Homepagina » Buitenland » Florida: Meer dan helft patiënten die levensreddende covidbehandeling krijgen, is volledig ingeënt
florida
Foto: Ministerio de Defensa del Perú CC BY 2.0

Florida: Meer dan helft patiënten die levensreddende covidbehandeling krijgen, is volledig ingeënt

Een woordvoerster van het kantoor van Ron DeSantis, de gouverneur van Florida, heeft gezegd dat meer dan de helft van de mensen die zich in Zuid-Florida melden voor een behandeling met monoklonale antilichamen, volledig gevaccineerd is.

Woordvoerster Christina Pushaw reageerde op een bericht op Twitter waarin werd gesuggereerd dat ongevaccineerde mensen de reden zijn dat er veel vraag is naar monoklonale antilichamen. “Meer dan de helft van de patiënten die in Zuid-Florida worden behandeld met monoklonale antilichamen is volledig gevaccineerd,” schreef Pushaw.

Monoklonale antilichamen zijn kunstmatige eiwitten die zich hechten aan virusdeeltjes, zodat het lichaam ze herkent en opruimt.

Patiënten zullen lijden

Vorige week kondigde het Witte Huis aan de voorraad te gaan reguleren in verband met ‘leveringsproblemen’. Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid gaat bepalen hoeveel producten een staat krijgt.

Eerder konden staten en ziekenhuizen antilichamen aanschaffen zonder eerst langs de federale overheid te moeten. DeSantis waarschuwde dat patiënten ‘als gevolg hiervan zullen lijden’.

Tirannieke federale vaccinatieplicht

De regering-Biden en zijn bondgenoten in de mediawereld hebben beweerd dat Florida te veel mensen behandelt met monoklonale antilichamen vanwege de lage vaccinatiegraad, zei Pushaw tegen de krant The Epoch Times.

Ze voegde toe dat Biden heeft uitgehaald naar gouverneur DeSantis omdat hij zich verzet tegen de ‘tirannieke federale vaccinatieplicht’.


[Zero Hedge via The Epoch Times]

5 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
27 dagen geleden

Ik las onlangs dat de geïnjecteerden wel een levensreddende behandeling krijgen om reden dat zij trouw hebben gezweerd aan het totalitaire regime.

bart
bart
27 dagen geleden

Niemand weet wat waar / niet waar is; los daarvan we worden verplicht een qr code samenleving in te gaan > wat niet alleen nadelen heeft!

Echter is het probleem dat hiervoor een niet geteste vaccin moet voor worden genomen…..

Annette
Annette
27 dagen geleden

Logisch toch dat de regering Biden zich hier fel tegen verzet? DAT is natuurlijk helemaal niet volgens plan. Het plan is juist om mensen met die prikken op korte of langere termijn om het leven te brengen. Zeker niet om ze juist het leven te redden.
Wij leven in een krankzinnige wereld. Deze week had ik ook gelezen, dat (ik dacht) in Australië mensen die naar het ziekenhuis worden gebracht en zijn gevaccineerd, worden behandeld met Ivermectine.
De mensen die naar het ziekenhuis komen en NIET gevaccineerd zijn, die worden aan de beademing gelegd. Dat betekent in veel gevallen de dood.
Met deze monoklonale (had ik nog nooit van gehoord!) antilichamen zal het waarschijnlijk straks net zo gaan als het hydroxychloroquine en ivermectine: zal wel bij wet verboden worden.
Het duistere plan is toch om de wereldbevolking te verminderen? Iedereen die dat probeert te verhinderen, zal worden tegengewerkt.

Mikkie
Mikkie
27 dagen geleden

Afgelopen week 2 IC-verpleegkundigen ontmoet. Werken samen in 4 ziekenhuizen.
“Corona is allang verdwenen”
” er liggen geen corona patienten op de IC. Wat er nu ligt is ” gewoon griep, influenza a of b.”
” wij hebben geen idee wat corona nou precies geweest is”
“Wij snappen werkelijk niet dat wij geen corona hebben gehad…we hebben zóveel patienten behandeld”

x

Check Also

kuipers

Ernst Kuipers krijgt stortvloed aan kritiek na uitspraken over ongevaccineerden: ‘Wat een waanzin’

Ik denk dat de coronapas goed is. ...

itali

Beelden: Massale demonstraties in Italië tegen gezondheidstirannie, politie slaat erop los

In Rome zijn afgelopen weekend massale protesten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x