Homepagina » Mens en Dier » Arts Elke de Klerk bij vrouwenprotestmars: ‘We worden proefkonijnen. Dat moeten we niet willen’
arts
Foto: Facebook/Vrouwen Voor Vrijheid

Arts Elke de Klerk bij vrouwenprotestmars: ‘We worden proefkonijnen. Dat moeten we niet willen’

Zondag demonstreerden honderden vrouwen in Utrecht tegen de spoedwet. De betoging was georganiseerd door Vrouwen voor Vrijheid. Op een podium in Park Lepelenburg waren diverse sprekers. Eén van hen was arts Elke de Klerk, tot voor kort werkzaam in Antwerpen.

Zij vertelde over een nieuwe Europese wet die doorgang heeft gevonden en die landen mogelijkheden biedt tot genetische manipulatie. “Dat is eigenlijk de voorloper van onze spoedwet. Als die wet er komt, kan er verplicht gevaccineerd worden,” zei De Klerk. Ze voegde toe dat ze zich samen met zo’n 70 artsen en juristen zal verzetten tegen de wet.

“Aangezien ze er zo’n haast mee hebben, worden wij gewoon proefkonijnen. Ook de artsen en het verzorgend personeel. Ik denk dat we dat niet moeten willen,” zei ze.

Ze wees ook op de kwalijke rol die de media in het geheel spelen. “Zij vertellen het verhaal, en nog een keer, en nog een keer. Het is een psychologische oorlog. Angst wordt overal aangewakkerd.”

Alles is omgedraaid

De arts richtte zich daarnaast tot de politiek. “Er komt geen handreiking naar ons toe vanuit de politiek. Integendeel, in Groot-Brittannië verwachten ze binnen 1 tot 2 weken een hele strenge lockdown zoals ze nu in Australië hebben. In Argentinië is er al 160 dagen een lockdown. De mensen in Argentinië zitten al 160 dagen binnen.”

Alles is volgens haar omgedraaid in de wereld. “Het echte gevaar zijn de spoedwet en die Europese wet, de vaccinaties, het opsluiten van onze kinderen.”

Tijdens haar speech in Utrecht, die hier is te bekijken via de stream van Vrouwen voor Vrijheid (vanaf 1:46:30), gaat De Klerk ook in op de nieuwe wet voor verplichte ggz, die het mogelijk maakt om mensen met een andere mening zonder tussenkomst van een rechter op te sluiten in een instelling. Die wet is sinds januari dit jaar van kracht.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Remco
Remco
8 maanden geleden

Argentinië 6 maanden in lockdown:

https://www.dw.com/en/coronavirus-argentinas-never-ending-quarantine/a-54721129

Het is echt waar, 6 maanden:

https://www.msn.com/en-us/news/world/argentina-reports-record-number-of-new-covid-19-cases-but-relaxes-lockdown/ar-BB18u2Xd

Gunta Argentina!

En ze zijn het hier ook van plan hoor. Dat is de agenda van Rutte.

Teun
Teun
Reactie op  Remco
8 maanden geleden

De minister heeft toegezegd dat men niet verplicht gevaccineerd gaat worden. Voor de verandering heeft hij daarover niet gelogen. Hij zelf gaat dat niet verplicht stellen. Een Bekanntmachung (EU-verordening) van de ongekozen eurocraten uit Brussel gaat dat verplicht stellen. In tegenstelling tot een EU-richtlijn hoeft een verordening niet eerst geïmplementeerd te worden in de nationale wetten van de lidstaten. Je kunt dus rechtstreeks aldus direct een beroep doen op deze verordening. Mensen hebben zich afgelopen week weer laten blij maken met een dode mus.

Heer Jacobus
Heer Jacobus
Reactie op  Remco
8 maanden geleden

Het is veel verschrikkelijker nog dan de tweede wereldoorlog. Toen wisten de mensen wie zij aan konden spreken. Maar momenteel zit er een groep machtige figuren verscholen achter grote muren die ons leven kapot maken.

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  Remco
8 maanden geleden

Erg succesvol die lockdown in Argentinie moet ik zeggen (NOT!!)
Argentina
Coronavirus Cases:
555,537
Deaths:
11,352
And counting ……

Een virus is zo klein, wat ze ook denken, dat is niet te stoppen. Door extreme lockdowns kun je het IETS afremmen, maar niet stoppen.
Het enige wat je bereikt is dat het kanger duurt voordat iedereen besmet is geraakt, niets meer en niets minder.
10 jaar volledige isolatie lijkt me een uitstekende aanpak (zucht…)

salvar
salvar
8 maanden geleden

even voor de duidelijkheid.
meneer staat wel op de tweede plaats (rutte) in de peiling , maar ja in elkaar gefabriceerd door een vandaag.
dus als dit klopt staat elke weer als roepende in de woestijn , jammer.
die wet komt er en menig nederlander interesseert het geen moer.
raar volk het maakt ze waarschijnlijk geen zak uit of ze een muilkorf moeten dragen die je eigen organen naar de filistijnen help of dat je weer maanden opgesloten zit , 1,5 meter is nog steeds iets geweldig bij een hoop mensen ze springen nog steeds weg.

maar de tijd komt dat deze dromers flink wakker geschut worden en hopelijk krijsen ze dan om hulp die ze niet krijgen.

nederland bestaat niet meer het heet voortaan droomland , zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……

ben
ben
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

nou salvar, dat volk wat op het laatste moment wakker wordt wanneer alles eigenlijk te laat is, kan van mij ongezien de tyfus krijgen en kan wat mij betreft ook op het schavot zodra de tribunalen/ eigenrichting gaat beginnen.
want DAT volk wat het verdomd om hun ogen te openen houdt het overige volk in de lockdown, en zijn dus verantwoordelijk !

Jan
Jan
Reactie op  ben
8 maanden geleden

Zodra iedereen verplicht gevaccineerd is , staat iedereen onder controle van het kwaad en komen er geen tribunalen.

Geesje
Geesje
Reactie op  ben
4 maanden geleden

👏👏👏👏👏👏👏👏

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
8 maanden geleden

Thierry Baudet, FvD, reageert.

https://youtu.be/n1pAjzH_4JE

Niet stemmen, gecontroleerde oppositie, stembusfraude alles bij elkaar opgeteld maakt het geen rotmoer meer uit en zijn verloren.

Dan maar massaal FvD stemmen en eens zien wat er daarna gebeurt. Je stem domweg overhandigen aan de gevestigde politiek heeft tot nu toe alleen maar meer ellende gebracht of je moet al disrespect hebben aan je lichaam en het prima vinden als labrat verder te willen fungeren.

Teun
Teun
Reactie op  Het leugentijdperk
8 maanden geleden

Baudet vergeet te vermelden dat niet Nederland, maar de EU het laatste woord heeft over het verplicht vaccineren/ chippen van de schapen.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

Teun.Regeringen en politici (ook de E.U.) zijn marionetpoppen,ze voeren bewust of onbewust een kwaadaardige agenda uit.De (nazi) bilderberg groep heeft de macht in nederland en europa.

Tony
Tony
8 maanden geleden

Nederland is niet meer van het volk, maar in handen van mensen met kwaadaardige bedoelingen, die bewust iedereen voor de gek houden met een “virus” dat helemaal niet bestaat.

Wat is er in hemelsnaam met onze democratie gebeurd. Nederland is zijn visitekaartje, waar het wereldwijd toonaangevend mee was, voor altijd kwijt geraakt. Dan hebben onze voorouders voor niets gevochten en hun leven opgeofferd voor iets (het huidige beleid) dat geen toekomst heeft.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Tony
4 maanden geleden

Tony. daar ben ik het helemaal mee eens!

RayOfLight
RayOfLight
8 maanden geleden

Weer een bewijs dat de NWO agenda hapert. Volgens Sociale modelen zouden vrouwen juist het meest volgzaam zijn. Het tegendeel is echter waar. Daaruit blijkt dat elk model van DS er volledig naast zit. Goed van deze vrouwen !! Schud ze wakker!

Parafraseren van Koninging willemina WWII

Landgenoten :

Nederland zal nooit een NWO provincie worden.

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Media = Virus

AD: eerst duizenden aanwezigen.
https://www.ad.nl/utrecht/duizenden-deelnemers-bij-vrouwenprotestmars-tegen-coronamaatregelen~a4f14929c/

Even later: honderden aanwezigen
https://www.ad.nl/utrecht/honderden-deelnemers-bij-vrouwenprotestmars-tegen-coronamaatregelen~a4f14929c/

Maar volgens het volk vertelt de reguliere media de waarheid en niets anders dan de waarheid.

Van wie zou de opdracht zijn gekomen om van duizenden honderden te maken?
The Cabal?

Jan
Jan
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Hoe het ook zij, het kwaad lacht zich helemaal dood om ons. Zie de mediaberichten van vandaag. Tweede golf verwacht met fors meer doden te verwachten in de winter, ook mensen die corona hebben gehad, kunnen het opnieuw krijgen. Het aantal besmette mensen blijft stijgen.

Silvia
Silvia
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Vooral het laatste stukje van het artikel is interessant, als niemand een mening heeft is het probleem ook opgelost.

Joris
Joris
8 maanden geleden

Universal Declaration on Bio-ethics and Human Rights
Article 6 – Consent

1. Any preventive, diagnostic and therapeutic medical intervention is only to be carried out with the prior, free and informed consent of the person concerned, based on adequate information. The consent should, where appropriate, be express and may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without disadvantage or prejudice.

2. Scientific research should only be carried out with the prior, free, express and informed consent of the person concerned. The information should be adequate, provided in a comprehensible form and should include modalities for withdrawal of consent. Consent may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without any disadvantage or prejudice. Exceptions to this principle should be made only in accordance with ethical and legal standards adopted by States, consistent with the principles and provisions set out in this Declaration, in particular in Article 27, and international human rights law.

3. In appropriate cases of research carried out on a group of persons or a community, additional agreement of the legal representatives of the group or community concerned may be sought. In no case should a collective community agreement or the consent of a community leader or other authority substitute for an individual’s informed consent.
Universal Declaration on Bioethics and Human Rights

19 October 2005 UNESCO
http://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=31058&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html

Silvia
Silvia
8 maanden geleden

Of als iedereen nu geen mening heeft, al het leven doet er toe…

ab normaal
ab normaal
8 maanden geleden

Zoek nog zon arts,die nog zelf kan inschatten wat goed is voor de patiënt,gaarne adres!

x

Check Also

vn

VN-rapport pleit voor wereldregering om ‘toekomstige pandemieën te voorkomen’

In een nieuw rapport dat is gepubliceerd ...

audit

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x