Straling

Nieuw: sticker tegen gsm-straling

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Zwitserse bedrijf Fazup heeft een sticker voor op de mobiele telefoon ontwikkeld die de straling beperkt. Hoe werkt het?

Tijdens ieder gesprek sturen mobieltjes golven naar ons brein. De sticker wordt op de achterkant van het toestel geplakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De zogeheten passieve antenne beperkt de blootstelling van de gebruiker aan de golven die worden uitgezonden tijdens een telefoongesprek. Fazup is gecertificeerd door het onafhankelijke laboratorium Emitech en heeft twee wetenschappelijke patenten in handen.

De sticker respecteert de Sar-normen, die aangeven hoeveel straling de gebruiker absorbeert in de slechtst mogelijke communicatieomstandigheden. Sinds kort moeten telecomfabrikanten in België de gemeten Sar-waarden op hun toestellen vermelden.

Positieve effecten

Fazup doet momenteel onderzoek in een medisch centrum. Uit tests blijkt dat de antenne positieve effecten heeft op de gezondheid.

Antoine Samakh, medeoprichter van Fazup, zegt: “Gsm-straling wordt het volgende gezondheidsschandaal. Wetenschappers worden het niet eens over de gevaren en de gezondheidsinstanties worden beïnvloed door machtige lobby’s.”

99 procent

Aangezien er schadelijke stralen naar de hersenen en de rest van het lichaam van de 6 miljard gsm-gebruikers worden gestuurd vindt Samakh dat het gebruik uit voorzorg strenger moet worden gereglementeerd.

De sticker is ontworpen voor iPhone, BlackBerry, Nokia en Samsung en kan de hoeveelheid straling die door hoofd en lichaam wordt geabsorbeerd tot 99 procent verlagen.

Hieronder is te zien hoe de sticker werkt:

Bron: Knack.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
10 jaren geleden

Prachtig.. Dacht gisteren nog over om een hoesje oid te maken wat de straling zou tegen gaan, maar heb het weer losgelaten. Dag later: the universe provides… of Niburu.nl provides 🙂
Zou zo’n sticker dan nietw erken op een HTC toestel of een draadloze modem?

Klinkt Beter
Klinkt Beter
10 jaren geleden

Ik heb zelf een Gigahertz Solutions meter zoals in de onderste video, maar dan de HF35C met een net iets andere antenne. Die gebruiken we zelf voor onderzoek naar wi-fi en straling en de invloed op hifi apparatuur.

Als de straling verdwijnt dankzij zo’n sticker, hoe kan dan nog eens GSM gesprek tot stand komen? Zeker als je ver van de mast zit of met reeds een slecht bereik.

Dat het line of sight met een GSM mast zal blijven werken is logisch: als de enige hindernis lucht is, heb je zeer weinig vermogen nodig.

Zelf plak ik orgonite op mijn GSM, en mijn huis ligt vol met orgonite, nabij planten, op mijn high-end 432 Hz hifi set (zie 432evo.be) … dat neemt de biologische neveneffecten van straling grotendeels weg.

Klinkt Beter
Klinkt Beter
10 jaren geleden

Hun patch lijkt op een bifilaire spoel

http://en.wikipedia.org/wiki/Bifilar_coil

Marc
Marc
10 jaren geleden

[quote name=”Klinkt Beter”]Ik heb zelf een Gigahertz Solutions meter zoals in de onderste video, maar dan de HF35C met een net iets andere antenne. Die gebruiken we zelf voor onderzoek naar wi-fi en straling en de invloed op hifi apparatuur.

Als de straling verdwijnt dankzij zo’n sticker, hoe kan dan nog eens GSM gesprek tot stand komen? Zeker als je ver van de mast zit of met reeds een slecht bereik.

Dat het line of sight met een GSM mast zal blijven werken is logisch: als de enige hindernis lucht is, heb je zeer weinig vermogen nodig.

Zelf plak ik orgonite op mijn GSM, en mijn huis ligt vol met orgonite, nabij planten, op mijn high-end 432 Hz hifi set (zie 432evo.be) … dat neemt de biologische neveneffecten van straling grotendeels weg.[/quote]

Klinkt beter… Is die site van jou?
hoe kan ik contact opnemen met je?
Waar heb je bijv die orgonite vandaan die je op je gsm kunt toepassen?

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x