Natuur en Milieu

Al Gore, die voorspelde dat de Noordpool in 2016 ijsvrij zou zijn, krijgt tonnen om ‘klimaattraining’ te geven in Australië. Dan valt er opeens zeldzame sneeuw

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna negen jaar geleden, op 14 december 2009, voorspelde Al Gore tijdens de klimaatconferentie in Kopenhagen dat de Noodpool binnen vijf tot zeven jaar (dus ergens tussen 2014 en 2016) compleet ijsvrij zou zijn.

“Er is een kans van 75 procent dat de gehele Noordpool ergens in de komende vijf tot zeven jaar ‘s zomers compleet ijsvrij is,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het zee-ijs op de Noordpool is niet gesmolten. Sterker nog: gegevens van het National Snow and Ice Data Center laten zien dat het oppervlak aan zee-ijs in het noordpoolgebied in mei 2019 12,16 miljoen vierkante kilometer bedroeg.

Geldverspilling

Toch heeft de Australische overheid Al Gore 320.000 dollar aan belastinggeld gegeven om een ‘klimaattraining’ te geven in Brisbane.

Radiopresentator Alan Jones vond het geldverspilling. “Het is ongelofelijk dat de overheid van Queensland zoveel geld verspilt om deze hypocriet Al Gore naar Australië te halen voor een conferentie,” zei hij.

Terwijl boeren uit Queensland hun vee niet eens te eten kunnen geven, verspilt de overheid 320.000 dollar aan deze oplichter, aldus Jones.

Sneeuw

Schrijfster Joanne Nova, auteur van ‘The Skeptic’s Handbook’, wees erop dat er voor het eerst sinds jaren sneeuw viel in Queensland op het moment dat Gore in Australië was.

In delen van het zuiden van Queensland daalde de temperatuur tot onder het vriespunt. Vanwege de ijzige wind lag de gevoelstemperatuur nog een stuk lager.

[Fellowship Of The Minds]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Ze zeggen wel eens je wordt genaait (straattaal) waar je bij staat.
Maar deze Gore is nog rotter als een mispel.
Hij overtreft Rutte in het aantal leugens.

Harriebagwan
Harriebagwan
4 jaren geleden

Gore verkocht z’n ziel voor rijkdom, macht en faam, ikzelf sta niet graag in zijn schoenen.
Elke leugen komt vroeg of laat boven water, en in het geval van Gore wordt deze duivel eerst nog even goed voor schut gezet voor dat onze lieve heer voor eeuwig met hem afrekend.

Rene
Rene
4 jaren geleden

Al Gore licht de boel op voor zijn luxe leventje. Beroeps oplichter

elisabethje
elisabethje
4 jaren geleden

Al Gore is een kapitalist en kende de wet van Archimedes indertijd zelfs niet. Wanneer poolijs smelt, stijgt het waterniveau niet (tenminste toch niet op de Noordpool) 🙂
In mijn visie is de grote boosdoener voor klimaatveranderingen niet de onwetende mens zelf (die wel verantwoordelijk is voor de vervuiling ed) maar is global change niet meer dan een vernuft verzinsel dat werd opgezet door een team bedriegers en klimaatingenieurs.
Algemeen geweten is intussen toch dat overheden steeds geld tekort komen (hoewel er op iedere 100 eu die verdient wordt minstens 80 eu direct naar de staatskas gaat) en dus voortdurend op zoek zijn naar meer inkomsten (en minder uitgaven).
Global Change = de nieuwe Taxshift!

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x