Het Complot

Onderzoeksjournalist: “Geheimzinnige Bilderberggroep heeft wereld in zijn macht”

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds 1954 komen ieder jaar de machtigste mensen op aarde bijeen op de Bilderbergconferentie. Buitenstaanders mogen niet weten wat er gezegd wordt op de bijeenkomsten.

Journalist Daniel Estulin stelt dat de Bilderberggroep een grotere invloed heeft op ons leven dan welke regering dan ook. Estulin doet al jaren onderzoek naar deze groep. Hij moet het vooral hebben van gelekte informatie of informatie die ingewijden met hem delen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Estulin heeft geconcludeerd dat de Bilderberggroep wereldwijde politieke en economische trends bepaalt. Hij stelt dat de stuurcommissie van de groep de politiek en de wereldeconomie bewust manipuleert voor eigen gewin.

Goed bewaard geheim

De krant Epoch Times bekeek de nieuwe documentaire van Estulin, die ‘Bilderberg, the Movie’ heet. Hij werkte tussen 1993 en 2005 voor de Russische militaire inlichtingendienst. “Ik ben geen journalist, ik ben een spion,” zei Estulin.

Hij gebruikte zijn vaardigheden om informatie over Bilderberg te verzamelen. Dat deed hij door leden van de groep Russische inlichtingen aan te bieden in ruil voor informatie.

Er worden maar weinig Russen uitgenodigd voor de jaarlijkse conferentie. Er was slechts één Rus, een professor economie, aanwezig op de bijeenkomst in 2015. “Bilderberg heeft nauwe banden met de NAVO – West-Europa, Canada, Amerika,” legde Estulin uit. “Daarom worden er weinig tot geen Russen uitgenodigd. De Russen die wel worden uitgenodigd, zijn pro-westers en anti-Rusland.”

Volgens Estulin zijn de meeste aanwezigen niet op de hoogste van de goed georganiseerde structuur van de groep. “De intenties van Bilderberg zijn een goed bewaard geheim.”

Medeplichtig

In 2013 vroeg het Britse oud-parlementslid Michael Meacher zich af waarom er geen officiële verklaring over de Bilderbergconferentie naar buiten was gebracht. Dat kwam hem op een berisping te staan.

Na publicatie van zijn boek ‘The True Story of the Bilderberg Group’ probeerden de mainstream media Estulin op één hoop te vegen met de complottheoretici. “Dat lukte ze niet omdat ik dankzij mijn jaren bij de inlichtingendienst alle documenten had,” zei hij. “De Russen waren in de jaren vijftig namelijk al erg geïnteresseerd in deze vergaderingen.”

De New York Times en de BBC zijn geregeld vertegenwoordigd op de Bilderbergconferenties, maar schrijven er niet of nauwelijks over. Estulin claimt dat ze medeplichtig zijn.

‘Wij zullen overwinnen’

Wijlen journalist Jim Tucker, die 37 jaar lang onderzoek heeft gedaan naar de Bilderberggroep, vertelde de Epoch Times in 2012: “Het is een groep internationale criminelen die oorlogen starten zodat ze geld kunnen verdienen. Als ze vliegtuigen, jeeps en ander speeltjes maken, verdienen ze daar veel geld aan. Dat is de reden waarom er om de paar jaar een nieuwe oorlog wordt gestart.”

De volgende stap is volgens Estulin het vervagen van nationale grenzen om de weg vrij te maken voor een wereldregering. “Op die manier hebben ze de controle over giraal geld, inlichtingen, communicatie en meer.”

Dankzij het internet komt informatie steeds gemakkelijker beschikbaar. “Het wordt steeds moeilijker om dingen geheim te houden,” aldus Estulin. Tucker was het met hem eens: “Ze verliezen terrein. Wij zullen overwinnen.”

Bekijk hieronder alvast een trailer van ‘Bilderberg, the Movie’:

[Epoch Times]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Berenbotje
Berenbotje
7 jaren geleden

Zolang een spion niet doordringt, alles opneemt en op Internet gooit, is het vooral speculeren wat deze groep zoal bespreekt. Maar veel goeds zal het niet zijn, gezien de zwijgplicht.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Bilderberggroep simuleert zelfs rechtszaken om de mensheid te onderdrukken.

trackback
Volgens onderzoeksjournalist heeft de Bilderberggroep de wereld in haar macht | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden

[…] Klik:> https://www.ninefornews.nl/onderzoeksjournalist-geheimzinnige-bilderberggroep-heeft-wereld-in-zijn-ma… […]

Ph
Ph
7 jaren geleden

Het is een terroristische organisatie en zouden ook als zodanig moeten vervolgd/berecht worden!!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x