Mens en Dier

Arts Elke de Klerk bij vrouwenprotestmars: ‘We worden proefkonijnen. Dat moeten we niet willen’

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag demonstreerden honderden vrouwen in Utrecht tegen de spoedwet. De betoging was georganiseerd door Vrouwen voor Vrijheid. Op een podium in Park Lepelenburg waren diverse sprekers. Eén van hen was arts Elke de Klerk, tot voor kort werkzaam in Antwerpen.

Zij vertelde over een nieuwe Europese wet die doorgang heeft gevonden en die landen mogelijkheden biedt tot genetische manipulatie. “Dat is eigenlijk de voorloper van onze spoedwet. Als die wet er komt, kan er verplicht gevaccineerd worden,” zei De Klerk. Ze voegde toe dat ze zich samen met zo’n 70 artsen en juristen zal verzetten tegen de wet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Aangezien ze er zo’n haast mee hebben, worden wij gewoon proefkonijnen. Ook de artsen en het verzorgend personeel. Ik denk dat we dat niet moeten willen,” zei ze.

Ze wees ook op de kwalijke rol die de media in het geheel spelen. “Zij vertellen het verhaal, en nog een keer, en nog een keer. Het is een psychologische oorlog. Angst wordt overal aangewakkerd.”

Alles is omgedraaid

De arts richtte zich daarnaast tot de politiek. “Er komt geen handreiking naar ons toe vanuit de politiek. Integendeel, in Groot-Brittannië verwachten ze binnen 1 tot 2 weken een hele strenge lockdown zoals ze nu in Australië hebben. In Argentinië is er al 160 dagen een lockdown. De mensen in Argentinië zitten al 160 dagen binnen.”

Alles is volgens haar omgedraaid in de wereld. “Het echte gevaar zijn de spoedwet en die Europese wet, de vaccinaties, het opsluiten van onze kinderen.”

Tijdens haar speech in Utrecht, die hier is te bekijken via de stream van Vrouwen voor Vrijheid (vanaf 1:46:30), gaat De Klerk ook in op de nieuwe wet voor verplichte ggz, die het mogelijk maakt om mensen met een andere mening zonder tussenkomst van een rechter op te sluiten in een instelling. Die wet is sinds januari dit jaar van kracht.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Remco
Remco
3 jaren geleden

Argentinië 6 maanden in lockdown:

https://www.dw.com/en/coronavirus-argentinas-never-ending-quarantine/a-54721129

Het is echt waar, 6 maanden:

https://www.msn.com/en-us/news/world/argentina-reports-record-number-of-new-covid-19-cases-but-relaxes-lockdown/ar-BB18u2Xd

Gunta Argentina!

En ze zijn het hier ook van plan hoor. Dat is de agenda van Rutte.

salvar
salvar
3 jaren geleden

even voor de duidelijkheid.
meneer staat wel op de tweede plaats (rutte) in de peiling , maar ja in elkaar gefabriceerd door een vandaag.
dus als dit klopt staat elke weer als roepende in de woestijn , jammer.
die wet komt er en menig nederlander interesseert het geen moer.
raar volk het maakt ze waarschijnlijk geen zak uit of ze een muilkorf moeten dragen die je eigen organen naar de filistijnen help of dat je weer maanden opgesloten zit , 1,5 meter is nog steeds iets geweldig bij een hoop mensen ze springen nog steeds weg.

maar de tijd komt dat deze dromers flink wakker geschut worden en hopelijk krijsen ze dan om hulp die ze niet krijgen.

nederland bestaat niet meer het heet voortaan droomland , zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 jaren geleden

Thierry Baudet, FvD, reageert.

https://youtu.be/n1pAjzH_4JE

Niet stemmen, gecontroleerde oppositie, stembusfraude alles bij elkaar opgeteld maakt het geen rotmoer meer uit en zijn verloren.

Dan maar massaal FvD stemmen en eens zien wat er daarna gebeurt. Je stem domweg overhandigen aan de gevestigde politiek heeft tot nu toe alleen maar meer ellende gebracht of je moet al disrespect hebben aan je lichaam en het prima vinden als labrat verder te willen fungeren.

Tony
Tony
3 jaren geleden

Nederland is niet meer van het volk, maar in handen van mensen met kwaadaardige bedoelingen, die bewust iedereen voor de gek houden met een “virus” dat helemaal niet bestaat.

Wat is er in hemelsnaam met onze democratie gebeurd. Nederland is zijn visitekaartje, waar het wereldwijd toonaangevend mee was, voor altijd kwijt geraakt. Dan hebben onze voorouders voor niets gevochten en hun leven opgeofferd voor iets (het huidige beleid) dat geen toekomst heeft.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x