Graancirkels

VIDEO: Duitsland in de ban van reusachtige graancirkel

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vele duizenden mensen worden naar een mysterieuze graancirkel in het Duitse Beieren getrokken. De formatie, die afgelopen week werd ontdekt in de gemeente Raisting, heeft een diameter van 75 meter en bestaat uit drie ringen.

Duitsland in de ban van reusachtige graancirkel
Graancirkel in Raisting (DPA)
De graancirkel werd gespot vanuit een luchtballon, waarna het nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidde op internetfora, meldt Bild. “Ze zongen, dansten, speelden gitaar en sliepen zelfs in het weiland,” aldus een lokale bewoonster over de bezoekers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Veel bezoekers geloven dat de graanformatie niet is gemaakt door mensen, meldt de Süddeutsche Zeitung. “Dit is een technologie die we nog niet onder de knie hebben,” vertelde één van de bezoekers aan de krant. “Ze willen ons laten zien dat ze hier zijn en dat ze van ons houden.”

De graancirkel ligt vlak bij een oud-communicatiestation dat in 1969 werd gebruikt om de eerste maanlanding uit te zenden in Europa.

Christoph Huttner, de boer die eigenaar is van de grond, zei dat hij de graancirkel niet heeft gemaakt. “Dit is erg moeilijk om te doen,” zei hij. “Ik weet niet hoe ze dit hebben gedaan. Er zijn geen bandensporen te zien, helemaal niets.” De schade bedraagt een paar honderd euro.

miriam schafer
Miriam Schäfer (31): “Ik heb de cirkel via Facebook ontdekt, ben er direct naartoe gegaan. Ik geloof dat dit het werk is van buitenaardsen.” (Robert Gongoll)

Duitsland in de ban van reusachtige graancirkel

[The Local]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Een zichtbaar bewijs dat UFO’s bestaan; als je zegt dat je zelf UFO’s hebt gezien dan is er niemand die je geloofd, terwijl graancirkels meer tastbaarder zijn.

pommetje
pommetje
9 jaren geleden

@Kalki,
Wat hebben UFO’s hier nu mee te maken?
Er is tot op heden nogsteeds geen bewijs gevonden dat een UFO deze graancirkels maken.
Waarom wordt er nu toch gelijk weer aan buitenaardsen gedacht??
Zeker op deze site is het vooral, als de gewone burgers, boeren en buitenlui het niet kunnen verklaren, moet het wel buitenaards/UFO zijn.
Grote onzin dus!

Marc
Marc
9 jaren geleden

Een mooie formatie. Er zal ongetwijfeld een uitleg volgen op de crop circle connector. Interessant dat er nu meer cirkels lijken te ontstaan buiten het gebied van Wiltshire. Eveneens interessant dat de cirkel is ontstaan op veld dat grenst aan een oud communicatiestation. Dat gebeurde in Engeland ook al eerder, in Chilbolton.

Anders dan Kalki zie ik graancirkels niet direct als een bewijs dat UFO’s bestaan of dat buitenaards leven bestaat. Ik sluit het niet uit, maar er zijn veel krachten die een rol kunnen spelen bij dit fenomeen, wij kunnen het ook zelf zijn-dan zijn de cirkels een soort psycho-reactieve afspiegeling van onszelf. Het kan te maken hebben met een natuurlijk proces waarbij er bijvoorbeeld een wisselwerking plaatsvindt tussen aquiferen en bepaalde plekken met een specifieke energie.

En ja, dan kan het ook nog iets zijn dat intelligente mensen maken die plezier hebben in het maken van de cirkels zelf en plezier hebben in het voor de gek houden van mensen die er iets bovennatuurlijks in zien(John Lundberg, Circlemakers). Maar vergeet niet dat er in de afgelopen 20 jaar honderden cirkels zijn ontstaan, als ik dan weer zo een Doug and Dave verhaal lees bij de reacties op deze site dan vind ik dat wel erg mager, doe zelf onderzoek.

Graancirkels lijken te werken op het onderbewustzijn, de geometrie is vaak wonderlijk perfect, het materiaal (graan en andere planten) wordt met omzichtigheid neergelegd in een patroon. Mensen reageren meestal direct op een graancirkel, ze worden moe, blij of ervaren iets in die cirkel wat ze normaal gesproken niet ervaren. Ik vind het fenomeen hoopvol, omdat er blijkbaar krachten zijn in de natuur, die wij niet kennen en die wij (nog) niet begrijpen. In deze rationele wereld is het prettig dat niet alles verklaard kan worden. Als het boodschappen zijn om met ons te communiceren dan luisteren we blijkbaar slecht.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Wat mij het meeste intrigeert is wat de betekenis dient te zijn van deze mooie cirkel.
Is het een verschuiving m.b.t. onze aarde ? ( de 3 cirkels in de cirkel verschuiven op de een of andere manier) Dat kan ik op zich plaatsen, maar een ander soort van boodschap hmmmmmmmmm, geen idee ..

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x