Mens en Dier

‘De Jonge wil dat voetbalfans als zombies op de tribune zitten, maar staat zelf op als zijn club scoort’

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair minister Hugo de Jonge vindt dat de coronaregels in voetbalstadions niet altijd goed nageleefd worden. Mensen zitten niet op een stoel en dat is niet de bedoeling. Toeschouwers mogen niet van hun plaats af.

“Geplaceerd betekent gewoon op je kont zitten,” zei De Jonge. “En dus niet met zijn allen op een kluitje gaan staan.” Hij zei te verwachten dat het dit weekend ‘beter zal gaan’ en voegde toe dat de KNVB de situatie bespreekt met de voetbalclubs.

Duidelijke waarschuwing

Hij gaf een ‘duidelijke waarschuwing’ aan de KNVB, voetbalclubs en voetbalfans. Als voetbalsupporters komend weekend niet netjes op hun stoel blijven zitten, kan dat reden zijn om de maatregelen weer aan te scherpen, aldus De Jonge.

Afgelopen weekend was de zorgminister in Tilburg bij het competitieduel tussen Willem II en Feyenoord. De Jonge gaf niet bepaald het goede voorbeeld, want hij zat niet ‘op zijn kont’ toen hij Feyenoord op 0-2 voorsprong zag komen.

Regels gelden alleen voor anderen, niet voor henzelf

“Hugo staat op als zijn club scoort. Dat gunnen wij alle voetbalfans! Maar Hugo dreigt ook: als ándere fans niet als zombies op de tribune blijven zitten, mogen er nog minder mensen het stadion in. De CDA-doctrine: regels gelden alleen voor anderen, niet voor henzelf,” reageert Forum voor Democratie.

4.8 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Dezelfde fascistische trekjes als in Nieuw Zeeland. We zijn toch geen kleine kinderen die je stil krijgt met een snoepje ?

Perm.
Perm.
1 jaar geleden

Hugo de Jonge. De man die anderen regels oplegt, maar zichzelf nergens aan stoort.
Twee gezichten heb jij, Hugo. Je spreekt met een dubbele tong. Ben je soms dronken of heeft het vaccin al je hersens kapot gemaakt? Jij spoort niet! Een nuchtere Nederlander ziet dat en trekt zich van jou niets meer aan.

walter
walter
1 jaar geleden

Ja, regels gelden niet voor de zogenaamde elite

Sanne
Sanne
1 jaar geleden

Je moet natuurlijk iets als gifspuit minister nu blijkt dat de ‘vaccins’ niet werken.
Dan maar het publiek afleiden met een spelletje en wat berichtjes over Afghanistan en andere problemen.

Waar de msm maanden lang volstond van de inmiddels mislukte campagne moet je nu bijna op zoek naar corona berichten. Lijkt wel of ze het naar Afghanistan hebben gevlogen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x