Homepagina » UFO » Het Russische Roswell: werden op deze geheime militaire basis buitenaardse toestellen bestudeerd?
Het Russische Roswell: werden op deze geheime militaire basis buitenaardse toestellen bestudeerd?
Foto: Mil.ru Wikimedia Commons

Het Russische Roswell: werden op deze geheime militaire basis buitenaardse toestellen bestudeerd?

In Astrachan in Rusland werden op 19 juni 1948, 11 maanden na het beroemde Roswellincident, onbekende objecten waargenomen op de radar bij de militaire basis Kapoestin Jar.

Op hetzelfde moment zag de piloot van een MiG-gevechtsvliegtuig een sigaarvormig object in de lucht.

De piloot vuurde een raket af, waarna de UFO de straaljager raakte met een soort lichtflits. Beide vaartuigen crashten.

Area 51

Het incident werd verdoezeld door de autoriteiten. Speciale teams werden ingezet om een dekmantel te verzinnen, terwijl het wrak naar een hangar werd vervoerd voor verder onderzoek.

Er gaan al lange tijd geruchten dat onder Kapoestin Jar gangen en ruimtes zijn waar gecrashte buitenaardse vaartuigen worden bewaard.

“We hebben het hier over het Area 51 van de Sovjet-Unie,” zegt historicus Richard Dolan in het televisieprogramma Ancient Aliens, dat wordt uitgezonden op History. “Het is heel erg afgelegen.”

CIA

Hij merkte op dat de basis werd gebruikt om buitgemaakte rakettechnologie te testen na de Tweede Wereldoorlog.

In 1959 begon de CIA de geheime basis te monitoren. Er werden onder meer luchtfoto’s gemaakt.

Graancirkels

Op die foto’s zijn allerlei vreemde patronen te zien in de omgeving van de basis die doen denken aan graancirkels.

Sommigen zeggen dat de patronen waren bedoeld om UFO’s aan te trekken.

Bekijk de video hieronder:

[History]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Bestudeerde ze deze buitenaardse toestellen met hun inzittende ‘aliens’ ook om hun missie om het grotendeel van de oerdomme, demonische en satanische mensheid te redden van hun totale zelfvernietiging?

  1 likes
  • De almachtige. de ‘aliens’ en de christus zijn verder zo enorm bedroefd dat er nog steeds nauwelijks medewerking is vanuit de mensheid zelf om deze voor en (totale) zelfvernietigng te behoeden.

   3 likes
   • sinds wanneer kunnen schuldslaven medewerking verlenen?
    volgens mij is die beslissing nog altijd aan de slavenmeester.

    fff

    4 likes
   • Bedroefd? Nee, ze vinden interessant hoe ons ontwikkel proces gaat maar het zal ze een rotzorg zijn hoe we eindigen. Dat is aan ons zelf, de Galactic federation zal nooit openlijk inmengen want dat ik tegen het GF protocol. Als we het niet reddden als mensheid of liever gezegd aardbewoners want dit universum stikt van mens(achtigen) zijn we het ook niet waard om toe te treden tot de GF.
    Voor de hogere machten zoals sommigen het noemen, zijn me niks anders als een mierennest die van afstand word bekeken.

    1 likes
    • Jammer Bas. Want de mensheid is niet zo slecht… Het zijn onze zogenaamde “leiders” die de boel verkloten en de gehele mensheid een slechte naam bezorgen.. Religie, politiek en oorlog zijn de werktuigen van dit tuig. Het zijn meestal narcisten/psychopaten (nepmensen) die macht hebben weten te krijgen..( daar kicken ze nogal op). We hebben er zelf ook minstens 1 jeweetwel die “betrouwbare” premier van de vvd….

     2 likes
     • De wereldleiders en grotendeels hun aanhang(de mensheid) streven oorlogen, haat, vernietigingen, dierlijke/beestachtige perverse porno etc. na en luisteren verder niet naar de leegte, liefde en kennis van de Almachtige, die als de Godin en de Goden(Aliens) zijn en die alle massavernietigingen willen neutraliseren/genezen, dit wel doormiddel van het gebruik maken van ‘Death Ray’s Mechanism’ en dit in dienste van het behoud van de mensheid en de universele Vrede.

      0 likes
     • Zelfs Donald Trump heeft nu weer verklaart dat hij een ruimte-oorlog wil starten en zo als hij en andere satanisten gebrand zijn op de eeuwige strijd. Verder ‘Liefde’ en behoud van de schepping/mensheid, zo krankzinnig zoals ze zijn, daar willen ze niets van weten. Enki, Maitreya e.a. streven echter wel behoud van de mensheid na.

      0 likes
 2. Aha, dat was nog in de tijd van Toen Stalin nog in het zadel zat. Ooit een keer een artikel gelezen dat in de regerings periode van stalin ooit door hem opgerichte NKVD (een voorloper van de KGB) een lijst heeft laten opstellen door informatie met buitenaardsen die op Soviet grondgebied waren gecrashed. Deze lijst weerspiegelde 58 verschillende allienrassen….
  Helaas is de pagina niet direct meer vindbaar….wel nog een youtube minidoc erover die toen bij die pagina vas toegevoegd:

  https://www.youtube.com/watch?v=Na4OCgKNlEY

  0 likes
 3. Zolang de mens niet doorheeft dat we geregeerd worden door iets wat er uit ziet als mens maar, geen mens is komt het niet goed. Voorbeeld 1 kijk naar de zon en je ziet licht maar je ziet de rest niet van het totale spectrum. Dit ligt buiten het menselijke waarnemingsvermogen. Voorbeeld 2 je staat naast een stel boxen en je hoort niks, terwijl er knetterhard allerlei geluiden zoals subsonisch afgespeeld worden. Dit ligt buiten het menselijke waarnemingsvermogen. Voorbeeld 3 doe onderzoek hoever de mens (militaire tak) al is met cloak / onzichtbaarheid technologie / liquid cristals e.a technieken (al dan wel of niet back engineerd). Dus we hebben hier 3 voorbeelden van iets aanwezig zijnde maar totaal niet op merkbaar voor de mens. Een ras dat veel verder is met technieken dan ons zogenoemde mensheid kan ons makkelijk manipuleren. En nee niet het klassieke verhaal, klein groen en al schietend oid. Schieten is iets primitiefs voor een ras 4 dimensionaal ras als de mens. En ja ze gaan er weer voor zorgen dat we elkaar weer massaal zullen gaan afslachten. Planeet aarde blijft een supermarkt voor ieder van hen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

russische

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, ...

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...