Binnenland

De SOPN gaat door

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland gaan door. De SOPN is een volksbeweging die niet meer te stoppen is en alleen maar groeit.

De SOPN als politieke partij is hiervoor een middel. De partij blijft gaan voor die liefdevolle, harmonieuze samenleving en een zorgeloos bestaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mensen voelen dat er iets aan het veranderen is. De slogan ‘De tijd van vernieuwing is nu’ blijft dan ook actueel. De kater is weer weg en de teleurstelling is verwerkt. De SOPN heeft wat gas teruggenomen, maar op maandag begon de werkweek gewoon weer. Die dag was ook de zitting van de Kiesraad met de officiële uitslag van alle stemmen, waarvan 20.984 ongeldig waren.

Gedachtegoed

De SOPN gaat door en wil groot worden, van onderaf, vanuit de eigen gelederen. De leden doen een oproep de partij te blijven steunen en het gedachtegoed van de SOPN te blijven uitdragen om Nederland wakker te maken.

Dit is voor de SOPN pas het begin. De leden zijn trots op de SOPN en trots op de mensen die op de partij hebben gestemd. De Tweede Kamerverkiezingen zijn voorbij, maar waar staat de SOPN nu? Het campagneteam is opgeheven en de kandidatenlijst, inclusief lijsttrekker, zijn officieel door de Kiesraad ontbonden. De SOPN bestaat enkel nog uit participanten, 12.982 participanten om precies te zijn.

Een gedegen, ‘werkende’ organisatie van een grote groeiende volksbeweging is daarom belangrijk. Er is veel ervaring opgedaan in de afgelopen maanden, waarin van alles misging met de uitvoering en de communicatie door een gebrek aan mankracht. De SOPN is trots op wat zij al heeft bereikt, de 12.982 stemmers die hun vertrouwen hebben uitgesproken in de SOPN om Nederland mee te mogen helpen regeren.

Ledental

De SOPN begint op korte termijn met ledenwerving en het opzetten van een ledenadministratie. Het bestuur wil alle participanten, stemmers en sympathisanten voldoende tijd geven om lid te kunnen worden. Er zijn al diverse onderzoeken gedaan naar de mogelijkheid om de oude en de nieuwe wereld samen te voegen om enerzijds van de subsidies gebruik te kunnen maken en anderzijds te kunnen verenigen in een organisatievorm die bij de SOPN past.

Wanneer een aanzienlijk ledental is bereikt zal een bestuur worden gekozen en worden commissies gevormd om de bestuursverkiezingen te organiseren. Zo wil de SOPN bouwen aan een organisatie die klaar zal zijn voor de volgende Tweede Kamerverkiezingen.

De SOPN vraagt het vertrouwen in de partij vast te houden. De volksbeweging doet haar uiterste best om samen met alle participanten en nieuwe leden een solide basis neer te zetten.

Op vrijdag 21 september is er vanaf 19.30 uur een SOPN-verkiezingscafé aan de Birkstraat 136 te Soest dat in het teken zal staan van de evaluatie van de SOPN en de aanloop naar de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen.

Op zaterdag 22 en zondag 23 september is er een kennis- en informatie-markt voor de lezers, stemmers en belangstellenden, ook aan de Birkstraat 136 in Soest, om duidelijkheid te verschaffen en te informeren over onze intenties en vergaarde kennis. Ook zijn er diverse producten te koop. Aansluitend is op zaterdagavond om 20.30 uur de presentatie De Angst Voorbij met als sprekers Anton Teuben en Johan Oldenkamp.

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

groot gelijk waarom er mee stoppen ? omdat anderen het leuk zouden vinden en dat zij dan gewoon weer verder kunnen doen met graaien en manipuleren mensen moeten het ook goed hebben net zo goed als een met geld . ja toch er is toch genoeg voor iedereen toch ? in Amerika daar licht de groentes in de winkels maar niemand kan het kopen om dat het duur is dit moet toch niet meer kunnen in 2012 en toch gebeurd het .

magdalena
magdalena
11 jaren geleden

Geweldig wat mij betreft gaan we morgen weer stemmen,maar dan tellen we ze wel zelf,want hier klopt dus helemaal niets van,ik vind de uitkomst nog steeds een ramp kan er niet aan wennen sorry.

P.A. Arends
P.A. Arends
11 jaren geleden

“Stil maar, wacht maar. Alles wordt nieuw!”
Dat is wat ik doe, wat ik weet en geloof.
Ik wens SOPN veel sterkte en kracht.
Kracht en sterkte, die vloeien zal uit de Bron die Liefde is.
Die kracht wens ik SOPN uit het diepst van mijn hart.
Geeft de strijd niet op, maar geloof in de aankomende nieuwe wereld.
Heel veel sterkte.

John
John
11 jaren geleden

Alle lof voor de SOPN, had ook niets anders verwacht, iedereen is klein begonnen, de SOPN wordt vanzelf groot..

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x