
Uit recente studies is gebleken dat waterkers en broccoli, twee kruisbloemige groenten, het risico op verschillende kankersoorten verlagen door de concentratie antioxidanten in het bloed te laten toenemen.
Waterkers blijkt daarnaast het lichaam te beschermen tegen DNA-schade. De twee groenten verlagen de kans op darm-, borst- en prostaatkanker. Ze bevatten glucosinolaten, fytonutriënten die isothiocyanaten produceren. Die geven de groenten hun antikankerwerking.
In waterkers zijn stofjes gevonden die het signaal blokkeren dat tumoren aan weefsel in het lichaam geven, waardoor ze niet verder kunnen groeien.
Kankerstamcellen
Waterkers en broccoli bevatten van nature fenethylisothiocyanaat. Dit stofje gaat de strijd aan met kanker. Mensen die chemotherapie ondergaan denken dat kanker uit hun lichaam zal verdwijnen. In werkelijkheid verdwijnt alleen de tumor. De kankerstamcellen blijven intact. Dit is de reden waarom kanker na verloop van tijd kan terugkomen.
Kankerstamcellen die worden behandeld met fenethylisothiocyanaat sterven binnen 24 uur af. Het kan dus zeker geen kwaad om meer broccoli en waterkers te eten. Zorg ervoor dat je lichaam genoeg kankerwerende voedingsstoffen krijgt.
Deze 7 superfoods helpen tegen kanker
David Icke lanceert tv-station: The People’s Voice
Collectieve rechtszaak om WHO-pandemieverdrag en Bill Gates te stoppen gaat verder op 9 juli
Biden waarschuwde in februari: als Rusland binnenvalt, maken wij een einde aan Nord Stream 2
Bedrijf dat in WOII propaganda maakte voor naziregime gaat fake news bestrijden in Europa. Gaat het ooit nog goedkomen?
Oud-informateur Van Zwol: het geld is op. En de media maar schrijven dat Kaag de schatkist blakend gezond achterliet
Chauffeur van Arriva luistert in de bus naar Karel van Wolferen, media maken er een drama van
Meerdere getuigen zagen bombarderende straaljagers op dag van ramp met MH17. Dit zeiden ze erover
Advies dat artsen al 30 jaar geven voor een gezond hart blijkt niet te kloppen. Wat je moet (w)eten