Bewustzijn

Deze film is een absolute must-see: Ben jij er klaar voor om wakker te worden?

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De manier waarop we onze planeet behandelen, is een weerspiegeling van de manier waarop we onszelf en anderen behandelen. De meeste mensen geloven dat de externe wereld de enige realiteit is. Mensen klampen zich eraan vast en laten zich leiden door angst en hebzucht. Ze lopen rond als zombies.

In de film Mind the Matrix van de Nederlandse filmmaker Christianne van Wijk bespreken diverse experts hoe we weer in harmonie kunnen komen en kunnen terugkeren naar onze natuurlijke staat. Wereldwijde verandering is pas mogelijk als we zelf het goede voorbeeld geven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Als we ontwaken en ontdekken wie we werkelijk zijn, zal de realiteit zich vanzelf aanpassen. Als we gericht blijven op de externe wereld zal er geen verandering plaatsvinden. Of zoals Mahatma Gandhi zei: “Wees de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren.”

Eigen kracht

Deze film is een absolute must-see: Ben jij er klaar voor om wakker te worden?“Het valt me op hoe de grote massa alles accepteert zonder vragen te stellen en te onderzoeken,” zegt Van Wijk. “Dat is het grootste probleem. Het schapengedrag. We zijn als mensen vergeten hoe het is om soeverein in onze eigen kracht te staan. Om echt ‘mens’ te zijn.”

“Met Mind the Matrix lok ik de mensen uit om weer wakker te gaan worden en te gaan onderzoeken: van binnen en van buiten,” gaat ze verder. “Voordat het te laat is en de planeet aarde niet langer een plek is om dit te kunnen doen. Door natuurrampen, vervuiling of de overname van de wereld door een tegenstrijdig bewustzijn. Ik hoop dat dit helpt.”

Rothschild

Eén van de experts die in de film aan het woord komt is Ian R. Crane, die jarenlang in de olie-industrie werkte. Hij liep rond in Irak en zag van dichtbij hoe Saddam Hoessein het veld moest ruimen omdat een consortium onder leiding van de familie Rothschild toegang wilde krijgen tot de Iraakse olievelden. Hij stelt dat het Westen nu om dezelfde redenen een conflict met Rusland probeert uit te lokken, namelijk om toegang te kunnen krijgen tot Russisch gas.

De geschiedenis (evenals het heden) staat bol van heersers, bestuurders en machthebbers die vooral gekenmerkt worden door niets ontziend egoïsme. Wiens gezag vooral aangewend wordt voor de eigen macht en rijkdom, zonder enig oog voor de ellende en armoede van de bevolking. Mensen met een psychopathische inslag komen onevenredig vaak naar boven drijven in bestuurlijke functies.

Archonten

In het oude Griekenland werden dit soort mensen ook wel in verband gebracht met archonten, een term die is afgeleid van het Griekse woord voor ‘heerser’. In de gnostiek zijn archonten bestuurders die de menselijke ziel gevangen houden tijdens haar aardse verblijf. Na de dood zal een archont proberen de ziel tegen te houden.

De rijken worden rijker en de armen worden armer. Inmiddels is meer dan 60 procent van alle rijkdom op aarde in handen van slechts zeven families. Toch worden veel mensen die dit soort dingen aankaarten bestempeld als complottheoretici. Hoe het anders kan zie je in Mind the Matrix.

Wil jij de wereld graag zien veranderen? Wil je inspiratie opdoen en zien hoe een kleine verandering in je leven al een enorme impact kan hebben? Wil je iets positiefs bijdragen aan de wereld? Bekijk dan onderstaande video:

Nu met Nederlandse ondertiteling!

[Mind the Matrix]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Het probleem is dat men de goden en meesters en hoge wetenschappers aanvalt.

exegese
exegese
7 jaren geleden

De meest effectieve manier om je lichaam en geest te ontgiften is Ayahuasca thee. Ook het initiatief om deze film te maken is ontsproten uit de effecten van een Ayahuasca-sessie. Het heft de hypnotische werking van the Matrix op en brengt de naakte waarheid aan het licht.

hans
hans
7 jaren geleden

Of zoals Mahatma Gandhi zei: “Wees de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren.”.

Tja, dat is nou precies wat er gebeurd. En waarom het zo’n klerezooi is op veel plaatsen.

pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

Bah, wat heb ik toch een hekel aan de term “wakker worden”. Alsof er maar één manier is om tegen de werkelijkheid aan te kijken. En als je een andere visie hebt, dan ben je een “slaper”, “schaap” of “zombie”. Is dit hoe de “wakkere mens” denkt over zijn medemens?

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x