Buitenland

Rusland verdenkt Amerika ervan nieuwe pandemie te bekokstoven en dit zou het doel zijn

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!

Generaal Igor Kirillov, het hoofd van de Russische nucleaire, chemische en biologische beschermingstroepen, heeft gesuggereerd dat de Verenigde Staten COVID-19 hebben ontwikkeld en ingezet voor ‘offensieve doeleinden’.

Rusland verdenkt de VS er bovendien van een nieuwe pandemie te bekokstoven. Het doel: wereldcontrole over de ‘biologische situatie’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Moskou stelt dat het nieuwe coronavirus is ontwikkeld door Big Pharma, USAID en de EcoHealth Alliance van Peter Daszak.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet veel goeds van plan

Generaal Kirillov verwees ook naar Event 201, een pandemiesimulatie die op 18 oktober 2019 in New York is uitgevoerd door de WHO, Gates Foundation en de Johns Hopkins-universiteit. Velen geloven dat deze simulatie een soort generale repetitie was.

Kirillov denkt daarnaast dat het nieuwe Office of Pandemic Preparedness and Response Policy van de regering-Biden niet veel goeds van plan is.

Dit nieuwe agentschap, dat afgelopen maand is aangekondigd, gaat zich bezighouden met gezondheidsbedreigingen die zouden kunnen leiden tot een pandemie. Daarbij worden COVID-19, apenpokken, polio, vogelgriep, griep en RSV genoemd.

Duidelijke trend zichtbaar

De gepensioneerde generaal-majoor Paul Friedrichs is door Biden benoemd tot directeur van het agentschap.

Kirillov verwees ook naar schokkende documenten die recentelijk door Russische speciale troepen zijn gevonden en die zouden onthullen dat het Amerikaanse leger in Oekraïne onderzoek verricht naar biowapens.

Er is volgens de generaal een duidelijke trend zichtbaar: ziekteverwekkers waar het Pentagon in geïnteresseerd is – waaronder COVID-19, vogelgriep, Afrikaanse varkenspest – ontaarden in pandemieën en Amerikaanse farmaceutische bedrijven verdienen daaraan.

[Zero Hedge via American Greatness]

4.9 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
9 maanden geleden

Wist ik al, in het voorjaar komt de volgende epidemie let maar op😕😕

Jeroen
Jeroen
9 maanden geleden

Even één ding wel in gedachten houden. Hoe je ook over de zaak Oekraïne denkt, Rusland heeft belang bij propaganda tegen de VS. Doch, ik vrees dat Poetin hier wel redelijk dicht bij de waarheid kan zitten.

Ik weet nog wel dat toen Rusland als eerste kwam met een vax tegen COVID en dit “Spoetnik vaccin” noemde, ik wel aan het denken ging,. Dit was natuurlijk een overduidelijke verwijzing naar de eerste bemande ruimtevlucht waarmee de USSR destijds de VS kon aftroeven. De politieke lading droop van alles af. Ik verdenk Poetin ervan geweten te hebben dat COVID een Hoax was en met zo’n zwaar politiek beladen naam een hint te hebben willen geven, dat het NIET om volksgezondheid ging, maar om politiek. De negatieve reactie van ’t westen hier op en de latere Oekraïne oorlog die natuurlijk aan het “einde van de pandemie” in zijn timing wel erg toevallig kwam zetten dit voor mij al meer kracht bij.

Het is natuurlijk maar een theorietje. Wat weet ik nou?

C.J. van der Nagel
C.J. van der Nagel
9 maanden geleden

100% gelijk heeft hij, niet mijn oorlog niet in mijn naam respect dat ie geen bom gooit op den Haag of de Botlek….Die F16 is er niet om brood te bakken.

jessie nameles
jessie nameles
9 maanden geleden

allemaal bukken voor de nieuwe variant?? denk t niet. een goede manier om mails balleds ff te laten vermenigvuldigen wat ze op de lagere school zouden moeten leren maar, ander verhaal…de msm is al begonnen voor het begint. een school in een [democrat state] wil al dat iedereen weer ff muilkorfjes en afstand nemen weer verplicht word . verkiezing vervalsing op een global scale. in 2024 in de usa en in nederland??in november als er weer een griepje heerst !!!!!!!!!!!!!!

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x