Het Complot

Waarom is de Australische overheid zo bang voor David Icke?

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aanhangers van complottheoreticus en voormalig BBC-verslaggever David Icke voeren actie omdat hij al enige tijd zit te wachten op een visum voor Australië. Ze claimen dat de Australische autoriteiten de procedure bewust vertragen om Icke te ontmoedigen naar het land af te reizen, schrijft The Guardian.

Icke, die meent dat de wereld wordt geregeerd door een groep hagedissen die van gedaante kunnen veranderen, plaatste onlangs een filmpje op internet waarin hij zegt dat zijn eerste aanvraag in september werd afgewezen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zijn zoon Gareth kreeg ‘gelijk een visum’. “Ze weten wie ik ben, ze weten wat ik doe,” zei Icke. Hij deed verschillende keren navraag bij het Australische ministerie van Immigratie, maar kreeg telkens nul op het rekest.

Petitie

Om in aanmerking te komen voor een visum moet Icke nu onder meer de volgende vraag beantwoorden: Bent u aangeklaagd of veroordeeld wegens oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid, marteling of slavernij? In de video zegt Icke dat hij op die vraag ‘nee’ heeft geantwoord ‘omdat hij niet voor een regering werkt’.

Een petitie die de Australische overheid onder druk moet zetten is inmiddels meer dan 2600 keer ondertekend.

Slaaf

Fans van de schrijver maakten van de mogelijkheid gebruik om hun steun te betuigen. Volgens hen is Icke een ‘engel in deze nare wereld vol lijden en kortzichtige mensen’. Ze eisen ook dat de overheid ‘deze aanval op vrijheid van meningsuiting staakt voordat we allemaal zijn gechipt en tot slaaf zijn gemaakt’.

Icke bracht in 2009 en 2011 een bezoek aan Australië en hoopt als onderdeel van zijn Worldwide Wake Up-tour lezingen te geven in Melbourne, Sydney en Brisbane. In het filmpje zegt hij dat hij voorafgaand aan zijn tour in 2009 moest beloven dat hij geen onrust zou zaaien in Australië.


[Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
8 jaren geleden

ikzelf vind David Icke ook wel een beetje frightened . Ik vind dat hij enge verhalen vertelt.bbrrr

vakantie
vakantie
8 jaren geleden

geregeerd door een groep hagedissen
Dan hebben die hagedissen waarschijnlijk méér omega 3, gezonde ongeraffineerde suikers en vitamine B’s (afkomstig van ongeraffineerde bruine rijst en bruin bio brood) in hun hersenen dan de ‘moderne’, ‘dynamische’ mens.

MR.X
MR.X
8 jaren geleden

David Icke is een ‘GROTE HELD’! (GREAT HERO)

The Real TRUTH is UNSTOPPABLE…!!!

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x