UFO

Het Russische Roswell: werden op deze geheime militaire basis buitenaardse toestellen bestudeerd?

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Astrachan in Rusland werden op 19 juni 1948, 11 maanden na het beroemde Roswellincident, onbekende objecten waargenomen op de radar bij de militaire basis Kapoestin Jar.

Op hetzelfde moment zag de piloot van een MiG-gevechtsvliegtuig een sigaarvormig object in de lucht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De piloot vuurde een raket af, waarna de UFO de straaljager raakte met een soort lichtflits. Beide vaartuigen crashten.

Area 51

Het incident werd verdoezeld door de autoriteiten. Speciale teams werden ingezet om een dekmantel te verzinnen, terwijl het wrak naar een hangar werd vervoerd voor verder onderzoek.

Er gaan al lange tijd geruchten dat onder Kapoestin Jar gangen en ruimtes zijn waar gecrashte buitenaardse vaartuigen worden bewaard.

“We hebben het hier over het Area 51 van de Sovjet-Unie,” zegt historicus Richard Dolan in het televisieprogramma Ancient Aliens, dat wordt uitgezonden op History. “Het is heel erg afgelegen.”

CIA

Hij merkte op dat de basis werd gebruikt om buitgemaakte rakettechnologie te testen na de Tweede Wereldoorlog.

In 1959 begon de CIA de geheime basis te monitoren. Er werden onder meer luchtfoto’s gemaakt.

Graancirkels

Op die foto’s zijn allerlei vreemde patronen te zien in de omgeving van de basis die doen denken aan graancirkels.

Sommigen zeggen dat de patronen waren bedoeld om UFO’s aan te trekken.

Bekijk de video hieronder:

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Bestudeerde ze deze buitenaardse toestellen met hun inzittende ‘aliens’ ook om hun missie om het grotendeel van de oerdomme, demonische en satanische mensheid te redden van hun totale zelfvernietiging?

DE WAARHEID!
DE WAARHEID!
5 jaren geleden

Aha, dat was nog in de tijd van Toen Stalin nog in het zadel zat. Ooit een keer een artikel gelezen dat in de regerings periode van stalin ooit door hem opgerichte NKVD (een voorloper van de KGB) een lijst heeft laten opstellen door informatie met buitenaardsen die op Soviet grondgebied waren gecrashed. Deze lijst weerspiegelde 58 verschillende allienrassen….
Helaas is de pagina niet direct meer vindbaar….wel nog een youtube minidoc erover die toen bij die pagina vas toegevoegd:

https://www.youtube.com/watch?v=Na4OCgKNlEY

Visser
Visser
5 jaren geleden

Zolang de mens niet doorheeft dat we geregeerd worden door iets wat er uit ziet als mens maar, geen mens is komt het niet goed. Voorbeeld 1 kijk naar de zon en je ziet licht maar je ziet de rest niet van het totale spectrum. Dit ligt buiten het menselijke waarnemingsvermogen. Voorbeeld 2 je staat naast een stel boxen en je hoort niks, terwijl er knetterhard allerlei geluiden zoals subsonisch afgespeeld worden. Dit ligt buiten het menselijke waarnemingsvermogen. Voorbeeld 3 doe onderzoek hoever de mens (militaire tak) al is met cloak / onzichtbaarheid technologie / liquid cristals e.a technieken (al dan wel of niet back engineerd). Dus we hebben hier 3 voorbeelden van iets aanwezig zijnde maar totaal niet op merkbaar voor de mens. Een ras dat veel verder is met technieken dan ons zogenoemde mensheid kan ons makkelijk manipuleren. En nee niet het klassieke verhaal, klein groen en al schietend oid. Schieten is iets primitiefs voor een ras 4 dimensionaal ras als de mens. En ja ze gaan er weer voor zorgen dat we elkaar weer massaal zullen gaan afslachten. Planeet aarde blijft een supermarkt voor ieder van hen.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x