CoronaBinnenland

De PANIEK wordt aangewakkerd: ‘Moeten we weer vrezen voor corona?’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

De GGD’s zijn druk bezig om personeel te werven voor de vaccinatiecampagne in de herfst. Intussen loopt het aantal virusdeeltjes in het rioolwater op. De concentraties zijn gestegen naar het hoogste niveau sinds half mei.

“Moeten we toch weer vrezen voor corona?” aldus De Telegraaf. Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix antwoordt: “Jullie mogen vrezen wat je wil. Wij doen niet mee. Nooit meer.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De angstmachine draait weer op volle toeren. Commentator Eva Vlaardingerbroek is verbaasd dat ze denken dat het weer gaat lukken. Aan de andere kant zijn er veel mensen die nog steeds denken dat het vaccin ons uit de pandemie heeft gekregen, schrijft ze.

Geen enkele schaamte

“Weg met de angstpropaganda. Weg met de lockdowns, mondkapjes, vaccinaties en medische discriminatie,” reageert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Nu niet. Nooit niet. Nooit meer.”

In de Verenigde Staten zijn op sommige plekken de mondkapjes weer verplicht en wordt er weer bron- en contactonderzoek gedaan. Alex Jones zei vorige week dat de beperkingen weer terug zullen keren.

Senator Rand Paul zei dat mensen die dergelijke maatregelen nu afkondigen ‘geen enkele schaamte kennen’. Hij voegde toe dat de ‘hysterie’ wordt aangewakkerd door linkse media in opdracht van hun bazen: Big Pharma.

Het is allemaal toeval

De ineenstorting van de vraag naar vaccins tegen corona doet de vaccinmakers pijn. Pfizer heeft een tegenvallend financieel kwartaal gedraaid. Janssen sluit nagenoeg de volledige vaccinafdeling waardoor banen op de tocht staan.

Schrijver Leon de Winter merkt op dat vlak bij waar hij woont de priktenten weer worden ingericht. Hij vraagt zich af: “Waarom hield de paniek aan ook al waren er wetenschappers die al vroeg beweerden dat het virus voor de meeste mensen ongevaarlijk was? Waarom zoveel repressie met ME’ers die bleven doormeppen? Waarom werd ons verteld dat het nooit meer zo zou worden als vóór de pandemie? Als je niet op de zwarte lijst van weldenkende mensen wilt belanden, moet je denken: het is allemaal toeval.”

4.9 196 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A van der Klooster
A van der Klooster
7 maanden geleden

Leugens en nog eens Leugens.

Dree
Dree
7 maanden geleden

Toeval bestaat niet!!

Dit de waarheid
Dit de waarheid
7 maanden geleden

DAAR TRAPPEN WE NOOIT MEER IN !!! IDIOTE MSM-HYSTERIE.

tray de pum
tray de pum
7 maanden geleden

Spuit mijn portie maar in een “auwe-heg”,dat wil ik zelfs fikkie niet aan doen…..

Back to top button
146
0
We lezen graag je reactie!x