Homepagina » Binnenland » Vandaag corona-persconferentie Rutte: ‘U denkt toch niet dat wij uw leugens nog serieus nemen?’
rutte
Foto: Rijksvoorlichtingsdienst CC BY 2.0

Vandaag corona-persconferentie Rutte: ‘U denkt toch niet dat wij uw leugens nog serieus nemen?’

Vandaag geven premier Rutte en minister De Jonge weer een corona-persconferentie. Bronnen zeggen tegen RTL Nieuws dat er voor discotheken per 1 september nog geen versoepeling mogelijk is. Rutte was afgelopen vrijdag al somber over een versoepeling: “Als je nu ziet dat het virus zich ontwikkelt, zou ik daar niet hoopvol over zijn.”

Er worden dus geen versoepelingen verwacht. Dit leidt bij velen tot onbegrip. Statenlid Eelco van Hoecke (FvD) reageert: “Is er iemand die dit nog serieus gaat nemen na de gebeurtenissen op de bruiloft van Ferd Grapperhaus en de reactie van Rutte en Grapperhaus hierop? Ik vraag het me af.”

Hij krijgt bijval van Heer Flick: “U denkt toch zeker niet dat wij uw leugens nog serieus gaan nemen? Ferd Grapperhaus, u als aso-politicus hebt ons bedrogen dus u moet raus! Een wetgever kan niet boven de wet staan, dus laten wij u gaan. De mensen houden namelijk niet van klassejustitie. Wie denkt u wel dat u bent; de paus? Neem gewoon ontslag, dan is het voor ons aus!”

92 procent

De commotie over de bruiloft van minister Grapperhaus heeft er overigens voor gezorgd dat boa’s momenteel minder coronaboetes uitschrijven. De verontwaardiging bij burgers is groot en het begrip voor de coronaboete wordt steeds minder. Boa’s zijn zelf ook boos. Het is moeilijk uit te leggen waarom mensen een coronaboete kunnen krijgen als de verantwoordelijke minister zich zelf niet aan de regels houdt.

Uit deze peiling van de NPO blijkt dat maar liefst 92 procent van de stemmers vindt dat minister Grapperhaus totaal ongeloofwaardig is geworden. Enkele dagen geleden zei Rutte nog dat de geloofwaardigheid van Grapperhaus niet op het spel staat. Daar is het volk het duidelijk niet mee eens.

4.6 20 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lawke
Lawke
1 jaar geleden

Corona politici… wie ‘n put graaft voor ‘n ander…

William
William
1 jaar geleden

Rutte en consorten zijn gebrainwashte poppen in een groot poppentheater, alleen een hersenloze slaaf van de NWO kan zich nog staande houden en met een uitgestreken gezicht volledige onzin uitkramen.. Als de rest van de mensen (die nog niet wakker zijn) niet wakker worden door deze schijnvertoning dan weet ik het ook niet meer. Wakker worden en in opstand komen… wij zijn met miljoenen (in NL) en zij op twee handen te tellen.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

VVD nog steeds de meeste zetels in de peilingen.

Nexit please!
Nexit please!
1 jaar geleden

Het wordt echt steeds lachwekkender, deze poppenkast…

Bonnetjes die zoek zijn; Een Rutte die zich dingen niet herinnert… Grotere leugentjes aangaande klimaat, stikstof, of een virusje. Ik vergeet vast nog iets. Het is allemaal zo doorzichtig…

x

Check Also

cda

CDA-bestuurder stopt vanwege covidbeleid De Jonge: ‘We worden geregeerd door Big Pharma’

CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot ...

president

President Kroatië is klaar met alle hysterie: ‘Er zijn genoeg mensen ingeënt’

De Kroatische president Zoran Milanovic zei eerder ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x