CoronaBinnenland

‘Dit is toch wel één van de meest misselijkmakende wetsvoorstellen die ik ooit voorbij heb zien komen’

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!

In 2020 bood rechtsfilosoof Roland Pierik zijn hulp aan aan toenmalig coronaminister Hugo de Jonge. Hij stelde voor om vaccinatiedwang in te zetten, blijkt uit vrijgegeven Wob-documenten die boven water zijn gehaald door data-analist Cees van den Bos.

Samen met Marcel Verweij schreef hij in een e-mail aan het ministerie van VWS over een opiniestuk dat ze hadden geschreven. In het opiniestuk verdedigen ze de opmerking van De Jonge dat gevaccineerden meer bewegingsruimte zouden kunnen krijgen en stellen ze dat daarbij helemaal geen sprake is van een vaccinatieplicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We hopen dat het snel gepubliceerd wordt, maar als VWS of Hugo de Jonge de argumentatie al eerder kan gebruiken in het debat: van harte welkom,” aldus het tweetal.

to

Geen mRNA-prik, geen onderwijs

Vanaf begin 2021 kreeg Pierik veel ruimte in de media om zijn onwetenschappelijke pleidooi voor medische apartheid breed te verspreiden, zegt medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

In november 2021 werd bij VWS hard gewerkt aan het wetsvoorstel voor 2G (alleen gevaccineerden toegang tot de maatschappij). Daarnaast lag een wetsvoorstel klaar om ongevaccineerde kinderen volledig te weren van scholen en universiteiten. Geen mRNA-prik, geen onderwijs.

“Alles werd in werking gezet om gezonde kinderen tegen hun wil te dwingen tot voorwaardelijk toegelaten mRNA-coronavaccinaties en hen bloot te stellen aan de bekende en onbekende risico’s daarvan,” merkt Mittemeijer op.

Misselijkmakend

“Dit is toch wel één van de meest misselijkmakende wetsvoorstellen die ik ooit voorbij heb zien komen in een land dat zegt tegen discriminatie te zijn.”

Van den Bos vat de gang van zaken als volgt samen: mensen als Pierik en Verweij gaven de voorzetjes in de media om ons te preppen, de media gaven hen een podium en deden nog een paar neppeilingen. Die peilingen en artikelen werden weer gebruikt door de ministeries, die toen al bezig waren met de wetten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
1 maand geleden

Waarschijnlijk bedoeld die mafkees Yuval Harari dit soort mensen als de door hem.genoemde klasse nutteloze mensen

Fr3BzY
Fr3BzY
1 maand geleden

alles om de kinderen te beschadigen en vermoorden…wanneer staan we op tegen dit satanische adergebroed

JohnC
JohnC
1 maand geleden

Misschien kan rechtsfilosoof Roland Pierik uitleggen waarom hij kinderen tegen hun wil en die van de ouders wil vaccineren met een middel :

1. waarvan nota bene fabrikant Pfizer zegt dat het middel “experimenteel” is
2. waarbij het middel een mRNA gentherapie is en geen vaccin in de betekenis van het woord en
waarbij voor een gentherapie een veel langere test periode (van wel 10 jaar) staat om verantwoord te kunnen worden gebruikt.
3. dat tot op de dag van vandaag het covid virus nog niet is geisoleerd.
4. hoe haalt een rechtsfilosoof het in zijn hoofd dwang te willen gebruiken om mensen te vaccineren tegen de persoonlijke wil van mensen en tegen de meest elementaire rechten van de mens.
5. bovendien hebben kinderen geen vaccin nodig want zij hebben een sterk ontwikkeld immuunsysteem.

Deze activiteiten van een rechtsfilosoof zaken zijn zo in strijd tegen de meest elementaire mensenrechten dat het noodzakelijk is een rechtzaak aan te spannen tegen deze Roland Pierik in zijn functie van rechtsfilosoof.
Deze man moet levenslang verboden worden zijn beroep als rechtsfilosoof uit te oefenen.

Man on the moon
Man on the moon
1 maand geleden

Hugo is een criminele psychopaat en dient voor een tribunaal te komen.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x