Homepagina » Binnenland » Vandaag corona-persconferentie Rutte: ‘U denkt toch niet dat wij uw leugens nog serieus nemen?’
rutte
Foto: Rijksvoorlichtingsdienst CC BY 2.0

Vandaag corona-persconferentie Rutte: ‘U denkt toch niet dat wij uw leugens nog serieus nemen?’

Vandaag geven premier Rutte en minister De Jonge weer een corona-persconferentie. Bronnen zeggen tegen RTL Nieuws dat er voor discotheken per 1 september nog geen versoepeling mogelijk is. Rutte was afgelopen vrijdag al somber over een versoepeling: “Als je nu ziet dat het virus zich ontwikkelt, zou ik daar niet hoopvol over zijn.”

Er worden dus geen versoepelingen verwacht. Dit leidt bij velen tot onbegrip. Statenlid Eelco van Hoecke (FvD) reageert: “Is er iemand die dit nog serieus gaat nemen na de gebeurtenissen op de bruiloft van Ferd Grapperhaus en de reactie van Rutte en Grapperhaus hierop? Ik vraag het me af.”

Hij krijgt bijval van Heer Flick: “U denkt toch zeker niet dat wij uw leugens nog serieus gaan nemen? Ferd Grapperhaus, u als aso-politicus hebt ons bedrogen dus u moet raus! Een wetgever kan niet boven de wet staan, dus laten wij u gaan. De mensen houden namelijk niet van klassejustitie. Wie denkt u wel dat u bent; de paus? Neem gewoon ontslag, dan is het voor ons aus!”

92 procent

De commotie over de bruiloft van minister Grapperhaus heeft er overigens voor gezorgd dat boa’s momenteel minder coronaboetes uitschrijven. De verontwaardiging bij burgers is groot en het begrip voor de coronaboete wordt steeds minder. Boa’s zijn zelf ook boos. Het is moeilijk uit te leggen waarom mensen een coronaboete kunnen krijgen als de verantwoordelijke minister zich zelf niet aan de regels houdt.

Uit deze peiling van de NPO blijkt dat maar liefst 92 procent van de stemmers vindt dat minister Grapperhaus totaal ongeloofwaardig is geworden. Enkele dagen geleden zei Rutte nog dat de geloofwaardigheid van Grapperhaus niet op het spel staat. Daar is het volk het duidelijk niet mee eens.

4.6 9 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lawke
Lawke
6 maanden geleden

Corona politici… wie ‘n put graaft voor ‘n ander…

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Lawke
5 maanden geleden

@Lawke

U bedoelt dat de kiezers met hun heldere lege hoofden die gestemd hebben voor dergelijke leuge- en moordenaars hun eigen graf hebben gegraven?

Lawke
Lawke
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Onder andere.. Ook de politici die de vingerpoppetjes van het hyperkapitalisme zijn geworden zullen slachtoffer zijn van hun eigen corruptie. Evil consumes evil. Enkel ‘n kwestie van tijd. En het volk zal juichen.

Bahrija
Bahrija
Reactie op  Lawke
2 maanden geleden

vanaf 21 december moeten we allen denken op vrijheid en wat we willen want komt groot energie licht voor ons helpen andere wereld te maken en bewust te worden. vanaf dit datum is voor iedereen mogelijk andere werkelijkheid te maken en betere wereld als we omkeren in zichzelf en eigen autoriteit van ons hart, blijven allen kijken in wat we wensen want zijn mogelijkheid van dit datum andere levens lijn te gaan kiezen wie dat niet doet blijf in 3 d met deze werkelijkheid zoals we nu kennen maar we hebben kans andere leven lijn te kiezen en ander wereld en moeten echt focussen op eigen hart eigen ziel en mediteren denken spreken over wereld wat we willen, dit mogelijkheid is nu , maar wel op ander manier niet zo zoals toto nu toe we moeten groeien en meer naar hart gaan en loslaten leugens van matrix en hun autoriteit d

William
William
6 maanden geleden

Rutte en consorten zijn gebrainwashte poppen in een groot poppentheater, alleen een hersenloze slaaf van de NWO kan zich nog staande houden en met een uitgestreken gezicht volledige onzin uitkramen.. Als de rest van de mensen (die nog niet wakker zijn) niet wakker worden door deze schijnvertoning dan weet ik het ook niet meer. Wakker worden en in opstand komen… wij zijn met miljoenen (in NL) en zij op twee handen te tellen.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  William
5 maanden geleden

@William,

Beste,

Hier ben ik het toch niet mee eens namelijk,

Theaterspeler Trutje met zijn nieuwe pion en hulpje Hugocaust weten met zekerheid precies waar ze mee bezig zijn, namelijk met het afdraaien van een zeer nauwkeurig theaterscript, en dat weten zij alsmede hun masters…….

Wij beste, wij het volk zijn de gebrainwashte poppenidioten die alles voor zoete koek slikken en dat komt omdat het volk lui is geworden, en afgericht om te LUISTEREN naar hun meesters welke graag voor hen denken….dat is namelijk oh zo gemakkelijk, als er voor je wordt gedacht, dan kunnen ze zelf lekker “netflixen en computergamen en achter het nieuws bekijken of een “voetbalmatch””Dubbel tussen aanhalingstekens want alles is gecontroleerd!!, ook zelfs de formule 1 met ene Verstappen met zijn “toevallige nummer 33″….hahahaha

Hoe veel duidelijker moet het nóg worden.

Dit is niet te winnen met een volk waarvan het IQ al lang en breed ergens onder de vuile was is komen te liggen en dat tegen mensen zoals enkelen van ons zeggen dat we “complotters of aluhoedjes” zijn.

Het zou wel kunnen, echter, met een man of 2 tot 3……nou nee, dat is het niet en wordt het ook niet.

Maar, heb hoop, komend jaar is het vreten en zuipen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid tot een absoluut HALT gekomen en dan, tja dán denk ik dat er wel verzet zal gaan komen, echter om dan vanaf de netflixbank naar buiten te rennen recht in de armen van de honderdduizenden “vluchtelingen met leeftijden onder de 18 jaar en allemaal geboren op 1 januari…….

En dit wordt NU even over het hoofd gezien, duizenden tegelijk worden er geïmporteerd…….
OM ONS NAAR EEN ANDERE WERELD TE HELPEN!!!

Ook daar kijken waar ze u van afleiden met stroopverhaaltjes over Grapjeshuis, Trutje, Disseltje en what the F*CK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gladiator

salvar
salvar
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

@Gladiator
zeer juist verwoord , ik hoor bijna mezelf praten.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  William
5 maanden geleden

En net als je denkt dat het (voor even) niet erger kan:

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/rutte-voert-woensdag-eerste-gesprek-met-black-lives-matter-en-kozp/ar-BB18A2Ie?li=BBoPOOe

Markje is natuurlijk nogal geschrokken van Berlijn afgelopen weekend, waar een enorme verbinding tussen allerlei verschillende mensen plaatsvond.
Dus is het weer tijd om te verdelen hè Markje!?

De mensen van BLM en KOZP beseffen niet dat zij worden ge(mis)bruikt als een stuk gereedschap om de duistere agenda van Markje te verwezenlijken.

Trap!
Er!
Niet!
In!

wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

VVD nog steeds de meeste zetels in de peilingen.

Alice
Alice
Reactie op  wolfje168
6 maanden geleden

Velen hebben de hele Berlijnse Muur voor hun k*p, de rest van de VVD-stemmers is net zo doorstrapt.

Debbie V
Debbie V
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

De peilingen..? (nutteloze oneerlijke peilingen) Toch wel makkelijk die peilingen… Kunnen ze weer stemfraude plegen!

nou en!
nou en!
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

wie betaald de peilburo,s?????

Rob
Rob
Reactie op  nou en!
5 maanden geleden

Precies. Die cijfers zeggen niets over de werkelijke stemming in het land. Het wordt gewoon gemanipuleerd. Of ze verzinnen zelf de cijfers of ze doen een onderzoek onder vooral VVD stemmers en voor de rest wat andere erbij betrekken. Het is altijd te manipuleren en dat gebeurt dan ook.

Nexit please!
Nexit please!
6 maanden geleden

Het wordt echt steeds lachwekkender, deze poppenkast…

Bonnetjes die zoek zijn; Een Rutte die zich dingen niet herinnert… Grotere leugentjes aangaande klimaat, stikstof, of een virusje. Ik vergeet vast nog iets. Het is allemaal zo doorzichtig…

Bart
Bart
Reactie op  Nexit please!
6 maanden geleden

Ik heb daar geen directe herinnering aan.

Petrus
Petrus
Reactie op  Bart
5 maanden geleden

Lachen met jou, Bart.
Goeie humor.

Rob
Rob
Reactie op  Nexit please!
5 maanden geleden

Voor zover ik me kan herinneren is Rutte gewoon één grote leugen machine. In die wereld bestaat geen waarheid.

Harrie
Harrie
6 maanden geleden

In de persconferentie ook alleen maar nepjournalisten die alleen komen met inkoppertjes, terwijl de narratief die niet klopt ongemoeid gelaten wordt.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
6 maanden geleden

Ach peppie en kokkie weer op TV. Alleen konden we daar wel om lachen. De afrekening zal volgen voor Rutte en zijn fascisten bende en alle lugenpresse en NSB volgers.

Kees
Kees
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

Laten we het hopen.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
6 maanden geleden

Zouden deze mensen zichzelf nog in de spiegel kunnen aankijken of zouden ze de spiegels afgedekt hebben, vraag ik mij af?

Hoe kan Rutte in hemelsnaam met zichzelf leven in de wetenschap dat hij aan de vooravond staat van het 4e Rijk en handlanger is van een sinister gezelschap.

Alles wat sinds de lockdown is vrijgegeven, was puur om het gepeupel kalm te houden.
Zelfs de financiële injectie die slechts een druppeltje op een gloeiende plaat was, was om het publieke gunstig te stemmen omtrent de beweegredenen en ons te laten denken dat er alles aan gedaan wordt om de ondernemers van een ondergang te redden.
Waar is het grote geld naar toe gegaan?
Naar bedrijven met eigenaren die puisant vermogend zijn en de gladjanussen alsnog faillissement hebben aangevraagd of aan ontslagen zijn begonnen.

Wie bekend is met het verhaal van de kikker weet exact wat zich nu afspeelt.
Zou je een kikker in een hete pan gooien, zou hij er weldra uitspringen. Maar als je het water langzaam laat koken, heeft de arme ziel het niet in de gaten totdat het te laat is.
Wij zijn die kikker.

Rutte is een hedendaagse beul die aan de knoppen zit van het fornuis.
Ongeacht of hij en de Jonge slechts uitvoerders zijn, zijn zij niet minder schuldig aan deze catastrofe dan de puppetmasters.

Zou ik deze mensen tijdens het verzet onderdak bieden?
Ik zou daar geen seconde over na hoeven denken.
Ik zou de deur zonder enige twijfel in hun gezicht dicht smijten en oordopjes in mijn oren doen.
Bij deze onmensen, waar zelfs een grijntje menselijkheid ver te zoeken is, zou ik daar geen gewetensbezwaar over krijgen.

Alice
Alice
Reactie op  Loes in de Pels
6 maanden geleden

Rutte is een narcist en kent daarom geen compassie en mededogen.

Tony
Tony
Reactie op  Loes in de Pels
5 maanden geleden

Blijkbaar wist Rutte dat deze epidemie er aan zat te komen. De tijdelijke verhoging (in okt. 2012) van de BTW naar 21%, was om geld te reserveren voor de pandemie die er aan zat te komen. Oftewel Rutte had voorkennis. Dat betekent dat deze pandemie, die er aan zat te komen, al meer dan 9 jaar geleden bij Rutte en de regering bekend was. De belastingbetalers hebben dus zelf de Coronacrisis moeten voorfinancieren en intussen maar doen alsof Rutte en zijn regering financieel royaal zijn. Dan begrijp je meteen waarom die BTW-verhoging naar 21% nooit is terug gedraaid. Dat was dus om geld te reserveren. Wij worden dus met z’n allen, en niet alleen in Nederland, voor de gek gehouden en het houdt maar niet op!

Dan begrijp je meteen waarom Bill Gates als een koning wordt behandelt. Dat is allemaal al lang van te voren gepland en een onderdeel van deze hele epidemie. Dat kan ook, want wanneer je (Bill Gates in dit geval) een patent hebt op een virus, dan kan dat virus geen natuurlijke oorsprong hebben, want een natuurlijk virus kun je niet voorspellen. Wanneer het Coronavirus dan mensen ziek maakt is het geen gewone griep, maar een vergif! Mensen zijn dus vergiftigd. De symptomen van het Coronavirus zijn daarvoor het bewijs. Dat de medici dat nog niet door hebben is niet te geloven!

Dat de regering, het RIVM en het OMT dit niet weten, kan ik mij niet voorstellen.

Lucie
Lucie
Reactie op  Tony
5 maanden geleden

Rutte en de hele criminele meute wisten dit,al diegenen die bij de Bilderberg waren.
COVID19 bestaat niet,lees ik steeds vaker,dat kan best waar zijn omdat heel veel mensen ziek worden in gebieden waar extreme luchtvervuiling is.Hier in Noordnederland zijn niet veel doden en de doden die er vielen hadden heel erg de seizoensgriep en waren vaak boven de 80 jaar.De griepprik samen met vervuiling zorgt voor veel gezondheidsproblemen.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Lucie
5 maanden geleden

@Lucie,

Omdat u aangeeft dat het “best waar kan zijn dat dit “virus” niet bestaat kan ik u heel simpel verwijzen naar de in mijn ogen absolute top vwb dit virusgeshit en wel omdat een van hen de gehele Big Pharma het vuur aan de schenen heeft gelegd, een rechtszaak tegen hen heeft gevoerd én deze heeft gewonnen namelijk Dr. Stefan Lanka. Er ligt op DIT moment een gerechtelijke uitspraak welke IN HOGER BEROEP is gewonnen door Dr. Lanka welk wettelijk en overtuigend bewijst én aantoont dat het MAZELENVIRUS NIET BESTAAT, en toch worden er vaccinaties uitgevoerd in de meeste landen TEGEN DIT niet bestaande virus!!

Vraag u af waarom…….

Nu heeft deze zelfde Dr. Lanka Dr Drosten aangeklaagd voor meerdere zaken……en ik kan u nu al met zekerheid garanderen, Dr. Lanka gaat ook deze zaak winnen en niet zo´n beetje ook!!

Ter verificatie kunt u altijd nog even kijken naar Dr. Andrew Kaufman welke dit zogenaamde “virus” in 1 ruk naar het land der fabelen verwijst!!

Een virus bestaat NIET, althans NIET in die zin zoals deze schertsidioten ons dit vertellen.

Een virus is een dood stukje secretie wat IEDER mens ZELF aanmaakt en wat en ik citeer nu wel in de Engelse taal Dr. Andrew Kaufman: “Viruses are exosomes, which are excretions of toxic cells. Exosomes are NOT transmittable. People are looking at exosomes and calling them viruses. The word virus comes from the ancient latin which means noxious substance or poison. (en u komt ie!!!!) Exosomes are a respons to illness, not the cause of illness. Exosomes facilitate healing by devouring toxic matter”

Hoop dat u nu voor eens en voor altijd op de hoogte bent maar vooral blijft van het sprookje uit de fabeltjeskrant van Trutje, Hugocaust , van Distel en andere malloten!!!

Gegroet beste en zegt het voort!!!

Gladiator

arinda
arinda
Reactie op  Tony
5 maanden geleden

zweden heeft nergens aan mee gedaan alles is daar gewoon open we worden belazerd heb het steeds gezegt

salvar
salvar
6 maanden geleden

wij nemen hem niet serieus maar wie zijn wij?
wij zijn de minderheid en de rest gelooft nog steeds in rutte tot dat ze erachter komen dat de hond heeel ergens anders mee bezig is.

hoe brengen we de GGD aan het verstand dat wij weten dat al dat testen niets betekend dus kunnen ze vandaag nog ophouden met dat bedonderen van de bevolking.
net grapjanus opzouten en de rest kan ook mee.

de dag nadert mensen dat de dictator waar gaat maken wat er bekonkeld is.

kom nu AUB in actie allemaal en zorg ervoor dat rutte en co aftreden.

wie er nu nog geen genoeg van heeft van de flessen desinfecteer middel van de muilkorven en de strepen en piijlen en het schoonmaken van mandjes en karren spoort niet meer helemaal.

toch is het ondanks deze idioterie interessant om te zien hoe een hele bevolkingsgroep als gedresseerde apen alles doen wat de regering zegt en zelf personeel van winkel die je erop attent maken dat je dit of dat moet terwijl ze helemaal niets over je te zeggen hebben.

ik hoor of lees van een ander wel wat ze van het geouwehoer van die twee vonden?

ik kijk allang niet meer dus………

het beste met ceasar rutte en brutus.

Kees
Kees
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Heel simpel: grote demos/ tegenstand bij alle GGD’s en testlocaties tezamen met informatiestands voor mensen die een test willen of moeten doen door sociale druk. Een team betrokken advocaten ter ondersteuning van de weigeraars.

Ik ben voor! Wil de informatie wel samenstellen.

salvar
salvar
Reactie op  Kees
5 maanden geleden

prima

Inge
Inge
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

“hoe brengen we de GGD aan het verstand dat wij weten dat al dat testen niets betekend ”

Dat is heel eenvoudig, schrijf een recensie via alle GGD websites.

Inge
Inge
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

P.s. en schrijf ook recensies bij het RIVM.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

Mark Rutte heeft er voor gezorgd dat Nederland, ons Nederland, een giga crimineel land is geworden.
Hij gaf zijn staatssecretaris op ministerie van Justitie opdracht om de gigantische hoge deelname, van zijn parels, aan de criminaliteit te verzwijgen.
Hij was in het geniep de aanjager om stiekem weg te lopen bij een motie betreft een paar tientjes loonsverhoging voor zorgpersoneel.
Hij was en is de man die volgens de Telegraaf het geld van de zuinige hardwerkende Nederlander naar
Zuid Europa brengt.
Het is werkelijk de slechtste minister president van na de oorlog en met ook nog de meeste leugens op zijn naam en dat is de realiteit.
Dus de pot Markie met je persconferentie, leve de vrijheid.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

Bij het zien van die kop komt het allerslechtste in mij naar boven. Werkelijk ongekend!
Pure minachting is wat ik voel.
Niet alleen voor hem, maar voor het hele kabinet!

PREDATOR
PREDATOR
6 maanden geleden

Weg met die flap…..of alle coronamaatregelen stoppen…

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  PREDATOR
6 maanden geleden

Graag allebei.

x

Check Also

corona

Opgepast: dit zit er in de coronavaccins

Om gebruikers te informeren over hun medicijnen ...

vrijheid

Virus versus vrijheid: hoe het gezondheidssocialisme onze samenleving ontwricht

Door Karel Beckman Het coronabeleid dat onze ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

64
0
We lezen graag je reactie!x