Mens en DierCorona

De Jonge: of je laat je vaccineren, of je wordt ergens de komende maanden ziek van corona

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zei gisteren over de snelle stijging van het aantal ‘coronabesmettingen’: “Het gaat sneller dan gedacht.” Volgens hem zijn er op termijn maar twee keuzes: of je laat je vaccineren, of je wordt ziek.

Hij adviseerde iedereen voor wie dat mogelijk is zich te laten inenten. “Of je kiest daarvoor, of je kiest er dan toch min of meer voor dat je ergens de komende maanden ziek wordt van corona. Bescherm jezelf en bescherm onze vrijheden,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png
Waarom nu weer deze angstpropaganda?

De minister haalt met deze uitspraak bij velen het bloed onder de nagels vandaan. “Bijna niemand krijgt me meer kwaad, maar van De Jonge word ik woest. Wat een uitspraak: ‘Je neemt het vaccin of je wordt ziek’. Leugenaar,” zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Vlogger en publicist Sietske Bergsma schrijft: “Dreigen. Het is gek waar je al aan gewend kan raken.” Oud-verpleegkundige en artiest Marga Bult voegt toe: “Woorden van demissionair minister De Jonge: vaccineren of anders worden mensen ziek? Hij weet dat dit NIET klopt. Waarom dan ook nu weer deze angstpropaganda?”

Dit is niet ok

“De leugens van Hugo zijn inmiddels vast prik geworden,” merkt schrijver Erick Overveen op. Antropoloog Ginny Mooy tikt de minister op de vingers: “Dit is toch wel een heftige uitspraak van De Jonge. Vrije keuze? En de mensen die zich niet kunnen laten vaccineren? En de jonge kinderen? Sommigen kunnen ook langdurige klachten krijgen. Dit is niet ok.”

Mercy twittert: “Heeft hij de jonge Eindhovense al gesproken die na haar vaccinatie een hersenbloeding kreeg en revalideert in Blixembosch?”

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

226 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Boeiend meer dan de helft van de massa is pseudogevaccineerd en de ‘besmettingen’ lopen meer op vorig jaar.

Trouwens, hoe zit dat als je in de controlegroep zit?

TAO Foundation
TAO Foundation
2 jaren geleden

Hoor ik daar de duivel niet fluisteren…

Tom
Tom
2 jaren geleden

Als je profylactisch Ivermectine neemt wordt je niet ziek, dat zou die moeten zeggen. Zie onderzoek op FLCCC.net Hugo: kijk ‘ns naar dit document: https://flccc.net/flccc-ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-covid-19/

Peace&Joy
Peace&Joy
2 jaren geleden

Hahahahahaha

Back to top button
226
0
We lezen graag je reactie!x