Mens en Dier

Karel van Wolferen: wat er aan de hand is in Nederland heeft echt de grenzen van het ongeloofwaardige bereikt

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

“Dit is niet te geloven,” was de reactie van emeritus hoogleraar Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand, na de arrestatie van Willem Engel.

De Viruswaarheid-voorman wordt ervan beschuldigd nepinformatie te hebben verspreid over medische aangelegenheden. De schrijvers van Gezond Verstand weten heel goed dat dat allesbehalve nepinformatie is. Dat de nepinformatie afkomstig is van de reguliere media. En dat wij, Gezond Verstand en ook Willem Engel, daar tegenin gaan door te proberen onze landgenoten zoveel mogelijk de echte werkelijkheid te vertellen, zegt Van Wolferen in een video op Telegram.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is krankzinnig

Engel zou ook ‘uitlatingen met een terroristisch oogmerk’ hebben gedaan. “Hij staat zo’n beetje het verste weg van het idee dat ik heb van terroristen en van terroristische activiteit,” aldus Van Wolferen. “Dit is krankzinnig.”

“Deze arrestatie is tot stand gekomen door een bij elkaar gegraaide hoeveelheid mensen. Het bestaat niet dat er [22.000] Nederlanders zijn geweest die heel spontaan in actie zijn gekomen om Willem Engel achter tralies te doen verdwijnen,” benadrukt hij.

“Wat er aan de hand is in Nederland heeft echt de grenzen van het absolute ongeloofwaardige bereikt,” zegt Van Wolferen.

Ontwaken

We lijken het einde te naderen van de covidgekte, maar er gebeurt nog heel veel meer. Wat Poetin is begonnen, loopt niet zomaar met een sisser af. Het heeft nu al een tweedeling in de wereld veroorzaakt, zegt hij.

Aan de ene kant heb je de mensen die achter de Davos-machtsgreepplegers aanlopen en aan de andere kant de mensen zoals wij, bij Gezond Verstand, en zoals Willem Engel bij Viruswaarheid, die proberen een soort ontwaken van de bevolking tot stand te brengen. Die zien hoe gevaarlijk de situatie is waarin we terecht zijn gekomen, besluit Van Wolferen.

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistic
Realistic
2 jaren geleden

Zo lang het volk te lui is om voor zich zelf te denken verandert er helemaal niets

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik ben het 100% eens met Karel van Wolferen, een integere man met lef, die door blijft gaan op de ingeslagen weg.

En dat is nu niet bepaald de gemakkelijkste weg. Dat is er een van slap het narratief volgen en vooral zelf niet nadenken.

Ik kan mij herinneren, dat Karel óók de nodige problemen heeft gehad met het opstarten van “Gezond Verstand”.

WAT een ophef werd daar toen over gemaakt! Ik weet dat, omdat ik vanaf het begin een abonnement heb genomen en, zeker in die beginperiode gewoon het blaadje niet in mijn brievenbus vond.

Dat is toen opgelost door er een cellofaanverpakking om heen te doen. Krankzinnig natuurlijk! Het lijkt mij dat ik zelf wel mag bepalen wat ik wel of niet wil lezen.

En dan NU weer de arrestatie van Willem Engel. Ik ken hem niet persoonlijk, maar voor zover ik heb begrepen, ook al gisteren verteld door Gideon van Meijeren, heeft hij nog nooit tot geweld aangezet. Dat is juist zijn grote kracht.

Dat er nu dan 22.000 aangiftes zijn, zegt mij niet zoveel. Dat zal wel net zo gegaan zijn als met de demonstraties van BLM of Antifa. Er wordt een zak geld uit de kast gehaald om low lives te betalen om herrie te schoppen.

En als je dan bedenkt, dat er méér dan 70.000 aangiftes zijn gedaan tegen Hugo de Jonge. WAAROM loopt deze schoenen fetisjist dan nog vrij rond?

En TOCH gaat alles volgens het plan van het World Economic Forum.

Wij zitten nu ruimschoots in fase 5: pak de leiders van de verzetsbeweging op.

Het gaat natuurlijk ook om een voorbeeld te stellen. Kijk wat er gebeurt, wanneer je je verzet tegen de overheid.

Eén ding is zeker voor mij: de wereld heeft er nog NOOIT in mijn toch wel lange leven inmiddels, zó donker uitgezien als nu.

En als ik dan kijk naar de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen, dan word ik daar echt niet vrolijk van.

Ik las vanochtend op Telegram, dat nota bene op Urk Forum voor Democratie niet eens één zetel heeft gehaald.

Daar zet ik dan gelijk grote vraagtekens bij: op Urk is JUIST Forum ongelooflijk populair.

Wat zou dat dan betekenen?

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Heel veel mensen zien wel wat er aan de aan de hand is maar kiezen bewust voor een ‘het is zoals het is’ houding.

henk
henk
2 jaren geleden

ja een andere mening dan gaat er je kop af in nederland wekom in nazi duitsland 2.0

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x