Homepagina » Mens en Dier » De Jonge laat ons meebetalen aan schadeclaims coronavaccin: ‘Weg met die vent!’
de jonge
Foto: Kindercorrespondent CC BY 3.0

De Jonge laat ons meebetalen aan schadeclaims coronavaccin: ‘Weg met die vent!’

Als een coronavaccin onverwachte bijwerkingen veroorzaakt, betaalt Nederland mee aan eventuele schadeclaims. EU-landen en farmaceuten hebben dat met elkaar afgesproken, schrijft het AD. Volgens minister De Jonge komt er een financiële compensatie bij claims die bijvoorbeeld te maken hebben met een verborgen gebrek van een vaccin.

GroenLinks-Kamerlid Corinne Ellemeet vindt dat farmaceuten er te makkelijk mee weg komen. “Hun bedrijfsmodellen zijn volledig ingericht op winst. Waarom moeten overheden dan bijdragen aan eventuele schadeclaims?” Ze eist opheldering van De Jonge.

In 2018 trok staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid miljoenen uit voor schadevergoedingen aan mensen die ernstig ziek waren geworden nadat ze een vaccin tegen de Mexicaanse griep hadden gekregen.

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl hekelt het verbloemende taalgebruik dat de communicatieadviseurs bezigen. Een ‘verborgen gebrek met een vaccin’ betekent dat het vaccin eenvoudigweg niet goed en te kort onderzocht is,” schrijft hij in een bijdrage op LinkedIn.

Is het de Nederlanders nu nog niet duidelijk dat onze ‘Hugo’ zich aan belangenverstrengeling schuldig maakt?

“Tijdens de vorige ‘pandemie’ in 2009-2010 waren er ook ‘verborgen gebreken’ met het pandemische influenzavaccin. Die werden door fabrikant GSK niet gedeeld met het publiek, wel met het Europees medicijnbureau EMA, maar die deed er eenvoudigweg niets mee,” voegt hij toe.

“Is het de Nederlanders nu nog niet duidelijk dat onze ‘Hugo’ zich aan belangenverstrengeling schuldig maakt en dat wij allen gewoon meebetalen aan eventuele wanprestaties van een farmaceut? Schande! Weg met die vent!” reageert Jan Kwint.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
6 maanden geleden

En over een claim kun je vervolgens oeverloos bezig zijn om ‘het bewijs’ van de wel of niet mee te tellen schade te leveren, met een ‘tweede opinie’ en alles wat er te bedenken valt: de administratieve stroop van een heerlijke regeling?

Tony
Tony
6 maanden geleden

Vaccinaties zijn van oorsprong giftig. Vaccinaties zijn gewoon niet goed voor de mens en tasten het immuunsysteem aan. Doe maar eens onderzoek naar wat er zoal inzit. Daar wordt je niet vrolijk van.

Dan is er de vraag, wat heb je aan een compensatie wanneer je door een vaccinatie voor eeuwig ziek wordt, verlamd bent of dood gaat. Een gezond mens met een optimaal werkend immuunsysteem zal zich bij voorbaat al niet laten inenten, want dat is nergens voor nodig. Vertrouw op een goed werkend immuunsysteem en hou dit in stand.

Het uitbetalen van schadevergoedingen in het verleden bewijst al dat men zich niet op inentingen kan verlaten en toch wordt daar nog steeds alles op ingezet. Dan zijn er andere belangen, namelijk die van de farmaceutische industrie.

Bekijk de documentaire: Spacebusters – Hippocratic Hyprocisy.

Politici, het is tijd om wakker te worden. Slechte producten die de gezondheid van mensen aantast, mogen nooit op de markt komen.

Juriaan
Juriaan
6 maanden geleden

Nederland op z’n smalst de schoolmeester REGEERT, weg met die vent LEVENSGEVAARLIJK

Corrie de Jong
Corrie de Jong
Reactie op  Juriaan
6 maanden geleden

Hij is een duivel heult met de vijand Bill Gates die wil de hele wereld beheersen.net als Rutten heeft de zJonge zijn ziel aande duivel verkocht.hij was lerasr maar is nu minister van gezondheid wasr hij totaal geen verstand van heeft.vriendjes politiek is het.heel veel in dit kabinet zijn corrupt en zijn er niet voor ons maar om zichzelf te verrijken net zoals Rutten die ons en ons land verjwanselt heeft door de grenzen open te zetten voor migranten.daardoor is het mis gegaan in ons land.je moet juist je volk beschermen.maar hun hebben ons in gevaar gebracht en die moslims en migranten hier op de eerste plaats te zetten en hun teveel macht gegeven in ons land.nu hebben we hier geen inspraak meer in we worden behandeld als tweede rangs burgers en worden achter gezet op die indringers zgn vluchtelingen die niet gecontroleerd worden op goed gedrag.de meeste zijn crimineel zobder legimentatie.hun horen hier niet.ik hoop dat Trummp zijn verkiezing mag winnen.ik heb respect voor hem.hij heeft de muur gebouwd om zijn land en volk te beschermen tegen indringers en profiteurs.zal Rutten een voorbeeld aan moeten nemen.en ook de koning Alexander is er niet voor ons maar voor migranten en moslims hij heult ook met de vijand Bill Gates een duivel in mensen gedaante die debduivel aanbid zit bij de Cabal een duivelse sekte wasr ze kinderen en zelf babys offeren en sexueel misbruiken.ook Rutten zit erbij hij zat in zijn jeugd bij ern pedosekte en die moeten nubons land leuden.ik hoop dat Wilders en Thierry van de FVD mag winben die zijn er wel voor ons eigen burgers.maar die worden verstoten omdat ze de waarheid zeggen en dat mag niet in dit land.mensen ga niet naar een test station toe want bijna iedereen wordt daar onterecht posituef getest op corona.ga liever naar yw huisarts toe.en veryrouw niet op Rutre en de Jonge die zijn een groot gevaar voor ons en ons land

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Rutte’s uitspraak..maar nu voor Hugotje ‘gewoon je bek houden” !

johan den haag
johan den haag
6 maanden geleden

Ik had het inderdaad in een krantenkop bij de supermarkt gelezen.

Dit gaat voorbij bizar.

Het is allemaal een test, dat begon bij 9/11

Hoever kun je de burger voor de gek houden.

Nou, tot in het oneindige lijkt wel

Economie mag kapot
Big Pharma mag nog meer macht
en geld, wij betalen wel.

MSM is verrotter dan verrotte stront

Als de tegenkrachten ( incl controlled opposition) de mensen de ogen niet laten openen, kan ik echt niet meer op een normale toekomst rekenen.

Brrrr het nieuwe (ab)normaal.

Rob
Rob
Reactie op  johan den haag
6 maanden geleden

Over normaal gesproken. Als het om het leven gaat is het hier op de planeet nooit normaal geweest. De wereld is altijd aan macht onderhevig geweest. Het leven heeft nooit kunnen gedijen. Het enige wat er steeds verandert is de manier waarop de macht het leven vernietigt. Wat dat betreft zitten we nu in een tijd waarin het een toppunt aan het bereiken is. En dan zijn er maar twee opties. Of het hele macht gebeuren stort in of het leven gaat er voorgoed aan.

Piet
Piet
6 maanden geleden

Ja, je valt in eindeloze discussies over wat wel en niet waar is. In de medische wetenschap kun je gewoon je waarheid kopen. Zo simpel is het. Je zet een aantal wetenschappers op een onderzoek die BIJ VOORBAAT al aan jouw kant staan. En vanuit dat perspectief gaan ze van alles onderbouwen. Komt er onafhankelijk onderzoek die het tegendeel bewijst, doe je het gewoon op nieuw: En zeg je dat vorige onafhankelijk onderzoek is meegenomen, en dat nieuwe studie is dus betrouwbaarder is dan al het vorige.

Zo gaat het eindeloos door in die wereld. Terwijl mensen ‘wakker worden’ wat betekent dat ze met hun hart op een gegeven weten wat waarheid is en wat niet. Die zijn niet meer voor de gek te houden.

Gelukkig wordt dit groep wel steeds groter. Maar waar het naar toe gaat is dat er voor beide groepen moet worden gedacht.

De ene groep is niet meer te overtuigen door de ander.

Rob
Rob
Reactie op  Piet
6 maanden geleden

Je kunt alleen maar leugens verkopen, geen waarheid. De waarheid is de werkelijke bedoeling maar de leugen wordt gebruikt om de waarheid te camoufleren. Dus is het de leugen die verkocht wordt.

King of Light
King of Light
6 maanden geleden

Ik ga maar een nieuw boek schrijven met de titel;
Harry Snotter en de Perikelen van Hugo Voldemort.

salvar
salvar
6 maanden geleden

gewoon geen vaccinatie nemen.
al gaan op hun achterste poten staan niet doen.
al vaker gezegd door ons , gooi alles weg , je smartphone , je krant , kijk niet naar npo.
ik weet zeker dat het werkt.

rutte en co zetten nederland op de kop en verwoesten niet alleen de economie maar verwoesten ook het gezinsleven.

laat ons nu eens de touwtjes in handen nemen en het bovenstaande doen , hoef je ook geen app voor het zogenaamde virus te downloaden.

ik heb geen krant en ook geen smartphone en kijk ook niet naar npo.

voor mij kunnen die idioten de pot op.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Zeker geen vaccinatie nemen. Wel jammer van die slippendragers altijd. Men noemt het de ontzichtbare macht, maar het zijn de vieze slippendragers die de druk leggen.

Rob
Rob
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Het zou inderdaad kunnen werken, als iedereen zo dacht. Helaas is het gros, net als de politiek etc, met zijn eigen belangen bezig en dan werkt het niet. Iedereen met zo’n spyphone is verslaafd aan dat ding. Als ik aan het einde van de middag wel eens een rondje loop dan zie je ze ook als zoutzakken op de bank voor de tv hangen. Wat dat betreft zijn ze al aan de technologie gekoppeld want ze staan niet met het leven om hen heen in contact. Met dat soort volk komen we niet vooruit. En dat zijn er nog steeds veel hoor.

HeerJan
HeerJan
6 maanden geleden

Het Kwaad valt meestal van de gezichten af te lezen. Dat uit zich in een oerlelijke tronie. Dat is nu eenmaal zo. Het kabinet doet zijn best om de leugen in stand te houden. Mensen die leren leven met leugens krijgen vanzelf een oerlelijk gezicht.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  HeerJan
6 maanden geleden

Gelaatlezen is een kunst die niet iedereen beheerst HeerJan. Kwaad is iets anders dan lelijk in mijn optiek.

Sjazon
Sjazon
6 maanden geleden

De Overheid, dat zijn wij toch? Of is het CDA-VVD-D66-CU-GroenLinks?
Het eerste indien er sprake is van lasten.
Het tweede indien er sprake is van lusten.

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

artsen

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x