Mens en Dier

Ernst Kuipers oppert mogelijkheid van lokale lockdowns: ‘Knettergek’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) is bezorgd over de stijgende coronacijfers, schrijft het AD. Volgens hem ‘kan het nodig zijn’ om in de strijd tegen corona ‘lokale lockdowns in te zetten’.

“In Nederland is het aantal opnames verdriedubbeld in drie weken tijd,” zei Kuipers in de krant. “In het Verenigd Koninkrijk zie je toch weer hoge besmettingsaantallen en hoge aantallen ziekenhuisopnames. Dat kan hier ook gebeuren.”

Enorme schade

De ziekenhuisbaas krijgt op social media veel kritiek. “Ah. De man die altijd minimaal vier keer te hoog uitkomt met zijn voorspellingen. We gaan niet meer in lockdown,” zegt auteur en spreker Hans van Tellingen. “Lockdowns zorgen direct en indirect voor enorme schade en leiden tot hogere sterftecijfers.”

Ook het Artsen Collectief, waar meer dan 2000 medici bij zijn aangesloten, wijst op de schade die lockdowns veroorzaken. “Kuipers oppert weer de lockdown in te zetten. Een lockdown kost 520.000 levensjaren meer dan ze oplevert, aldus EZ-ambtenaren.”

De lockdown is verworden tot een Giro555-actie

“Sinds wanneer gaat een ziekenhuisbaas eigenlijk over het opsluiten van mensen in hun eigen huis?” vraagt Peter Vlemmix, bestuurslid van omroep ON!

Naar aanleiding van het nieuwsbericht bedachten de media de volgende stelling: ‘Lokale lockdowns, een prima idee’. Columnist Ebru Umar reageert: “Knettergek. De lockdown is verworden tot een Giro555-actie. Om de haverklap mogen we weer.”

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Els
Els
1 jaar geleden

Verdriedubbelt klinkt vrij heftig.

Helaas zegt het verder niks.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ernst Kuipers zou eindelijk eens het werk moeten doen, waarvoor hij is aangenomen. In plaats daarvan is hij de hele dag bezig zijn lulverhalen te verkondigen.
Daarmee jaagt hij een deel van de bevolking nog steeds de stuipen op het lijf van angst en een ander deel maakt hij er geweldig boos mee.

Deze omhooggevallen narcist kickt er op om met allerlei doemscenario’s te werken.
Het merendeel van wat hij roeptoetert, komt niet eens uit.

Daarnaast bemoeit hij zich ook nog eens met zaken, die hem niets aangaat.

Het enige dat hij zou behoren te doen, is zorgen dat er genoeg bedden en natuurlijk het daarbij behorende personeel heeft.

Maar…. DAT kan hij al niet eens.

Wat mij betreft houdt hij verder zijn bek.

Linda
Linda
1 jaar geleden

Het wordt tijd dat ons demissionair kabinet, met z’n zogenaamde wetenschappers permanent in lockdown gaat. Dan kunnen wij weer normaal doorgaan met ons leven.

Sjaak
Sjaak
1 jaar geleden

Hoe kan dat nou? Spuitjes waren toch de uitweg? Demonische leugenaars…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

137
0
We lezen graag je reactie!x