Bewustzijn

Kun je de verslaving aan je kooi loslaten?

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door middel van je endocriene klieren kun je je percepties verruimen om je bewust te worden van de multidimensionale stimuli die nu door je lichaam stromen.

Je begint vanaf dat moment terug te keren naar jezelf. Je Ascentie is begonnen. Je verlaat de aarde echter niet. Je neemt haar met je mee. En zij neemt jou met zich mee.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In deze tijd wordt je keelchakra steeds actiever. Eigenlijk bestaat tijd niet. Veel van je gidsen die je om je heen hebt zijn in feite hogere expressies van jezelf die uit je eigen toekomst komen, wat hun heden is. Je kunt namelijk teruggaan in de ‘tijd’ om causale situaties te veranderen die de mensheid en de aarde hebben gebonden aan de illusies van de derde dimensie. Op deze wijze wordt het heden veranderd in een hogere expressie. Je versmelt met een hogere expressie van jezelf die niet gebonden is aan tijd om jezelf te bevrijden van de laatste illusie: de illusie van tijd.

‘Ziekte’

Je wordt enorm geholpen om geduldig te zijn en rustig te blijven. Zolang je een lichaam van klei hebt gaat het concept tijd op voor het besturingssysteem van dat lichaam. Terwijl je lichaam verandert kun je je mogelijk ‘ziek’ voelen. Je voelt je ziek omdat ziekte je dwingt om stil te zitten, te rusten, te slapen en je aandacht op jezelf te richten. Als je gezond bent neem je wellicht niet genoeg rust om je lichaam haar metamorfose te laten ondergaan.

Tijdens ‘ziekte’ moedigt je hogere zelf je aan om de verslaving aan tijdgebonden denken en alle emotionele aspecten van afscheiding en beperking los te laten. Je neurale netwerk wordt dan opgewaardeerd en hogere dimensies komen binnen bereik.

Je lichtlichaam heeft net als je aardse lichaam een neuraal netwerk, maar is kristallijn van vorm in plaats van gebaseerd op koolstof. Net zoals een diamant is gemaakt van koolstof is je lichtlichaam gemaakt van je op koolstof gebaseerde aardse lichaam. De activatie van de 97 procent van je DNA is essentieel. Het is van groot belang rust te nemen en je over te geven aan het proces.

Download

De laatste downloads duren het langst omdat ze de handleiding bevatten voor het gebruik van je nieuwe besturingssysteem. Ze zijn dus erg belangrijk voor de gehele download. Terwijl je rust neemt tijdens de download kan het oude systeem afgesloten worden. Vanaf deze maand heeft de volledige download en integratie van je nieuwe besturingssysteem acht maanden nodig om je volledig voor te bereiden op de lichtflits die tijdens de winterzonnewende op 21 december 2012 wordt losgelaten.

Wanneer je nieuwe systeem operationeel is wordt je keelchakra het communicatiecentrum voor je interdimensionale poort. Je pijnappelklier en hypofyse werken dan als één orgaan. Je hart en hogere hart werken als één. Bovendien werken ze allemaal samen met je lichaam en met de aarde. Alles is met elkaar verbonden.

De integratie van het nieuwe systeem verandert de realiteit zo snel dat het voelt alsof je in een heel andere wereld leeft. Sommigen zullen geen veranderingen ervaren en de massa leeft grotendeels onbewust. Zij gaat wel opmerken dat haar omgeving liefdevoller, schoner en veiliger wordt, maar realiseert zich waarschijnlijk niet dat de veranderingen worden veroorzaakt door een hogere frequentie op aarde.

Er was eens een leeuw

Er was eens een leeuw die in een kleine kooi van een dierentuin leefde. Zijn kooi was zo klein dat hij alleen maar heen en weer kon lopen. De inwoners van de stad vonden het zielig en zamelden geld in om een buitenverblijf met omheining voor de leeuw te maken.

Iedereen kwam kijken naar het grote en veilige gebied waarin de leeuw leefde. Onzeker betrad de leeuw zijn nieuwe leefgebied. Hij keek naar alle mensen om zich heen en begon weer heen en weer te lopen.

Kun je de verslaving aan je kleine kooi loslaten die vele levens je enige realiteit is geweest? Elke keer wanneer je gedachten en emoties gevuld zijn met angst val je terug. Wanneer je je herinnert dat je al bestaat op de hogere treden heb je de moed om het onbekende te betreden dat in feite voor je hogere zelf bekend terrein is. Met andere woorden betreedt je niet het onbekende. Je keert terug naar wat je altijd al bent geweest, maar wat je vergeten bent.

Illusie

Terwijl dit proces zich voltrekt kun je ‘fysieke aandoeningen’ ervaren omdat de 97 procent van je lichtlichaam-DNA het over begint te nemen van de drie procent menselijk genoom-DNA. Je begint te ascenderen. Terwijl steeds meer mensen door de illusies prikken kan alleen de waarheid overwinnen.

Het leven lijkt gewoon door te gaan, maar je gehele innerlijke leven verandert met elke ademhaling. Steeds meer verlang je naar het onbekende wat je altijd al hebt gekend. Dan maak je je op een dag klaar om naar je werk of naar school te gaan en is die realiteit plotseling de illusie geworden.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x