UFO

De X-Files van Australië: UFO tilt auto op en verbijsterende graancirkels

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gezin Knowles was van plan te verhuizen van Perth naar Melbourne in de hoop daar werk te vinden. Na een bizarre UFO-waarneming maakte het gezin rechtsomkeert. Dat meldt de Australische krant The Advertiser.

De lichtgevende UFO, die eruitzag als een ei in een eierdop, volgde de auto van het gezin en tilde het voertuig op een gegeven moment van de grond. In de lucht werden de stemmen van de gezinsleden vervormd en leek het alsof alles zich in slow motion afspeelde. Ze zeiden 200 kilometer per uur te rijden terwijl de auto werd gevuld met een zwarte as. Toen de UFO de auto ‘losliet’ kwam het voertuig zo hard neer dat één van de banden ontplofte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het incident, dat zich afspeelde op 20 januari 1988, haalde het wereldnieuws. Er werd in eerste instantie zo sceptisch op gereageerd dat het gezin besloot zich terug te trekken. Wetenschappers stelden twee mogelijke theorieën voor: de UFO was in feite een meteoriet of het licht van een koplamp werd afgebogen door warmere lucht die zich boven de koudere lucht bevond.

De as die in de auto was gevonden bleek afkomstig te zijn van de verbrande remvoering. Zoon Sean zei dat hij 200 kilometer per uur reed om te ontsnappen aan de UFO. Volgens de fabrikant kon de Ford Telstar op de weg nooit een dergelijke snelheid hebben bereikt.

In het boek ‘The UFO Report’ van Timothy Good staat echter dat het ‘stof’ in juli 1988 ook door dr. Richard Haines is geanalyseerd in het Philips Laboratory. Hij concludeerde dat stof op de bekleding van de auto verschilde van stofmonsters die aan de buitenkant van de auto waren genomen. Hij concludeerde ook dat stof uit de auto niet afkomstig was van het remsysteem. Het materiaal bevatte zout en astatium, dat van nature nauwelijks op aarde voorkomt.

Graancirkel

In december 1994 is Northfield in Zuid-Australië mogelijk bezocht door buitenaardsen. Op 9 december dat jaar zag Alison Light een graancirkel toen ze naar Adelaide vloog. Het stuk land waarin de formatie lag was eigendom van het Australische ministerie van Landbouw. De cirkel had een doorsnee van 15,3 meter en de halmen waren gebogen in plaats van geknakt.

Iedereen stond voor een raadsel. Er waren geen sporen te vinden van mensen die van en naar de cirkel waren gelopen. Het radiostation SAFM liet weten verantwoordelijk te zijn voor de formatie, maar toen de politie de daders wilde vervolgen zei een woordvoerder dat het station een grap had gemaakt.

Graancirkels worden al sinds de zeventiende eeuw gemeld. Ze lijken vooral te verschijnen in ontwikkelde westerse landen. Enkele dagen na de melding in Northfield werd de akker door het ministerie gemaaid zodat er van de graancirkel niets meer over was.

[The Advertiser]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
9 jaren geleden

De Knowles zijn aan een gruwelijke dood ontsnapt. De presentator kon zijn lachen nauwelijks inhouden; een zeer abjecte houding t.o.v. de betrokkenen. Je kunt duidelijk zien dat het gezin nog diep in shock is.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x