Homepagina » Binnenland » De SOPN gaat door
SOPN gaat door

De SOPN gaat door

De Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland gaan door. De SOPN is een volksbeweging die niet meer te stoppen is en alleen maar groeit.

De SOPN als politieke partij is hiervoor een middel. De partij blijft gaan voor die liefdevolle, harmonieuze samenleving en een zorgeloos bestaan.

Mensen voelen dat er iets aan het veranderen is. De slogan ‘De tijd van vernieuwing is nu’ blijft dan ook actueel. De kater is weer weg en de teleurstelling is verwerkt. De SOPN heeft wat gas teruggenomen, maar op maandag begon de werkweek gewoon weer. Die dag was ook de zitting van de Kiesraad met de officiële uitslag van alle stemmen, waarvan 20.984 ongeldig waren.

Gedachtegoed

De SOPN gaat door en wil groot worden, van onderaf, vanuit de eigen gelederen. De leden doen een oproep de partij te blijven steunen en het gedachtegoed van de SOPN te blijven uitdragen om Nederland wakker te maken.

Dit is voor de SOPN pas het begin. De leden zijn trots op de SOPN en trots op de mensen die op de partij hebben gestemd. De Tweede Kamerverkiezingen zijn voorbij, maar waar staat de SOPN nu? Het campagneteam is opgeheven en de kandidatenlijst, inclusief lijsttrekker, zijn officieel door de Kiesraad ontbonden. De SOPN bestaat enkel nog uit participanten, 12.982 participanten om precies te zijn.

Een gedegen, ‘werkende’ organisatie van een grote groeiende volksbeweging is daarom belangrijk. Er is veel ervaring opgedaan in de afgelopen maanden, waarin van alles misging met de uitvoering en de communicatie door een gebrek aan mankracht. De SOPN is trots op wat zij al heeft bereikt, de 12.982 stemmers die hun vertrouwen hebben uitgesproken in de SOPN om Nederland mee te mogen helpen regeren.

Ledental

De SOPN begint op korte termijn met ledenwerving en het opzetten van een ledenadministratie. Het bestuur wil alle participanten, stemmers en sympathisanten voldoende tijd geven om lid te kunnen worden. Er zijn al diverse onderzoeken gedaan naar de mogelijkheid om de oude en de nieuwe wereld samen te voegen om enerzijds van de subsidies gebruik te kunnen maken en anderzijds te kunnen verenigen in een organisatievorm die bij de SOPN past.

Wanneer een aanzienlijk ledental is bereikt zal een bestuur worden gekozen en worden commissies gevormd om de bestuursverkiezingen te organiseren. Zo wil de SOPN bouwen aan een organisatie die klaar zal zijn voor de volgende Tweede Kamerverkiezingen.

De SOPN vraagt het vertrouwen in de partij vast te houden. De volksbeweging doet haar uiterste best om samen met alle participanten en nieuwe leden een solide basis neer te zetten.

Op vrijdag 21 september is er vanaf 19.30 uur een SOPN-verkiezingscafé aan de Birkstraat 136 te Soest dat in het teken zal staan van de evaluatie van de SOPN en de aanloop naar de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen.

Op zaterdag 22 en zondag 23 september is er een kennis- en informatie-markt voor de lezers, stemmers en belangstellenden, ook aan de Birkstraat 136 in Soest, om duidelijkheid te verschaffen en te informeren over onze intenties en vergaarde kennis. Ook zijn er diverse producten te koop. Aansluitend is op zaterdagavond om 20.30 uur de presentatie De Angst Voorbij met als sprekers Anton Teuben en Johan Oldenkamp.

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. groot gelijk waarom er mee stoppen ? omdat anderen het leuk zouden vinden en dat zij dan gewoon weer verder kunnen doen met graaien en manipuleren mensen moeten het ook goed hebben net zo goed als een met geld . ja toch er is toch genoeg voor iedereen toch ? in Amerika daar licht de groentes in de winkels maar niemand kan het kopen om dat het duur is dit moet toch niet meer kunnen in 2012 en toch gebeurd het .

  0 likes
 2. Geweldig wat mij betreft gaan we morgen weer stemmen,maar dan tellen we ze wel zelf,want hier klopt dus helemaal niets van,ik vind de uitkomst nog steeds een ramp kan er niet aan wennen sorry.

  0 likes
 3. “Stil maar, wacht maar. Alles wordt nieuw!”
  Dat is wat ik doe, wat ik weet en geloof.
  Ik wens SOPN veel sterkte en kracht.
  Kracht en sterkte, die vloeien zal uit de Bron die Liefde is.
  Die kracht wens ik SOPN uit het diepst van mijn hart.
  Geeft de strijd niet op, maar geloof in de aankomende nieuwe wereld.
  Heel veel sterkte.

  0 likes
 4. Alle lof voor de SOPN, had ook niets anders verwacht, iedereen is klein begonnen, de SOPN wordt vanzelf groot..

  0 likes
 5. @enerzijds van de subsidies gebruik te kunnen maken en anderzijds te kunnen verenigen in een organisatievorm die bij de SOPN [email protected]
  Als gebruik maken van subsidies in het denkraam van de SOPN past, is voor mij de idealistische gedachte verdwenen.

  0 likes
 6. Door middel van een expo ga ik een donatie doen.
  Van de verkoop, die hopelijk zal plaatsvinden daar,
  gaat 10% naar de SOPN !
  De expo is in Boskoop te zien maar ook via internet.
  http://www.atelier57.nl
  Daar kan er geboden worden vanaf de aldaar vermelde bodemprijzen.
  Bij de 10 werken van Gerrit Cnossen dus die staan bij ‘Aquarel. Pastel, Tekeningen ‘ .. de 2e pagina
  http://www.atelier57.nl/site/veilingaanbod.php?art_id=&sort=knr&cat=10&n_pag=2
  ‘we ‘zijn benieuwd !

  0 likes
 7. Goed zo!
  Gaan we weer stemmen op Jeroen Arents.
  Sopn, veel succes vanuit limburg.
  michiel & veronique

  0 likes
 8. k,heb net op argusoog .org zitten lezen over dat G M O project dat hete G M O- INDUSTRIESBREAKING NEWS waswel even slikken toen ik daar een hoop antwoorden kreek te horen over die vacsinaties waar al een hoop kinderen door getroffen zijn geworden .dus mensen ga ook even daar heen ???en lees

  0 likes
 9. en ook ik ben het met de spreker eens
  wij ??ZULLEN DOORGAAN.!!

  0 likes
 10. waarom waren 20.000 en nog wat stemmen ongeldig ????? Dat snap ik even niet ????

  0 likes
 11. Goed zo!
  Gaan we weer stemmen op Jeroen Arents.
  Sopn, veel succes vanuit limburg.
  michiel & veronique

  0 likes
 12. We gaan door met de strijd, de SOPN moet de grootste partij in Nederland worden.
  Een partij is de SOPN die mensen wakker maakt en voor rechtvaardigheid staat.
  Er is verder geen andere partij die aan de SOPN kan tippen.

  0 likes
 13. Ooit heb ik gestemd op de SP, deze partij stond toen net als de SOPN helemaal onder aan de lijst. mensen noemden mij een geiten wollensokken figuur. Daar stond deze partij toen om bekent, inmiddels zoveel jaar verder, de mensen die mij toen zo noemden stemmen nu zelf SP en kijk eens waar de SP nu staat. Dus ik heb alle vertrouwen in de SOPN, mensen moeten even wennen dat er ook zo’n partij is bijgekomen. Maar het komt allemaal goed ;-))

  0 likes
 14. Vind wel dat deze partij dan moet stoppen met plastic stickers plakken op houten paaltjes in een beschermd duingebied…

  0 likes
 15. [quote name=”pietje”]waarom waren 20.000 en nog wat stemmen ongeldig ????? Dat snap ik even niet ????[/quote]
  20.000 sopn stemmen of wat? ik weet niet waar het over gaat, maar als het over sopn stemmen gaat zullen dat waarschijnlijk lui zijn die er dingen bij hebben geschreven enz.
  Als je blanco stemt en je schrijft er wat op dan word je ook gewoon ongeldig verklaart in plaats van in de blanco bak te gaan.

  0 likes
 16. Je eigen partij een volksbeweging noemen met 12.982 participanten is wel wat voorbarig. En mensen voelen dat er wat aan het veranderen is? Misschien de kringen waar SOPN vekeerd, echter het merendeel in Nederland heeft gewoon gestemd op de ‘gangbare’ politiek. Dat strookt niet helemaal als de bevolking echt vernieuwing zou willen. Maar goed, ik hoop dat SOPN wat gaat worden, maar het gaat een lange weg zijn.

  0 likes
 17. holy crap.. ik woon in boskoop 😛

  wat is Nederland toch klein..

  0 likes
 18. SOPN wordt vanzelf wel groot als de enthousiasme en inzet de volgende keer/keren net zo groot is als de afgelopen maanden.
  Misschien volgende verkiezingen wel een paar zetels?? 😉

  0 likes
 19. [quote name=”pietje”]waarom waren 20.000 en nog wat stemmen ongeldig ????? Dat snap ik even niet ????[/quote]

  omdat je x aantal stemmen nodig hebt om 1 zetel in de kamer te krijgen.

  dus onze stemmen zijn dan ongeldig en worden volgens mij verdeeld onder de winnende partijen. Misschien ben ik ook niet meer helemaal up to date maar ik hoop dat je er wat aan hebt 🙂

  Gr

  Equinox

  0 likes
 20. update

  [quote name=”pietje”]waarom waren 20.000 en nog wat stemmen ongeldig ????? Dat snap ik even niet ????[/quote]

  voor meer informatie
  http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/parlement/vraag-en-antwoord/hoe-worden-de-zetels-van-de-tweede-kamer-over-de-politieke-partijen-verdeeld.html

  gr,

  Equinox

  0 likes
 21. Ik vind dat het SOPN zich veel te vaak voordoet als dé partij. Tuurlijk is het goed om als partij zelfverzekerd over te komen. Maar dan moet je je informatie ook correct, duidelijk en controleerbaar hebben. Want zoals gezegd, die 20.000? Waar halen jullie dat vandaan? Ik kan ook uit mijn woede vanwege een te laag aantal stemmen een smoes bedenken (die bij de meeste conspiracy theorie fans ook nog zal geloofd worden)
  Maar hoezo krijg ik het idee dat het SOPN alles eraan doet om fouten, misstanden en dergelijk liever in hun voordeel om te buigen dan deze op te lossen?

  Allerlaatst: Weet je.. Er is geen beste partij, aangezien er ook geen beste mening is. Er is een mening en daar stopt het. Iedereen heeft immers een andere mening, en het is menselijk om te denken dat je eigen mening het beste is.. Maar really, dat is niet altijd zo.

  0 likes
 22. Vandaag de tweede-kamer debaten gezien
  en door het toneelspelen van de 2 grootste heen gekeken. Dan is er bij veele andere partijen net zo een verontwardiging als bij veele SOPN`ers.
  En dat is voor al de SOPN`ers echt niet nodig.
  Vroege vogels hoeven nl. niet heel hart te zingen om gehoord te worden, maar wel geduld te hebben tot de rest wakker is.

  Namastè

  0 likes
 23. [quote name=”Sander”]Je eigen partij een volksbeweging noemen met 12.982 participanten is wel wat voorbarig. En mensen voelen dat er wat aan het veranderen is? Misschien de kringen waar SOPN vekeerd, echter het merendeel in Nederland heeft gewoon gestemd op de ‘gangbare’ politiek. Dat strookt niet helemaal als de bevolking echt vernieuwing zou willen. Maar goed, ik hoop dat SOPN wat gaat worden, maar het gaat een lange weg zijn.[/quote]

  Vergeet niet dat SOPN maar 4 maanden had om campagne te voeren. Laat staan of de verkiezingen wel eerlijk verlopen waren. In ieder geval kon je zien dat de media een bepaalde agenda had. Namelijk VVD en PVDA. Daar werd op gefocust.
  Ik vind het allemaal maar verdacht. Zelfs de SP is met 15 zetels gezakt. De zwevende kiezer word gebrainwashed op VVD en PVDA. Maarja dan kun jeje weer afvragen of het zin heeft om uberhaupt mee te doen aan de politiek. Van het linkse is momenteel helemaal niks meer over. Samson doet te veel water bij de wijn.

  0 likes
 24. Een beetje mediatraining zou geen kwaad kunnen…

  0 likes
 25. Als we onze stem opsplitsen in drieën; 1 voor Christ Michaël, 1 voor de Maitreya en 1 voor de SOPN.

  0 likes
 26. Jammer dat SOPN dat “alu-hoedje” imago moeilijk kan/wil afschudden. Ik denk dat hierdoor alle media een makkelijk slachtoffer hebben gevonden om belachelijk te maken, dit was te verwachten. Eerlijk gezegd denk ik zelf ook vaak dat de jongens en meiden van SOPN niet sporen en in Sesamstraat wonen.
  Desalniettemin heb ik toch na 27 jaar SP stemmen nu op deze club gestemd. Ik weet niet of ik dat nog eens zou doen. Dit weekend ben ik van plan om eens te komen kijken in hun toko en wil dan wel eens horen wat ze te vertellen hebben, ik ben nl van mening dat ze het zwaar hebben verkloot. Ik ben niet boos en voel me ook niet belazerd of iets dergelijks, maar denk wel dat het heel veel beter had kunnen gaan als er wat meer aan het geschetste beeld over SOPN in de media was gedaan. Maar goed….Niet geschoten is altijd mis.

  0 likes
 27. Mijn voorstel is om een petitie aan te maken waarbij iedereen die op de SOPN heeft gestemd dit nog eens bevestigd door deze te ondertekenen.

  Ik denk dat dit de transparantie van het systeem helpt, gewoon door bevestiging van de gemaakte keuze, op een simpele manier die wel aangeeft dat je een keuze maakt die gerespecteerd en geteld wordt.

  Rob…

  0 likes
 28. [quote name=”Messenger”]Zelfs de SP is met 15 zetels gezakt. De zwevende kiezer word gebrainwashed op VVD en PVDA. Maarja dan kun jeje weer afvragen of het zin heeft om uberhaupt mee te doen aan de politiek. Van het linkse is momenteel helemaal niks meer over. Samson doet te veel water bij de wijn.[/quote]Op de keper beschouwd is de SP niet met 15 zetels gezakt, maar gelijk gebleven. Ze hebben alleen 15 zetels minder gekregen dan verwacht.

  En dat Samsom te veel water bij de wijn zou doen: zo kennen we de PvdA weer, alles om mee te kunnen regeren. Dat is niet de eerste keer dat ze dat doen, dus hierbij aan de zwevende kiezers die dachten ‘strategisch links te stemmen’: volgende keer gewoon met je hart stemmen, niet met je hoofd.

  0 likes
 29. [quote name=”Messenger”]
  Vergeet niet dat SOPN maar 4 maanden had om campagne te voeren. Laat staan of de verkiezingen wel eerlijk verlopen waren. In ieder geval kon je zien dat de media een bepaalde agenda had. Namelijk VVD en PVDA. Daar werd op gefocust.
  Ik vind het allemaal maar verdacht. Zelfs de SP is met 15 zetels gezakt. De zwevende kiezer word gebrainwashed op VVD en PVDA. Maarja dan kun jeje weer afvragen of het zin heeft om uberhaupt mee te doen aan de politiek. Van het linkse is momenteel helemaal niks meer over. Samson doet te veel water bij de wijn.[/quote]

  Hoezo zijn de verkiezingen niet eerlijk verlopen? Waar basseer je dat op? Kun je dat ook onderschrijven met feiten? Dat de SOPN niet groot geworden is ligt aan het feit dat de partij liep te verkondigen dat ze 76 zetels wilde halen. Met dat soort uitspraken schrijft de partij zich zelf helemaal af. Wie kan dat nou serieus nemen?

  0 likes
 30. De meeste mensen in mijn omgeving hebben VVD gestemd. “Ik ben een schattig idealistje die buiten de reële werkelijkheid leeft”

  “iedereen een basisinkomen..niemand MOET werken”…”Hahahaha, dat zullen die uitkeringvreters wel willen ja”

  Als je in een omgeving met hetzelfde gedachtegoed verkeert zou je het idee kunnen hebben dat iedereen wakker is/wordt.
  Het stemgedrag toont anders.

  Werk aan de winkel, jazekers!

  0 likes
 31. Grappig maar toen ik de stemwijzer heb ingevuld eindigden jullie helemaal onderaan. Maar ja ik zal dan ook niet op een partij stemmen die mensen van censuur betichten en zelf eigenlijk net zo erg zijn. En steeds maar doemscenario’s publiceren als waarheid en zo goedgelovige mensen de kop gek maken. Het zou jullie sieren om hier eens wat voorzichtiger mee om te gaan.

  0 likes
 32. Alles heeft zijn tijd nodig om te groeien zoals in de natuur. Dus het is een situatie op lange adem, zodat men niet moet dralen, maar eerder mensen moet bewust maken van het vernieuwende effect. Nu kiezen de mensen via de digitale TV de oude structuren, omdat ze zo geconditioneerd zijn, maar de toekomst zal uitwijzen dat Nederland wil scoren via de EU, en daar ligt het zwakke staartje. Alles en dan ook alles zal doorgeschoven worden naar de burgers. Pas dus op je geldbeugel.

  0 likes
 33. [quote name=”Mo”]Jammer dat SOPN dat “alu-hoedje” imago moeilijk kan/wil afschudden. Ik denk dat hierdoor alle media een makkelijk slachtoffer hebben gevonden om belachelijk te maken, dit was te verwachten. Eerlijk gezegd denk ik zelf ook vaak dat de jongens en meiden van SOPN niet sporen en in Sesamstraat wonen.
  Desalniettemin heb ik toch na 27 jaar SP stemmen nu op deze club gestemd. Ik weet niet of ik dat nog eens zou doen. Dit weekend ben ik van plan om eens te komen kijken in hun toko en wil dan wel eens horen wat ze te vertellen hebben, ik ben nl van mening dat ze het zwaar hebben verkloot. Ik ben niet boos en voel me ook niet belazerd of iets dergelijks, maar denk wel dat het heel veel beter had kunnen gaan als er wat meer aan het geschetste beeld over SOPN in de media was gedaan. Maar goed….Niet geschoten is altijd mis.[/quote]
  ik geef ze groot gelijk dat zij niet op geven ga zo door volgenden keer beter

  0 likes
 34. [quote name=”criticali”]Een beetje mediatraining zou geen kwaad kunnen…[/quote]

  Je bedoelt een cursus aanleren de harmonie te bewaren door ze af te leren de waarheid te spreken…

  0 likes
 35. [quote name=”Nic”]Vind wel dat deze partij dan moet stoppen met plastic stickers plakken op houten paaltjes in een beschermd duingebied…[/quote]

  Wees niet zo’n zeikerd

  0 likes
 36. [quote name=”Padja”]De meeste mensen in mijn omgeving hebben VVD gestemd. “Ik ben een schattig idealistje die buiten de reële werkelijkheid leeft”

  “iedereen een basisinkomen..niemand MOET werken”…”Hahahaha, dat zullen die uitkeringvreters wel willen ja”

  Als je in een omgeving met hetzelfde gedachtegoed verkeert zou je het idee kunnen hebben dat iedereen wakker is/wordt.
  Het stemgedrag toont anders.

  Werk aan de winkel, jazekers![/quote]

  Vast veel bange “huizenbezitters” in je omgeving ofwel mensen met een hypotheekschuld die denken “huizenbezitter” te zijn. Veel bange “huizenbezitters” stemmen VVD omdat ze denken dat die VVD het best voor ze is. De VVD is een partij voor multinationals en banken.

  0 likes
 37. Ik kies niet omdat ik eens en altijd de zwevende kiezer ben .

  0 likes
 38. Mensen waar gaat dit over, we hebben het over mooie geluid en dan gaan we over taalfouten. Willen we gewoon wakker worden en niet meer mensen in kaders verdelen.Ik vind dat sommige reacties zo onbenullig zijn en dat men niet tot the point komen triest hoor.

  0 likes
 39. Het was gewoon de tijd nog niet voor jullie partij. En als het wel de tijd is, zal het overbodig wezen. Politiek is een oud instrument voor oude problemen.

  0 likes
 40. jullie moeten ervoor zorgen dat jullie de aandacht van de media krijgen. tweet veel met hastags en dergelijke en wat mij ook opviel is dat je bij de stemwijzer niet automatisch stond aangevinkt. Als je kan onderhandelen met stemwijzer de volgende keer, en mensen doen de stemwijzer en er komt SOPN uit dan gaan ze kijken wat voor partij dat is. En door dat soort kleine dingen word je bekend! Richt je ook niet alleen op Soest…

  0 likes
 41. @Sander

  Ik kan dat niet bewijzen. Ik suggereer alleen maar.
  Ten eerste, geen eerlijke media aandacht voor de nieuwe partijen.
  Maar lijkt me duidelijk dat er een agenda liep. Van wie weet ik niet. Maar het ging alleen maar over Europa en de financiele situatie. De peilingen beinvloeden mensen aanzienlijk. Mensen zien alleen maar de VVD en PVDA op het nieuws en in de peilingen. Vooral de zwevende onwetende kiezer is daar gevoelig voor. 40% is veel. Ik vind dat peilingen 3 weken van te voren niet meer mag. Wellicht kunnen de 76 zetels overkomen als hoogmoeds waanzin, maar je doet ook niet mee aan een wedstrijd om derde te worden. Het gaat om het idee. Ervoor gaan. Nieuwe ideeen. En ik sta achter nieuwe ideeen. Vergeet niet dat de wereld gebouwd is door (te) dromen. Omdat iemand een droom had dat het beter kan. Ik kan die huidige partijen al helemaaaal niet serieus nemen. Let op mijn woorden: Griekenland valt en wij betalen de prijs.

  0 likes
 42. Voor ‘UFO-disclosure’ zou de SOPN bij de NL-regering moeten aandringen op het openbaar maken van haar UFO-X-files!

  0 likes
 43. [quote name=”Kalki”]Voor ‘UFO-disclosure’ zou de SOPN bij de NL-regering moeten aandringen op het openbaar maken van haar UFO-X-files![/quote]
  Whaha! Hoe kan je nou op iets aandringen wat ze niet hebben?

  *bescheurt zich!*

  0 likes
 44. Ach, nu weet ik waar die SOPN voor staan:
  Schweuverigen
  Onhandelbaere
  Prakkezeerders
  der Nederlanden!

  0 likes
 45. [quote name=”IkDus”][quote name=”Kalki”]Voor ‘UFO-disclosure’ zou de SOPN bij de NL-regering moeten aandringen op het openbaar maken van haar UFO-X-files![/quote]
  Whaha! Hoe kan je nou op iets aandringen wat ze niet hebben?

  *bescheurt zich!*[/quote]

  In aantal andere landen is dat wel gelukt; waarom in Nederland dan niet?

  0 likes
 46. Dit is een verschrikkelijk kut-land geleid door een kut-politiek.

  0 likes
 47. De politiek en de SOPN moeten in een ‘Alien’-Ambassade investeren.
  Laat Beatrix ook haar geld investeren in een ‘Buitenaaardse Ambassade’.

  0 likes
 48. haha ik had SOPN gestemd 😛
  Maar de reclame campagne van SOPN had gewoon commerciëler moeten zijn. In de politiek moet je de mainstream voor je winnen. Want je hebt de massa nodig.
  Dus moet je dat spel even meespelen.

  Spam bestaat omdat het werkt. ookal iedereen irriteert zich eraan. Dit is hetzelfde. Als je spamt, krijg je klanten.

  0 likes
 49. [quote name=”Ellen”]jullie moeten ervoor zorgen dat jullie de aandacht van de media krijgen. tweet veel met hastags en dergelijke en wat mij ook opviel is dat je bij de stemwijzer niet automatisch stond aangevinkt. Als je kan onderhandelen met stemwijzer de volgende keer, en mensen doen de stemwijzer en er komt SOPN uit dan gaan ze kijken wat voor partij dat is. En door dat soort kleine dingen word je bekend! Richt je ook niet alleen op Soest…[/quote]

  Nou poe…die media die vertrouwen we wel. En dan de stemwijzer… hoe bedoel je dat met dat onderhandelen ? Geld misschien ? Niet zo lekker en wat heeft dat ook maar iets met de mening van de kiezer zelf te maken ? Die trucjes laten we liever aan die grote partijen over ?

  0 likes
 50. [quote name=”IkDus”]Ach, nu weet ik waar die SOPN voor staan:
  Schweuverigen
  Onhandelbaere
  Prakkezeerders
  der Nederlanden![/quote]

  Mis !… het betekend:
  Samen
  Opbouwende
  Politiek
  Nederland 🙂

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

chemotherapie

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

De behandeling tegen kanker is in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.