elite om de wereld helemaal opnieuw op te bouwen uit de chaos van de coronapandemie en de weg vrij te maken voor een digitale dictatuur.

De Grote Reset resulteert in een wereld waarin niemand iets bezit, waarin iedereen volledig wordt gecontroleerd en ook volledig afhankelijk is. Als we genoeg mensen informeren over de ware redenen achter de Grote Reset zouden de plannen van de financiële elite nog tegengehouden kunnen worden.

[Kla.TV]
4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

Het klootjesvolk vindt het allemaal wel best zo.

Ertje
Ertje
Reactie op  wolfje168
2 maanden geleden

omdat die worden beïnvloed door de elite die tegenstanders complotdenkers noemt.

Marc
Marc
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

@Ertje: toch niet helemaal, Wolfje heeft gelijk, een groot deel is gewoon klootjesvolk dat enkel nr voetbal ofzo wil kijken!

antje
antje
Reactie op  Marc
2 maanden geleden

er zijn ook mensen die het niet (kunnen) begrijpen, of niet zien, niet iedereen is de beste van de klas en zo wordt tweestrijd gecreëerd, laten we mensen in hun waarde laten

Rob
Rob
Reactie op  antje
2 maanden geleden

Het probleem met dat soort mensen is ook dat ze het dan ook niet WILLEN zien. Alles wat buiten eigen beeldvorming bestaat bestaat niet en als je ze daar over aanspreekt gaan ze in verzet. Het bestaat niet in hun wereldje van beperkte zekerheden. En dat verandert pas als het tot ze door dringt. Je kunt het ze niet aanpraten of duidelijk maken zolang er niets door dringt. Daarom vertel ik dat soort types ook niks meer. Draai het om. Als het tot ze door dringt zijn ze geschokt terwijl jij allang op de hoogte was.

Marc
Marc
Reactie op  antje
2 maanden geleden

@antje: mijn excuses maar ik bedoelde natuurlijk niet de kleine groep mensen met een verstandelijke beperking maar de normale werkende mens in het algemeen.

antje
antje
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

tegenwoordig heten çomplotdenkers’ terroristen

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  antje
2 maanden geleden

Ook wel criminelen……

Rob
Rob
Reactie op  antje
2 maanden geleden

Dat is alleen maar iemands visie en dat zegt meer over degene met die visie dan over anderen. Alleen terroristen hebben een terroristische visie (over anderen).

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  wolfje168
2 maanden geleden

Het Klootjes volk was beter af met oude vertrouwde systeem, van baargeld gedekt door Goud in de bank van Nederland, dat was zeker behalve bij een oorlog en bezetting, de Bitcoin is een surrogaat en voorloper voor het digitale betaalverkeer, geeft de overheid alle macht over geld en ons leven, weg vrijheid !

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  wolfje168
2 maanden geleden

Regeringsleiders vinden het allemaal wel best zo.

Rob
Rob
Reactie op  wolfje168
2 maanden geleden

De Nederlandse grond is moeras, er zit veel water in de grond. Misschien dat het overgrote deel daarom net weekdieren zijn. Die leven in water.

Peter
Peter
2 maanden geleden

Dit gaan we niet tegen houden. Daar ben ik zeker van. Hopelijk komt er op ten duur een zeer grote groep die een tegenmacht vormen door massaal de waarheid aan het licht te brengen.

Pas als vrijheid verloren is wordt het gemist.

John
John
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

Maar als je een basisinkomen krijgt ben je afhankelijk.
Als je een conspiracy terrorist bent korten ze gewoon je uitkering.
Nu al kunnen banken alles doen wat ze willen met je rekening.
Ze kunnen diverse opties kiezen zoals geen cash meer uit de automaat kunnen halen, of alleen een bepaald bedrag kunnen pinnen aan de kassa.
En dat voor iedereen afzonderlijk.

Ikke
Ikke
Reactie op  John
2 maanden geleden

Het idee achter het basisinkomen is dat deze onvoorwaardelijk moet zijn, echter ben ik bang dat alles uit de kast wordt gehaald om dit voorwaardelijk te maken

Dolf
Dolf
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

geen probleem, ze hebben geld zat om het onvoorwaardelijk te maken. Als de Rothschilds hun geld zouden verdelen zou iedereen op aarde ongeveer 70 miljoen rijker zijn.

Allen de Rothschilds ….

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Dolf
2 maanden geleden

Geld heeft alleen waarde als er moeilijk aan te komen is.
Zodra het verdeeld gaat worden is het niets meer waard

Ertje
Ertje
Reactie op  John
2 maanden geleden

als je nu een uwv uitkering hebt ben je ook al afhankelijk. en dat is ook al zo als je een uitkering hebt bij de gemeente.

Paca
Paca
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

met een basisinkomen kunnen veel meer mensen afhankelijk worden gemaakt

Jan
Jan
Reactie op  John
2 maanden geleden

Precies John, ik denk daarom ook dat dit al veel langer aan de gang is, Corona ( wel of niet expres uitgebroken) was gewoon het zetje dat nodig was om de Great reset te “rechtvaardigen”. De controle op de Overheid zijn wij immers als burgers allang kwijt, je ziet het nu steeds op straat gebeuren, burgers mogen niet meer demonstreren terwijl het in de grondwet staat als recht zijnde wat wij hebben. Het is een kwestie van tijd. Het enigste zou een massale opstand kunnen zijn en dat zal dan de Burgeroorlog zijn waarover ook al gesproken wordt. Als dat onze redding is, so be it.

Dolf
Dolf
Reactie op  Jan
2 maanden geleden

Dit is al begonnen na het verlies van Duitsland, de oprichters en financiers van de EU komen uit Nazi kringen. En vergeet niet dat de US ook bestaat uit extreem veel mensen die een Duitse achtergrond hebben, En Overigens is Duitsland ook een incorporated in de VS en heeft Duitsland nog veel wetten die ze zouden schrappen, na de tweede wereld oorlog gewoon intact gelaten.

Volg het geld en weet wat de geschiedenis was en wat nog steeds operationeel is. Ook hier in NL,

Founding Father:

Thomas Jefferson zei het al goed:

The two enemies of the people
Are Criminals and Government,
sol et us tie the second down with the chains of the constitution so the second will not become the legalized version of the first.

Thomas Jefferson

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Dolf
2 maanden geleden

Tussen zeggen en doen, zit een wereld van verschil !

Dolf
Dolf
Reactie op  John
2 maanden geleden

De overheid in NL kan dat al sinds 1974 met de financieele noodwet, nog ondertekend door Juliana.

En raad eens wie beslist wat ‘nood’ is….

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  John
2 maanden geleden

Is het niet heel toevallig dat er jaren eerder al werd gesproken over een basisinkomen en over potentiële pandemieën (kneden en voorbereiding mentale toestand van de massa) die er zouden komen of wat te denken kort voor de uitbraak van het coronafabeltje er veel gesproken is over verplicht vaccineren, omdat bijv. polio zogenaamd weer de kop op stak. Opmerkelijk dat de discussie en de vraag rond verplicht vaccineren en zaken als basisinkomen nu actueler zijn dan ooit tevoren en precies aansluiten op de huidige (fake) situatie.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  John
2 maanden geleden

Op het thema kanaal ZDF-info (helaas alleen te ontvangen via satelliet) was een documentaire over de privacy. Dàt is nu nog een “hot” thema voor de meeste Europese landen. Maar in China zijn ze al zover dat iedereen en alles door de overheid gecontroleerd wordt en dat vindt de bevolking schijnbaar prima en zien geen gevaren. Totale controle wordt je handig voorgespiegeld dat dit alleen maar voordelen heeft. Over de nadelen hoor je dus niets. Wanneer je je dus kritisch uitlaat over de overheid, blokkeren ze je rekening, je kunt niet meer van het openbaar vervoer gebruik maken, je kunt niet meer dingen betalen en raakt daardoor in een isolement. Met het gevolg van heel veel zelfmoord.

Reliable Liar
Reliable Liar
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

Inderdaad, tegenhouden zal moeilijk gaan. Maar daarentegen is het huidige systeem ook rot. Echter vergeet niet mensen, uiteindelijk ligt de macht bij het volk. De zelfbenoemde elite kan het wel proberen maar als het volk massaal nee zegt, gebeurt het niet. Er is nu al teveel tegengeluid om deze reset zonder slag of stoot door te voeren. De waarheid ligt al op straat.

Jean-Marie
Jean-Marie
Reactie op  Reliable Liar
2 maanden geleden

Ja maar van het volk blijft niets over als deze satanische Gates/Lady Gaga/DeepState ‘vaccin’ in ons lichaam gespoten wordt. Het is een killer vaccin dat vroeg of laat in werking treedt met nano technologie en andere smerige zooi dat erin gestopt is waarover wij niets mogen weten!!!

Tim
Tim
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

De elite dient satan en die mag 7 jaar regeren straks en alleen God kan ons helpen en Jezus is God en is voor onze zonde gestorven an het kruis en na 3 dagen opgestaan. En zondaren die weten dat ze de eeuwige hel verdienen voor het zondigen tegen een Heilige God en geloven in wat Jezus gedaan heeft zullen gered worden en weg zijn voordat het los gaat en eeuwig leven krijgen. Dus zorg dat je opnieuw geboren wordt anders blijf je achter…

antje
antje
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

met doemdenken redden we niets, met positieve gedachten komen we verder lijkt mij

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

Klopt. het hing al een tijd in de lucht.
Men wist twintig jaar geleden al te vertellen dat de westerse industriële revolutie ten einde liep. Een episode die plusminus 150 jaar heeft geduurd.

Beetje voor beetje werd het overgenomen door de Aziatische landen. 8 op de 10 producten komt tegenwoordig uit Azië. Van allerlei kleine hebbedingetjes t/m/ kleding, elektrische apparaten, meubels voor in -en exterieur enzovoort.

Ga ik voor een nieuwe tuinmeubel set van Ikea. Blijkt het weer uit China te komen. Of ga ik voor een luxe boekkast uit de ‘d-Bodhi Tuareg’ lijn? afkomstig uit India. Deze lijn wordt inmiddels in heel zuidoost Azië gekopieerd. In massa’s geproduceerd en als goedkopere variant aangeboden in menig low budget winkel. De kwantums en leenbakkers onder ons.

Grappige naam trouwens ‘industriële lijn’. Het heeft wel iets cynisch om te beseffen dat het industriële er in het Westen wel af is.

Laatst setje van 3 industriële ronde salontafels gekocht. Schijnen deze uit Indonesië te komen die ze in monsterpartijen verschepen. Veel Aziatische landen profiteerden mee omdat China er slim aan dacht te doen om de zijden route nieuw leven in te blazen. Van landen als Vietnam gaan we dan ook nog veel horen.

Nee dan liever iets Europese. Ik ga voor Italiaanse kleding en reis af naar Milaan. Maar dan blijkt achteraf veel Italiaanse merkkleding afkomstig te zijn uit Prato. Een voorstadje nabij Florence waar de inwoners/arbeiders Chinezen blijken te zijn.

Gelukkig heeft Nederland nog een aantal multinationals die erg goed boeren. Shell is er één van. Zitten we daarnaast goed in de bloemen, glastuinbouw, en varkenstallen voor de export.

We zijn ook erg goed om dergelijke knowhow voor een prikkie te verkopen. Ook hier speelt China slim op in opdat zij in de nabije toekomst ons, het Westen, een gratis bloemetje komen aanbieden vanwege overschot.

Ja, en dan heb je plots zoiets als een Great Reset. Hoe kan dat nou? Of hoe kon het gebeuren? Hoe snel zal het Westen in dit tempo moeten overschakelen naar een basissalaris voor iedereen om het enigszins nog te kunnen bijbenen.

Rob
Rob
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

De mens is nooit vrij geweest. Het is hier altijd slavernij geweest. Slavernij gaat over macht. De mens is altijd al slaaf geweest, al van begin af aan. In sommige berichten wordt het hier ook niet voor niets een ‘gevangenisplaneet’ genoemd. Voor zover ik het snap werkt het in cycli als het om het grote plaatje gaat. Zo’n cyclus duurt 26000 jaar. Er zijn al vier of vijf cycli voor deze cyclus geweest die nu afloopt. Aan het einde van die cycli is de mens volgens sommigen steeds uitgeroeid. Als we kijken naar wat er nu gaande is dan zijn we wederom om dat punt aanbeland. De mens is heeft al als slaaf bestaan over een epriode zo’n 130.000 jaar. Er zijn er velen geweest die zeggen dat de mens ooit is gecreëerd door dna manipulatie, testen enz. Exact wat er nu gaande is. Er velen hebben ook gezegd dat de top van de huidige wreld in feite nog gerelateerd zijn aan degen die oit de mens als slaaf hebben gecreëerd. Maar wat gaat de mens nu doen? Ik ben het eens met iemand die zegt dat de mensheid zichzelf moet gaan organiseren. We zijn altijd afhankelijk geweest van het systeem van kapitalisten en globalisten. De enge manier om er deze keer voor te zorgen dat het anders loopt is als de mensheid zichzelf organiseert, zelf oplossingen gaat bedenken enz. Er zijn genoeg mensen met allerlei kwaliteiten, ideeën enz. De heersende macht doet zelf toch niks, die voegen niets toe. Waar het naartoe gaat ligt dus voor het overgrote deel aan de mens.

Gybels Stefan
Gybels Stefan
2 maanden geleden

Dictatoriale kapitalisme, en dan heb je Trump, een machtige persoon die er tegen inging, natuurlijk hebben ze er alles aangedaan om hem tegen te houden en zijn ze nog steeds bezig om hem het volledige zwijgen op te leggen. Toch zijn er zoveel mensen die dit niet inzien, en denken dat puppy Biden, die dankzij deze elite aan de macht is gekomen, door censuur van media en bigtech, verkiezingsfraude en ook corrupte rechters, de beste keuze is voor de wereld, économie en rechten vd men’s, dit alles bijeen geeft mij SOMS een hopeloze gevoel. Ze doen gewoon hun ding, zonder gene, schuldgevoel en schaamte, ik geloof niet In God van de Bijbel, maar begin wel te geloven in het bestaan van Satan, omdat je deze kan zien en voelen

Frans
Frans
Reactie op  Gybels Stefan
2 maanden geleden

Nou! Dat is erg goed dat je in Satan gaat geloven want deze heer kent God heel erg goed.
Want Satan is koud en duister en God is Licht. Het Licht.
Wek het Licht in jezelf en je jij zult ontdekken dan jij het Licht bent, de Waarheid bent. ,de Liefde bent, dat jij de Ik Ben bent!
Dit is een krachtige Mantra om meeerdere keren per dag uit te spreken.
Dan weet je dat Satan bestaat maar geloof hechten aan hem kun je loslaten.
Stel je een wereld voor zoals jij die wilt. Hou die in gedachten vast. Dan ben je een ware Lichtkracht die meehelpt om een mooie newd wereld te scheppen .
Dan verpietert Schwab en zijn duistere zaak.

Ina Koning
Ina Koning
Reactie op  Frans
2 maanden geleden

En zo is het Frans, precies zoals je het zegt!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Frans
2 maanden geleden

Mooi gezegd Frans. Weet alleen niet wat ik met de laatste regel aan moet, al zou het best kunnen dat Schwab lid is van een of andere duistere club. Een sekte, of genootschap? Wie zal het zeggen? Ik weet het antwoord niet.

Wat ik wel weet is dat Schwab voorzitter is van het World Economic Forum. En al enige tijd staat de Great Reset centraal. Zoals Willem Middelkoop eerder aangaf was het te verwachten want de Banken zijn met de Bankencrisis er nooit gezond bovenop gekomen. Het enige land wat orde op zaak stelde was IJsland. In een fase dat ze aangaven meteen ook maar af te zien van deelname tot de EU.

Enfin, in een tijd toen de rente van menig spaarrekening nog op 10% stond, hoorde je vanuit Brussel en Westerse EEG lidstaten niemand klagen. Na de bankencrisis en het gevolg dat de Aziatische markt een enorm economische boost kreeg, zit Amerika in een spagaat, maar ook de EU zal moeten handelen.

En of Schwab het nou moet vertellen dat er drastische veranderingen aan zitten te komen, of iemand anders? Geef het maar een naam maar het probleem blijft bestaan.

John
John
Reactie op  Gybels Stefan
2 maanden geleden

Daar haal je het aan: Trump. Vandaag wordt wellicht de belangrijkste dag uit ons bestaan: de dag dat voor eens en altijd zal aangetoond worden als er een Deep State bestaat of niet. Als die bestaat, dan zal die ook heel erg geïnfiltreerd zijn in de Republikeinse partij, juist? De Democraten hebben ze volledig in hun zak. En wat is het laatste wat Deep State wil? Juist, nog een ambtstermijn voor Donald Trump. De gemakkelijkste manier om dat tegen te houden is zorgen dat de impeachment procedure gestemd wordt. Dat zal tot gevolg hebben dat hij geen kandidaat-president meer kan zijn (of welk ander politiek ambt kan opnemen). Het enige wat ze moeten doen is voor de impeachment stemmen. Deep State, zoals wij het zien, zal dat zonder enig probleem kunnen regelen. Dus als Trump vandaag definitief impeached wordt dan hebben we ondubbelzinnig bewijs van ons gelijk. Als het afgeketst wordt dan zaten we ernaast (of is Trump ook een deel van Deep State).

Simon
Simon
Reactie op  John
2 maanden geleden

Er is onmogelijk een 2/3 meerderheid te krijgen bij de stemming, dus de impeachtment gaat niet door. Het is allemaal show, afleiding van de echt belangrijke dingen. Dus belangrijkste dag uit ons bestaan is een tikkeltje overdreven. Het bestaan van Deep State hoeft niet aangetoond te worden, dat is zo klaar als een klontje.

John
John
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Hmmm, redeneren dat er geen 2/3 meerderheid kan gevonden worden is eigenlijk al zeggen dat er geen Deep State is. Zo’n makkelijke kans zouden ze nooit laten liggen om van hun vijand af te geraken. Dus ofwel bestaat Deep State niet, ofwel zijn ze veel minder machtig dan gedacht.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gybels Stefan
2 maanden geleden

Ik vind Trump niet bepaald een ideaal voorbeeld. Heeft onder meer een huis in Florida met net zoveel kamers als het witte huis. 132 om precies te zijn. Wat moet überhaupt een persoon met 4 miljard aan eigen vermogen en dan is Trump de rijkste nog niet, maar goed. Ik heb de extreme kanten/vormen van kapitalisme nooit goed begrepen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gybels Stefan
2 maanden geleden

Satan is wel door God geschapen, dus bestaan zij beide.
Stel eens dat God ontevreden is met zijn onderdanen, die ondanks alle anti conceptie toch nog jaarlijks 30 000 ongeboren babies vermoord.
Zij slopen ook wekelijks een kerk vanwege gebrek of interesse in hun creator !

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

Het gaat allemaal volgens plan.
De enige manier om dit te stoppen ligt aan ons.Blijf dus mensen wakker schudden.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 maanden geleden

Aan geld geen gebrek.
Deze elite drukt immers gewoon geld naar behoefte. Eén druk op de knop, tegenwoordig.
Het gaat om grondstoffen (o.a. edelmetalen).
Die vertegenwoordigen wel een waarde.
Juist die worden massaal gekocht door diezelfde elite. Waartegen ? Tegen geld dat ze zelf in omloop brengen.
Idem dito voor digitaal geld. Daar staat ook niks tegenover. Nu kunnen ze nog gemakkelijker het volume verhogen. Alweer door een druk op de computer-knop.
Het zal pas veranderen wanneer grondstoffen garant staan voor de valuta in omloop.
Maar dat vereist om te beginnen dat de rijke elite de gestolen rijkdom (grondstoffen) teruggeeft aan de mensheid.

Dolf
Dolf
Reactie op  Herman de Graaf
2 maanden geleden

En dat is waar Rusland samen met de BRICS mee bezig is Poetin al 20 jaar En de BRIC sinds 2010.
Die dreiging word te groot vandaar deze desperate noodmaatregel. De VS is Failliet de dollar gaat vallen en DE EU is teveel het speelmaatje van de VS. We hadden met de Russen samen moeten werken. Maar teveel die in de REET vd VS zitten.

De zogenaamde pandemie komt ook uit een lab van de vs in Wuhan

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Dolf
2 maanden geleden

Heel juist gezien, de VS en EU plus UK zijn failliet van daar dat oorlogs gedrijg !

rrr
rrr
2 maanden geleden

Interessant is de investering van $1B5 door Tesla in bitcoin. Bitcoin is 100% gedecentraliseerd en heeft geen centrale bank die de geldhoeveelheid stuurt en daarom het belangrijkste machtsinstrument is voor regeringen/politici.
De keus voor bitcoin is een aanval op het huidige monetaire systeem en de ‘great-reset’ plannen. Zal me niet verbazen dat binnen afzienbare tijd maatregelen tegen alt-cryptos worden genomen daar deze cryptovaluta vele machtsposities ondermijnen.

Dolf
Dolf
Reactie op  rrr
2 maanden geleden

Is al gebeurd, op het moment dat jij me teen bank crypto koopt ben je bekend.

Wat dus de belangrijkste reden voor Crypto was. Niet het beleggen.

rrr
rrr
Reactie op  Dolf
2 maanden geleden

Het gaat niet om de anonimiteit maar dat met een 100% gedecentraliseerde geldsysteem zonder centrale bank ook een grote decentralisatie van machtsposities plaatsvindt.

Simon
Simon
Reactie op  Dolf
2 maanden geleden

Als je een beleggings rekening hebt kun je een bitcoin tracker kopen, hoef je niet bij zo’n bitonic o.i.d. je hele identiteit te geven en je lift toch mee met de prijs van bitcoin. https://nl.investing.com/etfs/bitcoin-tracker-eur-xbt-provider-advanced-chart
Veel simpeler, tracker kopen is hetzelfde als een aandeel kopen.

Fokko
Fokko
2 maanden geleden

Het is voor de geloofwaardigheid beter als je biljoen vertaald naar miljard. want als een Amerikaan het heeft over een biljoen dollar heeft hij het over een miljard dollar. Zelfs RTLZ vertaald biljoen ook in biljoen. Het staat echt dom.

Geen schaap
Geen schaap
2 maanden geleden

Ratten zijn sneller en slimmer dan muizen. Ratten verlaten het zinkende schip alvorens het met man en muis vergaat.

Kaatje
Kaatje
2 maanden geleden

Om mijn omgeving wakker te maken, probeer ik de bedoeling van deze monsters uit te leggen. Ze kijken mij ongelovig aan en barsten net niet in schaterlach uit!
Er wordt mij gevraagd wat ik gedronken, gebruikt heb, of ik op mijn achterhoofd gevallen ben enz.
Kortom, mensen gaan volkomen blind, onvoorbereid en vol vertrouwen op de afgrond af!

Jan H
Jan H
Reactie op  Kaatje
2 maanden geleden

En dit zijn de eerste mensen die straks in de rij staan als mak schaap om of een prik te krijgen, of een chip te krijgen, omdat je anders geen credits meer krijgt. En ja, heel triest als het mensen uit je omgeving zijn, die je probeert te waarschuwen. Ze geloven liever de leugen van een onbekende, dan degenen die om je geven en echt naast je staan.

vuurvretertje
vuurvretertje
Reactie op  Kaatje
2 maanden geleden

Ik heb ze wel eens gevraagd wie zij beter kunnen vertrouwen.
Iemand van familie die al jaren ieder bijstaat met problemen en helpt waar die kan, OF, de beeldbuis met de mensen daarop van Den haag…
Dan zie je ze denken, maar papagaaien na 5 seconden weer mensen na, waarvan ze zelf zeggen dat ze niet tevrtrouwen zijn.

Niet te vatten.

Een vaste burcht.
Een vaste burcht.
Reactie op  Kaatje
2 maanden geleden

Dat is ook mijn ervaring. Maar ik blijf doorgaan met het uitleggen van de achterliggende bedoelingen van Build Back Better of de Great Reset. Slechts een enkeling luistert met een half oor en loopt fluitend weg. Velen hebben zelfs nog nooit gehoord van de Bilderberg Conferenties.
Onwil en onkunde spelen een zeer belangrijke rol in deze materie.
Kan niemand hier ons dan uithelpen? Ja: God !! Maar van God willen velen in ons land niets weten of ze hebben een voorstelling van God die volkomen on-Bijbels is. De duivel lijkt te regeren in ons land en van hem kunnen we alleen maar meer ellende verwachten. Een omkeer naar God is nodig !!

Pat
Pat
Reactie op  Kaatje
2 maanden geleden

Herkenbaar… heel herkenbaar. Veel mensen die ik spreek hebben ook nog nooit gehoord van WEF of de engerd van een Klaus…

Steven
Steven
Reactie op  Pat
2 maanden geleden

Dat weten ze niet. Maar als je ze vertelt dat dit hele corona gezeik een andere bedoeling heeft, dan weten ze het ineens beter en ben jij één of andere wappie en complotdenker.
Het enige wat ik vaak nog tegen mensen zeg als ze erover staan te discuseren is, je komt er nog wel achter wat je te wachten staat. Ook dan lachen ze je nog uit. Ik ben er KLAAR mee!
Zelfs bepaalde broers gaan straks die vaccinatie halen terwijl ik ze al verschillende keren heb geprobeerd te waarschuwen. Iedereen moet het zelf maar weten.

Randy
Randy
Reactie op  Steven
2 maanden geleden

Herkenbaar. Ik probeerde mijn ouders ook te overtuigen om niet te vaccineren. Het gaat er bij hun helaas niet in.

rop
rop
2 maanden geleden

In een wereld waar niemand meer iets bezit?
dan heb je in ieder geval geen rovers meer, worden geen bankautomaten meer berooft, op allerlei gebied wat met roven en stelen te maken heeft, geen oplichting en ga dan maar zo door wat met alle geldelijke ongemak te maken heeft, dus het hele geldstelsel bestaat niet meer, daarmee vervalt dan ook alle bezit, maar goed dat is toch allemaal geleend zolang men leeft daarna heb je het ook niet meer nodig, dan hoef je ook niks meer te regelen ,geen afgunst meer geen geruzie meer om het nalatenschap, bezit kan leuk wezen, maar geeft ergers ook altijd weer zorgen, een kras op de auto of het in de brand steken vind je toch niet erg wat alles ook maar alles is van de staat, nou ja als dat er achter zit, waar men totaal word onder houden met een basis inkomen, eten is dus gratis, wonen is gratis hebben vele mensen ook niet meer de druk van Stress meer vrijen tijd om lekker meer van de natuur te genieten, en iedereen is gelijk van een ieder heeft geen bezit meer, dus valt er ook niks meer te vergelijken door egoïstische gedrag van mensen die op een ander neer kijken omdat ze meer bezitten. dus veel meer Eenheid op da gebied, maar ik denk wel dat vele daar niet mee eens zijn, omdat bezit ook ergers ,vooral het hebben van veel geld of materiele dingen die zullen wel de meeste moeite ermee hebben en iemand die niets meer bezit heeft ook niet meer de moeite ermee, want het bezit niks meer, deze mensen zullen zich wel verzetten en de boel meer opstoken, en een ieder weet wel ergers dat bezit belastend kan werken, dus veel ongemakken vallen weg met geen bezit meer hebben.

Loeske
Loeske
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Ben jij soms al gevaccineerd?

Rop
Rop
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

Ben jij soms bang om je bezit kwijt te raken ?

salvar
salvar
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

ik denk van wel.
het liefst volgens hem weer in dierenvellen lopen.
op naar de grotten.

Jan H
Jan H
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Punt is, dat dit niet het doel is. Het laatste stukje bezit dat nog onder “gewone” mensen zit, wordt afgepakt door de kleine groep mensen die al bijna alles bezitten. Dat is geen eerlijke verdeling. Dat is de Piramide 2.0. Een volledige dystopische maatschappij, waar je als individu niets meer te zeggen hebt en volledig slaaf bent. Je bent dan gewoon een asset, die vervangbaar is. En robots zijn het communicatiemiddel tussen hun en ons, en een machine denkt heel zwart/wit. Daar heb je niets tegen in te brengen.

rrr
rrr
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Dit is een utopie. Wat er gebeurt is dat een zeer kleine groep extreem rijken alles bezit en gaat bepalen wat jij moet doen om gebruik te kunnen maken van die “gratis” verworvenheden. Kortom: je bent dan al je vrijheid kwijt en verworden tot een mondeloze slaaf die niets bezit.

rop
rop
Reactie op  rrr
2 maanden geleden

Is bezit dan vrijheid?

rrr
rrr
Reactie op  rop
2 maanden geleden

In de praktijk betekent het verschuiven van bezit naar een zeer kleine groep superrijken dat jij voor het mogen gebruiken van dat bezit gedwongen wordt tot slavernij.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Ja! Als het eigenhuis is afbetaalt (geen hypotheek meer) en men zorgt in een zelfvoorzienend leven (zoals in een homestead) dan kan niemand anders bepalen wanneer je mag eten, slapen en het warm mag hebben. Die vrijheid heeft men dan.

Simon
Simon
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Rop, je snapt ‘t niet, het is anders, vrijheid IS een bezit. Als iemand alles van jou bezit bezit hij in feite jou ook. Wat heb je liever: geen slaaf met wat bezit en de ongemakken daarvan of slaaf zonder bezit?
Verder is er nu een uitwisseling gaande tussen ”veiligheid” en ”vrijheid”, alleen als je alle vrijheid hebt opgeofferd voor veiligheid blijkt dat je ook geen veiligheid meer hebt. Als iemand over jou kan beschikken ben je echt niet veilig. Vrijheid is in feite je kostbaarste bezit en dat zijn ze nu eerst aan het afpakken, daarna pakken ze je materiele bezit en gaan ze de manier van leven volledig voor jou bepalen.

salvar
salvar
Reactie op  rop
2 maanden geleden

ja als je een ander ook wat gunt.
vind het wel fijn om een auto te hebben , lekker touren en boodschappen doen en zelf keihard voor gewerkt.
de elite doet niets te lui om te werken ze jatten het liever af van een ander.

Seneca
Seneca
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Als niemand meer bezit heeft, wie bezit dan onze “bezittingen” denk je??

pel
pel
Reactie op  Seneca
2 maanden geleden

krijgt John Lennon toch gelijk met zijn Imagine

rop
rop
Reactie op  Seneca
2 maanden geleden

Als jij het bezit, het bezit van je buurman ,ben je dan daar mee blij?

vuurvretertje
vuurvretertje
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Zo, die kan het weten.
Als je dat werkelijk denkt, dan snap ik waarom wij al honderden jaren onderdrukt worden.

Ga je schamen.

rop
rop
Reactie op  vuurvretertje
2 maanden geleden

juist door bezit kunnen ze je onder drukken, dan ben je slaaf van de maatschappij en het systeem, als je niets bezit kan er ook niets worden afgepakt,

Eus
Eus
Reactie op  rop
2 maanden geleden

En wie gaat dat eten dan produceren, en wie gaat jou energie dan verzorgen em ga zo maar door. Werkt niet, en dat weet iedereen wel, dit is communisme en is een tegen natuurlijk idee. Mensen houden van bezit, hoe meer hoe beter. Altijd al geweest.

rop
rop
Reactie op  Eus
2 maanden geleden

hoe meer hoe beter? ,hoe meer de angst om het kwijt te raken?

Dolf
Dolf
Reactie op  rop
2 maanden geleden

quote/ “Dan heb je in ieder geval geen rovers meer”” / quote

??? Rovers blijven rovers. Ik zie juist nog veel meer rovers, want mensen willen wat hebben/ bezitten, gewoon een menselijke eigenschap. Niets mis mee ook. Alleen moet je er voor werken niet stelen. En dat is wat de elite nu doet op grote schaal.

Nina
Nina
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Hoe naïef is het te denken dat er dan geen jalousie meer is of er niemand is die geen bezit heeft. De verdeeldheid wordt groter, en de rijken zullen alles bezitten( ten koste van anderen), de rest (overgrote deel) niets. Maar noem je dat eerlijk? Een klein groepje die denkt dat ze beter zijn, die alles willen bepalen voor een ander en die denkt het recht hebben om alles van een ander af te pakken, ongelooflijk dat je ook maar kunt bedenken dat het goed is, je ziet het al jaren misgaan met name in de technologiesector. Juist die grootheidswaanzin klopt niet, niet van multinationals en niet van overheden. Begrijp je wel dat je dan ook niets anders meer kunt dan werken, slapen en eten? Dat alle leuke dingen die de afgelopen generaties nog hebben kunnen doen, niet meer weggelegd zijn voor de komende generaties. Dat de hele wereld op deze manier kapot gaat aan hebzucht en machtswellust door een relatief klein groepje. Het moet juist andersom, overheid kleiner, geen multinationals meer, geen productie meer in lage lonen landen waardoor het de halve wereld over moet. Investeren in eigenland en soevereiniteit in plaats van een wereld economie op basis van communistisch gedachtegoed. Geen enkele leider is beter of mag zich beter en meer voelen dan de burger. Zonder de burger is hij namelijk helemaal niets, dat geldt voor allemaal, Macron, Rutte, Johnson, Merkel etc. Alleen als zij geen steun meer ondervinden kan het anders worden. Maar iedereen denkt dat hij afhankelijk moet zijn van dit soort malloten met grootheidswaanzin.!!! Zonder ons hebben zij niets, geen eten, geen zorg, geen onderwijs, niets. Dus stoppen met hen te pleasen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Dit verhaal is zo oud als de wereld, de grofste uitvoering vond plaats in Rusland door de Communistische Joden, die zich Sovjets noemden, 20 millioen bezitters vermoord, nu doen ze hun verwoestend werk in de USA, soort waanzin beheerst deze door inteeld zwaar geteisterde mensen, ik vond het oude vertrouwde systeem een stuk menselijker, met al zijn wel en wee !

nemo
nemo
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

Heel juist! De communisten in Rusland hadden een schrikbewind waar je u tegen zegt. Maar helaas weten of kennen maar weinig mensen de geschiedenis. Daarom:
Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd hem te herhalen,,, eindeloos.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Men bezit in hun toekomst niks meer. Alles moet gehuurd worden, wie zijn dan de verhuurders dan? Juist ja de superrijken!

Steven
Steven
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Ik weet nog net zo niet of JIJ dan lekker van de natuur kan genieten als je geen bezit meer hebt. Ik neem aan dat je dan tegen die tijd ook al een aantal prikjes bij Hugo hebt opgehaald die iets anders moeten doen dan je gezond te houden!

Miami
Miami
Reactie op  Steven
2 maanden geleden

Natuur…??? Die kun je na turen
C…O2 is het hele idee
ook achter deze C strategie

Piet
Piet
Reactie op  rop
1 maand geleden

Ik denk dat jij toch een verkeerde interpretatie, of idee, hebt wat dit betekend, niets meer te hebben. Want jij zult dan wel van iemand zijn, en wel van de elite miljardairs. Dan ben jij slaaf van de elite. En zeker wanneer je je chip ingespoten krijgt, dan kunnen ze alles met je doen, dan heb je inderdaad helemaal niets meer, zelfs niet meer een eigen wil. Maak je daar maar lekker geil op.

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

114
0
We lezen graag je reactie!x