Homepagina » Het Complot » Onderzoeksjournalist: “Geheimzinnige Bilderberggroep heeft wereld in zijn macht”
Onderzoeksjournalist: "Geheimzinnige Bilderberggroep heeft wereld in zijn macht"

Onderzoeksjournalist: “Geheimzinnige Bilderberggroep heeft wereld in zijn macht”

Sinds 1954 komen ieder jaar de machtigste mensen op aarde bijeen op de Bilderbergconferentie. Buitenstaanders mogen niet weten wat er gezegd wordt op de bijeenkomsten.

Journalist Daniel Estulin stelt dat de Bilderberggroep een grotere invloed heeft op ons leven dan welke regering dan ook. Estulin doet al jaren onderzoek naar deze groep. Hij moet het vooral hebben van gelekte informatie of informatie die ingewijden met hem delen.

Estulin heeft geconcludeerd dat de Bilderberggroep wereldwijde politieke en economische trends bepaalt. Hij stelt dat de stuurcommissie van de groep de politiek en de wereldeconomie bewust manipuleert voor eigen gewin.

Goed bewaard geheim

De krant Epoch Times bekeek de nieuwe documentaire van Estulin, die ‘Bilderberg, the Movie’ heet. Hij werkte tussen 1993 en 2005 voor de Russische militaire inlichtingendienst. “Ik ben geen journalist, ik ben een spion,” zei Estulin.

Hij gebruikte zijn vaardigheden om informatie over Bilderberg te verzamelen. Dat deed hij door leden van de groep Russische inlichtingen aan te bieden in ruil voor informatie.

Er worden maar weinig Russen uitgenodigd voor de jaarlijkse conferentie. Er was slechts één Rus, een professor economie, aanwezig op de bijeenkomst in 2015. “Bilderberg heeft nauwe banden met de NAVO – West-Europa, Canada, Amerika,” legde Estulin uit. “Daarom worden er weinig tot geen Russen uitgenodigd. De Russen die wel worden uitgenodigd, zijn pro-westers en anti-Rusland.”

Volgens Estulin zijn de meeste aanwezigen niet op de hoogste van de goed georganiseerde structuur van de groep. “De intenties van Bilderberg zijn een goed bewaard geheim.”

Medeplichtig

In 2013 vroeg het Britse oud-parlementslid Michael Meacher zich af waarom er geen officiële verklaring over de Bilderbergconferentie naar buiten was gebracht. Dat kwam hem op een berisping te staan.

Na publicatie van zijn boek ‘The True Story of the Bilderberg Group’ probeerden de mainstream media Estulin op één hoop te vegen met de complottheoretici. “Dat lukte ze niet omdat ik dankzij mijn jaren bij de inlichtingendienst alle documenten had,” zei hij. “De Russen waren in de jaren vijftig namelijk al erg geïnteresseerd in deze vergaderingen.”

De New York Times en de BBC zijn geregeld vertegenwoordigd op de Bilderbergconferenties, maar schrijven er niet of nauwelijks over. Estulin claimt dat ze medeplichtig zijn.

‘Wij zullen overwinnen’

Wijlen journalist Jim Tucker, die 37 jaar lang onderzoek heeft gedaan naar de Bilderberggroep, vertelde de Epoch Times in 2012: “Het is een groep internationale criminelen die oorlogen starten zodat ze geld kunnen verdienen. Als ze vliegtuigen, jeeps en ander speeltjes maken, verdienen ze daar veel geld aan. Dat is de reden waarom er om de paar jaar een nieuwe oorlog wordt gestart.”

De volgende stap is volgens Estulin het vervagen van nationale grenzen om de weg vrij te maken voor een wereldregering. “Op die manier hebben ze de controle over giraal geld, inlichtingen, communicatie en meer.”

Dankzij het internet komt informatie steeds gemakkelijker beschikbaar. “Het wordt steeds moeilijker om dingen geheim te houden,” aldus Estulin. Tucker was het met hem eens: “Ze verliezen terrein. Wij zullen overwinnen.”

Bekijk hieronder alvast een trailer van ‘Bilderberg, the Movie’:

[Epoch Times]


Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Zolang een spion niet doordringt, alles opneemt en op Internet gooit, is het vooral speculeren wat deze groep zoal bespreekt. Maar veel goeds zal het niet zijn, gezien de zwijgplicht.

  12 likes
  • Officieel is er geen zwijgplicht, de deelnemers moeten zich houden aan de Chatham House Rules.
   Er mag gewoon gesproken worden over wat er wordt besproken er mag alleen niet gezegd worden wie wat gezegd zou hebben.

   2 likes
 2. Bilderberggroep simuleert zelfs rechtszaken om de mensheid te onderdrukken.

  12 likes
 3. Het is een terroristische organisatie en zouden ook als zodanig moeten vervolgd/berecht worden!!

  12 likes
 4. @ Ph. Mee eens. Zij begaan georganisseerde misdaad – o.a. drugshandel, oorlogsmisdrijven, mileudelicten, zwendel, fraude, en nog veel meer. En komen er mee weg, sterker nog – het maakt ze obsceen rijk en machtig.

  Bilderberg is bekend; fascisten. Opgericht direct na WOII, door de geallieerden die WOII hebben opgezet. De Bilderbergers zijn levensgevaarlijk, de vijand van ieder rechtgeaard mens op de planeet.

  Mede opgericht door ZKH, een landverrader, fascist en oorlogsmisdadiger. Zijn dochter is al decennia 1 vd de harde kern in die bijeenkomsten. Nog. Niet toevallig hebben wij sinds eind ’80 altijd ‘Paarse’ kabinetten. De Bilderberg partijen, Bilderberg formateur, onder regie van een Bilderberg staatshoofd. VOC-mentaliteit. Voor een stuiver winst, mateloos veel schade, kosten, ellende berokkenen.

  Bilderberg 2015 kwam met ‘The A.I. Grid’, totale digitalisering van de samenleving.
  WEF-Davos 2016, de onderknuppels van de Bilderberg Group, werkte dit uit en kwam met:’
  ‘Mastering the fourth Industrial Revolution’.
  Dehumanisering is het stopwoordje.

  Er is echt wel reden om onze Regering en Kabinet van hun ramkoers te duwen. Het zijn fascisten, niet overdreven, een gevaar voor ons, ons land, heel de mensheid:
  https://www.technocracy.news/index.php/2016/03/24/technocracy-religion-satans-alternative-plan-salvation/ https://www.technocracy.news/index.php/2016/05/13/epa-chief-climate-rule-reinventing-global-economy-no-effect-climate/ https://www.technocracy.news/index.php/2016/05/13/scientists-meet-secret-discuss-creating-synthetic-human-genome/

  De leugenmedia, in handen van de touwtjestrekkers, houden ons dom – zombies.
  Vandaag leverde nog enige research weer een wracht aan duistere praktijken die onze Regering en het Kabinet , op onze kosten, hardstochtelijk aanmoedigt. Bruikbare idoten, of deelachtig in het Bilderberg complot?
  TTIP = ‘Agenda 2030′. Dat beoogt depopulatie, witte genocide, monopolisering in Bilderberghandel van de wereldvoedselvoorziening alsmede gezondheids’zorg’, farmacie, chemie, gentechnologie, biowapens, CETA, TISA.
  U snapt toch wel, hier kunnen wij nooit tegen op werken: http://www.counterpunch.org/2016/05/16/corrupt-elites-and-the-looting-machine/
  Vandaag in Rome 10.000-en protestanten op de been.
  Nederland daarentegen, slaapwandelt zijn eigen ondergang tegemoet. Ik heb m’n zaak vorig jaar verkocht, ben weg. Naar land, domme mensen, erg tevreden met zichzelf. Mijn goeie geld gooi ik niet meer in de bodemloze put. Plezier met de nieuwe landgenoten. gnagna

  O ja, tenslotte nog – die ‘mooie’ scoup. Wikileaks: toont kopie van een brief van de EUTR (Bernd Lange) naar de assistent van de USTR (Froman), assistent heet Mr. L. Daniel Mullaney, d.d. 05/07/2013, waarin op pagina 2 van die brief is opgenomen dat de geheime delen van het verdrag tot 30 jaar geheim moeten worden gehouden.

  Tot 30 JAAR!!
  zie: Documentaire: ‘The Trouble with TTIP’
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qdra6zr_mwg

  6 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Grootschalige censuurcampagne tegen alternatieve media op Facebook is pas het begin. Deze neoconservatieve hardliner is de spil in het duistere complot

Censuur in Nederland terug van weggeweest. Dit is de échte reden waarom Facebook alternatieve media blokkeert

Facebook heeft opnieuw de Facebookpagina van De ...

Uit onderzoek is gebleken dat daar helemaal niks van waar is. Journalist legt uit waarom de angst voor Rusland nergens op slaat

Uit onderzoek is gebleken dat daar helemaal niks van waar is. Journalist legt uit waarom de angst voor Rusland nergens op slaat

De angst voor Rusland slaat helemaal nergens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.