Natuur en Milieu

Indrukwekkende paddenstoelwolk boven Peking (video)

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week is een gigantische paddenstoelwolk boven Peking gezien die deed denken aan de explosie van een atoombom, zo meldt China Daily.

Beelden van de mysterieuze wolk hebben inmiddels hun weg naar YouTube gevonden. Het gaat volgens de Britse Daily Mail hoogstwaarschijnlijk om een enorme cumulonimbus.

Persbureau Xinhua publiceerde adembenemende foto’s van de wolk boven de Chinese hoofdstad. De beelden zijn gemaakt vanaf enkele wolkenkrabbers.

Vorige week adviseerden Chinese autoriteiten inwoners van de stad Wuhan binnen te blijven nadat de stad werd gehuld in een gele en groene waas. De Chinese politie arresteerde twee internetgebruikers die zeiden dat de wolk was veroorzaakt door een chloorlek bij een chemisch opslagcomplex of een explosie bij een staalfabriek. Xinhua sprak van stroverbranding als oorzaak van de mist en ontkende dat zich industriële ongelukken hadden voorgedaan.

wolk2934872938742982342432

Eerder deze maand verzocht China de Amerikaanse ambassade in Peking te stoppen met het publiceren van gegevens over de luchtvervuiling. Volgens de Chinese autoriteiten is dat in strijd met de wet en diplomatieke conventies.

Onderstaande video’s zijn het afgelopen weekend verschenen op YouTube.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
10 jaren geleden

The Fist Of Chuck Norris XD

Sipco
Sipco
10 jaren geleden

http://www.telegraaf.nl/buitenland/12378208/__Atoomwolk_boven_Peking__.html Er wordt gesproken over een groen gele wolk.Een groen gele wolk ontstaat bij verbranding van koper, zwavel, en ook bij cloor!!Was er maar een verslaggever die had kunnen melden, met welke geur deze wolk gepaard ging, dan wisten we gelijk de uitkomst!!Maar niemand maakt mij wijs dat deze wolk een natuurlijke was, zelfs niet door een bepaalde lichtsinvalshoek van de zon!!!!

Blaf B
Blaf B
10 jaren geleden

Zie ik daar een UFO?1min25 onderste filmpje.

Sjaak
Sjaak
10 jaren geleden

Een cloorlek is het absoluut niet want chloor is zwaarder dan lucht en zakt naar de grond.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x