Gezondheid

Vaccins veroorzaken autismeachtige symptomen

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit het onderzoek van epidemioloog Tom Verstraeten van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC bleek dat kwik in vaccins verantwoordelijk is voor autismeachtige symptomen.

Hij presenteerde zijn bevindingen in juni 2000 tijdens een bijeenkomst in Atlanta, waar op dat moment 52 vaccinmakers aanwezig waren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 1997 gaf het Amerikaanse congres de Food and Drug Administration (FDA) opdracht om de hoeveelheid thiomersal in goedgekeurde medicijnen en vaccins te onderzoeken. In 2005 schreef Robert F. Kennedy jr. in het tijdschrift Rolling Stone dat thiomersal in vaccins tijdens de bijeenkomst werd gelinkt aan autisme, maar dat de hoofdonderzoeker zijn werk later moest aanpassen om het verband te verbergen.

Stoornissen

Dr. Verstraeten concludeerde: “We hebben een statistisch significant verband gevonden tussen blootstelling aan kwik in vaccins en autismeachtige symptomen.” De vaccins bleken onder meer groeistoornissen, tics, ADD, taalachterstand en ontwikkelingsstoornissen te veroorzaken.

Verstraeten haalde eerdere studies aan waarin een verband was aangetoond tussen kwik en ontwikkelingsstoornissen. De vaccinmakers stuurden hem naar huis om zijn werk overnieuw te doen.

GlaxoSmithKline

In de geneeskunde wordt de organokwikverbinding thiomersal soms gebruikt voor het conserveren van vaccins. Bij de afbraak van deze stof in het lichaam komt onder meer ethylkwik vrij. Er zijn aanwijzingen voor neurotoxiciteit als gevolg van vaccins met thiomersal. Onder andere de middelen Pandemrix en Focetria, die werden ingezet tegen de Mexicaanse griep, bevatten thiomersal.

Hoe liep het af met Tom Verstraeten? Na de bijeenkomst moest hij zijn data aanpassen zodat er geen verband meer kon worden gevonden tussen vaccins en autisme. Dat noemt de CDC wetenschap bedrijven. Verstraeten zelf werd korte tijd na de conferentie ingelijfd door vaccinmaker GlaxoSmithKline.

In onderstaande video legt cabaretier Sjaak Bral uit hoe we worden belazerd door de medische wereld:

Bron: Activistpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chuen
Chuen
10 jaren geleden

ca:90% van onze ziektes komen uit onze geest/verstand.

Ons lichaam is een prachtige machine, maar we begrijpen niet dat onze geest in balans moet zijn, om het gezond te houden.
Dit is de sleutel.

Omdat onze geest niet in balans is,
laten we ons volspuiten met ….
Of we slikken pillen met ….
We nemen geen verantwoording.
De dokter moet ons probleem oplossen…

Native wisdom:
The pollution begins in the mind

While some may cast him off as some “dumb Indian,” using his words, Grandfather Wallace understands the disruptive effect modern technology is having on our spiritual lives. He knows all too well that “TVs, radios, computers and IBM” are not in synch with where we should be going.

“There’s a war going on everywhere, whether it’s in TV, radio, computers or IBM,” he says. “The pollution begins in the mind. And it goes around and contaminates the universal mind. What it does is cast a shadow of fear, and that shadow of fear creates all kinds of problems, worries, sadness, sickness, fear, pain and death.

Natural Healing
http://youtu.be/xlnJTbDuQ9Y

http://youtu.be/KZmd9IkBXYk

Celbioloog Bruce Lipton:
‘Niet genen, maar onze perceptie creëert ziekte en gezondheid’

http://www.scientias.nl/niet-genen-maar-onze-perceptie-creeert-ziekte-en-gezondheid/70892

Great Mystery, teach me how to trust my heart, my mind, my intuition, my inner knowing, the senses of my body, the blessings of my spirit. Teach me to trust these things so that I may enter my Sacred Space and love beyond my fear, and thus Walk Balance with the passing of each glorious Sun — Lakota prayer

Henk001
Henk001
10 jaren geleden

Het waarheidsgehalte van dit item leunt volledig op het genoemde artikel van Kennedy. Alles wat hier beweerd wordt zou als citaat uit dat artikel moeten worden genoemd. Zoals het er nu staat wordt de suggestie gewekt dat dit bijv. uit officiële stukken komt.
“Dr. Verstraeten concludeerde: “We hebben een statistisch significant verband gevonden…”
Althans volgens het artikel van Kennedy. Niet volgens verstraeten zelf. Behalve in Rolling Stone werd dit artikel ook gepubliceerd in Salon.com Daar bleken zoveel feitelijke onjuistheden in te staan dat Salon.com eerst 5 keer rectificaties moest plaatsen en het artikel in 2011 uiteindelijk officieel heeft teruggetrokken, vooral omdat het bewijsmateriaal zich opstapelde dat er wetenschappelijke fraude was gepleegd ter ondersteuning van de vaccinatie-autisme-claim. In 2010 is het artikel ook uit de archieven van Rolling Stone verwijderd.

Abel
Abel
10 jaren geleden

[quote name=”Henk001″]Het waarheidsgehalte van dit item leunt volledig op het genoemde artikel van Kennedy. Alles wat hier beweerd wordt zou als citaat uit dat artikel moeten worden genoemd. Zoals het er nu staat wordt de suggestie gewekt dat dit bijv. uit officiële stukken komt.
“Dr. Verstraeten concludeerde: “We hebben een statistisch significant verband gevonden…”
Althans volgens het artikel van Kennedy. Niet volgens verstraeten zelf. Behalve in Rolling Stone werd dit artikel ook gepubliceerd in Salon.com Daar bleken zoveel feitelijke onjuistheden in te staan dat Salon.com eerst 5 keer rectificaties moest plaatsen en het artikel in 2011 uiteindelijk officieel heeft teruggetrokken, vooral omdat het bewijsmateriaal zich opstapelde dat er wetenschappelijke fraude was gepleegd ter ondersteuning van de vaccinatie-autisme-claim. In 2010 is het artikel ook uit de archieven van Rolling Stone verwijderd.[/quote]

Een beetje Wikipedia citeren kan iedereen. Iedereen kan daar pagina’s gaan zitten editen.

Henk001
Henk001
10 jaren geleden

In 1992 werd Thimerosal in Denemarken uit alle vaccins verwijderd. Een epidemiologische studie van Madsen uit 2003 liet zien dat het aantal gevallen van autisme daarna fors is gestegen.
http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa021134
Nog twee studies (van Hviid en Steer-Green)uit 2003 toonden hetzelfde ook voor kinderen uit Zweden. In 2004 publiceerden 2 britse epidemiologen (Heron en Andrews) studies waaruit bleek dat als de blootstelling aan thimerosal afnam de kans op neurologische stoornissen juist groter werd. Niet gezegd dat hier een oorzakelijk verband uit kan worden afgeleid, maar het omgekeerde wordt er wel heel onwaarschijnlijk door.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x