Homepagina » Bewustzijn » Deze film is een absolute must-see: Ben jij er klaar voor om wakker te worden?
Deze film is een absolute must-see: Ben jij er klaar voor om wakker te worden?

Deze film is een absolute must-see: Ben jij er klaar voor om wakker te worden?

De manier waarop we onze planeet behandelen, is een weerspiegeling van de manier waarop we onszelf en anderen behandelen. De meeste mensen geloven dat de externe wereld de enige realiteit is. Mensen klampen zich eraan vast en laten zich leiden door angst en hebzucht. Ze lopen rond als zombies.

In de film Mind the Matrix van de Nederlandse filmmaker Christianne van Wijk bespreken diverse experts hoe we weer in harmonie kunnen komen en kunnen terugkeren naar onze natuurlijke staat. Wereldwijde verandering is pas mogelijk als we zelf het goede voorbeeld geven.

Als we ontwaken en ontdekken wie we werkelijk zijn, zal de realiteit zich vanzelf aanpassen. Als we gericht blijven op de externe wereld zal er geen verandering plaatsvinden. Of zoals Mahatma Gandhi zei: “Wees de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren.”

Eigen kracht

Deze film is een absolute must-see: Ben jij er klaar voor om wakker te worden?“Het valt me op hoe de grote massa alles accepteert zonder vragen te stellen en te onderzoeken,” zegt Van Wijk. “Dat is het grootste probleem. Het schapengedrag. We zijn als mensen vergeten hoe het is om soeverein in onze eigen kracht te staan. Om echt ‘mens’ te zijn.”

“Met Mind the Matrix lok ik de mensen uit om weer wakker te gaan worden en te gaan onderzoeken: van binnen en van buiten,” gaat ze verder. “Voordat het te laat is en de planeet aarde niet langer een plek is om dit te kunnen doen. Door natuurrampen, vervuiling of de overname van de wereld door een tegenstrijdig bewustzijn. Ik hoop dat dit helpt.”

Rothschild

Eén van de experts die in de film aan het woord komt is Ian R. Crane, die jarenlang in de olie-industrie werkte. Hij liep rond in Irak en zag van dichtbij hoe Saddam Hoessein het veld moest ruimen omdat een consortium onder leiding van de familie Rothschild toegang wilde krijgen tot de Iraakse olievelden. Hij stelt dat het Westen nu om dezelfde redenen een conflict met Rusland probeert uit te lokken, namelijk om toegang te kunnen krijgen tot Russisch gas.

De geschiedenis (evenals het heden) staat bol van heersers, bestuurders en machthebbers die vooral gekenmerkt worden door niets ontziend egoïsme. Wiens gezag vooral aangewend wordt voor de eigen macht en rijkdom, zonder enig oog voor de ellende en armoede van de bevolking. Mensen met een psychopathische inslag komen onevenredig vaak naar boven drijven in bestuurlijke functies.

Archonten

In het oude Griekenland werden dit soort mensen ook wel in verband gebracht met archonten, een term die is afgeleid van het Griekse woord voor ‘heerser’. In de gnostiek zijn archonten bestuurders die de menselijke ziel gevangen houden tijdens haar aardse verblijf. Na de dood zal een archont proberen de ziel tegen te houden.

De rijken worden rijker en de armen worden armer. Inmiddels is meer dan 60 procent van alle rijkdom op aarde in handen van slechts zeven families. Toch worden veel mensen die dit soort dingen aankaarten bestempeld als complottheoretici. Hoe het anders kan zie je in Mind the Matrix.

Wil jij de wereld graag zien veranderen? Wil je inspiratie opdoen en zien hoe een kleine verandering in je leven al een enorme impact kan hebben? Wil je iets positiefs bijdragen aan de wereld? Bekijk dan onderstaande video:

Nu met Nederlandse ondertiteling!

[Mind the Matrix]

Vond je deze informatie goed? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

40 reacties

 1. Het probleem is dat men de goden en meesters en hoge wetenschappers aanvalt.

  3 likes
 2. Mijn inziens moet men beginnen bij de manipulatieve meester die de mensheid geheel negatief geprogrammeerd heeft. Die dus men moet je Vrijmetselarij gaan zien als zijn manipulator en programmeur. Bij een beter bewustzijn zal men hun gaan zien en zal men ook gaan inzien dat het anders moet en zal gaan maar men moet wel die negatieve bron gaan zien.

  1 likes
  • De manipulatoren en programmeurs, zoals jij ze noemt, die verantwoordelijk zijn voor alle ellende, oorlogen en hersenspoelingen zijn de doortrapte organisaties die zich tussen de mens en zijn oorsprong hebben weten te wringen, dat is religie in al zijn verschillende verschijningen.
   Zij hebben de mens op een dwaalspoor gezet met hun occulte rituelen en hun bloedige oorlogen die mensen moesten dwingen hun “overtuigingen”te accepteren als absolute waarheid. Dat is wat de mensheid van zijn eigenheid, zijn contact met God, zijn contact met de natuur en zichzelf heeft vervreemd. En het gaat heden ten dage nog steeds door met hun huurlingen, hun godsdienst fanaten, hun terreurdaden die de wereld in angst en beven achter laten. De vrijmetselarij is vergeleken bij de macht van de religies slechts een zielig uitvloeiseltje. De ware macht zit in Rome in het Vaticaan, de Paus samen met de duivel Lucifer. Die hij als God aanbid in de Sint Pieter in Rome, ten overstaan van iedereen die het maar horen wil of zien. https://www.youtube.com/watch?v=dcpVrtv2t-M

   7 likes
   • “””De vrijmetselarij is vergeleken bij de macht van de religies slechts een zielig uitvloeiseltje. De ware macht zit in Rome in het Vaticaan, de Paus samen met de duivel Lucifer. Die hij als God aanbid in de Sint Pieter in Rome, ten overstaan van iedereen die het maar horen wil of zien”

    Dat is het heilig roomse rijk . In feite de Antichrist .
    De jezuiten beraamden alles ook de protocollen van Sion zijn een conspiracy van hun hand . Rusland moest buitengesloten worden .

    De jezuiten wilden een heilgi roomse rijk , de paus

    3 likes
    • @Michaël

     Hoi Michaël, Mensen weten niet waar jij het over hebt als je over andere groepjes gaat praten dus wees duidelijk voor iedereen en ga dan moeilijk en ingewikkeld doen!! De Vrijmetselarij is een algeheel begrip van al die geheime groepjes en daarmee begrijpt iedere Nederlander je. Dus ik zeg het nogmaals, ga niet ingewikkeld doen met groepjes als je ze met 1 naam kan noemen.

     0 likes
     • Je kent er niets van Blaaskaak .
      Vrijmetselaars ,en Illuminati zijn al iets verschillend, en er zijn ook goede vrijmetselaars, heel goede zelfs ! De jesuiten zijn altijd slechterikken en oorzaaak van alle ellende op de wereld . Weinigne kenne hier de warheid uit het kluwen.

      4 likes
     • Hier sla je de spijker op zijn kop @michaël, Chapeau !

      2 likes
   • Het zijn nazi praktijken. Maar eindelijk vallen ze door de mand, de gluiperds.
    Age of Aquarius.

    3 likes
 3. De meest effectieve manier om je lichaam en geest te ontgiften is Ayahuasca thee. Ook het initiatief om deze film te maken is ontsproten uit de effecten van een Ayahuasca-sessie. Het heft de hypnotische werking van the Matrix op en brengt de naakte waarheid aan het licht.

  9 likes
 4. Bah, wat heb ik toch een hekel aan de term “wakker worden”. Alsof er maar één manier is om tegen de werkelijkheid aan te kijken. En als je een andere visie hebt, dan ben je een “slaper”, “schaap” of “zombie”. Is dit hoe de “wakkere mens” denkt over zijn medemens?

  10 likes
 5. ik vind de meeste reacties hier weer het bewijs, van vooral niet verder kijken dan je neus lang is. Ongelooflijk hoe je over een onderwerp als dit elkaar naar het leven staat. Of klagen over de muziek. Er werd in de film letterlijk niks door je strot geramd, het beoogde alleen maar een andere kijk. Het zal dan ook wel angst zijn die regeert… ook hier.
  Mijn laatste reactie hier. Gaat u allen goed.

  10 likes
 6. Diepe zucht….
  WEER een film met pratende hoofden, over “bewustwording”.

  6 likes
  • Zit tenminste eens een keer ondertiteling bij kun je het eens delen met mensen minder begaan in het Engels. Dus rustig aan met het afkraken.

   (peter hier heeft de film overigens niet eens bekeken voor een reactie te plaatsen)

   1 likes
 7. Contradictie ten top..
  De televisie als medium gebruiken om slapende mensen wakker te maken,is als een droom die wanneer hij voorbij is weer snel vergeten is.
  De alternatieve media is gevuld met goeie initiatieven die kant nog wal raken door een waardeloze manier van distributie.zo zal ook dit filmpje aanluiten in de lange rij van discovery’s “through the wormhole,elegant universe,of neill degrassi tylers cosmos.
  De enige manier wat werkt,is heel veel face to face contac en daaruitvolgende meningswisselingent ,en daar mis je nu de achterban….

  0 likes
  • Sorry, je praat onzin. Deze film is zeer verfrissend, vergeleken met wat de MSM dagelijks over ons heen strooit. Op welke (spiritueel) niveau je deze film ook wil plaatsen, dit is volgens mij wel de manier waarop media positief gebruikt kan worden om mensen niet te misleiden, maar werkelijk te informeren om mensen spiritueel een stapje verder te helpen. Beter dan de vieze, geestvervuilende linkse multi cul propganda van DWDD, Nieuwsuur, Pauw, NPO, enz.

   6 likes
 8. Of zoals Mahatma Gandhi zei: “Wees de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren.”.

  Tja, dat is nou precies wat er gebeurd. En waarom het zo’n klerezooi is op veel plaatsen.

  4 likes
 9. Wat een onzin weer

  4 likes
 10. Een enorme hoeveelheid onzin. Alles weer over goden, religie en andere soorten aanbiddingen. Je weet toch wel dat het geloof de meeste doden op z’n naam heeft. Wees je zelf, kom je vaak heel veel verder mee.

  4 likes
 11. Zolang de mens zich met goden en demonen bezig blijft houden zal hij zo dom blijven zoals hij nu is.

  3 likes
 12. Mijn complimenten voor het plaatsen van deze ruim omvattende docu..

  Groet,

  dbv13

  4 likes
 13. “Herhaling is de beste leermeester” Zo zie ik het, en zo blijf ik het zien.
  Het herinnert me aan hoever ik m’n schreden (ijkpunten) heb gezet, en wat zijn m’n volgende stappen zou kunnen zijn.
  Ik ervaar dit jaar als een leerzame jaar, alsof het Universum met mij synschroniseerd en andersom.

  Ik vond de film verhelderend, komt ook dat ik van boeren afkomst ben, en die band hou je ook al ben ik sinds decenia’s ‘n stadse.

  Verder ga ik er niet op in vanwege de ‘rumoerige’ reactie’s

  2 likes
 14. Nou heb hem (helemaal) gekeken. Vond het maar een saai eentonig langdradig van de hak op de tak geknipt verhaal met irritante muziek eronder. En niets gezien of gehoord wat ik nog niet wist.

  1 likes
 15. Hele irritante muziek in deze film, storend.

  1 likes
 16. Destijds dat boek gelezen van Maarten Toonder getiteld de bovenbazen.geeft op zijn humorvolle manier de realiteit door
  Was ooit als los boek te koop.
  Ik h eb geen enkele relatie met de uitgever nog met de erfgenamen
  Oordeel zelf en word wijzer onder het lachen
  mvg jack

  1 likes
 17. Opgejaagd worden en geen oplossing meer zien is overal ter wereld hetzelfde , maar het één beoogd vooruitgang terwijl andere leiders op vroegere dromen teruggrijpen, zijnde uw antwoord op uw zoeken . Waarom laten wij ons denken bepalen door het bevoordeelde recht van een groep die onze leiders moeten voorstellen ? Leiders die zo ver van de kudde afstaan en die meestal alleen maar serieus kunnen zijn ?

  Dit stelsel verarmt je eigen recht omdat het toestaat je leven te vervreemden van de mogelijkheid om direct je leven te upgraden . De enige waarheid leeft uit je binnenste, zijn we daar bang voor ? Noch links noch rechtse leiders hebben de sleutel die ons kan herenigen waarmee onze waarden stijgen boven de twee beelden hier geschetst. Daarom verwonder ik me altijd weer dat ook deze site zo stellig een bepaalde kant verdedigd en de andere kant alleen maar fout is . Als zij de keuzebreedte van mensen eens centraal gingen zetten zou deze verhalen ondergeschikt raken tegen het licht van het grote plaatje, hoe kunnen we op eerlijke manier een fijn leven delen . En Liefde hoopt alles , want zij is geen vijand van de mens, de mens zou alleen daar voor moeten kiezen en de sterke man of vrouw zich hierop (Liefde) moeten verlaten ..

  0 likes
 18. Mensen die niet in zichzelf kunnen geloven , zoeken sterke leiders . Als leiders dit symptoom instant willen houden , dan zijn dit mensenhaters . Er zijn leiders die hoger ontwikkeld zijn dan het volk , er er zijn leiders die lager dan het volk ontwikkeld zijn . Het is een geschenk wanneer een volk leert uit de wijsheid van de hogere mens , zijnde leider, en het vergroten van afhankelijkheid wanneer zij in een loeder geloven .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Iran infiltreert in Amerikaanse leger en doet deze ontstellende ontdekking

Iran infiltreert in Amerikaanse leger en doet deze ontstellende ontdekking

De Iraanse Revolutionaire Garde (IRG) is erin ...

dilyana-cnn

Journaliste vertelt de waarheid over wapenleveringen van de CIA aan terroristen in Syrië. Dit is wat er vervolgens met haar gebeurt

Een Bulgaarse journaliste heeft een onthullend artikel ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+