Buitenaards

De Plejadiërs, de Verzetsbeweging en het ultimatum

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ingewijde Drake sprak tijdens zijn laatste update over het afzetten van de Amerikaanse minister van Justitie Eric Holder, zijn brief aan het leger en de publieke bekendmaking van buitenaardsen onder ons.

Hij onthulde dat buitenaardse wezens onder ons zijn en nu helpen. Drake riep op tot de verwijdering van het onwettige en onderdrukkende regime in Washington.

Ook schreef hij een open brief aan het Amerikaanse leger. In zijn brief benadrukte Drake dat het leger er goed aan doet nu actie te ondernemen tegen de duistere kabal omdat het anders betekenisloos zal worden.

Het verzet

Drake bekent dat er onder ons goede en slechte buitenaardsen bestaan. Er zijn bijvoorbeeld Plejadiërs om te helpen. Omdat alle communicatie in de gaten wordt gehouden hebben we echter geen privacy.

De Plejadiërs, andere goedaardige buitenaardse beschavingen en de Verzetsbeweging houden alles nauwlettend in de gaten. Er is een ultimatum gesteld aan de oude garde. De plannen van de Plejadiërs en de Verzetsbeweging liggen klaar. De precieze uitvoering van die plannen hangt tot op een bepaalde hoogte af van de goedaardige militaire groep.

Geen cataclysmen

De liefdevolle buitenaardse krachten zorgen ervoor dat zich op aarde in de nabije toekomst geen cataclysmen voordoen. Ze grijpen in zodra dat dreigt te gebeuren.

Er zijn momenteel krachten actief die groter zijn dan we ons kunnen voorstellen en die zullen zorgdragen dat het licht op planeet aarde gaat zegevieren.

Bekijk ook de nieuwste update van Julia May over onder andere genetisch gemanipuleerde wiet en het stoppen met afknippen van haar.

Bron: YouTube/juliamay11

News Article by LadyDragon… “Drake disclosed and confirmed that aliens are among us”
Cobra New Message, 6-17-12… “Pleiadians, Resistance Movement, and the Event”

Lees ook: Drake on Global Voice Radio 6-17-12… VITAL UPDATES

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joker
Joker
10 jaren geleden

Als ik het goed begrijp: de Plejadïers zijn ons gunstig gezind. Waarom helpen ze ons dan niet door de financiële crisis heen? Geen woorden maar daden, weet je wel!

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
10 jaren geleden

Goed, laten we eens kijken naar de Pleijaden in het algemeen (haalt wikipedia erbij)
Ook wel bekend als het Zeven gesternte. De Plejaden staan 440(!) lichtjaar van de aarden af, dus als je deze wil bereiken moet je 440 jaar lang met lichtsnelheid reizen. Het zijn voornamelijk STERREN (dus geen planeten) die met een telescoop vaak goed zichtbaar zijn.

De sterrenhoop heeft een afmeting van zo’n 12 lichtjaar en bevat minstens 500 sterren waarvan er enkele tientallen tot één à twee honderd met een amateurtelescoop te zien zijn. De helderste sterren zijn van type B. Wellicht een kwart van de sterren in de Pleiaden zijn echter bruine dwergen, “sterren” die te licht zijn om in hun kernen waterstof om te zetten in helium en die hun energie hoofdzakelijk in het infrarode deel van het spectrum uitzenden.

De Plejaden zijn ruim 100 miljoen jaar oud en nogmaals bestaan alleen maar uit sterren.

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
10 jaren geleden

[quote name=”Joker”]Als ik het goed begrijp: de Plejadïers zijn ons gunstig gezind. Waarom helpen ze ons dan niet door de financiële crisis heen? Geen woorden maar daden, weet je wel![/quote]
Sorry, Plejadiers bestaan niet. Net als de 7 dwergen..

Ik
Ik
10 jaren geleden

Hogerhand en reddende krachten? vertel dat maar tegen de mensen die de hongerdood overleeft hebben in afrika.

Op dit moment op grote schaal aan de gang door extreme droogte. Hoor je niets over!Ook niet op deze spirituele site!

1,45 miljoen uniekebezoekers per maand?
Ascentie en channelings zijn veel belangrijker, dan je in te spannen voor je medemens met een handtekeningenactie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x